צפייה בגרסה מלאה : שאלה שאלה על גלגלים לטיסן..
Doomaster
16-06-2011, 09:47:45
האם יש הבדל בין סוגי הגלגלים גומי לספוג??
ואם כן מה?
והאם משנה לנו שיש גלגל אחורי מגומי וקידמי מספוג? או ההפך?
תודה..
DarZeelon
16-06-2011, 10:26:41
Doomaster,
גלגלים המצוידים ב-'צמיגי' גומי נוטים להיות יותר קופצניים.
יש להם קפיציות שגורמת לכך שהם מקפיצים טיסן חזרה לאויר, לאחר נחיתה במהירות-שקיעה גבוהה.
הם הופכים אנרגיה קינטית בכיוון אחד, לאנרגיה קינטית בכיוון האחר.
גלגלים עם צמיגי-ספוג, לעומתם, סופגים יותר מהמכה ומקפיצים את הטיסן פחות. הם סופגים אנרגיה קינטית במעיכתם וחוזרים באיטיות למצבם הקודם.
חייהם של צמיגי-ספוג קצרים יותר, אבל שרידותו של טיסן המצויד בהם גבוהה יותר.
valaza
16-06-2011, 11:44:54
אוסיף לנאמר-
ישנם צמיגים מאיכויות שונות, יש צמיגי גומי שסופגים מכה כמו צמיגי ספוג (אך אורך חייהם כמו של גומי) ויש צמיגי ספוג העשויים מספוג קשיח ואיכותי, שמחזיקים כמעט כמו צמיגי הגומי, בקיצור- הרווח הוא מ2 העולמות.
שרידותם של צמיגי ספוג תלויה בסוג המסלול, מסלול רווי אבנים וחצץ ישחק אותם מהר, בעוד שדשא\אספלט נקי\כורכר כמעט ולא ישחקו אותם.
אני מציע, לפחות אם אתה קונה בארץ ויכול לגעת ולבדוק את מה שאתה קונה, לקנות צמיגים עם ספוג קשיח ואחיד ("צפוף"), או עם גומי רך יחסית.
אם אתה נתקל במקרים ההפוכים (גומי הצמיג קשיח, או ספוג רך ודליל) עדיף שלא תקנה, הם לא ישרתו אותך היטב.
רן שמעיה
16-06-2011, 12:48:14
אם אתה מטיס על אספלט אז עדיף צמיגי ספוג , יש להם אחיזה יותר טובה , לעומת זאת על דשא לצמיגי גומי יש אחיזה טובה יותר ..
ZigiStar
16-06-2011, 19:29:30
Doomaster,
הם הופכים אנרגיה קינטית בכיוון אחד, לאנרגיה קינטית בכיוון האחר.
אין דבר כזה "אנרגיה בכיוון", כמו שאין "טמפרטורה בכיוון". אנרגיה אינה ווקטור.
ולפותח השרשור, בטיסנים קלי-משקל (חשמליים-מוקצפים, למשל), גם ההבדל במשקל הוא שיקול חשוב. לפי הפורום בו פתחת את ההודעה, אני מניח שאתה לא מדבר על טיסן כזה...
valaza
16-06-2011, 19:44:36
אם כבר עומדים על הדקויות, היות וגומי הוא חומר בעל תכונות אלסטיות בולטות, אז הוא מקבל כוח כוח בכיוון אחר, ומחזיר כוח לכיוון המנוגד.
flatspin
16-06-2011, 21:24:55
אם אתה מטיס על אספלט אז עדיף צמיגי ספוג , יש להם אחיזה יותר טובה , לעומת זאת על דשא לצמיגי גומי יש אחיזה טובה יותר ..
אני דווקא מעדיף צמיגים בעלי אחיזה רכה לשם ניתוק קל מהמסלול :D.
כשאתה מדבר על אחיזה יותר טובה, אתה מתכוון לאחיזת כביש בפניות חריפות? כמו במכוניות? הרי הטיסן רץ על המסלול ישר לגמרי (לפחות זה מה שאמור לקרות)
DarZeelon
16-06-2011, 21:48:48
זיגי צודק, דווקא.
כוונתי הייתה לתנע, אותו ערך שגם נשמר.
ZigiStar
16-06-2011, 22:07:54
זיגי צודק.
בסוף עוד תודה שמותר לכתוב "קרח נמס". נו, לאט לאט, מספיק ליום אחד.
