צפייה בגרסה מלאה : מדליק איזה כיף היה בביאליק סירטון ששווה ליראות
shai509030
04-03-2011, 21:16:24
http://www.youtube.com/watch?v=YH6SlcTR6iY
לא גאווה גדולה, יכול היה להיגמר באסון.
dbrosh
04-03-2011, 22:36:22
נראה חתיכת ג'ונגל אצלכם שם, בלי שמירה של מרווח בטחון בין המטיס לשאר הנמצאים בשטח. לא פלא שהמסוק התרסק בין המכוניות. גם הצעקות מאחורי המטיס תורמות לאווירת הג'ונגל. בהחלט עושה חשק לא לבוא לבקר
booya
04-03-2011, 22:50:16
אמאלה!!!
צריך להגיד שמע ישראל לפני כול טיסה שלכם
נועם טוב שאתה לא שם נראה שהם לא עושים חיים!!!! :D:rolleyes::eek:
נועם ג
05-03-2011, 00:38:17
They are a best guys....sometimes its a little ¨jungel¨ but till some level...
evry guy in the movie are more profetional then any field that i have been thare..and i have been in alot
dear dbrush.......
if you dont want to come you dont must to...its ok...we be ok with out you and witout your care mind
shai509030
05-03-2011, 06:50:35
הכל טוב לא ניגמר באסון בדרך כלל כולם שומרים מרחק המטיס הוא מיקצועי וגם לטובים קורא טעויות הוא איבד מצב וטיפל בזה לפני שקרא משהו למישהו שבוע טוב :)
עמיתפורת
05-03-2011, 16:08:18
שבוע טוב......
guy1a
05-03-2011, 18:16:02
חבל רק שלא לקחתם את החלקים ... מזבלה של מסוקים שם.
ותכלס, מאד מפחיד שם כשאתם מטיסים.
ראיתי את הריסוק מגיע כבר בתחילת הסרטון......
מסוכן.
שיהיה שבוע טוב.
מטיס1
05-03-2011, 18:47:17
כולם חכמים וחוקרי תאונות אויר ,יאללה אל תהיו צדיקי הדור ,אומרים לכם שמדובר במקרה חריג ולא ראיתי שם איזו התקהלות מיוחדת שמצביעה על חוסר זהירות .מי כאן לא ריסק?? וסיכן מישהו .
הבנו שכולכם מומחים בבטיחות לא צריך עוד חוו"ד .
לא ראיתי אף אחד מכם מגנה את מה שעשו כאן (ואף ציקי שיבח כאן את ההטסה זה לא מסוכן ציקי?),אהה סליחה כאן לא ריסקו ולמטיס קוראים שי... ולא אחר .
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=34092
קצת יושרה לא תזיק .
לא ראיתי אף אחד מכם מגנה את מה שעשו כאן (ואף ציקי שיבח כאן את ההטסה זה לא מסוכן ציקי?),אהה סליחה כאן לא ריסקו ולמטיס קוראים שי... ולא אחר .
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=34092
קצת יושרה לא תזיק .
לשאלתך, לא הייתי נוכח במקום בקישור שהכנסת אבל את המטיס והחברה שהיו איתו אני מכיר היטב.
חן מטיס ברמה בינלאומית ולעולם לא יבצע טיסה או תימרון מסוכן קרוב לאנשים כמו זה שתועד בסירטון שפתח את השירשור הזה.
אם אלו ההשוואות שלך, תהיה בריא.
מטיס1
05-03-2011, 20:01:43
לשאלתך, לא הייתי נוכח במקום בקישור שהכנסת אבל את המטיס והחברה שהיו איתו אני מכיר היטב.
חן מטיס ברמה בינלאומית ולעולם לא יבצע טיסה או תימרון מסוכן קרוב לאנשים כמו זה שתועד בסירטון שפתח את השירשור הזה.
אם אלו ההשוואות שלך, תהיה בריא.
