צפייה בגרסה מלאה : מסוק חדש מחקה לאישור
jekin
09-03-2011, 22:18:33
שלום לכול חברי הפורום
הצטרפתי לא מזמן לפורום לאחר שקניתי מסוק קטן וריסקתי אותו על הקיר ומאז אני אחוז בחיידק של המסוקים.
לאחר קריאה מעמיקה בפורום ניסיתי להרכיב סטאפ מסויים שימלא את הצרכים שלי בתור מתחיל ובחרתי את החלקים האלו רק מהסיני (כי אני רוצה להזמין הכל במקום אחד)
רציתי לשאול מספר דברים אז כך :
1. בסטאפ הנל עדיין חסרים סרוואים מה כדי ( עד 50$ לארבעתם)?
2. מה כדאי לשנות במסוק או שמה ישנה טעות בהתאמה של החלקים ?
3. ואם כל הסטאפ הזה לא מי יודע מה אז מה אתם הייתם ממליצים עליו ב 300$ כולל הכל ומומלץ כמה שיותר חלפים וגם כולל שלט ומשלוח קשה אבל לדעתי עמדתי בקריטריונים.
4. או שאולי מומלץ לי לעזוב את כל ההזמנות מחו"ל ולרכוש הכל בארץ - אני מוגבל בתקציב עד 300 דולר ויד שניה לא מתקבל .
HK-450GT Pro 3D Belt-Drive Helicopter Kit (A 1 Unreserved
ACC6 Turnigy Accucel-6 50W 6A Balancer/Charger w/ 1 Unreserved
GR302-AD Turnigy Head Lock & Standard Gyro (Digital/A 1 Unreserved
TX-9X-M2 Turnigy 9X 9Ch Transmitter w/ Module & 8ch R 1 Unreserved
TP2415-06T TP 450-Size 2415-06T Brushless Heli Motor 44 1 Unreserved
HLFT-01 Polyester Velcro Peel-n-stick adhesive side 1 Unreserved
HKG-150 Hobby King Digital Vernier Calipers 150mm 1 Unreserved
S632 Turnigy Hex Driver set 1.5~ 3.0 1 Unreserved
S808-TB7 Turnigy 7mm Turnbuckle Adjustment Driver 1 Unreserved
WD-CLAMP Hands free small item holder 1 Unreserved
S802-B4.7 Turnigy 4.7mm Ball End Reamer 1 Unreserved
C-Clipplier4 C-Clip Ring Plier 4 in 1 set 1 Unreserved
BOX-439g Extra Length Cardboard Box and Packing 439g 1 Unreserved
S609B Turnigy R/C Helicopter Pitch Gauge 450 size
תודה רבה על תשובותכם .
דניאל
Trex450
10-03-2011, 01:01:51
הזמנתי לאחרונה כאלו
HobbyKing HK-922MG Digital Metal Gear Servo 1.8kg/ 12g/ 0.07sec
ע"פ נתונים וביקורות נראים לא רע אני אדווח כשאקבל אם זה יהיה רלוונטי....
בכל אופן מה קורה עם בקר וסוללות אני לא רואה שיש פה??
ובשביל מה זה
Turnigy 7mm Turnbuckle Adjustment Driver
edoman
10-03-2011, 06:57:25
תפסיקו לקנות את המסוק הזה זה ביזבוז זמן וכסף ועצבים
+1
עדיף להמתין ולחסוך כסף ולא לרכוש את הזבל הזה שלא יתן לך הנאה מכלום!
עדיף לך להתחיל עם סימולטור, ולהמשיך לחסוך.
שיהיה בהצלחה.
jekin
10-03-2011, 09:05:50
העיניין כרגע לא בחיסכון אלא בזה שכרגע אני לא רואה את עצמי משקיע יותר מ 300 $ ובקשר לסימולטור אני רוצה ללמוד בדרך הקשה כי אז אני אלמד יותר מהר כל ריסוק זה פגיעה בכיס אז הלמידה תהיה יותר זהירה
ואם לא המסוק הזה מה כן ממומלץ בתקציב הנ"ל?
ראיתי קיט של קופטר איקס ב 400 ש"ח בארץ אולי זה יותר טוב ? ואת האלק' והשלט אני אזמין הסיני ?
בכל מקרה אני ממש לא רוצה לחרוג מהתקציב ורוצה למצוא משהוא בחנות אחת ולעמוד בתקציב.
