צפייה בגרסה מלאה : שאלה מערכת למסוק
tzahi
12-05-2011, 09:44:51
שלום לכולם,
אני שוקל לרכוש בימים אלו מערכת בסכום סביר והייתי מעוניין לשמוע מה דעתכם על המערכת הבאה: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=9643
מדובר במערכת 7 ערוצים והבנתי שהיא נמכרת בארץ בסביבות ה 1,500 ש"ח שזו מבחינתי מגבלת התקציב.
אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון הערות או הארות כלשהן.
ואפילו הפנייה לחנות מומלצת לרכישה
תודה
kal1311
12-05-2011, 11:38:54
היי צחי
המערכת שהצגת עושה עבודה טובה!
המלצתי לא לקנות בחו"ל מסיבות של אחריות,אישורי משרד תקשורת,מכס ועוגמת נפש:)
פה בארץ יש מס' חנויות שחלקן גם חדשות בשוק (תראה באתרים מסחריים) שמחזיקים מערכות של פוטאבה ותוכל לקבל מהם מידע על כל מה שתבקש.
בהצלחה
hagpel
12-05-2011, 12:32:49
אכן מערכת טובה!
לתשומת ליבך שהמודל הנ"ל הוא עבור מסוקים בלבד, יש מודל מקביל (אני מטיס איתו) שאפשר להטיס גם טיסנים,
מכיוון שההשקעה לא מבוטלת רצוי שתחליט מראש על מערכת שתספק אותך לטווח ארוך!
אם במסוקים בלבד עסקינן אז אתה מסודר...
אני גם ממליץ לקנות בארץ, לא תחסוך הרבה כסף בקניה מחו"ל ותחסוך מלא כאב ראש בבעיה הכי קטנה...!!!
SEVEN
12-05-2011, 12:37:55
אכן מערכת טובה!
לתשומת ליבך שהמודל הנ"ל הוא עבור מסוקים בלבד, יש מודל מקביל (אני מטיס איתו) שאפשר להטיס גם טיסנים,
מכיוון שההשקעה לא מבוטלת רצוי שתחליט מראש על מערכת שתספק אותך לטווח ארוך!
אם במסוקים בלבד עסקינן אז אתה מסודר...
אני גם ממליץ לקנות בארץ, לא תחסוך הרבה כסף בקניה מחו"ל ותחסוך מלא כאב ראש בבעיה הכי קטנה...!!!
ההבדל בין גרסת מסוקים לגרסת טיסנים הוא במצערת ("קליקים" לעומת מצערת חלקה במסוקים), אולי מיקום מתגים, ותפריט שבהגדרת ברירת מחדל נמצא על מסוק או טיסן בהתאמה.
עם שני המשדרים ניתן להטיס מסוק ו/או טיסן.
Scooter007
12-05-2011, 12:46:12
ההבדל בין גרסת מסוקים לגרסת טיסנים הוא במצערת ("קליקים" לעומת מצערת חלקה במסוקים), אולי מיקום מתגים, ותפריט שבהגדרת ברירת מחדל נמצא על מסוק או טיסן בהתאמה.
עם שני המשדרים ניתן להטיס מסוק ו/או טיסן.
+1 יש לי את אותה המערכת ואני מטיס איתה טיסנים בלי שום בעיה.
wonderd
12-05-2011, 13:27:24
ראיתי בחנות מסוימת בהרצליה שלט פוטאבה מהדגם החדש, עולה מעט יותר אמנם אבל שווה כל שקל - גם מערכת טובה וגם ארגונומיה טובה.
היתרון בקנייה בחנות בארץ ידוע וברור ומתווספת אליו האפשרות לשלם בתשלומים לאלה שהתקציב שלהם מוגבל.
בחירת מערכת שלט מאחת החברות המובילות הינה בעיקר עניין של העדפה ולכן בהצלחה בכל מה שתבחר.
Scooter007
12-05-2011, 14:07:25
שלום לכולם,
אני שוקל לרכוש בימים אלו מערכת בסכום סביר והייתי מעוניין לשמוע מה דעתכם על המערכת הבאה: http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewitem.asp?idproduct=9643
מדובר במערכת 7 ערוצים והבנתי שהיא נמכרת בארץ בסביבות ה 1,500 ש"ח שזו מבחינתי מגבלת התקציב.
אשמח לדעת אם למישהו יש ניסיון הערות או הארות כלשהן.
ואפילו הפנייה לחנות מומלצת לרכישה
תודה
זה כנראה יום המזל שלך ....
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?37718-NEW-FUTABA-7C-2.4GHz-FASST-HELI-RADIO-MODE-2
NEW FUTABA 7C 2.4GHz FASST HELI RADIO MODE 2
משדר ומטען חדש
פתחתי את הקופסא רק
לצלם את התכולה.
אני מבקש מחיר ח"ול+
מכס= 730 ש"ח.
לא יורד מהמחיר הזה,
אני בטוח שזה מחיר מציאה,
אני בהוד השרון,אני מגיע גם לר"ג.
0545859299
למרות שאתה 'במגבלת התקציב' , עוד כ 300 ש"ח אתה קונה Aurora 9 שהוא בכמה רמות מעלה השלט הזה.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.