התחברות

צפייה בגרסה מלאה : דיון הבושה עלינו

AVIV123
04-04-2011, 12:11:34
הבושה עלינו !!!
אני לא יודע אם אתם יודעים אך הפכנו למוקצים בסין!!
כול מוכר שני ב EBAY מסרב למכור לישראל .
ומדובר בכול מגוון המוצרים הקיימים (לא רק מסוקים וטיסנים) כמעט כול מוצר צריכה לא נשלח לישראל.
לרוב המוכרים לא מוכנים לשלוח גם עם הוספת דמי מעכב (TRACKING )לחבילה
ולכן זה הזמן להגיד תודה לכול מי שנתן עצות איך לתחמן את המוכרים ב איי ביי
דוגמא לרעיון שנתקלתי בפורום שלנו :" לא להוציא את המשלוח מהדואר עם יש מכס המוצר יוחזר לשולח (רק שוכחים שהשולח שילם על המשלוח)".
ועוד דוגמא :"המוצר מתעכב מעל 3 שבועות לא נוראה נתלונן ונקבל כסף בחזרה .... מקסמום יגיע המוצר "

MRDATA
04-04-2011, 12:49:40
מסכים עם כל מילה - עצוב!:mad:

wonderd
04-04-2011, 13:07:42
טוב שאתה לא מגזים!
בכל מדינה יש את הקרציות שמנסות לתחמן, גם פה.
אני באופן אישי קונה כל מיני דברים, מסין, מארה"ב, מאנגליה.
כמעט אף פעם לא נתקלתי בבעיה, גם אם לא כתוב ששולחים לארץ אני יוצר קשר באופן ישיר ובד"כ מסכימים לשלוח. לא מזמן אפילו קניתי משהו מבחור לבנוני!
לגבי העיכובים - אם אין לי הוכחה שהמוצר נשלח, אני בהחלט אעיר את תשומת לב המוכר לכך, זה קרה לי לפני כשבוע. מה שכן, ברגע שהגיע המוצר - עידכנתי את המוכר והכל יצא בסדר.

עם כל הכבוד לכל המוכרים למיניהם, אם עוברים 45 יום מהקנייה (אם אני לא טועה בימים) אפילו פייפאל לא יעזרו לך ולכן בהחלט כדאי להתעורר בזמן. כמובן שלא כדאי להיות רמאים וזאת בהחלט לא הכוונה, רק תפסיקו לעשות עניין גדול מכל דבר - גם בסין יש רמאים ושקרנים, הרבה יותר מאשר פה.

אלעד.

valaza
04-04-2011, 13:34:46
טוב שאתה לא מגזים!
כמעט אף פעם לא נתקלתי בבעיה, גם אם לא כתוב ששולחים לארץ אני יוצר קשר באופן ישיר ובד"כ מסכימים לשלוח. לא מזמן אפילו קניתי משהו מבחור לבנוני!
לגבי העיכובים - אם אין לי הוכחה שהמוצר נשלח, אני בהחלט אעיר את תשומת לב המוכר לכך, זה קרה לי לפני כשבוע. מה שכן, ברגע שהגיע המוצר - עידכנתי את המוכר והכל יצא בסדר.

עם כל הכבוד לכל המוכרים למיניהם, אם עוברים 45 יום מהקנייה (אם אני לא טועה בימים) אפילו פייפאל לא יעזרו לך ולכן בהחלט כדאי להתעורר בזמן. כמובן שלא כדאי להיות רמאים וזאת בהחלט לא הכוונה, רק תפסיקו לעשות עניין גדול מכל דבר - גם בסין יש רמאים ושקרנים, הרבה יותר מאשר פה.

אלעד.

+1

אחד המקרים האחרונים שלי היה מארה"ב עם מוכר בעל פידבק מצויין...
הזמנתי מודול ומקלט של ספקטרום, פתחתי דיספיוט ביום ה44, המוכר ביקש שאמתין עוד כמה שבועות ואסגור את הדיספיוט (לא עשיתי)
כמובן שלא קיבלתי את המוצר, ולפי הבדיקה של איביי (ומספר המעקב) החבילה כלל וכלל לא נשלחה. בסופו של דבר קיבלתי החזר, אחרי כמעט חודשיים וחצי.

הסינים דווקא די בסדר בזמן האחרון
(חוץ מדיספיוט אחד פתוח שיש לי עכשיו)

AVIV123
04-04-2011, 13:36:55
טוב שאתה לא מגזים!

אלעד.