אדון ציקי ,בטיחות מחייבת את המטיס ולא על פי שמו או רמת ההטסה שלו ,תקלות אינן צפויות ואם אתה מבסס את תגובתך לפי מי שאתה מכיר אז אתה רחוק להיות מטיס בטוח ובטח לא חוקר תאונות אויר !!
בדיוק כמו שטובי האופנוינים מוגנים באמצעים מתאימים ולא פטורים בשל רמת הרכיבה שלהם וזה תקף לעוד ענפי ספורט מסוכנים וכו' .הקביעה שלך צריכה להיות גורפת בטיחות זו בטיחות ואל תספר סיפורים של מכיר את המטיס,אין ספק שמדובר במטיס ברמה עולמית (חן) אולם גם הוא לא יכול לראות את מרפי ממתין בצד ,ואני מבטיח לך שהוא לא הגיע לרמת ההטסה הזו ללא ריסוקים .
ונעזוב את חן גם ברעמי התותח הטיס לאור פנסי רכב זה לא מסוכן ? אהההה אבל זה ליאור ולו אתה לא מסוגל לקטול שירשור .
אין לי בעיה עם חן וליאור פשוט הבעיה היא בתגובות כמו שלך !!
יושרה אמרתי כבר? !
אדון ציקי ,בטיחות מחייבת את המטיס ולא על פי שמו או רמת ההטסה שלו ,תקלות אינן צפויות ואם אתה מבסס את תגובתך לפי מי שאתה מכיר אז אתה רחוק להיות מטיס בטוח ובטח לא חוקר תאונות אויר !!
בדיוק כמו שטובי האופנוינים מוגנים באמצעים מתאימים ולא פטורים בשל רמת הרכיבה שלהם וזה תקף לעוד ענפי ספורט מסוכנים וכו' .הקביעה שלך צריכה להיות גורפת בטיחות זו בטיחות ואל תספר סיפורים של מכיר את המטיס,אין ספק שמדובר במטיס ברמה עולמית (חן) אולם גם הוא לא יכול לראות את מרפי ממתין בצד ,ואני מבטיח לך שהוא לא הגיע לרמת ההטסה הזו ללא ריסוקים .
ונעזוב את חן גם ברעמי התותח הטיס לאור פנסי רכב זה לא מסוכן ? אהההה אבל זה ליאור ולו אתה לא מסוגל לקטול שירשור .
אין לי בעיה עם חן וליאור פשוט הבעיה היא בתגובות כמו שלך !!
יושרה אמרתי כבר? !
זה בכלל לא משנה מי אתה כמטיס ומהי רמת ההטסה שלך, אם היטסת הטסת יום, לילה או לאור פנסי מכוניות, אם קוראים לך חן, ליאור או כל השאר.
כל עוד אתה כמטיס עומד בקו ראשון לפני כולם, דואג שכל הטיסה תתבצע לפניך ולא מסביבך תוך שמירה על מרחק ביטחון והכי הכי חשוב מודע למגבלות האישיות שלך מבחינת רמה כמטיס ולא מנסה להרשים באופן מסוכן בתרגילים שאתה לא סגור עליהם עד הסוף אז אין בעיה.
כל המוזכר לעיל לא היה בסרט שצורף לשירשור ולכן באה התגובה שלי, אין לי שום דבר אישי נגד האנשים שמופיעים בו, חבל שהם מסכנים את עצמם ולוקחים זאת בקלות דעת, הפעם זה נגמר בריסוק ובצחוק לפי התנהלות האירועים זה בהחלט היה יכול להגמר אחרת.
אין לי בעיה להעיר לאנשים שמטיסים איתי בשטח גם אם מדובר בחברי הטובים ואני עושה זאת לא פעם כשצריך, אתה מוזמן לפנות אליהם ולשאול בעצמך (אני די נודניק במה שקשור לבטיחות :)), לא צריך להתעצבן.
הבוררר
06-03-2011, 11:39:31
בסה"כ האופי שמשדר הסירטון עם ההתקהלות סביב המטיס וגרירתו לכדי ביצוע כל מיני תמרונים שאיני יודע אם הוא יודע לבצעם בצורה טובה, כל זה נראה כמו מה שהוביל לסוף הבעייתי של הסירטון.
