צפייה בגרסה מלאה : שאלה מעוניין להתחיל בתחום
קראתי את כל המדריכים בליניקיה וכו אשמח אם תפנו אותי למדריכים (כמו שהבנתי בחינם) בפורום שיכוונו אותי בדויק למה שאני צריך עם התקציב שלי.
בתודה גיא
עמיתפורת
19-06-2011, 20:39:59
תוכל לכתוב כאן מה התקציב וכולנו נוכל לנסות לעזור לך כאן.
הפורום נחלק לשניים - אלה שמבינים שצריך להשקיע בעסק הזה קצת כסף כדי להטיס משהו טוב ואמין ואלה שמסתפקים במשהו סביר ואפילו פחות והעיקר שזה טס..
כתוב תקציב וננסה לעזור לך.
סביבות 1000 יש לי כבר את כל הציוד החשמלי כולל שלט ומטען לא כולל סוללות ויש גם בקר 60 בצד לא נגעתי בו עדיין
עמיתפורת
19-06-2011, 21:02:01
איזה שלט?
בקר של איזה חברה?
לאיזה גודל מסוק אתה מכוון כי 1000 שקל יהיא אותך לכיוון של מסוק 250.
זה סכום בלתי אפשרי חבר.
חסר לך ג'ירו?
שלט טורניגי וגם כן בקר טורניגי וגיירו אין לי
נולד לטוס
19-06-2011, 21:23:52
קופטר 450 כולל אלקטרוניקה טובה ניתן למצוא בפורום יד 2 בהצלחה
אני מעוניין בחדש תודה בכל מקרה
1000 ש"ח זה לא תקציב למסוק רציני (=נורמלי) .
הייתי בטוח שאחרי שקראת את כל המדריכים תדע שגם אם יש לך את כל הציוד מסביב רק המסוק נטו זה השקעה של כ2000 ש"ח
אגב בדיוק אתמול היה דיל מוגבל בזמן ל TREX 500 גירסת ראש וזנב פלסטיק ב 400$ מחיר מצחיק
http://www.flying-hobby.com/shop/time-deal-c-411.html
אבל תבדוק השבוע בהמשך אולי שוב יהיה דיל מעניין.
בכל מקרה אל תתחיל פחות מ TREX 500 או הוריקן 425 , חבל.
עמיתפורת
19-06-2011, 21:57:02
לדעתי אין כמו אליין כל השאר מאוד משתדלים להיות כמו אליין..
Friman
19-06-2011, 22:15:09
אהלן גיא, גם אני נמצא כמוך בשלב ההתלבטות מה לקנות ובכמה כסף... קראתי את הפוסטים שלך ואתה שואל שאלות דומות לשלי, אז נחמד לשמוע שיש עוד מישהו איתך באותה הסירה בערך :-)
עוד לא קניתי שום דבר (אני מתגבש סופית עם הרעיון, הקפה על האש ועוד שנייה רותח) אבל קיבלתי המון- משיחות טלפון גם עם גיא וגם עם עודד שהסבירו לי לא רק ״מה״ אלא גם ״למה״. הם הציגו נקודות מבט שונות, אבל שניהם התייחסו והסבירו מה שאני לא יודע, ומה שחשוב שאדע, בהתייחס לתקציב שלי, להעדפות שלי וביחס לאמונות נכונות ושגויות שלי לגבי התחום. כך שמנקודת מבט דומה לשלך, של חסר ידע ונסיון בתחום, אני ממליץ על התייעצות מעמיקה וקבלת סקירה רחבה יותר מרק תשובות לשאלות בפורום. מקווה שזה יביא אותי באמת גם לרמה של קנייה ובנייה ולימוד הטסה בת׳כלס בקרוב, כי כבר אמרו חכמינו שזו חוכמה קטנה לשבת על הגדר ולייעץ לאחרים.