ממש לא הגזמה
סתם דוגמא
רציתי לקנות חיקוים של איפון לחברים בעבודה
עברתי 11 דפים שבכול דף 200 מכירות שלחתי מעל ל 30 אימליים
ולצערי שום מוכר לא מוכן למכור לישראל (רק לישראל ועירן ) יש לי כ 500 פידבקים טובים כמוכר/קונה 100% פידבקטוב
ועדין לא רצו למכור לי
היום רציתי לקנות סכין לחתוך זכוכיות מעל 500 מכירות שבדקתי נשלחות לכול העולם חוץ מישראל

stinki
04-04-2011, 13:40:15
זה נכון מאוד
יש גל גדול מואד של אי שליחת מוצרים לישראל , דבר שהכריח אותי לפתוח תיבה בארה"ב (ולשלם יותר עבור משלוח)

לפני 3 שנים המצב היה הרבה יותר טוב .

היום רוב המוכרים שמוגדרים כ worlwild שמים את ישראל בהגבלות יחד עם כל מדינות העולם השלישי

Shahars
04-04-2011, 13:50:32
טוב שאתה לא מגזים!

אלעד.

+10!!

אם אתה רוצה להיות מכוסה תחת ההגנה של PAYPAL אתה חייב לשים לב למספר הימים שעבר.

רכשתי ממישהו פעם מקלט של ספטרום ושילמתי לא מעט (בזמנו עוד לא היו חיקויים והיה יקר). כשביקשתי מספר מעקב המוכר התחמק מידי פעם (למרות שהוספתי עוד מספר דולרים בדיוק למטרה זו) ובסוף אחרי 44 יום שאין זכר לחבילה נפתח דיספיוט. אז המוכר נזכר לספק מספר מעקב שכלל לא היה נכון!!

בקיצור הבחור לא שלח לי כלום עבור הכסף. אני מאמין בלהיות אדיב כקונה ומוכר כאחד, אבל ממש לא מוכן שירמו אותי!

שחר

אגב, עוד לא נתקלתי במוצר באיבי שאף אחד מהמוכרים אותו לא מוכן לשלוח לישראל. תמיד נמצא מישהו אחר.

asafsee
04-04-2011, 13:57:45
פתיחת הדיספיוט ב PAYPAL אפשרית רק אחרי 45 ימים מיום הקניה, אם זכור לי נכון... לפני כן אי אפשר בכלל לפתוח קראית תלונה

Shahars
04-04-2011, 14:00:52
פתיחת הדיספיוט ב PAYPAL אפשרית רק אחרי 45 ימים מיום הקניה, אם זכור לי נכון... לפני כן אי אפשר בכלל לפתוח קראית תלונה

לא לא..! שים לב להסברים בדף העזרה של PAY PAL!
אתה יכול לפתוח דיספיוט עד 45 יום מיום התשלום! אח"כ יש לך (נדמה לי) 20 יום לפתוח תביעה!

לצערי אני כבר מנוסה בתהליך מספר פעמים. כנראה שיש מוכרים שהצליחו לזייף את הפידבק באיזושהי צורה אבל עד היום PAYPAL סידרו את הדברים על הצד הטוב ביותר.

ziki
04-04-2011, 14:01:11
אביב
אני לא יודע על מה אתה מדבר
אני מזמין המון דברים מחו"ל,לא רק חלקים למסוקים ועם חיפוש נכון באינטרנט אפשר להזמין כמעט הכל וללא בעיה, צריך רק לדעת איך לחפש.

אייל שפירא
04-04-2011, 14:02:00

הפוך גוטה

יש לך עד 45 ימים מביצוע הרכישה לפתוח דיספיוט, אחרי זה לך דבר ללמפה (או פנה לחברת האשראי)

valaza
04-04-2011, 14:02:08
לא נכון
עד 45 יום מהקניה אתה יכול לפתוח דיספיוט
אחרי 45 יום אתה יכול להגיד לכסף שלך להתראות (אם לא פתחת דיספיוט כמובן)

ziki
04-04-2011, 14:02:40

לא נכון, את הקריאה ניתן לפתוח מיד ואת התלונה כעבור כ 20 יום.

wonderd
04-04-2011, 14:07:49
ממש לא הגזמה
סתם דוגמא
רציתי לקנות חיקוים של איפון לחברים בעבודה
עברתי 11 דפים שבכול דף 200 מכירות שלחתי מעל ל 30 אימליים
ולצערי שום מוכר לא מוכן למכור לישראל (רק לישראל ועירן ) יש לי כ 500 פידבקים טובים כמוכר/קונה 100% פידבקטוב
ועדין לא רצו למכור לי
היום רציתי לקנות סכין לחתוך זכוכיות מעל 500 מכירות שבדקתי נשלחות לכול העולם חוץ מישראל

תן קישור לחיקויים ותן קישור לסכין זכוכית, אני אנסה לעזור לך..
לי נראה שמי שרוצה לרמות לא יסכים לשלוח לפה, כי אנחנו קרציות ורוצים את המוצר ששילמנו בעדו..כל השאר שולחים בלי בעיה.

