צפייה בגרסה מלאה : עזרה! יש לי בעיה בגלגל הקידמי..
Hurricane
21-05-2011, 14:37:05
אהלן,
שבוע שעבר ביום שישי הגלגל הקידמי שלי התעקן קצת, החזרתי אותו למקום שלו וטיסה אחרי זה הוא נפל לי ולא מצאתי אותו... הלכתי קניתי גלגל חדש והמשכתי להטיס...
השבוע באתי להטיס, אני מרמיא ושאני על המסולל הטיסן כל הזמן דוחף אותי לשמאל, אז המשכתי טסתי טוב ושאני נוחת, עוד פעם, אותו דבר, דוחף לי כל הזמן שמאל... מישהו יודע איך אני מתקן את זה? כי ממש קשה לי בתור מתחיל להמריא ולהנחית ככה, במיוחד שאני מתאמן על נחיתות...
תודה רבה ויום טוב.
Scooter007
21-05-2011, 14:40:02
אולי תעלה תמונה? אתה בטוח שרק הגלגל התעקם ? הוא ישר כשאתה בעמידה? מה עם ההגה כיוון?
Hurricane
21-05-2011, 14:42:54
זה גלגל חדש, הוא ישר לגמרי, זה הסיבה שאני לא יודע למה הוא מושך לצד שמאל כל הזמן...
הכל ישר כמו פלס..
נראה כאילו לא התקנתה אותו ישר מלכתחילה....
או שלא נעלתה אותו כמו שצריך והוא "רוקד".
Hurricane
21-05-2011, 15:26:58
איך אני בודק אם נעלתי אותו טוב או לא? כי לא אני עשיתי את זה, מישהו עשה את זה בשבילי...
flatspin
21-05-2011, 17:37:13
קורה לפעמים שאחד משני הגלגלים הראשיים תקוע או מסתובב בקושי. כתוצאה מכך נוצר מומנט סבסוב על הטיסן כשהוא רץ על המסלול. בדוק וודא שכל שלושת הגלגלים מסתובבים חופשי.
לעיתים בגלל נחיתות קשות או חתתים במסלול, הזרועות של הגלגלים הראשיים מתכופפות לאחור. כתוצאה מזה הגלגל נוטה כלפי חוץ מכיוון הריצה הישר וגורם לסטית הטיסן. בדוק גם את האפשרות הזאת ותקן לפי הצורך.
כל זאת בהנחה שגלגל החרטום מותקן ישר, כפי שרשמת.
edoman
21-05-2011, 18:27:49
תקשיב לנתק את הגלגל תפעול שלט ומקלט ואחרי שהסרוואים מתאפסים לך ואחרי שוידאת שהקיזוז באמצע תתקין שוב את הגלגל בדגש לזה שאתה מסתכל שהכיוון שלו ישר וזהו לחזק את הברגים ובהצלחה....
Doomaster
22-05-2011, 09:01:12
לא יזיק לבדוק שהסרוו לא שבר איזה פין דבר שיכול לגורם לסיבוב טוב לצד אחד אבל לא לצד שני (קרה לי בדיוק לפני חודשיים בערך).
השיטה היא להחזיק חזק קצת את הגלגל הקידמי (מספיק לתת התנגדות טובה לסרוו ) ועם השלט לשחק לשני הצדדים... אם אתה רואה שאין התנגדות או תגובה לצד שמאל והסרוו משמיע קולות שהוא זז..
אז כנראה שנשבר לך פין בגיר ..
שווה בדיקה.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.