אגב, אני בדיוק מסיים להכין רשימת הזמנות לסטאפ של הוריקן 425 על פי המלצות של עודד בעיקר, וגם בסיוע של גיא ומקריאה של כל המדריכים והסקירות שפירסמו פה הותיקים הכל כך ראויים להערכה בעזרה שאתם נותנים ככה מכל הלב לנו החדשים. אז.. כשחישבתי מחירים כולל קיט, כולל כל האלקטרוניקה (ברמה בסיסית אך עובדת טוב כפי שעודד הגדיר) וכולל רדיו וסוללות, הגעתי להערכת מחיר של 1600-1700₪. אגב, זה כולל גם כמה חלקי חילוף וכלי עבודה בסיסיים שהדגישו לי כנחוצים ביותר להתחלה. אז אם יש לך רדיו (אני חישבתי לפי x9 שעולה 80$ כולל משלוח) ומנוע ובקר, תוריד איזה 400₪ מהסכום הזה ואם אני צודק בחישובים (שוב, התבססתי על המלצות המנוסים והותיקים, רק עשיתי סקרי מחירים וריכזתי הכל ברשימה + סכמתי את השקלים) אז תוכל לארגן לך מסוק שלהבנתי יכול לטוס סבבה, ב1200-1300₪. אפילו אם אני טועה באיזה 10-20%, אז נניח 1500₪. השאלה אם זו סטייה ריאלית מהתקציב שלך או לא, בהתחשב בכך שכלולים כאן כלי עבודה בסיסיים, סוללות וחלקי חילוף- שלכל אלו תזדקק בכל מקרה עבור איזה מסוק שלא תקנה. אם תרצה אוכל לשלוח לך את הטבלת אקסל שהכנתי כולל כל מה שצריך עם קישורים לכל האתרים לקניית החלקים המומלצים ופירוט המחירים.
אבל... לי עצמי עדיין יש רגליים קרות, ולמרות שחישבתי את כל החישובים הללו ועשיתי את כל עבודת המחקר כבר, אני עדיין מתלבט. באמת, אני רגע לפני הזנת כרטיס האשראי, ומתלבט. לא בגלל הכסף, פשוט כי אני לא בטוח אם מה שאני מחפש זה הטסות בשטחים פתחים, תרגילי 3D וגירוזים ותיקונים, או קצת הטסה בבית לשעשע את הילדים + ריחופים ימינה שמאלה ומעלה מטה בגינה. אני באמת לא בטוח. קראתי המון המלצות על הסולו פרו 2 שאפשר לקנות ב60-80$ ברוטו. לא פזלתי עד עכשיו לכיוונו כי הבנתי שמדובר במסוק קטנטן, ״יתוש״ או אולי אפילו ״יתושון״. מצד שני כולם משבחים אותו כל כך שאני שואל את עצמי אם יכול להיות שהיתושון הזה הוא בדיוק מה שאני צריך? מהקואקסיאלי שלי מאד נהניתי למרות שהוא מעפאן, רק הפריעו לי שני דברים: 1. הוא מאד לא יציב ופחות או יותר טס לאן שבא לו, ו2. לא ניתן בכלל להטיס אותו בחוץ כי כל נשיפה של ילד מעיפה אותו לגג של השכנים. אז, האם הסולו פרו, חרף היותו יתושון, נותן מענה לשתי הסוגיות הללו? אני לא אומר שזה מה שאבחר אבל בכל זאת אני בהתלבטות. *
bendisar
19-06-2011, 22:20:45
אם עושים log -in בחנות FLYING HOBBY ניתן לקנות את הדיל של הטירקס 500 ב-435$
לדעתי אחלה מחיר
guy1a
19-06-2011, 22:27:59
שתהיה לי בריא גיא
עכשיו מסוק :)
בהצלחה לבעלי הסבלנות !!
kal1311
19-06-2011, 22:28:02
אם עושים log -in בחנות FLYING HOBBY ניתן לקנות את הדיל של הטירקס 500 ב-435$
לדעתי אחלה מחיר
+1
גם אני חדש בתחום ובדיוק בשלב המעבר מה סולו פרו [ שאני מאוד נהנה ממנו] ויש לי גם funcopter חביב מאוד מאוד, ו trex 100
אני בהתלבטות לגבי איזה מסוק אמיתי סטייל trex 500 או 600 עם נטיה יותר לכוון ה 500 [ה 600 קצת מפחיד אותי]
כמובן שלא אטיס אותם בהתחלה בלי מדריך עם כבל. [בעיקר בשביל לצבור ביטחון]
אשמח לשמוע איזה trex הכי מתאים למטיס מתחיל עם נסיון מועט אבל רצון עז להתקדם ל 3D
אני מתאמן בסימולטור [פוניקס] כ 3 שעות ביום [ יותר נכון בלילה :)] ומשתפר מדקה לדקה.