AVIV123
04-04-2011, 14:10:44
דבר 1 אני יודע לקנות ואני יודע לחפש
אני מדבר על EBAY נטו
ורק משלוחים מסין
לגבי הסכין הוא יעבור זה סכין יהלום לא סכין עם להב

T_A
04-04-2011, 14:20:51
הבעיה דומה למה שיש באיטליה וברזיל למשל , גם שם הרבה מוכרים לא מסכימים למכור או שמתנים את זה בזמן משלוח ארוך יותר.
זה קשור לכל שרשרת המכס-דואר המסורבלת ואיטית מאוד אצלינו, שלא נדבר בכלל על כל הדואר שנגנב מידי יום (אויי כמה חבילות שלא הגיעו אליי אם רק הייתם יודעים)

AVIV123
04-04-2011, 14:22:43
תן קישור לחיקויים ותן קישור לסכין זכוכית, אני אנסה לעזור לך..
לי נראה שמי שרוצה לרמות לא יסכים לשלוח לפה, כי אנחנו קרציות ורוצים את המוצר ששילמנו בעדו..כל השאר שולחים בלי בעיה.

http://cell-phones.shop.ebay.com/Cell-Phones-Smartphones-/3312/i.html?LH_BIN=1&_trkparms=65%253A15%257C66%253A4%257C39%253A1&rt=nc&_nkw=i%20phone&_catref=1&_dmpt=Cell_Phones&_ds=1&_fcid=100&_ipg=200&_localstpos=&_stpos=&_trksid=p3286.c0.m14.l1513&gbr=1&_pgn=3

http://cgi.ebay.com/3-2-Screen-2SIM-4-Band-Mobile-CEll-phone-Mp3-Cam-BLK-/130497925297?pt=Cell_Phones&hash=item1e624850b1

ולא באתי בטענות למי שלא קיבל רק למי שחיפש איך לתחמן אני יתן מספר דוגמאות בקרוב
אני מחפש ...

wonderd
04-04-2011, 14:36:03
אתה עושה צחוק? אפילו סין ושווייץ ברשימה...

Excludes: Aruba, Afghanistan, Angola, Anguilla, Albania, Andorra, Netherlands Antilles, United Arab Emirates, Argentina, Armenia, American Samoa, Antigua and Barbuda, Austria, Azerbaijan Republic, Burundi, Belgium, Benin, Burkina Faso, Bangladesh, Bulgaria, Bahrain, Bahamas, Bosnia and Herzegovina, Belarus, Belize, Bermuda, Bolivia, Brazil, Barbados, Brunei Darussalam, Bhutan, Botswana, Central African Republic, Switzerland, Chile, China, Cote d Ivoire (Ivory Coast), Cameroon, Congo, Democratic Republic of the, Congo, Republic of the, Cook Islands, Colombia, Comoros, Cape Verde Islands, Costa Rica, Cayman Islands, Cyprus, Czech Republic, Germany, Djibouti, Dominica, Denmark, Dominican Republic, Algeria, Ecuador, Egypt, Eritrea, Western Sahara, Spain, Estonia, Ethiopia, Finland, Fiji, Falkland Islands (Islas Malvinas), France, Micronesia, Gabon Republic, Georgia, Guernsey, Ghana, Gibraltar, Guinea, Guadeloupe, Gambia, Guinea-Bissau, Equatorial Guinea, Greece, Grenada, Greenland, Guatemala, French Guiana, Guam, Guyana, Hong Kong, Honduras, Croatia, Republic of, Haiti, Hungary, Indonesia, India, Ireland, Iraq, Iceland, Israel, Italy, Jamaica, Jersey, Jordan, Kazakhstan, Kenya, Kyrgyzstan, Cambodia, Kiribati, Saint Kitts-Nevis, Korea, South, Kuwait, Laos, Lebanon, Liberia, Libya, Saint Lucia, Liechtenstein, Sri Lanka, Lesotho, Luxembourg, Latvia, Macau, Morocco, Monaco, Moldova, Madagascar, Maldives, Mexico, Marshall Islands, Macedonia, Mali, Montenegro, Mongolia, Mozambique, Mauritania, Montserrat, Martinique, Mauritius, Malawi, Mayotte, Namibia, New Caledonia, Niger, Nigeria, Nicaragua, Niue, Netherlands, Nepal, Nauru, New Zealand, Oman, Pakistan, Panama, Peru, Philippines, Palau, Papua New Guinea, Poland, Puerto Rico, Portugal, Paraguay, French Polynesia, Qatar, Reunion, Romania, Russian Federation, Rwanda, Saudi Arabia, Senegal, Saint Helena, Svalbard and Jan Mayen, Solomon Islands, Sierra Leone, El Salvador, San Marino, Somalia, Saint Pierre and Miquelon, Serbia, Suriname, Slovakia, Slovenia, Sweden, Swaziland, Seychelles, Turks and Caicos Islands, Chad, Togo, Thailand, Tajikistan, Turkmenistan, Tonga, Trinidad and Tobago, Tunisia, Tuvalu, Taiwan, Tanzania, Uganda, Ukraine, Uruguay, Uzbekistan, Vatican City State, Saint Vincent and the Grenadines, Venezuela, British Virgin Islands, Virgin Islands (U.S.), Vietnam, Vanuatu, Wallis and Futuna, Western Samoa, Yemen, South Africa, Zambia, Zimbabwe, Africa, Central America and Caribbean, South America

