PDA

צפייה בגרסה מלאה : אני טיסנאי?

ebay007
23-05-2011, 12:56:20
שלום.
רציתי לשתף אתכם בהרגשה שיש לי ואני מאמין שיש עוד הרבה כמוני.

אני מדבר על הייחס למשהוא עם שלט ספקטרום צנוע, שהתחיל עם הAXN ודברים ספוגיים דומים, ושיש לו סך הכל בלט סיפי, בלייד 400 או שאר ה"צעצועים".
בגלל שהפאן קאב לדוגמא, עשוי מחומר שקל לתקן, והוא מאוד נוח, אני לא טיסנאי?
בגלל שבחרתי להתחיל מקטן, ואין לי כל כך כסף לאיזה טירקס 600 או טיסן בלזה, אני פחות טיסנאי ממשהוא אחר?
אני באמת חושב, שלא מייחסים לתגובות שלי חשיבות, בגלל שאין לי את כל הציוד הכבד.
מעניין אותי לשמוע מה אתם חושבים.

אני כותב את זה בחשש מסוים, אבל אני חושב שזה חשוב.
מתן

ZigiStar
23-05-2011, 13:12:05
נשמע לי שלקחת ברצינות רבה מידי כמה אנשים עם כמות גדולה של זמן פנוי ותסביך נחיתות גדול עוד יותר. משום מה, לאותם אנשים יש צורך אובססיבי לדרג את העוסקים בתחביב ולהסביר להם ממה עליהם להנות. כתבתי על זה פה (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?29309-%F1%F8%E8%E5%EF-%E1%F0%E9%FA-%E8%E9%F1%EF-%E1-18-%E3%F7%E5%FA&p=203178#post203178) פעם. עזוב שטויות, תטיס מה שבא לך ותהנה.

adibenbasat
23-05-2011, 13:15:10
"תסביך נחיתות"- זה טוב..;)

ZigiStar
23-05-2011, 13:16:52
"תסביך נחיתות"- זה טוב..;)

אם אני לא יודע להנחית טיסן, אני סובל מתסביך NEHITOT?

flatspin
23-05-2011, 13:19:45
אתה טיסנאי. אין בכך צל של ספק.
מה שכן, אתה עכשיו בשלבי התחלה, הידע והנסיון שלך עדיין בשלבים ראשוניים. אני מאמין שבכל יום הטסה אתה לומד משהו חדש. כלומר בעוד תקופה בעתיד ידיעותיך ונסיונך יהיו עשירים לאין ערוך מאשר הם היום.
הדרך פתוחה לפניך, לך בה ללא חשש וללא מורא. אתה בכיוון הנכון.

אייל שפירא
23-05-2011, 16:28:05
אתה "טיסנאי" לא פחות משאני "מסיע מכוניות", וזה לא משהו שמודדים בכמה אתה יודע אלא בכמה אתה יכול ללמוד.
עצם היכולת שלך לנהל דיון ברמה מקצועית עם אנשים בגיל פי שלוש ממך, הצמא שלך להשתפר והרצינות שבה אתה שוחה במה שאתה כבר יודע - אלה דברים שנובעים מתוך האישיות שלך ולא רק מתוך הנסיון, וזו הסיבה שאתה גם רגיש לעניין הזה, כי אתה כמו כולנו - מכור לחוויה ולא עסוק בכותרת שלה.

Boogle
23-05-2011, 17:23:54
בלי בואינג 4 מנועי אין סיכוי.
או בלי באזזזזזפוליגל ודאי שאתה לא....

השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך. היא אם אתה מסופק ממה שאתה.

Zzap
26-05-2011, 11:51:23
אתה טיסנאי, אך לא רכשתה מספיק ידע בתחום בכדי באמת לעזור לאנשים,
אתה רושם תגובות על סמך דברים שקראתה או ראיתה, לא על סמך ניסיון שלך עם אותה הבעיה, ויש הבדל עצום.

למשל, אם ישאלו אותי עכשיו שאלה, איזה מנוע יותר אמין, DA או DLE לטיסן 150 סמ"ק.
אז אני אענה לו, שDA נחשב יותר אמין, אך הDLE אמין לא פחות.
אמרתי את זה מניסיון? ממש לא, לא היה לי אף פעם טיסן 150 סמ"ק, ולא התנסתי ב2 המנועים, אך שמעתי מאנשים וקראתי דברים על זה, ועניתי על סמך זה.
אולי מה ששמעתי בכלל לא נכון?

אז הפואנטה שלי, שכרגע כטיסנאי ברמה שלך, אשר לא מטיס עדיין ברמה בינונית אפילו (בלי להעליב אך זו האמת), אתה מתבסס על דברים ששמעתה, מה שאני תמיד נגד,
אני תמיד אומר, אם אתה לא בטוח ב1000000% שזה נכון, אל תגיב, אלה אם כן רשמתה ששמעתה את זה איפשהו, אף פעם אל תיהיה בטוח בדברים ששמעתה.

flatspin
26-05-2011, 13:34:43
אתה טיסנאי, אך לא רכשתה מספיק ידע בתחום בכדי באמת לעזור לאנשים,
אתה רושם תגובות על סמך דברים שקראתה או ראיתה, לא על סמך ניסיון שלך עם אותה הבעיה, ויש הבדל עצום.

למשל, אם ישאלו אותי עכשיו שאלה, איזה מנוע יותר אמין, DA או DLE לטיסן 150 סמ"ק.
אז אני אענה לו, שDA נחשב יותר אמין, אך הDLE אמין לא פחות.
אמרתי את זה מניסיון? ממש לא, לא היה לי אף פעם טיסן 150 סמ"ק, ולא התנסתי ב2 המנועים, אך שמעתי מאנשים וקראתי דברים על זה, ועניתי על סמך זה.
אולי מה ששמעתי בכלל לא נכון?

אז הפואנטה שלי, שכרגע כטיסנאי ברמה שלך, אשר לא מטיס עדיין ברמה בינונית אפילו (בלי להעליב אך זו האמת), אתה מתבסס על דברים ששמעתה, מה שאני תמיד נגד,
אני תמיד אומר, אם אתה לא בטוח ב1000000% שזה נכון, אל תגיב, אלה אם כן רשמתה ששמעתה את זה איפשהו, אף פעם אל תיהיה בטוח בדברים ששמעתה.

אני מחזק את דבריך, הם נכונים בתכלית. הייתי כותב את אותם הדברים, אולי בנוסח אחר, אבל ממש אותו התוכן.
אבל מה זה אני נהנה לקרוא את הרשום בהדגשה. בטוחני שאם היית קורא את מה שכתבת, לא היית משאיר את זה כך.
ברוח טובה, ידידי.