התקציב שלי אגב כמעט אינו מוגבל כך שמה שחשוב לי זה בעיקר איזה כלי הכי מתאים למתחיל כמוני:)
אשמח לשמוע המלצות של החברים הותיקים והמלומדים כאן בפורום..
תודה מראש חברים.
גדול יותר = יותר קל להטסה
לא יודע אם הייתי ממליץ לך TREX 700 , אבל אם תקציב זה לא ממש בעיה - לך על ה TREX 600
אהלן גיא, גם אני נמצא כמוך בשלב ההתלבטות מה לקנות ובכמה כסף... קראתי את הפוסטים שלך ואתה שואל שאלות דומות לשלי, אז נחמד לשמוע שיש עוד מישהו איתך באותה הסירה בערך :-)
עוד לא קניתי שום דבר (אני מתגבש סופית עם הרעיון, הקפה על האש ועוד שנייה רותח) אבל קיבלתי המון- משיחות טלפון גם עם גיא וגם עם עודד שהסבירו לי לא רק ״מה״ אלא גם ״למה״. הם הציגו נקודות מבט שונות, אבל שניהם התייחסו והסבירו מה שאני לא יודע, ומה שחשוב שאדע, בהתייחס לתקציב שלי, להעדפות שלי וביחס לאמונות נכונות ושגויות שלי לגבי התחום. כך שמנקודת מבט דומה לשלך, של חסר ידע ונסיון בתחום, אני ממליץ על התייעצות מעמיקה וקבלת סקירה רחבה יותר מרק תשובות לשאלות בפורום. מקווה שזה יביא אותי באמת גם לרמה של קנייה ובנייה ולימוד הטסה בת׳כלס בקרוב, כי כבר אמרו חכמינו שזו חוכמה קטנה לשבת על הגדר ולייעץ לאחרים.
אגב, אני בדיוק מסיים להכין רשימת הזמנות לסטאפ של הוריקן 425 על פי המלצות של עודד בעיקר, וגם בסיוע של גיא ומקריאה של כל המדריכים והסקירות שפירסמו פה הותיקים הכל כך ראויים להערכה בעזרה שאתם נותנים ככה מכל הלב לנו החדשים. אז.. כשחישבתי מחירים כולל קיט, כולל כל האלקטרוניקה (ברמה בסיסית אך עובדת טוב כפי שעודד הגדיר) וכולל רדיו וסוללות, הגעתי להערכת מחיר של 1600-1700₪. אגב, זה כולל גם כמה חלקי חילוף וכלי עבודה בסיסיים שהדגישו לי כנחוצים ביותר להתחלה. אז אם יש לך רדיו (אני חישבתי לפי x9 שעולה 80$ כולל משלוח) ומנוע ובקר, תוריד איזה 400₪ מהסכום הזה ואם אני צודק בחישובים (שוב, התבססתי על המלצות המנוסים והותיקים, רק עשיתי סקרי מחירים וריכזתי הכל ברשימה + סכמתי את השקלים) אז תוכל לארגן לך מסוק שלהבנתי יכול לטוס סבבה, ב1200-1300₪. אפילו אם אני טועה באיזה 10-20%, אז נניח 1500₪. השאלה אם זו סטייה ריאלית מהתקציב שלך או לא, בהתחשב בכך שכלולים כאן כלי עבודה בסיסיים, סוללות וחלקי חילוף- שלכל אלו תזדקק בכל מקרה עבור איזה מסוק שלא תקנה. אם תרצה אוכל לשלוח לך את הטבלת אקסל שהכנתי כולל כל מה שצריך עם קישורים לכל האתרים לקניית החלקים המומלצים ופירוט המחירים.
