צפייה בגרסה מלאה : עזרה! ויזה לארה"ב - יש למישהו ניסיון מהזמן האחרון בנושא?
איציק רונן
24-05-2011, 19:55:11
היות ויוצא לפוטבה שלט חדש החלטתי מייד לנסוע לארה"ב להביא אחד - יוצא הרבה יותר זול!!!
סתאם, אני נאבק בנושא הטפסים הממוחשבים לבקשה לוויזה לארה"ב וזקוק לקצת עזרה.
במידה ויש מישהו שעבר את הסאגה הזו לאחרונה, אשמח שיצור קשר.
אמריקניציק
omribensamon
24-05-2011, 20:17:37
150$ איזי ויזה נותנים שירות של מילוי הטפסים קביעת תור בשגרירות ויש להם עדיפות בתורים
מומלץ בחום.
עשיתי לפני שבוע.
mixerfix
24-05-2011, 21:15:05
בוא, בוא, מוטק - אני יעסה לך עת זה ב- $100...
אתה רציני?
שרון - הרם אלי טל מחר, אעזור לך.
מרק
Flying_student
24-05-2011, 21:31:54
ויש להם עדיפות בתורים.
נשמע כמו שטות גמורה!
150 דולר זה טיסן סבבה + מיסים+ גזלת EMS- לא חבל?
צור איתי קשר, בדיוק אתמול חזר הדרכון עם הויזה. לקח לי הרבה זמן למלא את הטופס, למרות שזו בהחלט לא הפעם הראשונה, בעיקר מתוך זהירות רבה לא לטעות.
Shahars
24-05-2011, 22:12:22
אני בדיוק במהלך הסאגה הזו עכשיו...
אם אתה רוצה עזרה במילוי אני מכיר את הטופס היטב. הוא לא כל כך מסובך כפי שהוא נראה.
אל תתפתה לשלם עבור קידום התור או כל מיני פיקציות כאלה, אין מחסור במועדים גם די קרובים.
שחר
Boogle
24-05-2011, 23:04:05
לא לשכוח לעשות SAVE לטופס כי נורא מבאס להגיע לעמוד האחרון ולגלות שבגלל TIME OUT כל מה שמילאת הלך....
מה שכן, "דפקתי את המערכת" ואת תמונת הפספורט עשיתי לעצמי וזה עבר :D
(צר לי הניסיון שלי הוא בן שנה וקצת :))
אהה כן, קבע תור לסביבות השעה 11-12 , רוב ה"עמך" קובע לבוקר מוקדם מתוך מחשבה שיחסוך חלק מיום העבודה ואז עומד בתור אינסופי, לקראת 11 התור מתדלדל כך שהזמן סה"כ שתבלה בו יהיה פחות...
wonderd
25-05-2011, 07:38:43
אהלן!
הטופס לא כ"כ מסובך, פשוט תעבור בזהירות על כל שורה ואל תפספס אף הערה. אין שום טעם לשלם אפילו שקל אחד לחברה חיצונית שתעשה את זה בשבילך.
אם מתייחסים ברצינות לשאלות ולא מנסים לאכול את כל העוגה ביחד אלא פרוסה פרוסה (שורה שורה...) אז תראה שזה לא כ"כ מסובך.
אתה צריך לשלם עם כ"א או בדואר את הסכום הבסיסי אח"כ לגשת לדואר ולשלם את התשלום בעבוד הויזה.
בהצלחה.
SEVEN
25-05-2011, 08:26:38
טיפ שלי .... לא להתחכם, כתוב להביא טופס X, מביאים טופס X ולא טופס אחר שמוכיח ששילמת על X אבל זה לא בדיוק ... בקיצור, האמריקאים לא מתחכמים, כל אחד שלא הביא טופס, ימצא את עצמו לאחר זמן המתנה לא מועט בתור מוצא מהתור בכדי להשיג את טופס X, אהה ו ... אין דבר כזה "אני הייתי כאן ... רק יצאתי להביא טופס"... לא עוקפים שם בתור ואין טלפונים, לא תאמין שאתה בארץ :cool:.
לא לשכוח לעשות SAVE לטופס כי נורא מבאס להגיע לעמוד האחרון ולגלות שבגלל TIME OUT כל מה שמילאת הלך....
(צר לי הניסיון שלי הוא בן שנה וקצת :))
אהה כן, קבע תור לסביבות השעה 11-12 , רוב ה"עמך" קובע לבוקר מוקדם מתוך מחשבה שיחסוך חלק מיום העבודה ואז עומד בתור אינסופי, לקראת 11 התור מתדלדל כך שהזמן סה"כ שתבלה בו יהיה פחות...
+1
אחרי כל עמוד שתמלא, תעשה save
וגם אני שלחתי תמונת jpeg של עצמי והם קיבלו אותה.
למרות זאת, כדאי שתביא איתך תמונת פספורט תקנית ליתר ביטחון.