רן שמעיה
17-06-2011, 00:29:04
אני דווקא מעדיף צמיגים בעלי אחיזה רכה לשם ניתוק קל מהמסלול :D.
כשאתה מדבר על אחיזה יותר טובה, אתה מתכוון לאחיזת כביש בפניות חריפות? כמו במכוניות? הרי הטיסן רץ על המסלול ישר לגמרי (לפחות זה מה שאמור לקרות) גם נכון אבל אני מתכוון בכיוון של הטיסן על המסלול , לפני המראה ..
DarZeelon
17-06-2011, 07:50:19
בסוף עוד תודה שמותר לכתוב "קרח נמס". נו, לאט לאט, מספיק ליום אחד.
זה לא יקרה, זיגי.
כשמישהו מתקן טעות שלי, אני מצדיק אותו.
כשמישהו מנסה 'בלהטוטים' לאמץ שגיאה מקובלת כחלק בלתי נפרד מהשפה; 'להכשיר את השרץ', אם תרצה; אני מגן בחירוף נפש על צורת הביטוי הנכונה.
קרח מפשיר. איך אפשר לומר זאת בדרך יפה יותר?
טוב. בואו נפסיק לחרוג מהנושא.
flatspin
17-06-2011, 10:38:05
זה לא יקרה, זיגי.
כשמישהו מתקן טעות שלי, אני מצדיק אותו.
כשמישהו מנסה 'בלהטוטים' לאמץ שגיאה מקובלת כחלק בלתי נפרד מהשפה; 'להכשיר את השרץ', אם תרצה; אני מגן בחירוף נפש על צורת הביטוי הנכונה.
קרח מפשיר. איך אפשר לומר זאת בדרך יפה יותר?
טוב. בואו נפסיק לחרוג מהנושא.
עזוב אותך מקרח נמס או קרח מפשיר
קרא לזה מים קרים ונגמר הסיפור :D :D
erazz
17-06-2011, 13:07:39
חברה, בואו נשתדל להישאר מפוקסים על הנושא.
erazz
17-06-2011, 23:16:53
ואני מבקש שוב. להישאר על הנושא. התנצחויות בפרטי בבקשה. מי שלא מסוגל יורחק.
liorz055
18-06-2011, 00:53:15
עוד פעם אתם והנמס שלכם...
חשבתי שפעם שעברה סגרנו הכל...
Doomaster
19-06-2011, 11:31:49
לפי מה שאתם אומרים אני כמשתמש נייטרו ובנזין (לא מוותר על הריח והרעש.. :p ) אני מטיס בעיקר בדשא עדיף לי ספוג ברמה בינונית\קשה ...?
דניאל דקל
19-06-2011, 14:28:18
רק אם יש בעיה של משקל, יש להעדיף גלגלי ספוג
אחרת, רק גלגלי גומי
בספוט-און שלי (F3A) היתה לי בעיה שכני הנסע היו משתחרים מהברגים כמעט כל נחיתה
רק לאחר שהחלפתי אץ גלגלי הספוג שהגיעו עם הקיט לגלגלי גומי איכותיים הבעיה נפתרה
DarZeelon
20-06-2011, 13:07:33
אני מניח, ממה שכולם תרמו כאן, שיש טיסנים להם מתאימים יותר צמיגי ספוג; ואחרים להם צמיגי גומי 'עושים את זה'...
כנ"ל גם לגבי מיקום הגלגל - יש טיסנים להם מתאים צמיג שונה בחרטום, מאלה של כן-הנסע הראשי.
ZigiStar
20-06-2011, 19:19:10
עוד פעם אתם והנמס שלכם...
חשבתי שפעם שעברה סגרנו הכל...
בוודאי שסגרנו :) (טוב, למעשה תוצאת הסיום היא אחד נגד האקדמיה ללשון, המילון, רוביק רוזנטל והתנ"ך). אבל לאור בקשת מנהל הפורום להשאר מפוקסים על נושא הדיון, מי שרוצה מוזמן לקבל את הפרטים המדוייקים בהודעה פרטית.
יש צמיגי גומי שסופגים מכה כמו צמיגי ספוג (אך אורך חייהם כמו של גומי) ויש צמיגי ספוג העשויים מספוג קשיח ואיכותי, שמחזיקים כמעט כמו צמיגי הגומי, בקיצור- הרווח הוא מ2 העולמות.
יש לך במקרה קישור לדגמים ספציפיים?
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.