אבל... לי עצמי עדיין יש רגליים קרות, ולמרות שחישבתי את כל החישובים הללו ועשיתי את כל עבודת המחקר כבר, אני עדיין מתלבט. באמת, אני רגע לפני הזנת כרטיס האשראי, ומתלבט. לא בגלל הכסף, פשוט כי אני לא בטוח אם מה שאני מחפש זה הטסות בשטחים פתחים, תרגילי 3D וגירוזים ותיקונים, או קצת הטסה בבית לשעשע את הילדים + ריחופים ימינה שמאלה ומעלה מטה בגינה. אני באמת לא בטוח. קראתי המון המלצות על הסולו פרו 2 שאפשר לקנות ב60-80$ ברוטו. לא פזלתי עד עכשיו לכיוונו כי הבנתי שמדובר במסוק קטנטן, ״יתוש״ או אולי אפילו ״יתושון״. מצד שני כולם משבחים אותו כל כך שאני שואל את עצמי אם יכול להיות שהיתושון הזה הוא בדיוק מה שאני צריך? מהקואקסיאלי שלי מאד נהניתי למרות שהוא מעפאן, רק הפריעו לי שני דברים: 1. הוא מאד לא יציב ופחות או יותר טס לאן שבא לו, ו2. לא ניתן בכלל להטיס אותו בחוץ כי כל נשיפה של ילד מעיפה אותו לגג של השכנים. אז, האם הסולו פרו, חרף היותו יתושון, נותן מענה לשתי הסוגיות הללו? אני לא אומר שזה מה שאבחר אבל בכל זאת אני בהתלבטות. *
לפי מה שאתה מתאר אז חבל על הכסף, אתה לא באמת יודע מה אתה רוצה.
תודה על העצה תומר
אני אמשיך להתלבט קצת בין ה 500 פלייברלס ל 600 [גם מקום במושב האחורי באוטו זה שיקול]
כל הבגאג' שלי תפוס בסאב ...
:cool:
Friman
20-06-2011, 19:20:01
לפי מה שאתה מתאר אז חבל על הכסף, אתה לא באמת יודע מה אתה רוצה.
ברור שבמושגים שלך, אני לא יודע מה אני רוצה. אין לי שום רקע בתחום המסוקים ואני לא שולט בשפה כמוכם הותיקים ומן הסתם זה נראה לי טבעי ומתבקש, לא? אני מחפש כיצד להתחיל את דרכי בתחום ולצבור נסיון כלשהו כך שאולי בעוד שנה כשאני ארצה לקנות מסוק חדש, אני אדע לומר בדיוק מה אני רוצה. כרגע אכן אתה צודק, אני לא לגמרי יודע. אם תהיה מוכן לעזור לי לגבש דעה מה כן מתאים לצרכים ולציפיות שלי, אעריך זאת מאד.
הצרכים והציפיות שלי:
צרכים: מסוק יציב, נוח ללימוד למתחילים ואם אפר אז לא מסובך מדי לבנייה. תקרת התקציב היא סביב ה500$ ברוטו כולל רדיו סוללות והכל. אני יודע שזה לא הרבה, אבל היי, התחלתי בסקרי המחירים והדגמים מתקציב של 200$, ותוך שבוע הכפלתי אותו פי 2.5 - כך שבשבילי זו עליית מדרגה רצינית.
ציפיות: תחביב נחמד, לא מקצוע לחיים. אני מניח שאתפתח בזה אבל אולי רק עוד כמה שנים. אני חי לצערי עם לו״ז עמוס מאד כך שסביר שההטסות שלי תהאנה בעיקר בשבתות בבקרים. אני מצפה לכלי כייפי ונחמד, אם אפשר אז גם עמיד, בהשקעה כספית מתונה.
רבים כאן כתבו במקומות שונים דברים בסגנון של ״גם אני התחלתי עם קופטרx והמשכתי הלאה״. האם אפשר להסיק מזה שהקופטר הוא כלי טוב ומשתלם מנקודת מבט של מתחיל? גם אם בהמשך כמנוסים יותר אולי עכשיו הוא כבר נראה לחלקכם צעצוע..?
wonderd
20-06-2011, 20:58:37
אתה לא הבנת משהו עקרוני כנראה שרוב האנשים כבר יודעים ומסכימים עליו - הבעיה היא לא שהקופטר נראה כמו צעצוע, אלא שהוא יגרום לך להתעסק בחלקים מתפרקים ולא בהטסה, מה שרוב האנשים פה אומרים לך זה שאם כבר 450 אז עדיף לך למצוא טירקס 450 ספורט חדש באחד המבצעים בחנויות האינטרנטיות או במצב חדש פה בפורום או בכל מקום שבו תוכל לסמוך על המוכר שלא ימכור לך זבל.
לגבי ההוריקאן - יכול להיות שהוא יספיק לך בתור התחלה, כנראה שהוא יהיה עדיף על מסוקי ה 450 למתחיל שצריך מסוק יציב יותר, בקשר לשאר האיכויות שלו - זה ויכוח של מעטים מול רבים שכנראה אף פעם לא יסתיים.