AVIV123
04-04-2011, 14:43:47
אתה עושה צחוק? אפילו סין ושווייץ ברשימה...

Excludes: Aruba, Afghanistan, Angola, Anguilla, Albania, Andorra, Netherlands Antilles, United Arab Emirates, Argentina, Armenia, American Samoa, Antigua and Barbuda, Austria, Azerbaijan Republic, Burundi, Belgium, Benin, Burkina Faso, Bangladesh, Bulgaria, Bahrain, Bahamas, Bosnia and Herzegovina, Belarus, Belize, Bermuda, Bolivia, Brazil, Barbados, Brunei Darussalam, Bhutan, Botswana, Central African Republic, Switzerland, Chile, China, Cote d Ivoire (Ivory Coast), Cameroon, Congo, Democratic Republic of the, Congo, Republic of the, Cook Islands, Colombia, Comoros, Cape Verde Islands, Costa Rica, Cayman Islands, Cyprus, Czech Republic, Germany, Djibouti, Dominica, Denmark, Dominican Republic, Algeria, Ecuador, Egypt, Eritrea, Western Sahara, Spain, Estonia, Ethiopia, Finland, Fiji, Falkland Islands (Islas Malvinas), France, Micronesia, Gabon Republic, Georgia, Guernsey, Ghana, Gibraltar, Guinea, Guadeloupe, Gambia, Guinea-Bissau, Equatorial Guinea, Greece, Grenada, Greenland, Guatemala, French Guiana, Guam, Guyana, Hong Kong, Honduras, Croatia, Republic of, Haiti, Hungary, Indonesia, India, Ireland, Iraq, Iceland, Israel, Italy, Jamaica, Jersey, Jordan, Kazakhstan, Kenya, Kyrgyzstan, Cambodia, Kiribati, Saint Kitts-Nevis, Korea, South, Kuwait, Laos, Lebanon, Liberia, Libya, Saint Lucia, Liechtenstein, Sri Lanka, Lesotho, Luxembourg, Latvia, Macau, Morocco, Monaco, Moldova, Madagascar, Maldives, Mexico, Marshall Islands, Macedonia, Mali, Montenegro, Mongolia, Mozambique, Mauritania, Montserrat, Martinique, Mauritius, Malawi, Mayotte, Namibia, New Caledonia, Niger, Nigeria, Nicaragua, Niue, Netherlands, Nepal, Nauru, New Zealand, Oman, Pakistan, Panama, Peru, Philippines, Palau, Papua New Guinea, Poland, Puerto Rico, Portugal, Paraguay, French Polynesia, Qatar, Reunion, Romania, Russian Federation, Rwanda, Saudi Arabia, Senegal, Saint Helena, Svalbard and Jan Mayen, Solomon Islands, Sierra Leone, El Salvador, San Marino, Somalia, Saint Pierre and Miquelon, Serbia, Suriname, Slovakia, Slovenia, Sweden, Swaziland, Seychelles, Turks and Caicos Islands, Chad, Togo, Thailand, Tajikistan, Turkmenistan, Tonga, Trinidad and Tobago, Tunisia, Tuvalu, Taiwan, Tanzania, Uganda, Ukraine, Uruguay, Uzbekistan, Vatican City State, Saint Vincent and the Grenadines, Venezuela, British Virgin Islands, Virgin Islands (U.S.), Vietnam, Vanuatu, Wallis and Futuna, Western Samoa, Yemen, South Africa, Zambia, Zimbabwe, Africa, Central America and Caribbean, South America