תודה.
wind556
10-03-2011, 09:15:19
+1000
מסוק יקר,בנוי גרוע, לא שווה אפילו מחצית ממחירו
ובנוסף, לא קראת את הנעוצים בכלל, יש שם כל מה שתזדקק לו
כאן יש המלצות עתיקות שרובן פג תוקף, קרא בשביל להבין טיפה יותר, אבל אל תקנה:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=8152
לעומת זאת כאן נמצאת ההמלצה לרכישה הטובה ביותר עבורך. לא תמצא אפשרות טובה יותר גם אם תהפוך את העולם:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=25803
וכשתרצה הבהרות ממשיות, תקבל...
jekin
10-03-2011, 09:37:13
החלקים של המסוק ניתנים לקנייה בארץ כי הוא עולה יותר מקופטר איקס בארץ האם זה שווה את המחיר או שמה אולי עדיף לחשוב על האח החורג של הטי רקס ?
guylederer
10-03-2011, 10:04:00
העיניין כרגע לא בחיסכון אלא בזה שכרגע אני לא רואה את עצמי משקיע יותר מ 300 $ ובקשר לסימולטור אני רוצה ללמוד בדרך הקשה כי אז אני אלמד יותר מהר כל ריסוק זה פגיעה בכיס אז הלמידה תהיה יותר זהירה
ואם לא המסוק הזה מה כן ממומלץ בתקציב הנ"ל?
ראיתי קיט של קופטר איקס ב 400 ש"ח בארץ אולי זה יותר טוב ? ואת האלק' והשלט אני אזמין הסיני ?
בכל מקרה אני ממש לא רוצה לחרוג מהתקציב ורוצה למצוא משהוא בחנות אחת ולעמוד בתקציב.
תודה.
תקשיב ... אף אחד מאיתנו לא האמין שהוא יוציא יותר מ 300$ על התחביב הזה ... אבל הגיע היום שכל אחד מצא את עצמו שם גם 2000$ בלי שהוא שם לב ... התחביב הזה ממכר ומכניס אותך חזק פנימה ... אם אתה נכנס אליו אתה צריך להגיע מנקודה שאתה בטוח תבזבז יותר כסף כי מה לעשות התחביב הזה יקר ...
בקשר לסימולטור ... אתה מגיע מנקודה לא נכונה ... התחביב הזה מחייב סימולטור ... זה דבר חובה לכל מטיס ! הסימולטור מאמן את המוח שלך ואת האצבעות שלך ...
אם לא תתאמן לפני אני אסביר לך מה יקרה ... אתה תקנה מסוק תבוא להטיס אותו על ההתחלה אתה אולי תרים אותו באוויר ואז הוא יתרסק ... אחרי זה אתה תנסה לתקן אותו לכוון אותו לבד ותצליח ... אתה תלך עוד פעם אולי תרים טיפה את המסוק באוויר ואז תרסק ... וככה הלאה והלאה
מניסיון אישי שלי ושל עוד כמה אנשים ... אני ממליץ לך להיכנס לתחביב הזה כמו שצריך ...
כל החיקויים למינהם רק יעשו לך כאב ראש וחור בכיס ... ואתה תגיע למצב שכבר ימאס לך מהמסוק שקנית ... ותגיד כמה חבל שלא קניתי משהו טוב על ההתחלה ...
לדעתי קודם כל תוריד סימולטור ותקנה שלט למחשב ... אחרי זה תחזור ותמשיך בדיון הזה ...
jekin
10-03-2011, 10:21:38
זה אולי ישמע לכם קצת טיפשי אבל לשחק במשחק מחשב ולהאמין שזה יגרום לי אחרי חודש של אימונים בסימולטור לצאת ולהטיס מסוק בצורה טובה לא נשמע הגיוני .
יכול להיות רק כדי להבין את העיקרון של הפעולה של השלט זה כן אבל לשחק במשחק מחשב על מסך 19 אינצ' ואחרי זה לצאת עם מסוק יותר גדול מהמסך ולהטי אותו בקלוב ...
אני לא מזלזל בכלל בידע בידע והניסיון שלכם אני רק בספק אם כל העיניין של הסימולטור לא יבריח אותי מהתחביב הזה. (כל זה בגדר דעה)
ולנושא המסוק האם הוא עשויי מפלסטיק (ההוריקן 425) ?
