PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה אז מה יותר שווה הוריקן או HK?

airplane1
28-03-2011, 16:57:34
הבנתי שהם האותו גודל ( הוריקן 425 וHK 500 GT ) אבל הHK ראיתי יותר חזק ( גם מנוע )
וגם מחיר הם ניראלי יוצאים אותו דבר ( אפשר של 100 שקל או 200 מתקבלים על הדעת )
מחינת הרכבה מה יותר מסובך?
והאם גם הHK יכול לתפקד עם מתחילים בסלחנות?

אייל שפירא
28-03-2011, 17:11:41
קרא את הביקורת על הHK
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=32794

HeliDraco
28-03-2011, 18:01:17
הבנתי שהם האותו גודל ( הוריקן 425 וHK 500 GT ) אבל הHK ראיתי יותר חזק ( גם מנוע )
וגם מחיר הם ניראלי יוצאים אותו דבר ( אפשר של 100 שקל או 200 מתקבלים על הדעת )
מחינת הרכבה מה יותר מסובך?
והאם גם הHK יכול לתפקד עם מתחילים בסלחנות?

אני אענה בצורה מאד מסוייגת, כי אני לא מכיר לפרטים את המסוקים הנ"ל, אבל:
לא כ"כ מבין למה אתה מתכוון, כשאתה אומר שה-HK "יותר חזק (כולל מנוע)". שני המסוקים מגיעים כקיטים ערומים וזה תלוי בך איזה מנוע לשים שם וכמה "חזק" יהיה ה-Setup.
עם ה-HK הייתי קצת חושש מאיכות ייצור. נכון שמוטי לא מצא (כמעט) בעיות במסוק, אני לא יודע כמה HK עקביים בנושא הזה. שיהיה ברור - חופשים וחיכוכים קטנים בראש (כולל כאלה שמוטי מצא) כן משפיעים על תכונות הטיסה של המסוק, ולא מעט. הוא פחות יציב, פחות מדויק ולמתחיל זה חשוב. בכ"ז, GAUI היא חברה מוכרת והמוצרים שלה (כפי שהתרשמתי מה-X5) - מעולים.

כל מסוק אפשר, עם הגדרות מתאימות בשלט, "לרסן" לרמה של מתחיל. תיעזר במישהו שמבין והוא יעזור לך (לא חסר כאלה בפורום).

airplane1
28-03-2011, 18:32:32
אבל בכללי..אני יכול להביא ראש חדש לא?
אז אתה אומר עם ההוריקן יותר שווה אוקי..
אבל מבחינת פשוטת הרכבה?
צה יותר פשוט?אני מדבר איתך מרגע שקניתה אותו עם סטאפ האם ההרכבה מסובכת..?
כרגע אני הולך על ההוריקן אבל עדיין אני חושב עליו
ותגיד הסטאפ הזה טוב להוריקן?
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=35574

HeliDraco
28-03-2011, 18:41:47
אבל בכללי..אני יכול להביא ראש חדש לא?

אתה יכול, אבל אף אחד לא מבטיח לך שהוא יהיה יותר טוב. לי יש קלון אחר של טירקס (קופטר אקס) שהחלפתי בו לא מעט חלקים ונתקלתי בלא מעט חלקים שהיו פגומים "מהקופסא".

אז אתה אומר עם ההוריקן יותר שווה אוקי..
אבל מבחינת פשוטת הרכבה?
צה יותר פשוט?אני מדבר איתך מרגע שקניתה אותו עם סטאפ האם ההרכבה מסובכת..?

אני לא חושב שההרכבה של אחד המסוקים האלה מסובכת במיוחד. אולי ההריקיין קצת יותר מורכב בגל צורת חיבור הלינקים, אבל לא משהו שצריך להרתע ממנו.

כרגע אני הולך על ההוריקן אבל עדיין אני חושב עליו
ותגיד הסטאפ הזה טוב להוריקן?
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=35574

אני לא כ"כ מכיר סטאפים להריקיין, אבל יש לא מעט חומר על המסוק הזה כאן בפורום.

wind556
28-03-2011, 18:50:11
לא במקרה אני נמנע מלהגיב כאן....

airplane1
28-03-2011, 19:14:35
הבנתי אותך עודד
אבל בכל זאת אני רוצה לדעת מה לקנות לפני שאני יקבע עם מדריך
אני אישית רוצה שיהיה לי גם משהו לדבר איתו עליו שימליץ לי אני לא מסוגל לבוא למישהו בלי אפילו פיסת מידע אפילו לא דיברתי על יד פיסת מידע בנושא אני רוצה לדעת פה בפורום על מה ממליצים ואחרי זה ללכת ולהתייעץ עם מדריך

T_A
28-03-2011, 20:26:26
אני קניתי HK500 כי לא היה הוריקן במלאי איזה חודש-חודשיים בסיני
אני לא ממש מתחרט , אבל קח בחשבון שנדרש יותר עבודה מאשר TREX 500 רגיל , צריך לוודא כל חלק פעמיים שהוא תקין, ולפרק את כל המכלולים שבאים מורכבים.
ואחרי כל הטסה צריך לוודא בעשר עיניים שכל המכלולים עדיין מחוברים טוב ולא השתחרר כלום (וגם הברגים של הסיני חלשים וידוע על לא מעט מקרים שברגי גריפים בזנב נתלשו והמסוק התרסק)
אם אתה תקנה HK , קח CMT בגירסת רצועה , זה יותר כסף אבל זה קרבון וחלקי מתכת (ושדרוג לטורק טיוב עולה שם 20$)

בנוסף לעומת TREX , אתה צריך לבחור את האלקטרוניקה בעצמך ולכן יהיה קשה להשתמש במידע שיש ברשת כדי להגדיר את המסוק כיוון שהמידע ברשת מדבר על האלק' המקורית ומי שלא משתמש במקורית בדרך כלל החליף אותה בטובה יותר.

