PDA

צפייה בגרסה מלאה : הגדרות שלט 9X מאזנות

ahifly
04-05-2011, 17:19:42
הייתי רגיל לחבר תמיד בחיבור Y אבל משום מה על הטיסן האחרון שקניתי זה לא עבד והמאזנות עבדו כמו מדפים שניהם עולים ויורדים שהשיטה היא כמובן לעשות מיקס ולחבר מאזנת אחת לערוץ אחר אשמח לעזרה ואיך עושים זות אם השלט הזה כי אני ממש לא מתמצא במיקסים בשלט הזה ומדריך באנגלית ממש לא יעזור ....

מאזנת אחת מחובר לערוץ 1 ואחת לערוץ 5 מה עושים מפה והלאה ... אשמח לכל עזרה ...

flatspin
04-05-2011, 18:19:21
אין מנוס מחיבור באמצעות מיקסר.
יש בשלט אפשרויות מיקסרים שונים, כאשר חיבור 2 מאזנות בערוצים נפרדים היא הדרך הנכונה להפיכת כיוון התנועה במאזנות (או התאמה לאותו כיוון במדפים ובהגה גובה מפוצל).
כאשר אתה נמצא בתפריט מיקסרים, קבע את ערוץ המאזנות הראשי כ'מסטר' ואת הערוץ הנלווה (המאזנת השניה) כ'סלייב'. ה'סלייב' יהיה בשיעור של 100%, או -100%, לפי המקרה, בהתאם לכיוון התנועה שיתקבל.
היות וכפי שהבנתי מדבריך, אנגלית היא בשבילך משהו דומה לסינית, אני מציע לך ליצור קשר עם טיסנאי מנוסה שיעזור לך בקטע זה.
בסך הכל מדובר על פעולה בסיסית ופשוטה מאד. מה גם שהתפריט בשלט מאד ידידותי.

בוואז
04-05-2011, 18:37:43
למה להסתבך? יש פלרפון בשביל זה (FLAPRON)

flatspin
04-05-2011, 19:04:20
מה פתאום ?
FLAPERON זה משהו אחר לגמרי. זה שילוב של מאזנות כמדפים. כאן השאלה היא איך לחבר שתי מאזנות, אחת לכל סרוו, לפעולה משותפת רגילה. אחת עולה בעת שהשניה יורדת, ולהיפך.

ובאותה נשימה, לפותח השירשור:
איך בדיוק קרה לך שהמאזנות פועלות ביחד לאותו כיוון ?
קיימות שתי אפשרויות ושתיהן אינן רצויות. אחת, הפושרודים נמצאים באותו צד של הסרוו. השניה, אתה משתמש בשני סרוואים שונים, מתוצרת שונה זה מזה.
מה בדיוק המצב אצלך ?

בוואז
04-05-2011, 21:40:24
לא ממש, אתה יכול בפלפרון לשנות את השיעור למינוס 100 (או פשוט נגדי מהראשון)

זה בערך מה שאתה אמרת אבל הרבה יותר פשוט..
כל עוד הוא לא מתכוון להשתמש בטיסן שלו כדאון שצריך מדפים בנוסף למאזנות (למרות שגם אפשרי) יהיה בסדר

נ.ב אני משתמש באופציה הזאת לכל הטיסנים שלי :)

Zzap
04-05-2011, 21:42:52
למה להסתבך? יש פלרפון בשביל זה (FLAPRON)

לא ממש, אתה יכול בפלפרון לשנות את השיעור למינוס 100 (או פשוט נגדי מהראשון)

זה בערך מה שאתה אמרת אבל הרבה יותר פשוט..
כל עוד הוא לא מתכוון להשתמש בטיסן שלו כדאון שצריך מדפים בנוסף למאזנות (למרות שגם אפשרי) יהיה בסדר

נ.ב אני משתמש באופציה הזאת לכל הטיסנים שלי :)

+1
זו שיטה הרבה יותר קלה ופשוטה, ועושה את העבודה...

flatspin
04-05-2011, 21:48:30
מעולם לא השתמשתי באפשרות הזאת. תמיד הלכתי בדרך המקובלת.
למדתי משהו חדש שלא חשבתי עליו.
תודה רבה לכם.

ahifly
05-05-2011, 00:10:23
תודה.

Boogle
05-05-2011, 13:30:34
יש שיטה נכונה יותר והיא שימוש בפונקצית הail-diff.
פה אתה יכול גם לכוון את המערכת ללא מיקסים, גם פשוט לעשות רוורס לערוץ שהולך הפוך, וגם לעשות דיפרנציאל מאזנות לשיפור התנהגות באויר ובנחיתות. זו הדרך הכי נכונה לדעתי והיא מובנית פשוטה ואינטואיטיבית לחלוטין.
ץהשאלה הבאה " מה זה אינטואיטיבית?" :)