תודה דניאל
shlomiv10
10-03-2011, 10:52:05
שמע בחור יקר מה שאולי לא הבנת בנושא הסימולטור זה שגם המטיסים הוותיקים לפני תרגיל חדש לומדים אותו על הסימולטור עכשיו... אליך אתה מזכיר לי משהו שאני מכיר אותו מקרוב (שזה אני) שזלזל בהתחלה ו..בהמשך בסימולטור מה שגרם לריסוקים מיותרים עוד בפרט לאחד שמוגבל כספית והכוונה אליך מעבר לקטע הכספי הסימולטור מאמן לך את המוח לבצע את פעולת ההטסה באופן מכני מה שמאפשר בעצם את ההנאה שבהטסה הפיזית שאז המוח פנוי לראות את היופי שבביצוע ולא מתרכז יותר מידי בקטע של הביצוע .
jekin
10-03-2011, 11:06:19
מה שכתבתי לא בא מתוך זלזול אלה מתוך הראיה שלי על זה ואני אומר את כל זה בלי לנסות את הסימולטור
אני לא מוגבל כספית אלה שזה הסכום שאני מוכן להשקיע בכדי לראות אם זה באמת מעניין אותי
ואני כן מקשיב להצעות פשוט נראה לי שבמקביל לאימונים בסימולטור אני ארצה גם משהוא מעשי אחרת זה יפסיק לעניין אותי בשלב מסויים
valaza
10-03-2011, 11:17:36
תקשיב ... אף אחד מאיתנו לא האמין שהוא יוציא יותר מ 300$ על התחביב הזה ... אבל הגיע היום שכל אחד מצא את עצמו שם גם 2000$ בלי שהוא שם לב ... התחביב הזה ממכר ומכניס אותך חזק פנימה ... אם אתה נכנס אליו אתה צריך להגיע מנקודה שאתה בטוח תבזבז יותר כסף כי מה לעשות התחביב הזה יקר ...
בקשר לסימולטור ... אתה מגיע מנקודה לא נכונה ... התחביב הזה מחייב סימולטור ... זה דבר חובה לכל מטיס ! הסימולטור מאמן את המוח שלך ואת האצבעות שלך ...
אם לא תתאמן לפני אני אסביר לך מה יקרה ... אתה תקנה מסוק תבוא להטיס אותו על ההתחלה אתה אולי תרים אותו באוויר ואז הוא יתרסק ... אחרי זה אתה תנסה לתקן אותו לכוון אותו לבד ותצליח ... אתה תלך עוד פעם אולי תרים טיפה את המסוק באוויר ואז תרסק ... וככה הלאה והלאה
מניסיון אישי שלי ושל עוד כמה אנשים ... אני ממליץ לך להיכנס לתחביב הזה כמו שצריך ...
כל החיקויים למינהם רק יעשו לך כאב ראש וחור בכיס ... ואתה תגיע למצב שכבר ימאס לך מהמסוק שקנית ... ותגיד כמה חבל שלא קניתי משהו טוב על ההתחלה ...
לדעתי קודם כל תוריד סימולטור ותקנה שלט למחשב ... אחרי זה תחזור ותמשיך בדיון הזה ...
שום דבר לא מחייב
עד לפני 7-8 שנים לא היה חיה בשם סימולטור, לפחות לא משהו רציני, ועדיין אנשים הטיסו יפה מאוד.
כנ"ל כבל חניך-מדריך (היה, אבל רבים הסתדרו בלעדיו)
jekin
10-03-2011, 11:34:25
זה קל מחזק את הדברים שאמרתי לכן אני אחזור על השאלה שלי מה אפשר לעשות עם 300$ בכדי להתחיל נכון עם כל התחביב הזה ז"א מה מומלץ עד סכום של 300 $?
kal1311
10-03-2011, 11:37:14
מה שכתבתי לא בא מתוך זלזול אלה מתוך הראיה שלי על זה ואני אומר את כל זה בלי לנסות את הסימולטור
אני לא מוגבל כספית אלה שזה הסכום שאני מוכן להשקיע בכדי לראות אם זה באמת מעניין אותי
ואני כן מקשיב להצעות פשוט נראה לי שבמקביל לאימונים בסימולטור אני ארצה גם משהוא מעשי אחרת זה יפסיק לעניין אותי בשלב מסויים
הסדר הנכון הוא התחלה בסימולטור ורק לאחר מכן להכנס לאט לאט לשלב המעשי וליישם את מה שלמדת. התרסקות בסימולטור זו התרסקות מעשית לכל דבר ועניין .