כל אחד שיראה את הסירטון יביע תהיה כזו או אחרת ואך ורק בגלל הרושם שהוא משאיר בעיני הרואה.
אני גם הייתי קצת תמה על הסירטון אבל אני אישית מכיר חלק מהאנשים הנצפים בסירטון וקשה לחשוב שהם אנשים מסוכנים, בכלל אופן ההטסה לטעמי התחילה במרחק סביר לחלוטין משאר הקהל שם ונגמרה בדיוק איפה שהקהל נמצא וזה קרה מסיבה שהמטיס ניסה תמרון שנראה שהוא לא בדיוק שולט בו קרוב מדי לקרקע...ובסוף זה נגמר בקרוב מדי לאנשים.
חברים באמת תסיקו מסקנות חיוביות ובריאות כדי שכולנו נוכל להמשיך וליהנות!
הכל באהבה ותמשיכו להטיס בכיף:)
הכל טוב לא ניגמר באסון בדרך כלל כולם שומרים מרחק המטיס הוא מיקצועי וגם לטובים קורא טעויות הוא איבד מצב וטיפל בזה לפני שקרא משהו למישהו שבוע טוב :)
לא נגמר באסון לא מרוב מקצוענות אלא מרוב מזל - מה זה בדיוק :"בדרך כלל כולם שומרים מרחק" ? יש זמנים שמותר לנסות לרצוח מישהו ככה סתם ?
צילום רע (לצלם יש פרקינסון או מה?)
חוסר אחריות בולט של המטיס (הוא יודע בדיוק מה יש בתוך השיח ?) למטיס שחושב שהוא מקצועי לא קורות טעויות שהוא יוזם - לחסר אחריות ופזיז - כן.
מטיס בלי אופי, שכל טמבל יכול לשכנע אותו לעשות שטויות ולהתקרב לאסון.
shai509030
06-03-2011, 13:12:35
תודהה רבה אני הצלם ועם יש לך בעיה קפוץ לי סבבה הבנו שכולכם מצוינים טובים ויפי נפש חלס קרה למטיס בילבול קורא לכול אחד אין פה מטיס אחד שלא ריסק ראיתי שהוא הטיס רחוק פשוט עיבד את הכיוון אז לכולם עם אין למישהו משהו טוב להגיד שידפדף בפורום יחפש שרשור אחר
נועם ג
06-03-2011, 14:41:15
גועל נפש
מוריד את כל החשק להעלות ולשתף בפורום!
זה לא שדה קרב חברים...סך הכל פורום חברים קטן ומצומצם...
באר קטנה שמי שיורק בה בסופו של דבר גם ישתה ממנה...
אפילו מילה אחת טובה על המטיס לא שמעתי...
ולהתחיל לרדת על הצלם...כמה עוד נמוך יכול הפורום הזה לרדת?
נועם, שמעט עצבני אי שם בארגנטינה.
בתור מטיס מסוקים בביאליק
כל מי שחושב שבביאליק זה ג'ונגל יכול ללכת לאיזה אתר שהוא רוצה כמו שהוזכר פה לפני המטיס הוא בחור שמטיס ברמה מאוד גבוהה ויש מיקרים שמתבלבלים זה התחביב כל יפי הנפש למינהם בטוח גם ריסקו בעברם ואני בטוח שאם היו מצלמים או מתעדים בצורה כל שהיא את ההתרסקות שלהם אז בטוח בפורום היו כותבים שזה ג'ונגל היכן שהם מטיסים.
סך הכל אני אומר שמי שמטיס מסוקי ניטרו וחשמלים בביאליק מאוד מאוד ניזהר ויש חלק מהמטיסים שהם ברמה מאוד גבוהה ויש פחות ואלה שהם פחות מאוד מאוד נזהרים ומטיסים במרכז השדה כך שאף אחד לא יפגע בשטח ההטסה עוברים הרבה רוכבי סוסים ואופנועים ורוכבי אופנים למינהם אז תבינו כמה המטיסים של ביאליק נזהרים. כל טיסה מתבצעת בעזרת חבר שמזהיר מכל מפגע שמתקרב לאזור ההטסה אז לכולם שיהיה המשך פעילות ענפה בתחביב ולא יפה לשפוט רק צד אחד של מטבע
TALTEK
06-03-2011, 17:39:01
שלום לכולם....