דרך אגב, ב 500$ ברוטו לא תוכל למצוא כל מה שאתה מבקש, תבדוק כמה עולות זוג סוללות למסוק 500, כמה עולה המטען וכמה עולה שלט נורמלי בסיסי ותראה שלא נשאר לך הרבה למסוק כלשהו.
כמו שכבר כתבתי לך - אם תקנה שלט יד 2, אתה יכול להרשות לעצמך להשקיע קצת יותר מכיוון שאח"כ תמיד תוכל למכור ולא להפסיד כמעט כסף, אותו הדבר לגבי מסוק - אבל שוב, צריך לוודא שאתה קונה כלי במצב טוב ולא זבל בתחפושת.
נולד לטוס
21-06-2011, 00:19:20
זבל מעופף מחופש ? לא שמעתי על זה
guy1a
21-06-2011, 05:37:45
זה בגלל שפורים מתקרב !
:)
coolooc
21-06-2011, 07:33:18
קראתי את כל המדריכים בליניקיה וכו אשמח אם תפנו אותי למדריכים (כמו שהבנתי בחינם) בפורום שיכוונו אותי בדויק למה שאני צריך עם התקציב שלי.
בתודה גיא
היי גיא
לא להתחיל עם מסוק 450, מסוק קטן שיכול להקשות מאוד, במיוחד על מתחילים, דבר שיכול לייאש ולפרישה מהירה מאוד מהתחביב (ריסוקים).
מצד שני, מסוק גדול --> חלפים יחסית יקרים.
המלצתי היא ללכת על מסוק 500 (כפי שכבר נאמר כאן לא מעט), כרגע האופציה הכדאית ביותר היא טירקס 500 בגירסת הרצועה:
http://www.rc711.com/shop/align-trex-500e-super-combo-w500mx-motor70a-bescgp7804xservos-p-744.html?cPath=165_47_188
ולחילופין יש את הסטאפ של עודד למסוקי 500 (הוריקאן).
בהצלחה.
ברור שבמושגים שלך, אני לא יודע מה אני רוצה. אין לי שום רקע בתחום המסוקים ואני לא שולט בשפה כמוכם הותיקים ומן הסתם זה נראה לי טבעי ומתבקש, לא? אני מחפש כיצד להתחיל את דרכי בתחום ולצבור נסיון כלשהו כך שאולי בעוד שנה כשאני ארצה לקנות מסוק חדש, אני אדע לומר בדיוק מה אני רוצה. כרגע אכן אתה צודק, אני לא לגמרי יודע. אם תהיה מוכן לעזור לי לגבש דעה מה כן מתאים לצרכים ולציפיות שלי, אעריך זאת מאד.
הצרכים והציפיות שלי:
צרכים: מסוק יציב, נוח ללימוד למתחילים ואם אפר אז לא מסובך מדי לבנייה. תקרת התקציב היא סביב ה500$ ברוטו כולל רדיו סוללות והכל. אני יודע שזה לא הרבה, אבל היי, התחלתי בסקרי המחירים והדגמים מתקציב של 200$, ותוך שבוע הכפלתי אותו פי 2.5 - כך שבשבילי זו עליית מדרגה רצינית.
ציפיות: תחביב נחמד, לא מקצוע לחיים. אני מניח שאתפתח בזה אבל אולי רק עוד כמה שנים. אני חי לצערי עם לו״ז עמוס מאד כך שסביר שההטסות שלי תהאנה בעיקר בשבתות בבקרים. אני מצפה לכלי כייפי ונחמד, אם אפשר אז גם עמיד, בהשקעה כספית מתונה.
רבים כאן כתבו במקומות שונים דברים בסגנון של ״גם אני התחלתי עם קופטרx והמשכתי הלאה״. האם אפשר להסיק מזה שהקופטר הוא כלי טוב ומשתלם מנקודת מבט של מתחיל? גם אם בהמשך כמנוסים יותר אולי עכשיו הוא כבר נראה לחלקכם צעצוע..?
ההתייחסות שלי היתה לתאור הארוך והמפוזר שנתת בתחילת השירשור, שם לא היית ממוקד ולא היה ברור בכלל מה אתה רוצה.
כמו כן לא ברור בכלל אם אתה יודע להטיס.
בנוסף, קח בחשבון שהתחביב הזה דורש זמן פנוי ללימוד/הרכבה/תחזוקה (לעיתים הרבה זמן) וכמטיס מתחיל עליך להחזיק תקציב נוסף בצד לחלפים, כלים וייתכן שגם לתמיכה.