אני רואה את הסימולטור כערך מוסף להכנס לתחום עם מינימום נזקים.
מעבר לכך,במחיר שהקצבת לך כולל שלט ומקלט לא נראה לי שתמצא משהו ראוי.
אתה מוזמן גם לשטחי הטסה ולהתרשם מכלים יקרים יותר ויקרים פחות ולהחליט.
בהצלחה
guylederer
10-03-2011, 11:59:09
jekin
אתה מוזמן לבוא אלי ולהתרשם מהסימולטור ...
פשוט כואב לי לראות עוד מישהו שעושה טעות בלי שהוא יודע ...
jekin
10-03-2011, 12:23:09
טוב דבר ראשון סימולטר - אני אקנה ואתחיל להתאמן .
שלב שני מסוק - אז לדעתכם בהנחה ששלט 9X עולה 60$ , 240 דולר לא יספיקו לבניית מסוק 450 סביר למתחילים ?
kal1311
10-03-2011, 12:35:42
אחלה מסוק
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?cPath=334_174&products_id=5578
תעשה חיפוש בנעוצים של עודד לגבי אלקטרוניקה ותבנה חבילה עפ"י התקציב.
המסוק הזה שווה הרבה יותר מ-hk ומנסיון אתה תהנה ממנו מאד.
אל תשכח לקחת בחשבון עלות סוללות.
wind556
10-03-2011, 12:35:50
מובטחת לך עוגמת נפש בכניסתך לתחביב הזה
אתה מתעלם לגמרי מהעצות שאתה מקבל ומנסה לכופף את אלו שמנסים לעזור לך ומתעלם מהם, לעומת זאת העצה הגרועה היחידה שקיבלת אתה מאמץ בחום רב (העצה של VALAZA).
קיבלת את כל המידע שצריך, ואתה דבק בשלך
אין דבר כזה להיכנס לתחביב הזה ב300$- עוד לא המציאו את זה.
זכור היטב את המילים שלי האלו, אם תישאר בתחביב אתה תוציא יותר כסף מאנשים אחרים רק בגלל שלא קיבלת כאן את העצות של היום.
אם אין לך אפשרות להוציא מעל 300$ , עדיף שלא תוציא אגורה.
ומלבד זאת, התחלה עם 450 היא האפשרות הכי גרועה מבין כל האפשרויות שיש היום (פעם לא היו עוד אפשרויות סבירות).
והשלט הזה שעולה 60$ יעלה לך יותר מ 100$ (נחש למה?)
wind556
10-03-2011, 12:39:14
אחלה מסוק
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?cPath=334_174&products_id=5578
תעשה חיפוש בנעוצים של עודד לגבי אלקטרוניקה ותבנה חבילה עפ"י התקציב.
המסוק הזה שווה הרבה יותר מ-hk ומנסיון אתה תהנה ממנו מאד.
אל תשכח לקחת בחשבון עלות סוללות.
ידידי היקר, עבר זמנו של המסוק הזה
ואני לא מדבר על שילדת האלומיניום שלו , אלא על היותו 450 ובמחיר דומה להוריקאן 425 שעולה עליו בשנות אור...
jekin
10-03-2011, 12:57:12
אז לדעתך בכדי להיכנס "לתחביב" הזה אני צריך לקחת משכנתה בלי להבין עם זה בכלל מה שמעניין אותי או לא ?
אני כן מקשיב להצעות וכן אומר שאקנה סימולטור בימים הקרובים אבל גם בעתיד הקרוב רחוק לא נרא לי שאצליח להשקיע בתחום הזה יותר מ 400$ והסכום הזה לחלק נראה כמו סכום קטן אבל אני לוקח הכל בפרופורציות וחושב שכשבן אדם מתחיל בתחביב חדש הוא לא בהכרך חייב את הטוב ביותר לפחות לא בהתחלה כי ממה שהצלחתי להבין בריסוק הכל נשבר אותו דבר גם מסוק 10$ וגם מסוק ב 1000$ אז אני יכול להיות לא הכי אופטימי אבל אם כבר לרסק (ובתור התחלה גם עם סימולטור וגם בלעדיו אתה מרסק) אז אני מעדיף לרסק משהוא זול וכשיגיע הרגע בו אני ארגיש מוכן ובתוח ומיומן בכדי לשלוט על מסוק רציני זה היה היום שאני ישקיע בו הרבה כסף .
