התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלה גם אני מנפגעי ספקטרום

roneng
22-05-2011, 15:07:55
באמצע הטסה של ה- ט-28 שלי, עם DX5e ו- ar600 הטיסן פשוט איבד כל קשר עם השלטבלי שום סיבה והתחיל לצלול, שום סטיק לא עבד יותר, הייתי צריך לשחות כדי להוציא אותו מהאגם,
מה אתם אומרים? מה אני אמור לעשות? לזרוק את ספקטרום ולעבור לפוטאבה?
דרך אגב אחרי ייבוש הסרוויים חזרו לעבוד, אבל המנוע לא עובד, ולא ברור לי אם זה המנוע או הבקר? יש עצות?

eli-f
22-05-2011, 15:27:36
תעבור לפוטאבה 8FG.
תחליף מנוע

erazz
22-05-2011, 15:29:46
מבלי לדעת יותר קשה לתת המלצות.
אני ראיתי אותו דבר עם מע' של פוטאבה. אני בגדול לא ממליץ על מע' של ספקטרום אבל אני רחוק מלהאמין שמה שקרה לך נובע מהבעיות שלהם.

אייל שפירא
22-05-2011, 15:40:15
זה השלט הכי מושמץ בעולם ולא לשווא, ולהטיס איתו זו קצת זרקנות מצידך.
אם היית משקיע בשלט טוב כמו DX7 או מתחריו (אפילו הטורניג'י 9X) לא היית שוחה היום.

אתה לא "נפגע ספקטרום" אתה חסכת במקום הלא נכון וגילית שזה עלה לך ביוקר.

flatspin
22-05-2011, 16:55:14
התגובה שלי נחלקת לשניים:
1. השלט הכי פחות נחשב (בפורום, לפחות) הוא ה-9X של טורינג'י. מצד שני, הוא השלט שאף אחד, עד כה, לא התלונן עליו אלא רק קיבל שבחים מכל משתמשיו. כלומר, כמאמר הביטוי הידוע: "הוא לא שלט זול, הוא פשוט איננו יקר".
2. אם כבר אגם, ואם כבר לשחות, אז למה שלא תתקין מצופים לטיסן שלך ותטיס בהנאה מעל המים כמו גדול ?

roneng
23-05-2011, 01:35:49
אולי הייתי צריך להתקין לעצמי את המצופים, בפעם הבאה
לגבי ה"זרקנות" שלי, ספקטרום לא מפרסמים בשום מקום שזה שלט גרוע, להפך הוא אמור להיות dsmx שזה אותה טכנולוגיה כמו השלטים היקרים יותר,
אני לא מבין למה מתחיל צריך להוציא הרבה כסף על יכולות שהוא לא צריך (עכשיו אני כן מבין)
אם הייתי יודע כנראה שהייתי קונה משהו אחר, אבל אני בהחלט לא צריך יותר מארבעה ערוצים (לפחות כרגע)
אני פשוט פורק תסכולים, אני ואני בטוח שכל אחד אחר מוכם לשלם על טעויות שלו, ופחות על טעויות של אחרים.
בינתיים בחזרה לסימולטור
רונן

Xעמרי
23-05-2011, 09:33:06
אולי הייתי צריך להתקין לעצמי את המצופים, בפעם הבאה
לגבי ה"זרקנות" שלי, ספקטרום לא מפרסמים בשום מקום שזה שלט גרוע, להפך הוא אמור להיות dsmx שזה אותה טכנולוגיה כמו השלטים היקרים יותר,
אני לא מבין למה מתחיל צריך להוציא הרבה כסף על יכולות שהוא לא צריך (עכשיו אני כן מבין)
אם הייתי יודע כנראה שהייתי קונה משהו אחר, אבל אני בהחלט לא צריך יותר מארבעה ערוצים (לפחות כרגע)
אני פשוט פורק תסכולים, אני ואני בטוח שכל אחד אחר מוכם לשלם על טעויות שלו, ופחות על טעויות של אחרים.
בינתיים בחזרה לסימולטור
רונן

אתה רציני!?
ספקטרופ לא משמיצים את המוצרים של עצמם!?
זה כל כך תמוה
כי בטח טורניג'י עושים את זה על בסיס קבוע ובגלל זה השלט שלהם כ"כ טוב
גם אירטרוניקס לא חסוכים מעצמם הערות סרקסטיות וציניות על הטכנולוגיה שלהם
ממש ממש מוזר
באמת
אני חושב שצריך לתבוע אותם על זה שהם גם מייצרים טכנולוגיה גרועה וגם לא מפרסמים שהיא כזו