PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה מה תאם אומרים על Blade 400 ??

Guy
03-12-2008, 07:11:51
אז ככה יש לי משהו שאני מכיר ויש לו א המסוק עכשיו הוא הטיס אותו רק כמה פעמים בודדות ופעם אחת נפל המסוק לא קרא נזק חזק אבל סודר הו רוצה למכור לי את המסוק שלו הכול בלי שלט של ה 2.4 כמה אתם בערך חושבים שווה לקנות את המסוק הזה תודה לעזורים!!

wind556
03-12-2008, 09:04:24
אל תתעסק עם זה
ואם אתה רוצה עזרה והכוונה ברכישת מסוק, אתה מוזמן להתקשר

asafsee
03-12-2008, 10:12:56
תומך בעצתו של עודד, אל תתפתה לדברים זולים
הדבר הכי יעיל היום בשוק זה ה COPTER X או ה TREX 450
עולה אבל נותן הרבה תמורה.

דור
03-12-2008, 11:28:33
דווקא ראיתי את הבלייד 400 אתמול נראה נחמד אבל אדיש מאוד טס כמו הבלט סיפי לא מומלץ במחיר כזה תקנה את הקופטר איקס

עומר בנימיני
03-12-2008, 13:13:29
אני רק רוצה לומר כמה דברים:

1. העיסקה שחבר שלך מציע לך לא נשמעת משתלמת (RTF בלי שלט?..),אל תיגע בחבילה הזאת.
2. ראיתי הטסות בלייד,נראה קצת יותר חזק מהבלט,אבל עדיין לא כמו טירקס 450.
3. אם אתה הולך על מסוק 450 תדע שהם מאוד יציבים (בריחוף כמובן,בטיסה הם מאוד חריפים),אבל לא נראה לי שבלייד ובלט סיפי יהיו יציבים,לכן רצוי לקנות טירקס 450\קופטר x שהם חזקים מאוד וככה (נראה לי שבגלל זה) הם גם יציבים בריחוף.
4. עודד,אתה יכול להסביר לי בבקשה איך אתה יודע שהקופטר x הוא העתק של טירקס 450? למרות שהוא דיי זול (ואפילו הגירסת פלסטיק שלו נראת משתלמת) אני מבין שהוא לא בנוי מאותם חומרים איכותיים,והרבה אומרים שהאיכות ירודה במכאניקה,אז למה משווים קופטר x לטירקס (בלי לזלזל כמובן במסוק ובמשווקים שלו)?

וגיא,כנס לאייסי,נדבר על המסוק.

asafh1
03-12-2008, 13:43:50
דוקא לי היה מתאים BLADE400 ללא שלט .

wind556
03-12-2008, 14:00:42
.
4. עודד,אתה יכול להסביר לי בבקשה איך אתה יודע שהקופטר x הוא העתק של טירקס 450? למרות שהוא דיי זול (ואפילו הגירסת פלסטיק שלו נראת משתלמת) אני מבין שהוא לא בנוי מאותם חומרים איכותיים,והרבה אומרים שהאיכות ירודה במכאניקה,אז למה משווים קופטר x לטירקס (בלי לזלזל כמובן במסוק ובמשווקים שלו)?

אז ככה:
אני אדם מאד יסודי, ולפני שרכשתי את הקופטר הראשון שלי בדקתי היטב בכל דרך אפשרית
הקופטר איקס זהה לחלוטין לטי רקס, למעט הלוגו
אותם חומרים בדיוק, אותם קבצי סוליד שנשלחו לCNC, אותו אנודייז ואותו עיבוד סופי בדיוק
הטוענים להבדלי איכות הם או אינטרסנטים, או כאלה שניזונים משמועות
אילו לרגע אחד הייתי נוכח שטי רקס איכותי יותר , לא הייתי מהסס
ורק לשם חידוד דברי, אחרי שהיה לי קופטר אחד, קניתי עוד אחד זהה לו לגמרי (ואני לא נוהג לחזור פעמיים על טעויות;))
אתה יכול להיות רגוע לגמרי לגבי האיכות, ולהנות מאד מטיב השרות והמחירים שאין להם שום תחרות בארץ
וכמו שכבר אמרתי לרבים לפניך, אם תזדקק לעזרה, אני תמיד שמח לעזור ולצרף אנשים חדשים למשפחה

דור
03-12-2008, 14:33:13
עומר אמרתי לך את זה כבר כמה פעמים שאומרים שהוא זהה מתכוונים לקיט מה הקשר אלקטרוניקה?!
זה משהו אחר לגמרי!!!!!!!!!!!!!!!!

עומר בנימיני
03-12-2008, 16:04:59
עומר אמרתי לך את זה כבר כמה פעמים שאומרים שהוא זהה מתכוונים לקיט מה הקשר אלקטרוניקה?!
זה משהו אחר לגמרי!!!!!!!!!!!!!!!!

מה הקשר? הקשר הוא שלא דיברתי על האלקטרוניקה,אלא על הקיט..

ועודד - אוקיי,תודה על ההסבר.