צפייה בגרסה מלאה : מסוקים חדשים לאוהדי וולקירה
http://www.helipal.com/walkera-hm-4f200lm-helicopter-2-4ghz-value-edition.html
ו...........
http://www.clubheli.com/Walkera-V100D03BL-Flybarless-Collective-Pitch-Helicopter--Heli-only_p_3202.html
guy1a
18-04-2011, 10:37:05
ה 3 להבים - ניראה מדליק
אבל וולקרה .. כואב. :(
ה 3 להבים - ניראה מדליק
אבל וולקרה .. כואב. :(
אתה עם נסיון ב 4G3.
להקיש מה 4G3 למסוקים האלה זה שנות דור.
נראה לי שגם עם ה 4G3 התיאשת מהר.
guy1a
18-04-2011, 11:43:55
יש מצב שזה משהו אחר
לגמרי ..
אבל להגיד שהתיאשתי מהר ? ... לא ניראה לי כל כך :(
יש מצב שזה משהו אחר
לגמרי ..
אבל להגיד שהתיאשתי מהר ? ... לא ניראה לי כל כך :(
אם אני טועה ולא התיאשת מהר אז אני מתנצל.
ה 4G3 יצא לפני יותר משנתים ואולי אפילו שלוש שנים. זה כמו שנות דור!!
היום עם ה TAG גם הקטנים טסים כמו הגדולים.:):)
guy1a
18-04-2011, 12:42:26
יש מצב, לא ניסיתי כזה ..גם לא ראיתי מקרוב.
כיום אני שקוע ומושקע ב 450 וב FPV אז זה יחכה ...
אבל ה 3 להבים הזה ממש מדליק
אני מודה :)
DDOR01
18-04-2011, 13:24:11
אתה עם נסיון ב 4G3.
להקיש מה 4G3 למסוקים האלה זה שנות דור.
נראה לי שגם עם ה 4G3 התיאשת מהר.
הוא מסוק לא אמין \טוב?
הוא מסוק לא אמין \טוב?
מסוקים טובים מאוד. עמידים. חלקי חלוף זולים.
אינם פופולרים בארץ.
יצא להם שם רע בעבר יש מבקרים גם היום.
יש מבקרים גם על מסוקים אחרים.
תלוי מה אתה מחפש.
Death_Keeper
18-04-2011, 17:27:43
היי,
גם אני חששתי בהתחלה מהמסוקים הללו, לאחר שראיתי כמה לא יציב ה - 4G3, אבל אזרתי אומץ וקניתי 4G6S - גם הטורק טיוב, ומערכת הייצוב ב - 3 צירים הופכת את הזבוב הקטן הזה למסוק מאוד נעים להטסה, נכון הוא לא יעשה 3D עם הסטאפ שמגיע, אבל עם שדרוג מנוע ובקר ניתן להפוך את ה - 4G6S למסוק ספורט כיפי מאוד, ומי שהולך לקיצוניות ניתן לבצע 3D איתו.
חלקי החילוף זולים בצורה מגוכחת, וכמות ה - MODS שיש למסוקים האלו עצומה, אני מטיס כרגע אותו עם ראש משודרג של V120D02 ולהבי בריסטול שהוכנו בקפידה- ובעצם קיבלתי מיקרו פליברלס, יציב כמעט כמו 450, שקשה מאוד להשמיד.
בקיצור יש דגמים שצריך להזהר מהם, וש דגמים שכדאי לחטוף ומהר... :)
אני הייתי מתרחק ממנועי הזנב למינהם, נוטים לאבד שמירת כיוון עם בזבוז הסוללה.
בכל אופן, האלקטרוניקה מצויינת, המכניקה - ניתן לשפר ע"י מודים / רכישוץ של שדרוגים.
למי שאוהב ג'וקים מעופפים WALKERA נותנת מענה מצויין!
עד כאן הפרסומת ל - WALKERA :) אני פשוט מאוד מרוצה מהמסוק, וחשוב לי שישמעו גם את הצד של חובבי המסוקים הללו ולא רק המטיפים כנגד.
