PDA

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! כפתור Menu ב9X נדפק , ועוד שאלה (:

רן שמעיה
13-06-2011, 22:23:12
שלום חברים , היום כאשר חיפשתי את ההגדרות של ההגה גובה ב9X שלי , נוכחתי לראות שנדפק לי הלחצן של הMenu , פתחתי ולצערי הכפתור לא ניתן לשחרור הוא לא משמיע את הקליק של
הלחיצה והוא רופף , האזור של הלחצן לא כלכך עמוס במגעים והוא מחובר ב4 הלחמות , ניראה פשוט להחליף אך חשבתי לשאול , זה מסוכן ? יכול לגרום נזק ?
מישהו יכול להציץ ולהגיד לי ממה להיזהר ? תודה רבה .. לפני שאני קונה לחצן חשבתי מאיפה אפשר לקמבן ומצאתי באיזה ציין ליזר ישן לחצן זהה , אמור להוות בעיה כלשהי ?

עזרה די דחופה !, היום לצערי ריסקתי את הטיסן החשמלי הראשון בגלל שעליתי לאויר עם הגה גובה הפוך [ריסוק קל] ואני כמעט ולא מכיר את השלט ,
מישהו יכול לתת לי את סדר הפעולות בכדי להפוך את ההגה גובה ?? תודה רבה רבה לכולם !

Boogle
14-06-2011, 00:26:00
כן -
סדר פעולות :

1. פתיחת שרשור בנושא : "אני מחפש מדריך"
2. לכתוב בתוכן : " אני גר ב XXX , מטיס ב XXX , זקוק למדריך "
3. ללחוץ על "פרסום"
4. להמתין למישהו שיציע לך עזרה.

אתה חייב מדריך (כולל לתפעול ותקון השלט) "גבר"

רן שמעיה
14-06-2011, 11:42:42
מה הקטע לא הבנתי , ה"גבר" במטרה ללעוג לי ?
לפי מה שאני יודע , הפורום נוצר במטרה לעזור למטיסים שזכוכים לעזרה \התייעצות \שאלות ..
וכבר אמרתי 5 פעמים . אני יודע להטיס ! אם לא מתאים לך לעזור אין שום בעיה .. תודה בכל זאת ..

Boogle
14-06-2011, 12:12:50
אם אתה "יודע" להטיס איך עלית לאויר עם הגה גובה הפוך?
אם אתה "יודע" להטיס איך עלית לאויר עם שלט לא תקין?
אם אתה "יודע" להטיס למה יש לך שאלות של מתחיל שחלב אימו לא יבש על שפתיו??

"גבר" (רק מצטט אותך) אתה לא יודע להטיס !! מה שאתה יודע זה להחזיק שלט ביד בכוון הנכון.

לא כל מי ש"יודע" לסובב הגה של מכונית יודע לנהוג!!!

הטעויות שתארת בימים האחרונים בשרשורים שפתחת רק מחזקות את הטענה שלי שאתה חייב מדריך.

רן שמעיה
14-06-2011, 13:48:12
אוקי אולי אני עדיין לא מבין בכל הנושאים שהם , סך הכל 3 חודשים בתחביב ..
לידיעתך סיימתי 10 שיעורים עם מדריך בהצטיינות ,אז או ששיטות הלימוד שלו לא טובות או
ששיטות הלמידה שלי לא טובות או שהכל טוב ופשוט אין לכם סבלנות לשואלי שאלות בפורום [לפחות לחלק מכם]וזה גם בסדר (: יום טוב ..

flatspin
14-06-2011, 17:08:06
שלום רן
אני מסיר את הכובע בפניך. אני מטיס הרבה מאד שנים, אבל לפי מיטב זכרוני לקח לי זמן רב, בסדר גודל של שנה ומעלה עד שאחרים חיזקו את ידי ואמרו שהנה הנה אני יודע כבר להטיס. כמו שכתב לך בוגל, גם אני מציע לך להצמד למדריך שיוביל אותך נכון. 10 שעורים ואתה מטיס ממש טוב? ועוד בהצטיינות? לי זה דווקא לא נשמע כל כך טוב?
זו רק המלצה. כמובן שההחלטה היא שלך.
בהצלחה

רן שמעיה
14-06-2011, 20:18:57
אוקי תודה על הביקורת הבונה , אקח עוד שיעור\2 עם המדריך ואראה מה הוא אומר ולאן מתקדמים ..
אפשר אולי עזרה לגבי הלחצן ב9X ?

flatspin
14-06-2011, 20:46:47
כן, בהחלט.
האם פתחת את הגב של השלט מכל סיבה שהיא? אם כן, כנראה שבשעה שהחזרת את הגב למקומו הכפתור של ה-menu יצא ממקומו.
אם אכן זו הסיבה, פתח שוב את גב השלט וסגור אותו תוך שאתה מקפיד שכל הכפתורים יהיו במקומם הנכון.

רן שמעיה
15-06-2011, 13:01:24
אמ לצערי הכפתור עצמו נדפק , עכשיו אני קצת מפחד להחליף כפתור בעצמי למרות שזה נראה פשוט , למישהו יש הצעות איפה אני מתקן את זה ?
אם למישהו יש נסיון עם הלחמות אשמח אם הוא יכול לעזור , אפילו בתשלום ..

flatspin
15-06-2011, 17:14:23
על אילו הלחמות אתה מדבר? הרי הכפתור עשוי מפלסטיק קשיח.
אם אתה צפוני, צור קשר ואסדר לך את זה.

רן שמעיה
17-06-2011, 00:33:48
הכפתור עצמו נדפק אבל עם קצת מאמץ ולאחר כשלון מעצבן תיקנתי אתזה .. תודה לכולם ..

flatspin
17-06-2011, 10:41:40
יישר כוחך