ועוד פעם אני חוזר זאת דעתי ואני חס וחלילה לא מזלזל באף אחד.
wonderd
10-03-2011, 13:07:07
'צמע חבר, הדבר הכי מומלץ שאתה יכול לעשות בתקציב הזה הוא לשמור אותו בבנק.
שים לב להמלצה שלי ברוח הדברים שאתה מציג ובשיקלול כל ההשלכות:
1. שלט יד שנייה, עולה 800-1200 ש"ח כולל מקלט - תמיד תוכל למכור אם לא תרצה להמשיך ולא תפסיד כסף אם בכלל.
2. מסוק 450 יד שנייה - צריך למצוא דרך לוודא שאתה לא קונה זבל. אפשר למצוא בסכום שהקצבת.
3. במקום סימולטור, תנסה למצוא מישהו שיודע להטיס ותיעזר בו בהטסות הראשונות בהדרכה תוך כדי חיבור שני השלטים עם כבל מדריך.
תזכור שמירב הסיכויים הם שהמסוק יתרסק בשלב כלשהו ויותר מפעם אחת. צריך תקציב גם לזה.
אלעד.
jekin
10-03-2011, 13:57:54
תודה רבה על התגובות אני יעדכן אותכם בהמשך על היתקדמותי בעיניין.
wind556
10-03-2011, 15:57:18
אז לדעתך בכדי להיכנס "לתחביב" הזה אני צריך לקחת משכנתה בלי להבין עם זה בכלל מה שמעניין אותי או לא ?
אני כן מקשיב להצעות וכן אומר שאקנה סימולטור בימים הקרובים אבל גם בעתיד הקרוב רחוק לא נרא לי שאצליח להשקיע בתחום הזה יותר מ 400$ והסכום הזה לחלק נראה כמו סכום קטן אבל אני לוקח הכל בפרופורציות וחושב שכשבן אדם מתחיל בתחביב חדש הוא לא בהכרך חייב את הטוב ביותר לפחות לא בהתחלה כי ממה שהצלחתי להבין בריסוק הכל נשבר אותו דבר גם מסוק 10$ וגם מסוק ב 1000$ אז אני יכול להיות לא הכי אופטימי אבל אם כבר לרסק (ובתור התחלה גם עם סימולטור וגם בלעדיו אתה מרסק) אז אני מעדיף לרסק משהוא זול וכשיגיע הרגע בו אני ארגיש מוכן ובתוח ומיומן בכדי לשלוט על מסוק רציני זה היה היום שאני ישקיע בו הרבה כסף .
ועוד פעם אני חוזר זאת דעתי ואני חס וחלילה לא מזלזל באף אחד.
אתה שוב טועה
מסוק זול יתרסק כל הזמן ויעלה לך יקר בסוף, מסוק יקר+ שיעורי הטסה מקצועיים ולא תרסק כמעט בכלל.
שלא לדבר על כך שבדיוק באותו תקציב אתה יכול לקנות גם זבל וגם איכות, אבל בשביל זה אתה חייב להקשיב לעצות
ב400$ אתה קונה מסוק מעולה, ב300$ אתה קונה זבל. אבל עליך להוסיף על זה לא מעט הוצאות הקפיות, כמו מטען,ספק כוח, סוללות נוספות, להבים נוספים, חלקי חילוף, כלי עבודה, מכשירי בדיקה וכמובן סימולטור שבלעדיו הכל יעלה לך יקר יותר.
גם בפוסט הזה הכל נכתב כבר, אבל אתה לא מקשיב ולא מקבל את העצה הכי טובה שקיבלת כאן...
valaza
10-03-2011, 16:42:32
מדהים:D
אז היית אומר שאיכותו של מסוק היא פונקציה של מחיר בחזקת השם, או שיש משתנים נוספים?
jekin
10-03-2011, 22:28:04
עדיין לא הבנתי למה אתה אומר שאני לא מקשיב אמרת סימולטור עניתי שאני אקנה - שיעורי הטסה לא ניראה לי שזה הכרחי בתח לא בשלב הזה ואני רק חולק עליך (אפילו שאתה ותיק ומנוסה בתחביב) ואומר שכשאתה נכנס למשהוא חדש אתה לא חייב להשקיע בו את מירב כספך אם אתה עדיין לא יודע אם זה ימצא חן בעניך .
