צפייה בגרסה מלאה : שאלה איזה חברה נחשבת לטובה או אפילו הכי טובה בבקרים \סרוואים\וגיירואים ?
למקרה שאחליט לשדרג בעתיד איזה חברות היום נחשבות למותג ידוע וטוב?
במקרה של מנועים הבנתי ותקנו אותי אם אני טועה שסקורפיון למשל מאוד טובים.
ומה לגבי סרוואים בקרים וגיירואים?
ועוד שאלה:
איך אני יודע להתאים בקר למנוע? כלומר איזה ערכים במנוע יתנו לי מידע לגבי איזה בקר אני צריך כמה אמפר וכו? תודה.
תודה :)
* אם יש מדריך שיש בו את המידע זה גם מצויין.
Castle Creations מייצרים בקרים ברמה גבוהה ביותר
סרוואים זה תלוי בשימוש
wind556
23-06-2011, 10:12:36
כשתחליט לשדרג בעתיד, מה שיהיה בעתיד יהיה רלוונטי
הכל נזיל והכל משתנה על פי הרבה פרמטרים, אין מצב קבוע ואין "הכי טוב". יש מתאים לכיס, לצרכים, למסוק, ליכולת ההטסה , לדרישות וכו'
אתה לא יודע מה יהיה מחר, ואפילו לגבי המנוע אתה לא צודק. סקורפיון טובים, אבל מי אמר שזה מה שאתה צריך?
wonderd
23-06-2011, 10:35:16
הכל נזיל והכל משתנה על פי הרבה פרמטרים, אין מצב קבוע ואין "הכי טוב". יש מתאים לכיס, לצרכים, למסוק, ליכולת ההטסה , לדרישות וכו'
אתה לא יודע מה יהיה מחר, ואפילו לגבי המנוע אתה לא צודק. סקורפיון טובים, אבל מי אמר שזה מה שאתה צריך?
+1.
אבל בכל זאת אם אתה מתעקש - יש לך את Kontronic שמייצרים את הבקרים והמנועים הכי טובים ויעילים היום.
בג'יירואים היום כבר מדברים על FBL ולא על ג'יירו רגיל ושם יש לך את V-BAR של מיקדו, TOTAL-G של קרטיס יאנגבלד שאם אני לא טועה הם המובילים וכרגע יש לך גם את BeastX החדש יחסית שמראה ביצועים מצויינים ע"פ הדיווחים.אליין יצאה עכשיו עם מערכת חדשה אבל עדיין אין דיווחים מהשטח ממטיסים שאינם משוחדים אז אי אפשר לדעת מה יצא להם.
לגבי סרוואים - באופן עקרוני פוטאבה ואאוטרייג' המובילים אבל יש מגוון שלם, תחפש סרוואים ב 150$ ותגיע אליהם בקלות.
יונתן 1
23-06-2011, 10:46:10
Castle Creations מייצרים בקרים ברמה גבוהה ביותר
סרוואים זה תלוי בשימוש
טעות אני מכיר לפחות 15 אנשים נשרפו להם בקרים סתם ככה.
יש לי קונטרוניק 80 אין עליו זה איכות גרמנית
על איכות משלמים!
michaelgl
23-06-2011, 10:49:03
שמעתי שלסיני פעם היה ג'ירו טוב שיכול לשמש כמשקולת נייר
eli-f
23-06-2011, 11:02:04
לפוטאבה יש סרוואים טובים.
וגם לפוטאבה יש פלייברלס אבל יש לו איזה באג או משהו לא יודע
הבנתי אותך אז כשאחליט לשדרג אתייעץ לגבי צרכיי וככה אוכל לקבל מידע יותר רלוונטי. תודה.
בכל מקרה טוב לשמוע ולדעת מאנשים כי מן הסתם זה מעניין אותי לשמוע דעות לגבי המוצרים שקיימים בשוק והחברות המוכרות.
:)
ולצורך ידיעה וסקרנות איך יודעים לבחור בקר ?
RonTo
23-06-2011, 11:33:10
על איכות משלמים!
הבעיות עליהן אתה מדבר קיימות אך ורק בסדרת ה 120 שידועה כבעייתית בכל העולם. באף בקר אחר מהליין הנוכחי שלהם אין בעיות.
הג'ייב אכן מעולה אך לא עובד עם כל המנועים. לכן, יש להתאים את הבקר למנוע ואין תשובה חד משמעית לשאלה שנשאלה...
