צפייה בגרסה מלאה : עזרה! מהירות תגובה של futaba BLS251.
יש לי את הBLS251 בשילוב עם mini Vbar 4 של מיקדו. מאז שהסטאפ עלה למסוק זכור לי שתמיד הרגשתי שזמן התגובה של הסרבו לתנועת הסטיק מגיע בדיליי מסויים ולכן לדוגמא אם אני מזיז את הסטיק ימינה שמאלה במהירות הסרבו לא זז במדוייק ואפילו לא זז בכלל (אם התנועות קטנות מספיק) אחרי תנועת הסטיק מפני שיש לו דיליי בתגובה. אני יודע שהמצב חריג מפני שבסטאפ אחר שיש לי (ds3500 עם ספרטן) הסרבו מגיב במהירות גדולה הרבה יותר ולכן נע ע"פ כל תנועה של הסטיק.
שאלתי היא כיצד ניתן לכוון את מהירות התגובה של הסרבו לתנועת הסטיק בשלט??
תגדיל את רגישות הסרוו סביב מרכז הסטיק(תוסיף אקספו)
לא מצאתי היכן להוסיף אקספו... מישהו יודע איפה בדיוק בתפריט של הפוטבה 8FG זה נמצא?
asaf_aloush
02-07-2011, 19:49:21
אני יכול להגיד לך איך לעשות את זה בפוטאבה 8 אבל אני חושב שבויבאר צריך לשנות את כל ההגדרות האלו
במחשב בתוכנה שלה ולא בשלט, תבדוק עם מישהו מנוסה שיש לו את המערכת הזאת ויודע לכוון אותה.
יש לי את הBLS251 בשילוב עם mini Vbar 4 של מיקדו. מאז שהסטאפ עלה למסוק זכור לי שתמיד הרגשתי שזמן התגובה של הסרבו לתנועת הסטיק מגיע בדיליי מסויים ולכן לדוגמא אם אני מזיז את הסטיק ימינה שמאלה במהירות הסרבו לא זז במדוייק ואפילו לא זז בכלל (אם התנועות קטנות מספיק) אחרי תנועת הסטיק מפני שיש לו דיליי בתגובה. אני יודע שהמצב חריג מפני שבסטאפ אחר שיש לי (ds3500 עם ספרטן) הסרבו מגיב במהירות גדולה הרבה יותר ולכן נע ע"פ כל תנועה של הסטיק.
שאלתי היא כיצד ניתן לכוון את מהירות התגובה של הסרבו לתנועת הסטיק בשלט??
אם אתה משתמש במערכת ויבר והתופעה הזו קיימת (לטענתך) מהיום הראשון הרי שלא ביצעת את הסטאפ למערכת בצורה נכונה.
ההנחיה הבסיסית של מיקדו לפני תחילת כיול המערכת היא לנטרל את השלט מכל אקספו או הגבלת תנועה שיש על הסרוואים ומשם להתחיל.
במסך הכיול של הערוצים שהוא השלב הראשון בהתממשקות למערכת עליך לראות שהמערכת מזהה תגובה מדויקת,לינארית,ממורכזת 0 לפי מרכז סטיק ועם לימיטים של +- 100 אחוז.
אם הויבר לא רואה זאת כך ואתה מזהה תגובה לא אחידה בתוכנה בזמן שאתה מזיז את הסטיקים הרי שכאן מתחילה כל הבעיה שלך.
זו הבדיקה הראשונה שהייתי עושה דווקא בגלל שאתה מדווח שמהיום הראשון אתה חווה את התופעה
תודה על התגובות... אני רואה שהבעיה כנראה יותר עמוקה משחשבתי ואולי אצטרך לבצע כיוון מקיף יותר מאשר סתם לשנות ערך מסוים בתצוגת השלט....
מפאת חוסר זמן להתעסק עם זה כרגע אני אחכה עם העניין כמה שבועות - אז עוד אחזור להטריד אותם בשאלות :)
תודה לכולם!
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.