PDA

צפייה בגרסה מלאה : מדריך מערכי הדרכה טיסנאות רדיו - סניף כפר סבא בראש!!!

עמרם
15-05-2011, 15:58:51
פורסם זה מכבר שאושרו מערכי ההדרכה חדשים להדרכת חניכים חדשים בטיסנאות הרדיו. פורסם גם כי לצורך הטמעת המתודה יתקיימו מספר מפגשים להסמכת טיסנאים וותיקים שלאחר הסמכתם המיוחדת יוכרזו כמדריכים מוסמכים לטיסנאות רדיו. סניף קלוב התעופה כפ"ס בניצוחו של אלעד חימאווי פרצו את הנתיב, לקחו את היוזמה וההובלה, ולא רק שאימצו את המתודה והחלו לפעול עלפיה אלא גם הם הראשונים שיערכו מפגש הסמכה לטיסנאים וותיקים. מפגש ההסמכה ימשך כשעתיים עד שלוש שעות ויכלול הצגת עקרונות המתודה, דגשים, ומבחן קטן (אמריקאי) לסיום. רשאים לעבור את הליך ההסמכה המיוחד הזה טיסנאים בגיל 16 ומעלה וכאלו שיש להם 6 שנים נסיון בהטסה ורקע בהדרכה וכמובן הינם חברים בקלוב התעופה. שאפו לסניף כפר סבא ואלעד שהיה הראשון להבין את הפוטנציאל וכמו תמיד לעבור מיד לשפת המעשים ולהזיז דברים. (אגב את המתודה עצמה יזם הגה כתב וערך גם תושב כפ"ס...)
אז ככה:
מפגש הסמכה 1: תאריך 25 למאי בסניף כפר סבא. יש אפשרות לארח 10 אורחים. מי שמעוניין ישלח לי מייל.amram@leshed.com
מפגש הסמכה 2: תאריך 30 למאי בסניף רעננה+אשרד. מי שמעוניין להגיע ישלח לי מייל. aviad@aeroclub.org.il
מפגש הסמכה 3: תאריך ?? ליוני בסניף פ"ת.

אני מזמין את כל מי שרוצה להיות רשום כמדריך רדיו מוסמך, לפנות ערב וליטול חלק באחד המפגשים. מפגשים אלו מיועדים לכל הטיסנאים העומדים בקריטריונים הרשומים בין אם הם מטיסי F3A איימק, סקיילים, סילונים, מסוקים וכו.

gillb
15-05-2011, 16:21:13
יסלחו לי חברי ל"קלוב התעופה". מדובר באחד הפוסטים ההזויים ביותר שנתקלתי בהם.

קראתי בעיון את רעיון מערכי ההדרכה ואת מערכי ההדרכה עצמם. הגבתי בעבר בפורום "קלוב התעופה" אולם הודעתי לא אושרה לפרסום. אין לי ספק, שכוונת היוזם ו/או היוזמים טובה. אבל, אם יש דבר שירחיק טיסנאים מ"קלוב התעופה" אז רעיון ההדרכה ומערכיו הוא אחד מהם. בימים בהם המחירים רק יורדים והופכים את התחביב שלנו להרבה יותר נגיש יוזם "קלוב התעופה" רעיון שרק מרחיק טיסנאים מה"קלוב". חבל.

אודה ולא אבוש אני לא עונה על הקריטריונים של מדריך כפי שמופיעים במערך. דהיינו, כל מי שסייעתי לו עד היום מתבקש להחזיר את ה"רשיון" :D (ואני כנראה הראשון שצריך לעשות זאת, אז למי לשלוח את תעודת החבר? לך עמרם? לך אביעד?).

בכל מקרה, אני אמשיך לסייע למי שירצה להכנס לתחביב. אף אחד מהם לא יהיה "חניך" שלי אלא חבר שלי. אני לא "אדריך" אלא אסייע ואעזור, ככה זה בין חברים.

בברכה
גיל ברקאי, צורן

ZvikaF
15-05-2011, 18:22:43
:) ++

אביאל
16-05-2011, 19:26:10
קניתי לבן שלי טיסן יד שניה הוא טס יפה טיסן מסוג דרדר או אנפה ככה נראה לי קוראים לו אני מחפש משהו שידריך אותו כמובן שאני מוכן לשלם
אני גר בבת חפר אנא אם אתה מכיר משהו שירצה לעזור לי אני אשמח