זה שהוא ברשימה לא אומר כלום
בתור מומחה פיספסתה את השורה:
Shipping: Not Available to Israel.See more services

AVIV123
04-04-2011, 14:46:34
רשמתי אימלים לכול מי שמוכר עד 65 דולרלא מוכן למכור לישראל
לבסוף קניתי בדיל הקסטרים

אייל שפירא
04-04-2011, 14:52:06
נראה לי שהיה יותר פשוט לרשום את שתי המדינות שהוא כן שולח אליהן, לא? :D

wonderd
04-04-2011, 14:57:06
מצחיק שמוכר מצהיר שהוא שולח world wide ואח"כ מפרסם רשימה כזו ענקית של מדינות שהוא לא שולח לשם..
או מוכר עצלן או רמאי, תבחרו מה שמתאים לכם, בכל מקרה אין לי מה לקנות ממוכר כזה..
אביב123, לא פיספסתי כלום, אני לא מתבייש להיות חלק מרשימה שכוללת את שווייץ, ספרד, ניו-זילנד, דנמרק גרמניה, מצרים ועוד ועוד..
אייל, שים לב - הוא מסין ולא מוכר לסין או ל HK...הזוי לגמרי הבחור הזה!

T_A
04-04-2011, 15:02:42
הוא רמאי, לא באמת WORLDWIDE
בסה"כ שולח למדינות הבאות:

http://www.efly.co.il/forums/attachment.php?attachmentid=41732&stc=1&d=1301922131]

oz_adari
04-04-2011, 15:15:02
מוכרים רושמים worldwide כדאי לקבל יותר הצעות, יש אפשרות לססנן שזה יראה רק וורלד וייל ולכן הם מעדיפים להיות שמה,

לגבי מוכרים, יש ויש, אני למשל לא קיבלתי מוצר, המוכר הסכים לשלוח חדש, הוא הגיע ומיד אחריו הגיע עוד אחד,
שילמתי לו על שתיהם בסוף (עכשיו אני תקוע עם שתי רצועות לשלט של פוטאבה, איזה מסכן אני.)

מצד שני היה לי עוד מקרה דומה עם מוכר סיני שלא נראלי מבין אנגלית, אחרי חודש שהמוצר לא הגיע הוא שלח לי חדש, אחרי שבוע הגיע המוצר, אחרי שבוע הגיע עוד אחד זהה, שלחתי לו מכתב והסברתי לו מה קרה ושאני מוכן לשלם גם על השני, והמוכר רשם לי בתגובה : "אתה לא צריך לשלוח לי בחזרה את המוצר התקול", ואני החלטתי לא לוותר ושלחתי לו עוד הודעה באנגלית "פשוטה" כדאי שהוא יבין, והוא רשם לי, לא זה בסדר, הבנתי ואני לא צריך שתשלח לי את המוצר התקול.
סיני דפוק XD

אייל שפירא
04-04-2011, 15:17:22
לא ברורה לי התועלת בלהגדיר את סוג המשלוח שלך כWorldWide ולהגדיר רשימת מדינות כל כך קטנה.
מוצרים שלא נשלחים לישראל יש מליונים, אבל הם נדחקים לסוף רשימת התוצאות אז אנחנו לא מתייחסים אליהם.

זו לא אנטישמיות ואפילו לא קשור לתהליכי הדואר פה, זו סתם עצלנות של המוכר

valaza
04-04-2011, 17:28:30
פשוט מאוד-
זה פשוט יותר להגדרה באיביי

דניאל דקל
04-04-2011, 21:44:58
לא מבין על מה ולמה נפתח השרשור
לאחרונה קניתי הרבה מ EBAY, ולא הרגשתי שוב בעיה ספציפית במשלוח לישראל
האמריקאים נוטים לרוב לשלוח רק לארה"ב וקנדה, אבל מסין לא נתקלתי בבעיה כזו
כאשר אני מחפש ב EBAY, אני מפעיל את הפילטר שנותן את העלות הנמוכה ביותר כולל משלוח
ואז אני מקבל רק תוצאות של מוצרים הנשלחים לישראל

אגב, אני אישית מקפיד לתת פידבק של 5 כוכבים באופן תמידי
היו גם מספר פעמים ששלחתי מייל תודה אישית כאשר המשלוח היה מהיר במיוחד
לנו לישראלים יש בעיה של הלקאה עצמית.תמיד חושבים ששונאים אותנו ולא רוצים לעשות איתנו עסקים.
בפועל יש הרבה ישראלים שהינם קונים מוערכים ומבוקשים.
קחו למשל את HK, הם מתפרנסים מאיתנו יפה מאוד..