יונתן 1
23-06-2011, 11:36:30
הבעיות עליהן אתה מדבר קיימות אך ורק בסדרת ה 120 שידועה כבעייתית בכל העולם. באף בקר אחר מהליין הנוכחי שלהם אין בעיות.
הג'ייב אכן מעולה אך לא עובד עם כל המנועים. לכן, יש להתאים את הבקר למנוע ואין תשובה חד משמעית לשאלה שנשאלה...
צודק..
wonderd
23-06-2011, 13:10:19
על איכות משלמים!
לא טעות בכלל! הבקרים של קסטל מצויינים ועושים את העבודה ברמה מצויינת, במקרה יש להם (כמו שרון כבר כתב..) בעיה עם בקרי ה 120HV, דרך אגב, אצלי הבקר הזה עובד מעולה בלי בעיות, גם אצל אבנר הוא עובד מצויין.
אין ספק שהקונטרוניק טוב, השאלה היא האם הוא שווה את המחיר - כמו המנועים שלהם, לדעתי לא.
דרך אגב, אם אתה מכיר בארץ 15 אנשים שנשרפו להם הבקרים - אולי משהו בסיסי בהגדרות שלהם לא נכון..אולי מאמצים את הבקרים מעבר למה שהם מסוגלים בסטאפ לא נכון.. כמו שעשו אצל חבר טוב וכמעט שרפו לו את הבקר..
אין ספק שהקונטרוניק טוב, השאלה היא האם הוא שווה את המחיר - כמו המנועים שלהם, לדעתי לא...
למה לא?
(השאלה מתייחסת בהנחה שהמנוע מתאים לבקר)
RonTo
23-06-2011, 16:21:00
למה לא?
(השאלה מתייחסת בהנחה שהמנוע מתאים לבקר)
אני מסכים עם אלעד במקרה זה...
המנועים של קונטרוניק חלשים יחסית למתחריהם בשוק כיום והמחיר שלהם לא מוצדק..
לגבי הבקרים, הם מעולים ללא ספק אבל בקר של קסטל שכוון כהלכה, מגיע לביצועים זהים בחצי מחיר...
אני מסכים עם אלעד במקרה זה...
המנועים של קונטרוניק חלשים יחסית למתחריהם בשוק כיום והמחיר שלהם לא מוצדק..
לגבי הבקרים, הם מעולים ללא ספק אבל בקר של קסטל שכוון כהלכה, מגיע לביצועים זהים בחצי מחיר...
תקרא שוב, זה לא מה שאלעד כתב
RonTo
23-06-2011, 16:25:13
תקרא שוב, זה לא מה שאלעד כתב
למה לא? הוא כתב שביחס למחיר, התמורה שהם נותנים אינה מספקת
למה לא? הוא כתב שביחס למחיר, התמורה שהם נותנים אינה מספקת
הוא כתב שהמנועים טובים ושהבקרים לא שווים את המחיר.
אלעד, האם אני צודק?
TooLy
23-06-2011, 17:58:25
הג'ייב אכן מעולה אבל לא כל המנועים עובדים איתן...:D
הוא קצת אנין טעם אבל נחשב לעילית שבבקרים.
RonTo
23-06-2011, 18:11:32
הג'ייב אכן מעולה אבל לא כל המנועים עובדים איתן...:D
הוא קצת אנין טעם אבל נחשב לעילית שבבקרים.
רועי/עוזי, סלחו לי אבל אתם קצת משוחדים בנושא...
אני אומר שוב, הקסטל לא נופל ממנו ועל פי השמועות, גם הסקורפיון לא...
TooLy
23-06-2011, 18:30:49
רועי/עוזי, סלחו לי אבל אתם קצת משוחדים בנושא...
אני אומר שוב, הקסטל לא נופל ממנו ועל פי השמועות, גם הסקורפיון לא...
היי רון.
אני לא משוחד ..האמן לי..
אני יודע להעריך מוצרים טובים , והקונטרוניק כידוע נוסה על ידינו לשביעות רצונינו המלאה .
ראיתי 600 חשמלי בתצורה של 8 תאים עם מנוע טנגו ובקר ג'אז 50 , שנייהם של קונטרוניק , והעסק טס כמו משוגע למרות שהצריכה הייתה קרוב ל100 אמפר וזה לא דגדג לבקר !
ו...כן...יש לנו גם ניסיון ארוך עם בקרים של קסטל ...על ה-600 אם אתה זוכר אותו , גם לשביעות רצונינו המלאה.