ובקשר למסוק כולל הכל ב עד 400 $ אז גם זה אפשרי רק צריך קצת לקרוא - דרך הגב חלק ממה שכתבת במדריכים שלך בקשר להוריקן כן כלול בסט אפ שאני מתכנן אבל זה בעתיד היותר רחוק לאחר עבודה על הסימולטור.
בכל אופן אני מודה לכם על התמיכה וקנראה בזמן הקרוב רחוק אני עוד אשאל כמה וכמה שאלות לגבי סטאפים כאלו ואחרים אבל כמובן כל זה אחרי עבודה על הסימולטור
תודה רבה לכם על התמיכה,
דניאל
valaza
10-03-2011, 22:33:51
בנוגע להדרכה, על אחת כמה וכמה במסוק\טיסן (הייתי אומר מילא על מכונית...),
אתה חייב הדרכה, לא בהכרח למצוא מדריך בתשלום, יש רבים שיתרמו מזמנם גם בלי
תמורה, אבל מדריך זה חובה, לא המלצה.
guylederer
10-03-2011, 22:56:16
בנוגע להדרכה, על אחת כמה וכמה במסוק\טיסן (הייתי אומר מילא על מכונית...),
אתה חייב הדרכה, לא בהכרח למצוא מדריך בתשלום, יש רבים שיתרמו מזמנם גם בלי
תמורה, אבל מדריך זה חובה, לא המלצה.
אני חולק עליך ...
אני מכיר כמה וכמה אנשים ( כולל אנוכי ) שהתחילו להטיס לבד ללא מדריך ... כמובן שעניין הסימולטור היה מעורב פה :P
flyinglizard
10-03-2011, 23:18:30
מדהים:D
אז היית אומר שאיכותו של מסוק היא פונקציה של מחיר בחזקת השם, או שיש משתנים נוספים?
עובדתית, ב300 דולר אתה קונה זבל, ב400 דולר אתה קונה מסוק טוב. זה לא אומר שמסוק ב600 דולר יותר איכותי או שיום אחד לא יהיה מסוק טוב ב300 דולר, זה פשוט לא המצב כרגע. מעבר לזה אין כאן יותר מדי חוקיות.
אני נגד התחלה עם מסוקי קומבינה מכמה סיבות:
1. אלקטרוניקה חרא - זו הטעות מספר 1 שמתחילים עושים, ג'יירו וסרבואים גרועים מאוד מאוד מפריעים בשלב הריחוף וחבל.
2. ערך אפסי לצורך מכירה - עדיף לקנות מסוק מבוקש יחסית (איזה אליין כלשהו, כנראה) ושתהיה יכולת למכור אותו אח"כ אם אתה יוצא מהתחביב. למסוק קומבינה עם 9X אין שום ערך במכירה.
עכשיו לשני דברים נוספים:
1. לא חייבים מדריך, אבל התחליף למדריך זה אינסוף סבלנות, מה שלרוב אין לאנשים. אז כן, לרוב באופן מעשי חייבים מדריך.
2. חייבים סימולטור. אין כאן שאלה, אין כאן קומבינות ואין כאן העדפה. עדיף לוותר על מדריך ולא על סימולטור.
3. יש המון תחביבים אחרים עם סף כניסה גבוה מזה. למעשה, בהנחה שב600-700 דולר אתה סוגר הכל - מסוק, שלט, ציוד - זה מעט מאוד כסף לעומת דברים אחרים שאני מעלה על דעתי (תחשוב כמה עולות אופני הרים סבירות, או מחשב גיימינג, שלא לדבר על תחביבים מוטוריים כאלה ואחרים).
אם אתה לא רוצה להשקיע, קנה איזה צעצוע לבית ותראה אם זה מגניב אותך או אם הוא מעלה אבק אחרי כמה זמן (בלייד MSR יהיה נחמד).
ב300 דולר לא תגיע לשום מקום, ואל תתן לאף אחד לשכנע אותך אחרת.