שיהיה חג פסח שמח לכולם!!!
יוסי
הטסתי חלק מהמסוקים הפשוטים שלהם והם הפתיעו לטובה. מכנית היו להם לא מעט כשלים אבל קשה להאשים את וולקרה היות שהמסוקים הוטסו במשרד עם קירות קרובים ולא בעדינות יתרה. מצד שני האלקטרוניקה עמידה מאד, גם אחרי ש"כיסחנו" את המסוקים לחלוטין האלקטרוניקה המשיכה לתפקד.
היי,
גם אני חששתי בהתחלה מהמסוקים הללו, לאחר שראיתי כמה לא יציב ה - 4G3, אבל אזרתי אומץ וקניתי 4G6S - גם הטורק טיוב, ומערכת הייצוב ב - 3 צירים הופכת את הזבוב הקטן הזה למסוק מאוד נעים להטסה, נכון הוא לא יעשה 3D עם הסטאפ שמגיע, אבל עם שדרוג מנוע ובקר ניתן להפוך את ה - 4G6S למסוק ספורט כיפי מאוד, ומי שהולך לקיצוניות ניתן לבצע 3D איתו.
חלקי החילוף זולים בצורה מגוכחת, וכמות ה - MODS שיש למסוקים האלו עצומה, אני מטיס כרגע אותו עם ראש משודרג של V120D02 ולהבי בריסטול שהוכנו בקפידה- ובעצם קיבלתי מיקרו פליברלס, יציב כמעט כמו 450, שקשה מאוד להשמיד.
בקיצור יש דגמים שצריך להזהר מהם, וש דגמים שכדאי לחטוף ומהר... :)
אני הייתי מתרחק ממנועי הזנב למינהם, נוטים לאבד שמירת כיוון עם בזבוז הסוללה.
בכל אופן, האלקטרוניקה מצויינת, המכניקה - ניתן לשפר ע"י מודים / רכישוץ של שדרוגים.
למי שאוהב ג'וקים מעופפים WALKERA נותנת מענה מצויין!
עד כאן הפרסומת ל - WALKERA :) אני פשוט מאוד מרוצה מהמסוק, וחשוב לי שישמעו גם את הצד של חובבי המסוקים הללו ולא רק המטיפים כנגד.
שיהיה חג פסח שמח לכולם!!!
יוסי
להבי בריסטול? אתה מתכוון מקרטון?
מסכים לחלוטין וזה מה שאני כותב פה כבר כשנתיים אלה מסוקים מעולים שיכולים לספוג חבטות כבירות ולצאת ללא פגע לא כמו כל המסוקים שפה כולם מהללים.
בניתי מחלקים מסוק Flybarless עם מסגרת Carbon ואלומינים. התקנתי מנוע רב עוצמה של 2 תאים של Hyperion הראש מטיטניום והציר הראשי אף הוא מטיטנים. נתן לשדרג את ה Torque Tube וגלגלי השניים של רוטור הזנב מפלסטיק למתכת.
לגבי מנועי זנב. יש שפור עצום באלה. גם ה mSR וה mcPX הם עם מנועי זנב. וולקירה יצאו עם ה CB-100 וה V100d01 עם מועי brushless. יצאו גם מנועים משודרגים מיצרנים אחרים במחירים שווים לכל נפש.
לי יש 4#3b שהוא בן שנתיים. עם מנוע זנב Brushed טס יציב וטוב כמו מסוק גדול
כמו כל מסוק צריך לכוון אותם כהלכה והתמורה המלאה. אם מתיחסים בכבוד למסוקים האלה הם מחזירים כבוד.
אם תלמד להטיס את המסוקים הקטנים האלה תוכל להטיס כל מסוק באותה רמה ואף יותר טוב.
צריך סבלנות ורצון ללמוד את הכלים האלה.
יש מדריכים טובים ב www.helifreak.com או ב www.RCgroup.com
שם גם תמצא תשובות רציניות ודרך ארץ גם לשאלות שלכאורה נראות באנליות
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.