איציק רונן
25-05-2011, 09:42:22
כל ההערותכם הן מצויינות ונכונות:
הבעיה התחילה בזה שלי לא היה זמן :P לטפל בזה ואישתי לקחה את המשימה.
כמו שבוגל כתב... אחרי חצי יום כמעט קיבלתי צו חיסול בגלל שהטופס לא נשמר.
אז אמרתי לאישתי "זוזי הצידה... תראי איך עושים את זה נכון" בא לי למות!
כמו שדרור כתב... צריך להיזהר בעיקר, אני תמיד באמיגרשיון מרגיש כמו ב"סופ-נאצי"
במהלך מילוי הטופס צריך להמציא כל מיני כתובות כאין לך קרובים בארה"ב ועוד לא תכננת מסלול בכלל.
כתבי כתובת של חנות טיסנים כמובן ובכותרת הגדרתי אותו כחבר. מייד קפצה הודעה "איך יכול להיות חבר ואתה לא יודע את שמו..." גדולים האמריקאים.
בקיצור, אז מה הבעיה שלי:
אחר ששאלו אותי אפילו את גודל הקונדומים שאני משתמש אני מבין שלגבי שאר חברי המשפחה לא שאלו כלום מלבד השמות, אפילו לא מספר דרכון.
לא נראה לי העניין, אני חושש להגיש את הבקשה כי אולי זו לא הבקשה הנכונה ויש משהו יותר משפחתי?
איציק
ZvikaF
25-05-2011, 11:18:33
וואו, אתה מתחיל להדאיג אותי מהתקרבות פקיעת הויזה שיש לי .... יותר פשוט להוציא דרכון ארופאי ...
Boogle
25-05-2011, 16:52:09
אני לא מבין... לא יכולת לרשום בשורת החבר 'ברק אובמה, הבית הלבן , וושינגטון די.סי. '????
motti
25-05-2011, 18:57:41
אם כבר מדברים על ויזה....שאלה...האם אפשר להשתמש בויזה ברת תוקף הנמצאת על הדרכון הישן???
מוטי
אם כבר מדברים על ויזה....שאלה...האם אפשר להשתמש בויזה ברת תוקף הנמצאת על הדרכון הישן???
מוטי
בהחלט כן ! מביאים את שני הדרכונים, החדש כדרכון והישן כויזה.
ומה הבעיה בזה? אין שום כללים שאומרים מי צילם את התמונה, רק איך היא צריכה להיראות (רקע לבן, גודל...). אני תמיד מצלם לבד את כל תמונות הפספורט של כל המשפחה. זה יוצא יותר איכותי ויותר טוב מאשר ב"פוטו רצח". ההדפסה בנייר פוטו במדפסת ביתית רגילה היא מצויינת. מקובל לחלוטין על הרשויות בארץ ועל מחלקת ההגירה האמריקאית (ואולי עוד כמה אני לא זוכר...)
יותר מזה, בטופס הויזה האמריקאים רוצים את התמונה בקובץ, אז בודאי כדאי שתצלם לבד, אחרת מאיפה הקובץ? תתחיל לסרוק?
דרור
Shahars
25-05-2011, 22:01:36
אני לא מבין... לא יכולת לרשום בשורת החבר 'ברק אובמה, הבית הלבן , וושינגטון די.סי. '????
קצת בעייתי בעיקר בגלל שצריך למלא שם מלא כולל אמצעי... "ברק חוסיין אובמה" כבר נשמע פחות טוב!
ומה הבעיה בזה? אין שום כללים שאומרים מי צילם את התמונה, רק איך היא צריכה להיראות (רקע לבן, גודל...). אני תמיד מצלם לבד את כל תמונות הפספורט של כל המשפחה. זה יוצא יותר איכותי ויותר טוב מאשר ב"פוטו רצח". ההדפסה בנייר פוטו במדפסת ביתית רגילה היא מצויינת. מקובל לחלוטין על הרשויות בארץ ועל מחלקת ההגירה האמריקאית (ואולי עוד כמה אני לא זוכר...)
יותר מזה, בטופס הויזה האמריקאים רוצים את התמונה בקובץ, אז בודאי כדאי שתצלם לבד, אחרת מאיפה הקובץ? תתחיל לסרוק?
דרור
נכון שהם רוצים שתשלח תמונה בקובץ, אבל הם מוסיפים בקשה חשובה - שתביא גם תמונה איתך לראיון למקרה שהתמונה ששלחת בקובץ לא מתאימה (ומי יקח סיכון שכזה ויבוא בלי תמונה?)
אני גם הכנתי פספורט בעצמי - הכנתי קובץ JPG שבו התמונה מופיעה 8 פעמים ושלחתי לפיתוח בחנות צילום ליד הבית. (נגמר לי הנייר פוטו)
יצא שקיבלתי 8 תמונות פספורט בשקל 1.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.