PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה קניית מע' רדיו

7YOAV7
23-05-2011, 12:44:39
החלטתי לקנות מע' חדשה
אנשים הראו לי את הaurora 9 של הייטק ואמרו לי שהיא מע' מצויינת.
אבל אני יכול לקנות את ה-futaba 7c ב-1200 כולל הכל. האם זה כדאי?
איך המע' הזאת? קלה לתפעול ולעבודה עם הפונקציות שלה? כי ההיטק ממש קלה אבל נראית לי פחות איכותית מהפוטאבה.
על spektrum אין בכלל מה לדבר אחרי ששמעתי איזה בעיות היא עושה

Golan
23-05-2011, 12:53:59
sanwa sd 10g מערכת מצוינת וגם זולה

valaza
23-05-2011, 13:40:24
בתור התחלה תגדיר מה אתה רוצה ממשדר, לאן אתה מתכנן להתקדם איתו, מה אתה מטיס, מה מתכנן להטיס בעתיד...
אחרי שתספר יותר יהיה פשוט יותר למקד אותך לשלט המתאים לך...

Shahars
23-05-2011, 15:11:50
בתור התחלה תגדיר מה אתה רוצה ממשדר, לאן אתה מתכנן להתקדם איתו, מה אתה מטיס, מה מתכנן להטיס בעתיד...
אחרי שתספר יותר יהיה פשוט יותר למקד אותך לשלט המתאים לך...

+1

בנוסף, אחרי שתתן קצת מידע על רמתך ומה אתה מתכוון להטיס, מומלץ מאוד לנסות להחזיק ביד כל שלט מאלה שאתה מלבט בניהם.
הצורה שבה הוא מתיישב ביד וה"כימיה" שלך עם השלט שווה הרבה לפעמים.

אם תרצה ואתה מאזור המרכז אתה מוזמן לנסות את האורורה 9 שלי.

שחר.

sabi
23-05-2011, 22:34:27
יש לקחת בחשבון את עלות המקלטים של Futaba (כמעט פי 2 מהארורה) ופרט נוסף שהוא טלמטריה מובנית בשלט של הארורה....
לי יש Futaba 7c כבר שנה וחצי .... למסוקים הוא מעולה אבל שהחלטתי להוסיף ל"טייסת" דאון DLG נקלעתי למעט בעיה עם ה 7c חסר לי מיקסים.....:confused:
בכל מקרה אם לפני שנה וחצי שקניתי את השלט היתה לי אפשרות לבחור בינו לבין הארורה (באותה תקופה הארורה עדיין לא יצא) , סביר להניח שהייתי בוחר בארורה ..... שלט יותר מתקדם ועלות מקלטים זולה יותר.....;)
בהצלחה בבחירה

Gil
24-05-2011, 10:30:45
חבל שתתלבט
תחטוף את זה מהר
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?37922-%EC%EE%EB%E9%F8%E4-hitec-aurora-9&highlight=aurora

אין מה להשוות בכלל בין מה שציינת ל - Aurora 9
נכון להיום גם FUTABA וגם JR לא משתווה אליו, בשיטת השידור ויציאה ממצבים שבהם כל רוחב התדר עמוס
תראה את הסקירה הבאה
http://www.youtube.com/user/RCModelReviews#p/a/795C5AAB1133CF89/0/AdIhbNLC0yg

נושא הטלמטריה המובנית במוצר מבלי תוספות וטלאים זה עוד משהו ששלטים בטווח המחירים האלו לא נותנים למעט ה- AURORA

מנסיון אישי, זה מציל טיסנים שבא ביחד עם השלט ( ושלא יספרו לך על תוכניות עתידיות של חברה זו או אחרת ) אתה צריך שלט חדשני היום ולא אופציה עתידית.

כאשר לשאר החברות יהיה משהו שמשתווה ל - AURORA נדבר על השוואות באותו טווח מחיר.
מקלט לאורורה 9 מסוג אופטימה 6 אתה קונה ב - 43 דולר
לאחרים תחליפים זולים עם כל המשמעות של זולים, כך שאם אתה מטיס ספוגים מעופפים זה נחמד כי הנזק במידה ויהיה הוא לא גדול
אבל אם אתה מטיס טיסנים שזמן העבודה עליהם יותר מאשר שעתיים הרכבה :D לא הייתי חוסך את ההפרש של 100 שקל בעלות המקלט ומשקיע שעות עבודה יקרות בתיקון הטיסן אם בכלל.

הזול יוצא בסוף ביוקר - בוודאות

בחירה מוצלחת
אל תחשוב פעמיים