צפייה בגרסה מלאה : עזרה בבניה copterx
phaima
28-03-2011, 18:20:41
שלום חברים..סוף סוף קיבלתי את הקיט וכמו שכבר הבנתי עם (סליחה על המילה) חרא של אלקטרוניקה
שאלה בקשר לראש ..על פי תמונות..יש את הלהבים ויש בניצב אליו עוד מוט שבסוף מחובר אליו משהו שדומה לפדל..בכל אופן לא כל כך הבנתי דרך איפה המוט הזה עובר..במקום שכנראה לי שהוא אמור לעבור יש בורג
סליחה על הניסוח העילג ..לאט לאט אני יכיר את הסלנג המדובר
HeliDraco
28-03-2011, 18:27:25
שלום חברים..סוף סוף קיבלתי את הקיט וכמו שכבר הבנתי עם (סליחה על המילה) חרא של אלקטרוניקה
שאלה בקשר לראש ..על פי תמונות..יש את הלהבים ויש בניצב אליו עוד מוט שבסוף מחובר אליו משהו שדומה לפדל..בכל אופן לא כל כך הבנתי דרך איפה המוט הזה עובר..במקום שכנראה לי שהוא אמור לעבור יש בורג
סליחה על הניסוח העילג ..לאט לאט אני יכיר את הסלנג המדובר
מהשאלה שלך אני מבין שהראש אצלך הגיע מורכב (די צפוי, ככה הוא מגיע בקופטר-אקס).
אז קודם כל - צריך לפרק אותו ולהרכיב שוב, עם ניקוי הברגים באלכוהול וחיבור שלהם עם לוקטייט. אתה לא רוצה חלקים עפים בטיסה. :mad:
לגבי חיבור הפלייבר (ככה קוראים למוט הזה :D) - הברגים שנמצאים שם פשוט שומרים על כלוב הפלייבר בזמן שינוע הקיט. צריך להוציא אותם לפני חיבור הפלייבר. העזר במנואל של הטירקס 450SE V2 (חיפוש פשוט באינטרנט יביא לך את המסמך ב-PDF) ובמדריכי הוידאו של פינלס.
מקווה שעזרתי.
phaima
28-03-2011, 18:56:49
תודה רבה ..הרבה יותר מובן
guylederer
29-03-2011, 14:30:30
סירטוני הבניה של האחד והיחד בוב פינלס ...
http://www.helifreak.com/showthread.php?t=11373
עולם ומלואו ... !
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.