אני מטיס בביאליק....ג'ונגל.....לא נראה לי......אנחנו מטיסים קרוב....נכון......(נראה לי שכמעט כולם מטיסים ככה) אבלללל לא עוברים קו מטיס.....אם מישהו מתקרב מזהירים אותו וגם את המטיס.....לרוב אין יותר מכלי טייס אחד באויר.....
מאודדד כייף אצלנו.....אין כמו האוירה ששוררת אצלנו בשטח.....
מי שלא רוצה לבוא להטיס איתנו "בג'ונגל" שלנו.....שלא יבוא....לנו יהיה יותר כייף.....פחות אנשים.....פחות כאב ראש נטיס יותר.....
"הג'ונגל" הזה הוא הבית שלנו....ולא ניתן אותו.....
דווקה אהבתי את השם שנתתם למנחת שלנו....כפר ביאליק זה מעפן....."גונג'ל" יותר מגניב....
יאללה.....
נתראה בג'ונגל....
TooLy
06-03-2011, 17:47:34
אינני מכיר את החברה שם , אבל מתוך הכרות עם נועם גנות , שהוא אדם מאוד מיקצועי ורציני אני מבין שלמרות שהסרט קצת לא מחמיא , הריי כללי הבטיחות אכן נישמרים אצלכם.
כעיקרון , בנושא הבטיחות אני לא חושב שיש " יפיי נפש ".
לצערי , הייתי נוכח במקרה מאוד לא נעים שמטיס ותיק ומנוסה נפגע פגיעה לא קלה מלהב זנב שהשתחררה תוך כדי טיסה וגרמה לפגיעה בעינו.
למרבה המזל זה נגמר בפציעה קלה יחסית , אולם היה יכול להגמר גם אחרת.
אם שרשור זה יגרום , גם לאנשים ותיקים ומנוסים , שאמונים על כללי הבטיחות , להגביר את ההקפדה בנושא הבטיחות , בכל פעם שניפגשים להטיס או מטיסים לבד , הריי הלקח ממה שראינו הושג.
אל תשכחו , שהכלים הנחמדים שלנו יכולים בשנייה להפוך לכלי רצח !!!
ותישאלו את עמית פורת על המיקרה במודיעין לפניי מספר שנים...שם זה נגמר במוות של ילד !!!
בבטיחות , אף פעם אין די , ותמיד יש לשאוף ליותר !!
בברכת הטסות נעימות ובטוחות.
עוזי
עמיתפורת
06-03-2011, 21:06:55
גועל נפש
מוריד את כל החשק להעלות ולשתף בפורום!
זה לא שדה קרב חברים...סך הכל פורום חברים קטן ומצומצם...
באר קטנה שמי שיורק בה בסופו של דבר גם ישתה ממנה...
אפילו מילה אחת טובה על המטיס לא שמעתי...
ולהתחיל לרדת על הצלם...כמה עוד נמוך יכול הפורום הזה לרדת?
נועם, שמעט עצבני אי שם בארגנטינה.
צודק נועם.
טיסה מדהימה, מטיס מוכשר מאוד - צילום מיקצועי....
אישית הייתי מטיס גבוהה יותר ורחוק יותר ברמתו של המטיס הנ"ל.
מזל שלא קרה כלום.
נועם ג
07-03-2011, 01:53:03
אישית הייתי מטיס גבוהה יותר ורחוק יותר ברמתו של המטיס הנ"ל.
.
