PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה חיפוש שלט לרכישה Turnigy 9X 9Ch

tzahi
14-03-2011, 11:44:43
שלום חברים,

האם מישהו יכול להפנות לחנות שמוכרת את השלט הבא:

Turnigy 9X 9Ch Transmitter w/ Module & 8ch Receiver (Mode 2)

אצל הסיני הוא לא במלאי, וגם כשכבר קיבלתי התראה שהוא הגיע אני רואה שהוא לא במלאי.....

הזמנתי כבר את כל החלקים אבל אני לא מצליח למצוא חנות שמוכרת את השלט והוא במלאי.

אשמח אם במסגרת השיטוטים בחנויות השונות, תוכלו להפנות לחנות אמינה, אצלה השלט נמצא במלאי.

תודה

wind556
14-03-2011, 12:13:36
http://www.leaderhobby.com/product.asp?ID=9394001220239

רק תשים לב שזה המודל הישן יותר, עם מודול 2.4 שהוסף לו, ועם אנטנה לשידור 72
במודל החדש יותר אין אנטנת 72 והמודול 2.4 מובנה בו במקור.
כל השאר זהה

tkolber
14-03-2011, 12:16:55
גם תהיתי מדוע גם שמגיע למלאי הוא נגמר מהר ואין אפשרות להזמין וזו התשובה שקבלתי מהנציג של הסיני:

Dear Customer,
Thank you for your email.
Please note that there is a waiting queue for the item, when the item arrive stock and system will email to all customers, but the stock is not enough for all customers, item will be reserved for those customers who have placed order in the ahead of the queue first .
So you got the email that informed you the item is in stock but when you checked, it still out of stock.
Thanks for your understanding and have a nice day

בקיצור - תזמין בזמן ה - BK ותקבל מיד שיגיע המלאי החדש לפני שיגמר שוב.

tzahi
14-03-2011, 12:31:03
גם תהיתי מדוע גם שמגיע למלאי הוא נגמר מהר ואין אפשרות להזמין וזו התשובה שקבלתי מהנציג של הסיני:

Dear Customer,
Thank you for your email.
Please note that there is a waiting queue for the item, when the item arrive stock and system will email to all customers, but the stock is not enough for all customers, item will be reserved for those customers who have placed order in the ahead of the queue first .
So you got the email that informed you the item is in stock but when you checked, it still out of stock.
Thanks for your understanding and have a nice day

בקיצור - תזמין בזמן ה - BK ותקבל מיד שיגיע המלאי החדש לפני שיגמר שוב.

העניין הוא שאני לא רואה בפירוט המלאי שיש אנשים בתור.....

מכל מקום, האם מישהו עשה הזמנה כזו מניסיון? הוא באמת שולח כשזה מגיע למלאי? :confused:

SEVEN
14-03-2011, 12:49:53

מכל מקום, האם מישהו עשה הזמנה כזו מניסיון? הוא באמת שולח כשזה מגיע למלאי? :confused:

יש מחסור של בערך 400 יחידות עבור השלט הזה ... והמספר עולה כל שעה.
תוסיף את המוצר ל-wish list ותלחץ על home, למטה תופיע הרשימה שלך עם המלאי בסוגריים.
הסיני באמת שולח כשמגיע למלאי ... למה שלא ישלח ?
אם אתה רוצה את השלט הנ"ל, אין דרך אחרת מלבד לרכוש כשהוא לא במלאי, אחרת תחכה לנצח.

Flying_student
14-03-2011, 13:07:22
אצלי, הזמנתי מספר מוצרים אצל הסיני - את השלט שהיה במינוס 400 ונשלח אחרי 13 יום.
מקלט שהיה במינוס 300 וגם נשלח אחרי שבועיים.

תמיד אפשר לחכות שיהיה במלאי ואז להזמין, אבל עבור השלט - לא נראה לי שיהיה יום כזה בשנה הקרובה.

שיהיה בהצלחה

tkolber
14-03-2011, 13:16:39

כן, מניסיון.

גם אני הזמנתי שהמוצר היה ב - BK ומיד כשהגיע המלאי החדש, המשלוח יצא אליי.

tzahi
14-03-2011, 14:24:59
תודה לכולכם,
הוזמן.....:)

Boogle
14-03-2011, 23:23:38
http://www.leaderhobby.com/product.asp?ID=9394001220239

רק תשים לב שזה המודל הישן יותר, עם מודול 2.4 שהוסף לו, ועם אנטנה לשידור 72
במודל החדש יותר אין אנטנת 72 והמודול 2.4 מובנה בו במקור.
כל השאר זהה

זה לא מודל ישן יותר!
הוביקינג מזמינים מהיצרן את השלט בקונפיגורצית טורניג'י ולידרס בקונפיגורציה FLYSKY.

זה אותו השלט בדיוק !

אפילו לחלק מאיתנו יש יתרון קל בקונפיגורציית לידרס, בעיקר למי שרוצה להחליף מודולים בקלות או להשתמש ברדיו עם מודול 72MHZ (או מי שאוהב את השלט בשחור ולא באפור).

אפשר גם להזמין כל אחד מהשלטים הנ"ל בקונפיגורצית MODE 1 , ההסבה פשוטה - למי שמוכן לפתוח השלט ולהעביר את מנגנון החיכוך של המצערת והקפיץ המחזיר. מבחינת תוכנת השלט זה שקוף.