צפייה בגרסה מלאה : שאלה טריינר עם כנף תחתית
Scooter007
28-03-2011, 23:00:42
שלום,
שוב הטירון שואל שאלה ( מקווה שאני לא מציק לכם יותר מדי...ש)
אני סגור על כל הערכה שלי (לפחות לעכשיו) ונותרה לי שאלה אחרונה....
הייתי גם בחנות וגם דיברתי עם שני מדריכים ושלושתם המליצו לי ללכת על הקיושו כנף תחתית כטריינר לעומת הכנף עילית שלהם.
מה נראה לכם? הגיוני להתחיל בכזה טיסן. (הטסתי דאונים לפני כמה שנים)
תודה רבה
עדיף שלא, ולמה טריינר קיושו? יש חברות הרבה יותר טובות בשוק ולווא דווקא יקרות יותר.
כנף תחתית זה בדרך כלל לשלב שני, ולא משנה מה יהיה הפרופיל בכנף, הוא יתנהג שונה באוויר, בכל מקרה עדיף כנף עילית להתחלה.
Scooter007
29-03-2011, 12:17:15
עדיף שלא, ולמה טריינר קיושו? יש חברות הרבה יותר טובות בשוק ולווא דווקא יקרות יותר.
כנף תחתית זה בדרך כלל לשלב שני, ולא משנה מה יהיה הפרופיל בכנף, הוא יתנהג שונה באוויר, בכל מקרה עדיף כנף עילית להתחלה.
על מה אתה ממליץ ?
menachem
29-03-2011, 14:49:41
קודם כל תמיד טוב שיהיה טריינר בבית זה טיסן רגוע ועמיד וכשאין לך מה להטיס אתה מטיס אותו.
ניתן בעקרון להתחיל מכנף תחתית אבל יש פחות מרווח לטעויות.
הוא פחות עמיד לנחיתות קשות מכיוון שברובם הגלגלים נמצאים בכנפיים ונחיתה קשה מדי תגרום לעקירתם מהכנף.
הקיושו הוא טיסן שלב שני ולא טריינר הוא מאוד אירובטי ומהיר.
adibenbasat
29-03-2011, 16:11:01
מישהו יודע מה הפרוש בעברית ל"טריינר":confused:
ועוד שאלה של טירון, למה מתכוונים שאומרים "טיסן שלב שני":confused:
flatspin
29-03-2011, 17:05:45
הפירוש של 'טריינר' בעברית הוא 'מאמן'
טיסן שלב שני זה כאשר אתה כבר מיומן בשליטה הבסיסית בטיסן הראשון (טריינר) ושואף להתקדם לטיסן אוירובטי ברמה בסיסית ראשונית
adibenbasat
29-03-2011, 20:18:37
הפירוש של 'טריינר' בעברית הוא 'מאמן'
טיסן שלב שני זה כאשר אתה כבר מיומן בשליטה הבסיסית בטיסן הראשון (טריינר) ושואף להתקדם לטיסן אוירובטי ברמה בסיסית ראשונית
אה תודה, הבנת..scooter007?
Scooter007
29-03-2011, 20:40:07
אה תודה, הבנת..scooter007?
מה יש להבין? ? ?
כל נושא ״ההגדרות״ ברור לי מאוד ואני ממש לא מנסה לקפוץ מעל הפופיק. משום מה , הציעו לי (שלושה אנשים) לקחת את הקיושו (calmato) כנף תחתית כטריינר (במקום הכנף העילית)בעקבות הנסיון שיש לי בהטסת דאונים. (ישנם מספר איזכורים של אנשים שהשתמשו בו כטיסן ראשון)
קצת סבלנות...
מני2000
29-03-2011, 21:27:33
מה יש להבין? ? ?
כל נושא ״ההגדרות״ ברור לי מאוד ואני ממש לא מנסה לקפוץ מעל הפופיק. משום מה , הציעו לי (שלושה אנשים) לקחת את הקיושו (calmato) כנף תחתית כטריינר (במקום הכנף העילית)בעקבות הנסיון שיש לי בהטסת דאונים. (ישנם מספר איזכורים של אנשים שהשתמשו בו כטיסן ראשון)
קצת סבלנות...
מנסיון אישי הקלמטו טיסן מעולה, אבל לא מתאים למתחילים.
קנה טריינר תחרוש עליו ואז תעבור לקלמטו.
tisanir
29-03-2011, 22:01:15
מנסיון אישי הקלמטו טיסן מעולה, אבל לא מתאים למתחילים.
קנה טריינר תחרוש עליו ואז תעבור לקלמטו.
+1
הקלמטו טיסן מצויין! היה לי אחד כזה ונהניתי ממנו מאוד. אבל הוא לא טיסן ראשון!
הנח אותו בצד, קנה טריינר וכשתתקדם תעבור אליו.
בהצלחה :)
Scooter007
30-03-2011, 07:08:59
+1
הקלמטו טיסן מצויין! היה לי אחד כזה ונהניתי ממנו מאוד. אבל הוא לא טיסן ראשון!
הנח אותו בצד, קנה טריינר וכשתתקדם תעבור אליו.
בהצלחה :)
הבנתי, הפנמתי, תודה!
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.