מהתרשמות מאיך שאתה מציג את הדברים והתקציב שלך אמליץ לך שני דברים.
1. קנה סימולטור ושלט לסימולטור ותתחיל לעבוד עליו עד שתרגיש שאתה יודע להטיס בסימולטור כמו שצריך, אם יקח לך שבוע אז יש לך פוטנציאל גבוה, חודש חודשיים אתה בסדר, חצי שנה ומעלה כנראה שהתחום הזה לא בשבילך.
2. במקביל, תתחיל להגיע לשטחי ההטסה, להכיר את האנשים לראות להבין ולחיות את התחום מקרוב, אין גבול לאפשרויות בתחום הזה, הכל בהתאם לרצון ולכיס.
אם תקפיד על שתי ההמלצות מעלה תוכל לגבש דעה ראויה בעצמך בתוך זמן קצר, להיות שלם עם הבחירה שלך והכי חשוב תמנע מטעויות נפוצות של מטיסים מתחילים.
Friman
21-06-2011, 08:38:28
תודה, קיבלתי את הצעתך. קניתי כבל לסימולטור בתקווה שיעבוד עם שלט של מסוק קוואסיאלי שיש לי, אם לא אקנה מdealextreme את השלט המוכר של esky לסימולטור. כמו כן בשביל להעביר את הזמן בינתיים אני מזמין סולו פרו... זה המסוקונצ׳יק היחיד שבינתיים שמעתי עליו תמימות דעים שהוא אמנם ממש לא מסוק מקצועי אלא צעצוע, אבל צעצוע איכותי וטוב. אולי בעוד כמה חודשים אהיה פנוי יותר ומנוסה יותר ואולי אז אקנה משהו רציני יותר.
בינתיים תודה!
eli-f
21-06-2011, 13:14:29
יש גם MSR
יונתן 1
21-06-2011, 13:20:42
תודה על העצה תומר
אני אמשיך להתלבט קצת בין ה 500 פלייברלס ל 600 [גם מקום במושב האחורי באוטו זה שיקול]
כל הבגאג' שלי תפוס בסאב ...
:cool:
טירקס 550 !
ה-מסוק בישבילך!
מסוק חזק וטס יפה מאוד.
לקחתי היום שיעור ראשון עם עודד
היה מאלף !!
מדהים כמה ניתן ללמוד בשיעור אחד.
תודה עודד מקרב לב, נהנתי מכל רגע, אתה איש יקר.
אהה יונתן, תודה על ההמלצה, אכן כנראה שאני הולך על ה trex 550
אני אתלבט איזה שבוע שבועיים אבל נראה לי שה 550 זה המסוק עם השם שלי עליו.
[אגב, לבן שלי קוראים יונתן]
יונתן 1
21-06-2011, 22:16:41
אהה יונתן, תודה על ההמלצה, אכן כנראה שאני הולך על ה trex 550
אני אתלבט איזה שבוע שבועיים אבל נראה לי שה 550 זה המסוק עם השם שלי עליו.
[אגב, לבן שלי קוראים יונתן]
שם יפה יש לבן שלך:p
תהנה ובהצלחה!
Clown
21-06-2011, 23:15:19
לפי שאני כותב משהו, אני רק רוצה לציין שאני לא מבין במסוקים, אני פשוט מנסה לעזור...
בדקתי את המחירים ומצאתי חבילה משתלמת במחיר של 700 שקל בערך עם מטען וסוללות, זה מה שאתה יכול להזמין:
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?products_id=5579&osCsid=dk15gngbaqt1dn8g3o3ngk1mt1
לפי מה שהבנתי יותר מומלץ, לא יודע למה..
או זה:
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?cPath=419&products_id=5578
עם הסטאפ הזה:
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?products_id=9706
שלט תקנה אוררה 9, ויוצא לך חריגה קטנה מהקציב אבל עם שלט בין הטובים שיש היום בשוק ועם אחלה של מסוק לפי מה שהבנתי...
בהצלחה! ;)
Friman
22-06-2011, 06:37:29
אני כמוך, לא ממש מבין גדול, רק אציין שכששאלתי בעבר בפורום לגבי הסטאפ הזה, השיבו לי ותיקי השבט שהוא על הפנים.
