צפייה בגרסה מלאה : שאלה אין לי ניסיון במסוקי דלק רציתי לדעת מה ההבדלים בכיוונים וכ'ו ..אשמח לעזרה ..
ohadsh
14-05-2011, 11:04:31
יש לי ניסיון במסוקים חשמליים אני מעוניין לקנות מסוק גדול רמת הביצועים שלי היא בינונית
אשמח להמלצות ובכלל מניסיונכם מה ההבדלים בכיוון המסוק.
תודה
SHAHAR AB
14-05-2011, 11:23:54
הי
בעיקרון הבסיס לכיול של מסוק חשמלי הוא אותו דבר כמו מסוק ניטרו ,רק שבמסוק ניטרו יש לך בשלב ראשון הרצה שדורשת ידע ,אחרת ביצועי המנוע יהיו נמוכים מהתחלה או יותר גרוע מזה.
דבר שני בהמשך יש את ויסות התערובת של המנוע (מה שאין בחשמלי ) ששומר על טמפ' של המנוע אך גם מהווה חלק מביצועי המנוע /מסוק ומושפע גם מטמפ' חיצונית כך שיכול להיות שהתערובת משתנה (לא בהכרח כל פעם)בהתאם למזג אוויר.
דבר נוסף אבל שולי (אני אוהב את זה) בסוף כל יום טיסה יש לנקות את המסוק משמן ח ח ח ח
בהצלחה
ZvikaF
14-05-2011, 11:32:55
שאלת שאלה מעניינת :)
במסוק עם מנוע דלק ההיענות של המנוע תלויה בכמה משתנים :
מצב מצערת,כיוון סיכות,סוג הדלק,טמפרטורה, לחץ אטמוספרי ולחות, ויש עוד כמה דברים קטנים כמו מצב המנוע, האיוורור וכו' ....
כדי לספק כוח בצורה חלקה יותר משתמשים בוסת מהירות (גוברנר) שדואג לספק כוח מתאים לשמירת סל"ד בכל המצבים.
ההנאה שבהטסת מסוק דלק כרוכה בעבודה רבה יותר (שהיא גם חלק מההנאה...)
בהצלחה !
ohadsh
15-05-2011, 14:34:55
"ההנאה שבהטסת מסוק דלק כרוכה בעבודה רבה יותר (שהיא גם חלק מההנאה...)"
אני לא אוהב לנקות :( ניראה לי שאני אשאר בנישה של החשמליים :)
תודה בכל אופן על התגובות ...
kal1311
15-05-2011, 14:54:59
תקח עובדת זרה שתעזור לך עם העניין
tkolber
15-05-2011, 15:18:41
למרות שאני אוהב את הרעש והעשן של מסוקי הדלק - הפשטות, הקלות והחיסכון לטווח ארוך, גורמים לי לא לחשוב על מסוקי דלק וסליחה שאני כותב זאת במעוז של מלטפי הקלאצ' :D
למרות שאני אוהב את הרעש והעשן של מסוקי הדלק - הפשטות, הקלות והחיסכון לטווח ארוך, גורמים לי לא לחשוב על מסוקי דלק וסליחה שאני כותב זאת במעוז של מלטפי הקלאצ' :D
לך תנשוך סוללות ...:p
ולי אתה קורא מצית?
יונתן 1
15-05-2011, 16:11:38
+100 אין פשוט אין על חשמלי..
wonderd
15-05-2011, 17:40:00
תקח עובדת זרה שתעזור לך עם העניין
איך היא נראית? אולי אני גם אקח לי אחת..אין לי מסוק דלק אבל היא יכולה לנקות את הלהבים...
ZvikaF
15-05-2011, 18:09:32
בתור אחד שמחזיק טיסני דלק וטיסנים חשמליים... הרי שלכל סוג יש את הצדדים החיוביים והשליליים (כמו בכל סוללה טובה :)) ואפשר להנות משני העולמות.
ולא צריך להבהל מקצת לכלוך ושמן, גם הבדלי העלויות לא קטסטרופליים.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.