צפייה בגרסה מלאה : בלנס לסוללה ..
guy1a
06-03-2011, 20:19:26
יש לי את זה, http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=10786
הם אומרים שהוא יכול לבצע בלנס.
האם מישהו ניסה את זה ?
או שאולי עדיף עם המטען ? ( אקו סל 6 )
סוללה 4 תאים, 3 מהם באותו מתח ואחד מהם 0.1 וולט פחות.
תודה.
valaza
06-03-2011, 23:53:49
גם אם הוא יכול לעשות באלנס כלשהו, זה יהיה ע"י הורדת המתח של כל התאים למתח של התא ה"חלש" ביותר, המטען לעומת זאת יטען את כל התאים למתח המלא(4.2).
חוץ מזה לא רואים עליו יותר מדי אמצעים לפיזור חום, כך שהבאלנס שהוא יכול לעשות כנראה יהיה איטי מאוד.
guy1a
07-03-2011, 09:13:09
האקו סל העלה מתח בתאים אבל לא העלה את המתח של התא הנחות לרמת השאר.
לא משנה מה שעשיתי ( טעינה / פריקה / איזון / .. ) עדיין התא הזה 0.1 וולט פחות מכל השאר.
השאלה היא כמה זה בכלל משנה , כמות כזאת של מתח היא משמעותית ?
valaza
07-03-2011, 10:33:02
כשתהיה בשטח תבקש ממישהו עם מטען אחר (לא אקיוסל\מבוססי אותו אלגוריתם\תוכנה) לנסות לעשות לה באלנס.
לגבי החשיבות...
להגיד לך את האמת אם נסתכל 5-6 שנים אחורה, כשתחום האינדור נכנס, אף אחד לא ידע בכלל מה זה באלנס לסוללות ואני מניח שהמתח בין התאים אף פעם לא היה זהה, ובכל זאת הסוללות היו מחזיקות מאות מחזורי טעינה...
אז לשאלתך האם ה0.1 וולט קריטי- כנראה שלא.
Flying_student
07-03-2011, 12:53:42
אני לפעמים עושה איתו באלאנס בזמן שהמטען מטעין סוללה אחרת. זה לוקח זמן (במקרה שלך כחצי שעה+-) אבל הוא עושה את זה. כמובן שהשלב הבא הוא הטענה כי המתח בכולם יורד לטיפה מתחת למה שהיה בהכי תחתון...
guy1a
07-03-2011, 14:21:46
אני לפעמים עושה איתו באלאנס בזמן שהמטען מטעין סוללה אחרת. זה לוקח זמן (במקרה שלך כחצי שעה+-) אבל הוא עושה את זה. כמובן שהשלב הבא הוא הטענה כי המתח בכולם יורד לטיפה מתחת למה שהיה בהכי תחתון...
3 שעות וכלום לא זז !
בגלל זה אני שואל ..
טוב אני אנסה שוב בערב.
:)
תודה.
Boogle
07-03-2011, 23:47:40
כשתהיה בשטח תבקש ממישהו עם מטען אחר (לא אקיוסל\מבוססי אותו אלגוריתם\תוכנה) לנסות לעשות לה באלנס.
לגבי החשיבות...
להגיד לך את האמת אם נסתכל 5-6 שנים אחורה, כשתחום האינדור נכנס, אף אחד לא ידע בכלל מה זה באלנס לסוללות ואני מניח שהמתח בין התאים אף פעם לא היה זהה, ובכל זאת הסוללות היו מחזיקות מאות מחזורי טעינה...
אז לשאלתך האם ה0.1 וולט קריטי- כנראה שלא.
אף פעם לא מאוחר להגזים...
אתה מוזמן לבוא לקחת ממני סוללות מופלאות שכאלו.... חבל שאצלי הן מתו אחרי כמה עשרות...:(
אגב רוב הבאלנסרים החיצוניים ניתן לחבר למטען ואז הבאלנסר מאזן תוך כדי טעינה- שווה לקרא את ה F.M. ...
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.