ההוריקן ניראה גדול יותר , יותר מסיבי ויותר מרשים באופן כללי מ TREX500. לגבי ביצועים ויכולות אין לי מושג, הרכבה לא יכולה להיות כזאת מורכבת , סה"כ לעקוב אחרי מדריכים ויש לא מעט כאלה.

בכל אופן , לפה או לשם , אל תתקמצן על אלקטרוניקה. הגוף זה לא יותר מ 30% מהסה"כ.

אייל שפירא
28-03-2011, 20:36:37
למה שלא תקבע עם מדריך לפני שאתה קונה את החלקים, כדי שתקבל הסבר ברור ומקיף על המשמעות שלהם ואולי גם המלצות למה לקנות?

wind556
28-03-2011, 23:21:56
הבנתי אותך עודד
אבל בכל זאת אני רוצה לדעת מה לקנות לפני שאני יקבע עם מדריך
אני אישית רוצה שיהיה לי גם משהו לדבר איתו עליו שימליץ לי אני לא מסוגל לבוא למישהו בלי אפילו פיסת מידע אפילו לא דיברתי על יד פיסת מידע בנושא אני רוצה לדעת פה בפורום על מה ממליצים ואחרי זה ללכת ולהתייעץ עם מדריך

אני בטוח במאה אחוז שלא הבנת אותי
כשאתה בא אל מישהו, נגיד אלי, אני מתעלם מכל המידע שלך ופותח דף חלק.
ממילא לשום החלטה שתקבל אין בסיס ידע אלא סתם לפי תחושה לא מבוססת, וזה נכון גם אם תבחר במה שבאמת יתאים לך, אבל זאת לא בחירה אלא התחמקות מהבנה.
יש שם לתופעה הזאת, והוא נפוצה כאן בפורום מאד. קוראים לה T REX LOVER
בהצלחה רבה

HeliDraco
29-03-2011, 00:07:42
אני בטוח במאה אחוז שלא הבנת אותי
כשאתה בא אל מישהו, נגיד אלי, אני מתעלם מכל המידע שלך ופותח דף חלק.
ממילא לשום החלטה שתקבל אין בסיס ידע אלא סתם לפי תחושה לא מבוססת, וזה נכון גם אם תבחר במה שבאמת יתאים לך, אבל זאת לא בחירה אלא התחמקות מהבנה.
בהצלחה רבה

עודד, עכשיו לכלכת....
בלי קשר לשיטה הדי מקורית שלך להתייחס לדרישות/רצונות של אנשים שפונים אליך:

...אני מתעלם מכל המידע שלך ופותח דף חלק

אני לא חושב שיש לזה קשר לסוג ספציפי של מסוק, כך שאין סיבה להשמיץ את המשתמשים שלו.

לפותח השרשור - שוב, אני בדעה שהריקיין הוא הבחירה הבטוחה יותר אמינותית ובגלל זה - המומלצת יותר, לפחות בין שתי הבחירות שלך. במיוחד אם אתה רק נכנס לתחביב.

wind556
29-03-2011, 00:17:25
עודד, עכשיו לכלכת....
בלי קשר לשיטה הדי מקורית שלך להתייחס לדרישות/רצונות של אנשים שפונים אליך:

אני לא חושב שיש לזה קשר לסוג ספציפי של מסוק, כך שאין סיבה להשמיץ את המשתמשים שלו.

לפותח השרשור - שוב, אני בדעה שהריקיין הוא הבחירה הבטוחה יותר אמינותית ובגלל זה - המומלצת יותר, לפחות בין שתי הבחירות שלך. במיוחד אם אתה רק נכנס לתחביב.

ככה זה כשמוציאם דברים מהקשרם, האיש שאליו כוונו הדברים מבין אותם היטב.
להשמיץ???? מאיפה הבאת את זה?

HeliDraco
29-03-2011, 00:38:50
ככה זה כשמוציאם דברים מהקשרם, האיש שאליו כוונו הדברים מבין אותם היטב.
להשמיץ???? מאיפה הבאת את זה?

מכאן:

יש הרבה אנשים שלא מבינים (וגם לא רוצים) והם חובבי הריקיין. יש לא פחות אנשים שמבינים טוב מאד והם חובבי טירקס. מה הקשר בין המותג לאנשים? :confused:

airplane1
29-03-2011, 06:09:27
טוב תודה רבה לכולם

wind556
29-03-2011, 08:58:54
מכאן:

יש הרבה אנשים שלא מבינים (וגם לא רוצים) והם חובבי הריקיין. יש לא פחות אנשים שמבינים טוב מאד והם חובבי טירקס. מה הקשר בין המותג לאנשים? :confused:

הצלחת לשעשע ביותר, ואתה עדיין מוציא דברים מהקשרם.
ורק בשביל לסבר את האוזן, T REX LOVER זה לא שם של מסוק אלא של מישהו ששיגע כאן את כל הפורום תקופה ארוכה, קיבל מליון עצות וזרק את כולן לפח.
נכון, נדרשת קצת בקיאות בהסטוריה של הפורום, אבל במקום שאינך בקיא בחומר, תן טיפה קרדיט. רוב הקוראים כאן יודעים על מה אני מדבר