PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה כשאומרים טיסן שלב שני, למה מתכוונים?

Veno
26-03-2011, 12:54:16
כשרושמים באתרים של טיסנים טיסן שלב שני, למה מתכוונים?

nahar 77
26-03-2011, 13:35:12
ברוב טיסני השלב שני זה כנף תחתית ,זה שלב אחרי הטרייניר

Veno
26-03-2011, 13:38:12
מה מיוחד?

tisanir
26-03-2011, 14:18:32
פחות סלחן, יותר מהיר, זריז, מסוגל לבצע אירובטיקה בסיסית, כנף תחתית.

oz_adari
26-03-2011, 14:32:33
לא יודע אני לא מבין גדול , ההפך, אני כנראה לא מבין בכלל,
אבל אני עם הטריינר שלי מצליח לעשות רולים (אומנם מאבד הרבה גובה ברול ישר אבל עדיין.) עושה לופים בקלות אחד אחרי השני ועושה הקפות הפוכות,
אז לדעתי בלבד, אפשר לדלג על טיסן שלב שני אם אתה כבר שולט טוב על הטריינר.

Menash
26-03-2011, 14:37:36
הטריינר הינו סלחן ביחס לכנף תחתית.

מני2000
26-03-2011, 14:38:19
בגדול אתה צודק, אפשר גם לדלג על הטריינר ולהתחיל ישר ב3D, אני מכיר מישהו שעשה את זה.
אבל אם אתה רוצה להתקדם כמו שצריך בתחביב הזה לא מומלץ לדלג על שלבים כאלה.

tisanir
26-03-2011, 14:39:22
אבל אני עם הטריינר שלי מצליח לעשות רולים (אומנם מאבד הרבה גובה ברול ישר אבל עדיין.) עושה לופים בקלות אחד אחרי השני ועושה הקפות הפוכות,

מסכים לחלוטין. מכיר מספיק אנשים שויתרו על השלב השני וישר קפצו לטיסני 3D ו F3A למיניהם.

umbo
26-03-2011, 14:47:28

אתה גם קורא\מבין את מה שאתה כותב - אתה עושה רולים בצורה גרועה ולא מבין שאולי יש לך מה ללמוד ולשפר לפני שתקפוץ מעל הפופיק. בדיוק בשביל מטיסים כמוך "המציאו" טיסן קצת יותר מתקדם מטרינר כדי להשתפר לפני שאתה (בטוח) זוכה באליפות ישראל........ בעצם אולי כדאי לדלג על השלב הזה........... סע ישר לאליפות העולם, בטוח שתזכה, אתה כבר יכול לעשות רול עם טרינר.....
כל הכבוד לך ( באמת, לא בזלזול...) שאתה יודע להוציא את המקסימום מהטיסן הראשון שלך, אז אולי תעבור לטיסן הבא ותבין שיש לך עוד מה ללמוד ולהשתפר...

אליקופטר
26-03-2011, 14:49:00
מה שחשוב מאוד הוא מבנה הכנף ,בטריינר יש דיהדרל ,מה שמטיס חדש לא יודע ולא מנוסה הוא שבטיסן שלב שני והיילך צריך ליישר כנף (טיסן) בעצמך ,בעוד שבטריינר הפעולה מבצעת "לבד" בשל מבנה הכנף. ההרגל והתרגולת חשובה מאוד ללימוד נכון של ההטסה .

כמ ו שאמר מני ניתן לדלג על כל שלב רבל זה פגע בלימוד הבסיסי של אותו שלב, אגב ניתן גם ללמוד להטיס בלי טריינר ....

אלון.

oz_adari
26-03-2011, 15:11:37
אתה גם קורא\מבין את מה שאתה כותב - אתה עושה רולים בצורה גרועה ולא מבין שאולי יש לך מה ללמוד ולשפר לפני שתקפוץ מעל הפופיק. בדיוק בשביל מטיסים כמוך "המציאו" טיסן קצת יותר מתקדם מטרינר כדי להשתפר לפני שאתה (בטוח) זוכה באליפות ישראל........ בעצם אולי כדאי לדלג על השלב הזה........... סע ישר לאליפות העולם, בטוח שתזכה, אתה כבר יכול לעשות רול עם טרינר.....
כל הכבוד לך ( באמת, לא בזלזול...) שאתה יודע להוציא את המקסימום מהטיסן הראשון שלך, אז אולי תעבור לטיסן הבא ותבין שיש לך עוד מה ללמוד ולהשתפר...
אתה נשמע כאילו פגעתי בך אישית,
אני בכלל לא אתחיל וויכוח אם אני עושה רולים טוב או לא, כי רוב הסיכויים שאני יפסיד,
בסה"כ הטריינר עושה כל אווירובטיקה שניסיתי באופן מצוין,
הדרישות שלי לא היו גבוהות מידי, ולא הטסתי שלב שני כדאי שאני יוכל להשוות.
זאת הייתה הכוונה, מצד שני גם הדרישות שלי מהטיסן הם לא כאלה גבוהות, אני מכוון למסוקים ואני מטיס את הטריינר בשבל הכיף, לא בשבל לימוד לשלבים לטיסנים אחרים.

Shay
26-03-2011, 15:16:20
יש דרך נכונה ללמוד להטיס ויש המון דרכים לא נכונות, לדעתי הדרך הנכונה היא כמו שכבר נאמר, טריינר-> טיסן שלב שני -> טיסן לבחירתך(קרש,F3A מה שבא לך....) אני לא חושב שצריך לוותר על אף אחד מהשלבים כיוון שקרוב לוודאי שזה ינשך אותך בתחת בהמשך.

שי

הבוררר
26-03-2011, 15:17:47
חבל מאוד יהיה לוותר על כל השלבים המוזכרים לעיל, לא סתם כשלומדים טיס לומדים על ססנה כנף עילית ולא ישירות על בואינג 747, להתחיל עם טריינר וללמוד להטיס אותו כמו שצריך ורק אחרי כן לעבור לטיסן שלב שני תהיה הדרך הנכונה בהכרח כדי להתקדם בצורה טובה בתחום בצורה מקצועית וטובה ולי אין ספק בכלל שזה ישפיע גם על הרמה שלך.
בכל אופן בהצלחה:)

Veno
26-03-2011, 15:26:40
הבנתי תודה :)

umbo
26-03-2011, 15:45:30
אתה נשמע כאילו פגעתי בך אישית,
אני בכלל לא אתחיל וויכוח אם אני עושה רולים טוב או לא, כי רוב הסיכויים שאני יפסיד,
בסה"כ הטריינר עושה כל אווירובטיקה שניסיתי באופן מצוין,
הדרישות שלי לא היו גבוהות מידי, ולא הטסתי שלב שני כדאי שאני יוכל להשוות.
זאת הייתה הכוונה, מצד שני גם הדרישות שלי מהטיסן הם לא כאלה גבוהות, אני מכוון למסוקים ואני מטיס את הטריינר בשבל הכיף, לא בשבל לימוד לשלבים לטיסנים אחרים.

לא, ממש לא.
זה התחביב שלך ואתה יכול להתקדם בו כמה שאתה רוצה. אם אתה נהנה מהטסת טיסן מתחילים, אף אחד לא צריך ולא יכול לקחת ממך את זה. לעומת זאת אם אתה רוצה להתקדם, כדאי לעשות זאת בצורה הנכונה והדרך הזו כוללת טיסן מתחילים ואחריו טיסן מעט יותר מתקדם. בדרך כלל נסיון לקפוץ מעל הפופיק מסתיים בנפילה על הפנים.
שהיה לך הכול טוב :)