אני בטוח שהקסטל נמנה עם הבקרים הטובים שיש היום , ועם תג מחיר כמו שלו הוא אכן הקנייה המשתלמת ביותר.
מה שאהבנו בקונטרוניק זה הפשטות הממוחלטת בכיוונים שלו והביצועים המעולים של הבקר.
אבל , כפי שנאמר , לא כל אחד ירוץ להוציא אקסטרא דולרים עליו , כשניתן להשיג ביצועים מעולים גם מהקסטל.
אין כאן סתירה , או קביעה מוחלטת מה עדיף.
במיבחן השפיות , אין ספק שאני ורועי לא היינו מגיעים לגמר..:D
אבל אני גם לא מכיר הרבה אנשים שיוציאו את מיטב כספם על מסוק כמו הריג'יד , אם כי לכמה מהחברים הטובים שלי יש כזה , או יהיה בעתיד...:o
עוזי
RonTo
23-06-2011, 18:58:43
היי רון.
אני לא משוחד ..האמן לי..
אני יודע להעריך מוצרים טובים , והקונטרוניק כידוע נוסה על ידינו לשביעות רצונינו המלאה .
ראיתי 600 חשמלי בתצורה של 8 תאים עם מנוע טנגו ובקר ג'אז 50 , שנייהם של קונטרוניק , והעסק טס כמו משוגע למרות שהצריכה הייתה קרוב ל100 אמפר וזה לא דגדג לבקר !
ו...כן...יש לנו גם ניסיון ארוך עם בקרים של קסטל ...על ה-600 אם אתה זוכר אותו , גם לשביעות רצונינו המלאה.
אני בטוח שהקסטל נמנה עם הבקרים הטובים שיש היום , ועם תג מחיר כמו שלו הוא אכן הקנייה המשתלמת ביותר.
מה שאהבנו בקונטרוניק זה הפשטות הממוחלטת בכיוונים שלו והביצועים המעולים של הבקר.
אבל , כפי שנאמר , לא כל אחד ירוץ להוציא אקסטרא דולרים עליו , כשניתן להשיג ביצועים מעולים גם מהקסטל.
אין כאן סתירה , או קביעה מוחלטת מה עדיף.
במיבחן השפיות , אין ספק שאני ורועי לא היינו מגיעים לגמר..:D
אבל אני גם לא מכיר הרבה אנשים שיוציאו את מיטב כספם על מסוק כמו הריג'יד , אם כי לכמה מהחברים הטובים שלי יש כזה , או יהיה בעתיד...:o
עוזי
עוזי, אני מקווה שהבנת שהאמירה שלי היתה בצחוק... כמובן שאתם לא משוחדים אבל ללא ספק יש לכם חיבה לקונטרוניק.
אין ספק שהוא בקר מדהים אך כל שאני אומר הוא שאין לדעתי שום הצדקה לקנות אותו כאשר ניתן לקבל ביצועים זהים עם בקר בחצי מחיר.
כמו שאתה יודע, יש לי די הרבה ניסיון עם שניהם וגם אני, בדיוק כמוכם, מוציא סכומים נכבדים על מוצרים איכותיים (לא סתם עברו אצלי שניים מהמסוקים שלכם).
במקרה הזה, אני לא מוצא הצדקה להוצאה....
TooLy
23-06-2011, 19:11:43
עוזי, אני מקווה שהבנת שהאמירה שלי היתה בצחוק... כמובן שאתם לא משוחדים אבל ללא ספק יש לכם חיבה לקונטרוניק.
אין ספק שהוא בקר מדהים אך כל שאני אומר הוא שאין לדעתי שום הצדקה לקנות אותו כאשר ניתן לקבל ביצועים זהים עם בקר בחצי מחיר.
כמו שאתה יודע, יש לי די הרבה ניסיון עם שניהם וגם אני, בדיוק כמוכם, מוציא סכומים נכבדים על מוצרים איכותיים (לא סתם עברו אצלי שניים מהמסוקים שלכם).
במקרה הזה, אני לא מוצא הצדקה להוצאה....
עכשיו אני רגוע...******חח...ברור שלא הייתה חלילה כוונה אחרת.
לרועי היו קרוב ל-5 6 בקריי קסטל על טיסנים וגם מסוקים , והאמן לי הם תקתקו כמו שעון !!
ועל זה נאמר : ( עלייך ועל רועי )
דוקטור קסטל ומיסטר ג'ייב...:D
עוזי
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.