צפייה בגרסה מלאה : שאלה מי אמר שטירקס לא גודל על העצים? מאמינים שלא קרה לו כלום אחרי ריסוק על העץ?
אתמול כמו כולם טעויות קורות והמסוק התרחק ונכנס בעץ גבוהה וחשבתי שהוא קיבל פיצוץ!
יש תמונה מלמטה... חשבתי כבר שזהו..
אחרי כמה דקות עד שארגנתי מוט ארוך כדי להוריד אותו מהעץ הגבוהה!
הופתעתי לגלות שלא קרה לו כלום! חוץ מזה שהוא גזם כמה ענפים!
יש משהו שכדאי לשים לב אליו במיוחד אחרי מקרה כזה?
הסתכלי טוב טוב על הכל ונראה מצויין ואפילו המשכתי להטיס אחרי זה..
איזה מזללללל חח :))
תמונה על העץ ותמונה אחרי נראה שהכל פיקס...
wind556
25-06-2011, 10:33:28
בטוח שקרה לו משהו
הציר, הספינדל, ועוד הרבה דברים
תודה אני אבדוק טוב טוב....
למרות שנראה שהכל בסדר :).
wonderd
25-06-2011, 12:25:40
זה כבר קרה לי עם חבר - תלה את המסוק גבוה על עץ ואחרי שהורידו - כמו אצלך התברר שלא קרה כלום.
אם הטסת והכל בסדר - רק תעבור על הכל ותוודא שלא השתחרר משהו.
guy1a
25-06-2011, 14:03:42
חביבי ..
תפקיד המרסק הוא שלי !!
אני מבקש .. :)
סבבה.
:) אני אבדוק אותו :)
חביבי, איחרת כבר יש מישהו במשבצת המרסק(קוראים לו המרסק והוא במקרה מנהל פורום מסוקים ואחלה בחור)
MrGenady
25-06-2011, 15:01:05
אני חושב שגם אם אתה לא רואה את זה בעיין עדיין צריך להחליף צירים,זה לא רציני ולא גוזל הרבה זמן,אבל גורר הרבה ויברציות ,שחרור ברגים ואי יציבות..לשיכולך
guy1a
25-06-2011, 15:12:27
חביבי, איחרת כבר יש מישהו במשבצת המרסק(קוראים לו המרסק והוא במקרה מנהל פורום מסוקים ואחלה בחור)
אני לא מנסה לקחת לו את השם .. :) רק את התפקיד !
חח אל תדאג זה לא יקרה שוב אני מבטיח :p ***
***חח. עוד ריסוק והמסוק שלי פשוט בר מזל ! נכנס באדמה עם הפנים!! לנדתי שפשוט צריך לדעת איך להתרסק נכון כדי למנוע נזק גדול יותר ולכבות מנוע לפני בפגיעה בקרקע!! אבל הפעם הנזק ממש קטן זיר ראשי טיפה התעקם ממש טיפה אני הזמנתי חדש בכל מקרה למרות שהוא טס מצויין גם ככה. לא יודע איך אבל ה חופה לא נפצעה בכלל! למרות שהיא נכנסה באדמה. ולהב אחד קיבל מכה ויש בו משהו מוזר בתחילתו עם לוחצים עליו מרגישים סוג של מעיכה כאילו הסיבים בפנים לא משהו. אבל הוא עדיין חזק. בכל זאת הזמנתי גם להבים חדשים.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.