בהצלחה.
valaza
11-03-2011, 02:19:15
על הסימולטור אני חולק, מאוד חולק, הסימולטור משעמם תחיים, ולא לומדים ממנו יותר מדי, ממדריך טוב תלמד הרבה יותר מסימולטור.
סימולטור זה סבבה בשביל להעביר את הזמן
flyinglizard
11-03-2011, 02:22:23
אתה הראשון - והיחיד - שחושב ככה.
wind556
11-03-2011, 09:22:37
על הסימולטור אני חולק, מאוד חולק, הסימולטור משעמם תחיים, ולא לומדים ממנו יותר מדי, ממדריך טוב תלמד הרבה יותר מסימולטור.
סימולטור זה סבבה בשביל להעביר את הזמן
אני חצי חולק עליך
אני מדריך אנשים רבים, ומדריך בדרך שלי, שנושאת תוצאות נפלאות בזמן קצר ביותר (מקסימום 3 מפגשים). אבל השיעור הראשון בא אחרי שהדרכתי את התלמיד איך להשתמש בסימולטור בבית בצורה נכונה ולא סתם להשתולל עם המסוק.
בלי עבודה מוקפדת על הסימולטור היה צורך בשיעורי הטסה רבים
jekin
13-03-2011, 08:18:01
אתם אומרים את זה אחרי ניסיון של כמה וכמה שנים טובות בתחביב - אבל אם אני לצורך העיניין הייתי "הותיק" ואתם הייתם המתחילים הייתי בא ואומר כך רק כדי להתחיל אתה צריך:
1- מסוק 600-700$
2- שלט 300$
4- 4-5 שיעורים 400 ש"ח
5- סימולטור 250 ש""ח
זה יוצא 4000 ש"ח +/- רק להתחלה ועודחלקי חילוף ועוד ועוד ועד...
ואני הייתי מסתכל עליכם לא נרתעים מ להכנס לתחום ?
אני לא רוצה להיות עוד אחד שבוחר "בדרך הקשה" אבל יש לי עמוק בלב אמונה שלא חייבים תקציב כזה גבוה בתור התחלה בשביל להכנס לתחום.
הרבה ממכם התחילו בו עוד לפני שהיו מדריכים מנוסים וסימולטורים למיניהם ואיך שהוא הצלחתם להישאר בתחום ולא לפשוט רגל.
wonderd
13-03-2011, 08:30:57
בוא נתחיל מההתחלה ונצמצם לך את הסכומים בחזרה למשהו נורמלי למתחיל, ושים לב להערות!:
1. מסוק יד 2 (לבדוק בעזרת מישהו שמבין את מצבו לפני הקנייה), (אפילו 450!) 350-400$
2. שלט יד 2, 300$.
3. סימולטור 250 ש"ח. אין ברירה.
* מסוק יד 2 אמנם לא תמיד יהיה מושלם בשבילך אבל יגיע בד"כ עם סוללות ואולי גם כמה חלקי חילוף.
**שים לב שאת השלט ואת הסימולטור תוכל אח"כ למכור כמעט ללא הפסד אם בכלל, במקרה והחלטת לא להיכנס לתחום ברצינות. (וגם את המסוק אם הוא תקין!)
***לגבי השיעורים - אני מניח שתוכל למצוא מישהו שיחבר אותך אליו עם כבל חניך-מדריך לעזרה בריחופים הראשונים ומשם תוכל להמשיך בעצמך - החלופה היא ריסוקים מעצבנים בתחילת הדרך שעלולים לייאש אותך.
מדובר בתחילת הדרך בסה"כ בכ 3000 ש"ח לפני חלקי חילוף ומטען לסוללות, זה באמת המינימום לכניסה במידה ואתה שומע ומפנים את שאר ההמלצות כגון שימוש נכון בסימולטור ומישהו שמבין קצת לצידך בצעדים הראשונים.
אלעד.
wind556
13-03-2011, 12:00:47
אתם אומרים את זה אחרי ניסיון של כמה וכמה שנים טובות בתחביב - אבל אם אני לצורך העיניין הייתי "הותיק" ואתם הייתם המתחילים הייתי בא ואומר כך רק כדי להתחיל אתה צריך:
1- מסוק 600-700$
2- שלט 300$
4- 4-5 שיעורים 400 ש"ח
5- סימולטור 250 ש""ח
אני לא רוצה להיות עוד אחד שבוחר "בדרך הקשה" אבל יש לי עמוק בלב אמונה שלא חייבים תקציב כזה גבוה בתור התחלה בשביל להכנס לתחום.
