PDA

צפייה בגרסה מלאה : חדשות HeliKraft

עוז
29-11-2008, 17:27:12
שלום לכולם

בעבר היינו מזמינים כמעט הכל מ HeliKraft -הכל היה טוב המחיר והשירות המצויין עד ש EMS החליטו להתחכם עם השיחרור הקולקטיבי כולם מכירים את הסיפור ...

טוב אז אני התגעגתי והחלטתי לשלוח מכתב ל - HeliKraft אתמול בנושא צורת המשלוח. תראו את התשובה שלהם: הם מוכנים לבצע משלוחים רגילים דרך Air pacel ולא דרך EMS
רק שימו לב שאין להם אפשרות לביטוח וזאת הסיבה שהם התעקשו לעבוד עם EMS.
אני עדיין לא רואה שיש אפשרות כזו בהזמנה אבל בטח בקרוב הם יסדרו את זה

Hi,

Here is the problem with the postal service. As the EMS rate we have by contract is a special discounted rate. It cost the same to ship by air parcel as it is by EMS, so naturally we thought everyone would be happy to have the EMS as it is faster and has internet tracking.

Air parcel does not have any tracking and a lot slower. Also it cost the same price as EMS.

But if this is what you want, we have activated the air parcel shipping option, please note that this is the same rate as EMS but the packages will be shipped by air mail shipment and may take a while and not insured.

If you would be so kind to let your fellow country men, know about this, that we now offer air mail shipments to Israel, you will be pleased to find this shipping method is now available when you log in and select Israel as country of shipping.

Best regards,

HK

Website: http://www.helikraft.com
HelpDesk: http://www.helikraft.org/helpdesk

אליקופטר
29-11-2008, 17:40:04
חזרנו לימים הטובים,יש אלוהים.
מחזיר אותו לדף הבית.

אופיר נחום
29-11-2008, 19:11:35
חדשות טובות מאוד בשבילי- מה שכן, אני לא מבין מה הקטע שלהם, מה הבעיה לשלוח בדואר אוויר עם מספר מעקב כמו שכולם עושים?
אצל הסיני המשלוח מהיר יותר מה EMS. תוך 5 ימים אצלי ביד.

mosheg
30-11-2008, 05:46:55
מזל טוב !!!
למרות שתמיד יש להם בעיה של זמינות. אחזור לעבוד איתם

בנוסף הנה אתר טוב עם מחירים מעולים אבל גם לו יש את הבעיה של EMS
אני כתבתי לו שיאפשר משלוחים דואר רשום בלבד ואז אחזור לעבוד אתו תוסיפו לחץ לאולי זה יעבוד כמו על הליקראפט
http://www.oairc.com

nadavbarak
30-11-2008, 14:53:55
אני ממש לא משוכנע שאפשר לנשום לרווחה.
המשלוח עם מספר מעקב הוא חיוני ביותר וקיים בחלק גדול מחברות השילוח לרבות משלוח USPS רגיל.
לפי הבנתי זוהי הבעיה:
הבעיה זה לא המשלוח מהליקרפט. גם משלוח עם חברה אחרת לא יעזור.
הבעיה היא EMS קבלו זיכיון לבצע שחרור גורף מהמכס עבור החבילות שנעצרו שם, וזאת ללא קשר לחברה דרכה שלחו.
יכול להיות שאני טועה (ואני מקווה שכן) אולם נראה לי שזהו המצב.

בברכה,
נדב ברק.

toto
30-11-2008, 19:15:01
EMS נחשב שילוח יוקרתי, ולכם הם לטשו עיניים לכיוונו..
בשילוח רגיל (זול) הם לא מסתכלים על החבילה...
ראה FEDEX ו UPS, הם עושים את גביית המכס אצלם בלי בכלל לדבר עם משרדי המכס.

אופיר נחום
30-11-2008, 19:23:47
הבעיה היא EMS קבלו זיכיון לבצע שחרור גורף מהמכס עבור החבילות שנעצרו שם, וזאת ללא קשר לחברה דרכה שלחו.
יכול להיות שאני טועה (ואני מקווה שכן) אולם נראה לי שזהו המצב.

בברכה,
נדב ברק.

לא נכון- לפני שבועיים נעצרה לי חבילה במכס שנשלחה בדואר אוויר והלכתי לשחרר אותה לבד- במקרה אחר זה הגיע לדואר שלי עם דרישת תשלום- שילמתי לדואר ולקחתי החבילה.