PDA

צפייה בגרסה מלאה : מחשב!

DanielJoseph20
06-06-2011, 22:36:03
אני מעוניין לקנות מחשב חדש באינטרנט לחבר...
כל האתרים המוכרים לא מקבלים כרטיסי אשראי שלא מהמדינה (קנדה.ארהב)
מה אתם ממליצים יש אתרים טובים??
מה עם אייביי?? הייתם קונים משם מחשב?
המחשב על הכוונת הוא:ASUS G53SW-XR1

עצות יתקבו בברכה...
צריך תשובות עד יום חמישי הקרוב!

תודות

miro099
06-06-2011, 22:39:50
תצפה שיענו לך כמה ליצנים "זה פורום למסוקים "משעמום כמובן

ebay007
06-06-2011, 23:49:36
אבל זה באמת פורום למסוקים :D:D:D

DDOR01
07-06-2011, 07:09:16
תנסה http://www.ksp.co.il/
וגם את ואללה שופ

אייל שפירא
07-06-2011, 08:51:02
לא נראה לי ראוי לזרוק פה שמות של חנויות מחשבים (בטח לא KSP החצופים) אז פשוט כנס לhttp://hwzone.co.il/community/index.php ותתייעץ עם המומחים הרלוונטיים

maozasaf
08-06-2011, 23:07:43
KSP חצופים ושירות לקוחות מהגרועים בארץ ..אבל זולים..

DDOR01
09-06-2011, 07:01:29
כל אחד ומה שהוא מכיר חבר'ה

eagle701
09-06-2011, 08:36:54
KSP חצופים ושירות לקוחות מהגרועים בארץ ..אבל זולים..

אתה אמיתי במה שכתבת עכשיו???
בגלל שהם זולים אז זאת סיבה להמשיך לקנות שם??
בגלל אנשים כמוך KSP ואיבורי עדין קימות...

Liav
09-06-2011, 13:08:04
אתה אמיתי במה שכתבת עכשיו???
בגלל שהם זולים אז זאת סיבה להמשיך לקנות שם??
בגלל אנשים כמוך KSP ואיבורי עדין קימות...

עוז, שני דברים:

1. אם כל מה שאתה מחפש זה חלקים בזול, ולא מעניין אותך השירות - אז כן, כדאי לקנות שם. (בסופו של דבר, זה עניין שלך בלבד)
קניתי לא מזמן עכבר של מיקרוסופט אצלם. אם הייתי קונה בבאג למשל, אולי השירות היה יותר טוב, אבל המחיר היה גבוה בהרבה.

2. שלחתי ל-KSP את דודה שלי עם מפרט לקניית מחשב. שבוע לאחר מכן היא קיבלה אותו ועברתי עליו לראות שהכל בסדר.
פתאום שמתי לב, שיש לה רק 2GB זיכרון, במקום 4GB. פתחתי את המחשב וראיתי שיש לה שני כרטיסים של 2GB כל אחד.
איתרתי את הכרטיס התקול ופירקתי אותו. שלחתי אותה בחזרה לחנות. לא עשו לה שום בעיות והסכימו שהכרטיס דפוק והחליפו אותו מיד.

אז לפעמים יש מקרים שבהם הם יוצאים בסדר, ולפעמים יש מקרים שהם לא (לשמחתי עוד לא קרה לי, אלא להיפך - אני לקוח מרוצה)

בכל אופן, מה שאתה אומר שקול בדיוק לזה ש-HK קיימים בגלל אנשים כמוני ועוד רבים מהפורום. חשוב על זה.

eagle701
09-06-2011, 15:53:41
עוז, שני דברים:

1. אם כל מה שאתה מחפש זה חלקים בזול, ולא מעניין אותך השירות - אז כן, כדאי לקנות שם. (בסופו של דבר, זה עניין שלך בלבד)
קניתי לא מזמן עכבר של מיקרוסופט אצלם. אם הייתי קונה בבאג למשל, אולי השירות היה יותר טוב, אבל המחיר היה גבוה בהרבה.

2. שלחתי ל-KSP את דודה שלי עם מפרט לקניית מחשב. שבוע לאחר מכן היא קיבלה אותו ועברתי עליו לראות שהכל בסדר.
פתאום שמתי לב, שיש לה רק 2GB זיכרון, במקום 4GB. פתחתי את המחשב וראיתי שיש לה שני כרטיסים של 2GB כל אחד.
איתרתי את הכרטיס התקול ופירקתי אותו. שלחתי אותה בחזרה לחנות. לא עשו לה שום בעיות והסכימו שהכרטיס דפוק והחליפו אותו מיד.

אז לפעמים יש מקרים שבהם הם יוצאים בסדר, ולפעמים יש מקרים שהם לא (לשמחתי עוד לא קרה לי, אלא להיפך - אני לקוח מרוצה)

בכל אופן, מה שאתה אומר שקול בדיוק לזה ש-HK קיימים בגלל אנשים כמוני ועוד רבים מהפורום. חשוב על זה.

ליאב כאחד שעובד ברשת קמעונות גדולה אני יכול להגיד לך שיש סיבה למה המחירים באיבורי וKSP זולים,
השאלה היא האם אתה מוכן לקחת את הסיכון...
זה לא נראה לך קצת מוזר שאיבורי מוכרים מחשב במחיר יותר זול ממחיר הרכישה שאני קונה אותו בשביל החנות??
והתירוץ שהם קונים יותר ממש לא נכון,
הרשת שבא אני עובד מוכרת מעל 200 ניידים בחודש ויש לה מעל ל60 סניפים בפריסה ארצית.
פעם היתה כתבה בגלובס על תביעה שחברת Dell הגישה בנושא זה נגד איבורי וKSP שמסביר איך מחשב שעולה 4000 שקל בכל רשת שמכבדת עצמה עולה 3500 באיבורי

וכן ליאב אני אישית מעדיף לשלם את ה20-30 שקל יותר ולקנות מבן אדם שנתן לי שירות ואני גם יכול לדאת בודאות שהמוצר תקין.
וHK לפחות כרגע עדין לא התגלו כנוכלים, ודבר חשוב שאתה שוכח, המוצרים שHK מוכרים רובם זה לא אותה מדבקת איכות שיש לך בחנויות בארץ ולכן המחיר שונה... נכון בתאכלס המוצרים עדין מצוינים אבל אין מה לעשות אנחנו חיים בעולם שאתה קודם כל משלם על השם ואחר כך על המוצר.

Liav
09-06-2011, 18:19:17
קודם כל מההסברים שלך, נראה שאתה מבין הרבה יותר ממני.
אני גם לא מתמצא במחירים כמוך ולא בשיטות המכירה, ולכן אל תניח שאני יודע את כל מה שאמרת (איך הם מוכרים בזול וכו'...).

יתכן שלמשתמש כמוני, שקונה מחשב פעם בכמה שנים, קונה עוד כמה רכיבים לעיתים רחוקות, ולא חשוב לו כ"כ שירות הלקוחות - זה שווה את הסיכון.
ואם לאורך השנים היו לי רק קניות משתלמות ללא שום תלונות מצידי, כנראה שההימור שלי היה מוצלח (או שאולי פשוט יש לי כישרון בהימורים)

למשתמש רציני בהרבה ממני או לבעל רשת קמעונות גדולה, זה לא שווה את הסיכון - עם זה אני מסכים.

בסופו של דבר, כל אחד יעשה את הבחירה שלו - זול עם סיכון, או מעט יקר יותר בלי סיכון.