מצד שני, מסוק 6 ערוצים כולל סטאפ ב100$... באיביי הקומבו הזה, יחד עם רדיו של קופטר x, עולה החל מ200$. מעניין אם זה יטוס
guy1a
22-06-2011, 09:11:44
לא מכיר את הסטאפ הזה אבל לי יש סטאפ זול ומעאפן שפועל ופועל נהדר.
זה מופיע איפה שהוא באיזה שרשור ...
wonderd
22-06-2011, 09:25:42
לקחתי היום שיעור ראשון עם עודד
היה מאלף !!
מדהים כמה ניתן ללמוד בשיעור אחד.
תודה עודד מקרב לב, נהנתי מכל רגע, אתה איש יקר.
אין כמו שיעור ראשון כשאתה מחובר בכבל ויודע שיש מישהו ששומר עליך...
עשית בשכל כשלקחת מדריך.
guy1a
22-06-2011, 09:46:14
עשית בשכל כשלקחת מדריך.
אתה רומז שהשיטה שלי ( אימון בריסוק / פרוק / והרכבה ) זאת לא שיטה טובה :) ?
tkolber
22-06-2011, 10:38:51
אתה רומז שהשיטה שלי ( אימון בריסוק / פרוק / והרכבה ) זאת לא שיטה טובה :) ?
אתה כבר הפכת את התחביב לסוג של אומנות - אין שני לך :D
עשית בשכל כשלקחת מדריך.
האמת שלא הייתי מחובר בכבל, הספיק לי שעודד עמד לידי הדריך וכוון אותי
וזה נתן לי המון ביטחון, היום אני כבר מרחף לבד בכיף וחוזר עם המסוק שלם.
הוא לא נתן לי להטיס עד שלא ראה אותי בסימולטור. ונתן הדרכה תיאורטית,
אין כמו בעל נסיון וגם ללמד צריך לדעת..
כמובן שאקח עוד כמה שיעורים, בשביל הידע ובשביל לצבור עוד ביטחון
זה בטוח יחסוך לי הרבה כסף [ בריסוקים מיותרים ]
למכירה T-Rex 600 ESP במצב מעולה!!!!!!
http://www.efly.co.il/forums/showthr...ESP-במצב-מעולה!!!!
אגב צחי,
ה 600 שאתה מוכר נראה מעניין ובמחיר מפתה..
האם הוא יתאים למתחיל כמוני?
יונתן 1
22-06-2011, 15:40:28
אגב צחי,
ה 600 שאתה מוכר נראה מעניין ובמחיר מפתה..
האם הוא יתאים למתחיל כמוני?
אומנם אני לא צחי=]
אבל מסוק מעולה למתחילים!ולמתקדמים!
אני בשיגעון שמישהו יעצור אותי - כל דקה פנויה בסימולטור אשתי רוצה לזרוק אותי מהבית :cool:
יונתן 1
22-06-2011, 16:25:58
אני בשיגעון שמישהו יעצור אותי - כל דקה פנויה בסימולטור אשתי רוצה לזרוק אותי מהבית :cool:
זה עוד כלום חכה שתהיה ממש מכור!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
wind556
22-06-2011, 17:37:22
לפי שאני כותב משהו, אני רק רוצה לציין שאני לא מבין במסוקים, אני פשוט מנסה לעזור...
בדקתי את המחירים ומצאתי חבילה משתלמת במחיר של 700 שקל בערך עם מטען וסוללות, זה מה שאתה יכול להזמין:
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?products_id=5579&osCsid=dk15gngbaqt1dn8g3o3ngk1mt1
לפי מה שהבנתי יותר מומלץ, לא יודע למה..
או זה:
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?cPath=419&products_id=5578
עם הסטאפ הזה:
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?products_id=9706
שלט תקנה אוררה 9, ויוצא לך חריגה קטנה מהקציב אבל עם שלט בין הטובים שיש היום בשוק ועם אחלה של מסוק לפי מה שהבנתי...
בהצלחה! ;)
קבל עצה מאיש רב נסיון:
אל תחלק עצות כשאין לך מושג על מה אתה מדבר
ההמלצות השונות שנתת לא מבוססות על כלום, ואם תגרום בטעות לאדם אחד להאמין לעצות שלך, הכשלת אותו בענק.
למד את החומר היטב לפני שאתה מפזר עצות
Clown
22-06-2011, 17:40:31
אני רשמתי שאני לא מבין, פשוט מצאתי מחיר זול אז ניסיתי לעזור בסך הכל..
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.