הרבה ממכם התחילו בו עוד לפני שהיו מדריכים מנוסים וסימולטורים למיניהם ואיך שהוא הצלחתם להישאר בתחום ולא לפשוט רגל.
מסוק 400$
ניתן לרכוש שלט חדש ב100$ (כולל משלוח,לא הטופ, אבל יאפשר לך להטיס)
עם הדרכה נכונה, 100-200 ש"ח.
סימולטור כמובן ותוסיף עוד כמה שקלים להוצאות בלתי צפויות...
כל חלקי החילוף שאי פעם תזדקק להם- 90$ (רוכשים קיט נוסף חהמחיר כולל הובלה).
זה קצת מצמצם את החישובים שלך, אבל אלו מאיתנו (כולל אני) שהתחילו בלי מדריך, בלי סימולטור ואפילו בלי חבר מלווה, זה עלה לנו פשוט הרבה הרבה יותר, ועם הרבה פחות הנאה, זה בהחלט גרם לרבים לפשוט רגל ולפרוש מהתחביב, הם לא כאן כדי לספר לך.אלה שכן כאן, הם אלו ששרדו את ההתחלה המאד קשה
הדרך שאני מציע לך היא הזולה ביותר, הקלה ביותר,והמענגת ביותר
guylederer
13-03-2011, 15:34:29
אם תרצה סימולטור ללא תשלום צור איתי קשר בפרטי ...
flyinglizard
13-03-2011, 15:58:32
1- מסוק 600-700$
2- שלט 300$
4- 4-5 שיעורים 400 ש"ח
5- סימולטור 250 ש""ח
נכון, אלה באמת המחירים. מינימום של 3, כנראה שיותר לכיוון 4, וגם זה ירד בשנתיים האחרונות דראסטית בגלל הסיני. זה לא שמישהו שמצוי בתחום לא יכול לבנות מסוק בפחות מזה, אבל לרוב זה עניין סבוך הרבה יותר (אתה צריך לדעת בדיוק אילו חלקים עובדים ואילו לא, ולדעת לכוון הכל בעצמך כי אין מי שיעזור).
בין מסוק-אלקטרוניקה-סוללות-מטען-ספק-כוח-כלים-שלט-סימולטור-חלקי חילוף, מכס, ומע"מ אני לא רואה איך אתה יוצא בפחות מ3.
חשוב לתאם ציפיות: שאף אחד לא יכנס לתחביב הזה על השקל האחרון שלו ואז יגלה שהוא לא יכול לתקן את המסוק שלו אח"כ וימכור בהפסד. אתה צריך כיסים עמוקים בשביל מסוק 450 וכיסים עמוקים מאוד בשביל כל מה שבא אח"כ (ובהרבה מהמקרים בא - אני רואה את זה כחלק מהתחביב, בהחלט כמו התרסקויות).
אייל שפירא
13-03-2011, 16:38:30
שלום לכול חברי הפורום
הצטרפתי לא מזמן לפורום לאחר שקניתי מסוק קטן וריסקתי אותו על הקיר ומאז אני אחוז בחיידק של המסוקים.
תודה רבה על תשובותכם .
דניאל
פיספסתם קצת את הסיבה לכל הויכוח.
הוא הטיס צעצוע, הוא לא יודע עדיין מה ההבדל בין הטסת צעצוע להטסת מסוק 6 ערוצים מקצועי, וכמו כל מי שעדיין לא הטיס מסוק בחייו הוא יוצא מנקודת ההנחה שאם עוזבים את הסטיקים אז זה פשוט עומד במקום.
הוא לא מבין למה להוציא כל כך הרבה כסף על משהו שנשבר רק אם משחקים איתו לא נכון.
דניאל ידידי, מסוק מקצועי גדול ויקר מתרסק כברירת מחדל אלא אם אתה כל הזמן אומר לו מה לעשות במהירות ובצורה מדוייקת. כל הזמן. ושוב. מהר.
זה ממש לא דומה למסוק הקטן שהטסת, זה יותר כמו לנסות לאזן גולה על דיסק ברוח.
מסוק גדול ויקר יהיה קל יותר להטסה, ואם לא תרסק אותו תוכל למכור אותו כמעט ללא הפסד.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.