הי עמית
מה שלומך? אני שמח לשמוע שהכל טוב
אני מאוד שמח שאתה לא מעוניין להגיע למנחת שלנו, כמו שבערך אתה לא רצוי ברוב המינחתים שבהם שמך הועלה (תמיד לשלילה אגב)
אלירן(הבחור הלא מגולח בסרטון) הוא חבר טוב\אח שלי
הבחור מקצוען, מתמיד ומתקדם
למעשה אני די סבור שהוא אפילו יכול ללמד אותך כמה דברים
טעויות קורות חביבי, ככה זה שמתקדמים
TALTEK
07-03-2011, 19:16:32
הי עמית
אני מאוד שמח שאתה לא מעוניין להגיע למנחת שלנו, כמו שבערך אתה לא רצוי ברוב המינחתים שבהם שמך הועלה (תמיד לשלילה אגב)
מחזק את דבריך....
אלירן...תמשיך להטיס ככה.....רק תתקדם....ופחות אנשים יפריעו לנו......***ח
booya
07-03-2011, 19:41:43
הי עמית
******ח
אחי אתה חד היום יאללה תחזור כבר
נועם ג
08-03-2011, 08:59:08
אלירן...תמשיך להטיס ככה.....רק תתקדם
תמשיך להיתקדם, ותיתן צ'וצ' (ותארגן לטל גם משהו, הוא ביובש לא נורמלי)
תמשיך להיתקדם, ותיתן צ'וצ' (ותארגן לטל גם משהו, הוא ביובש לא נורמלי)
נועם
אתה מטייל או גולש? :)
עמיתפורת
09-03-2011, 21:23:28
הי עמית
דווקא אני מאוד מעוניין לבוא למינחת שלכם ואשמח אם תלמדו אותי משהו חדש...במיוחד מכיוון שכולכם יודעים ומכירים את רמתי כי הרי כולכם מכירים אותי וראו אותי מטיס המון פעמים.
מי שעונה ככה הוא אדם שלא יודע לקבל ביקורת מה גם שאתה בכלל לא מעורב בסרטון, בהטסה ובכלום.
אין מה לעשות הבחור שם מטיס בצורה מאוד לא מסודרת ונכון שטעויות קורות ומרסקים אבל להטיס על קו המכוניות ולו לרגע זה מסוכן ולא חכם.
אני בטוח שהוא מטיס מעולה שיש לכולנו מה ללמוד ממנוובדרך כלל הוא מטיס בטיחותי מאוד אבל כאן בסרטון הוא נראה לא בטיחותי - מה לעשות קורה.
ונועם - אשמח ללמוד ממך תמיד... :-)
אין מה לעשות הבחור שם מטיס בצורה מאוד לא מסודרת ונכון שטעויות קורות ומרסקים אבל להטיס על קו המכוניות ולו לרגע זה מסוכן ולא חכם.
אני בטוח שהוא מטיס מעולה שיש לכולנו מה ללמוד ממנוובדרך כלל הוא מטיס בטיחותי מאוד אבל כאן בסרטון הוא נראה לא בטיחותי - מה לעשות קורה.
+1
עזבו לרגע את כל השטויות שמסביב,עם הבטיחות לא משחקים, טעויות קורות אבל במקרה הספציפי הזה זה יכול היה להגמר ממש לא טוב והכל בגלל חוסר תשומת לב למספר כללים בסיסיים בהטסה.
אטקין ש
10-03-2011, 20:50:25
אני חושב שסה"כ אנחנו מאבדים את הנקודה !!!!
כי מתחילים לחפש מי ,למה, ואיך במקום לגעת בנקודה הנכונה.
לא חשוב מי המטיס ומה הנסיון שלו, שורה תחתונה זה נגמר טוב (יגידו בנס).
במקום ללמוד שבפעם הבאה לא נגיד, אמרנו, לא ידענו, כי טעיות גם בכביש וגם באוייר זה עניין של שנייה שאנחנו לא מרוכזים או עירניים.
אז במקום לחפש אשמים, תמיד נזכור שזה יכול לתפוס כל אחד מאיתנו וגם את הטובים שבנו!!!
אז בואו נרענן את עניין הבטיחות.
שהיו לכולנו שמים כחולים ובטוחים!
אטקין ש
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.