צפייה בגרסה מלאה : fpv עם הקופטראיקס 450
guy1a
01-07-2011, 20:30:45
טוב, אין הרבה כאלו בארץ זה בטוח ....
אני אנסה לעקוב אחרי הנסיונות והלקחים בשרשור הזה לטובת המופרע הבא שינסה את זה ...
התכנית היא להשתמש בסטאפ פשוט וזול על מנת להתמודד עם עקומת הלימוד שבטח לא תהיה פשוטה פה.
מתחילים עם הקופטראיקס שלי שכבר מוכר והסטאפ שלו מופיע פה בפורום.
תוספות, נכון לעכשיו.
1. משדר 100 מיליואט ( זה מה שיש כרגע, יש 500 מ"ו בדרך )
2. מצלמת וידאו מהסיני
3. סוללת 460 מיליאמפר לטובת הוידאו
4. אנטנה רבע אורך גל דיפול תוצרת בית
בעתיד יתווסף משדר וידאו יותר חזק, OSD שאמור להגיד מהמזרח בקרוב ( אי"ה ) ומערכת פליי מנטור שאמורה להציל את המצב כשהמצב גדול עלי .. :) וכמובן מאתר GPS שהפעם אני לא אשכח ולא אזנח !
כחלק מהלקחים שמצאתי בשרשורים של הגורו לענייני FPV על מסוק 450 ( L14m (http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1353290) ) הרחקתי את האנטנה של מדר הוידאו לקצה הזנב.
דחקות יתקבלו בברכה :)
oz_adari
01-07-2011, 20:58:43
מקווה שיצליח לך ! תעדכן !
guyst
02-07-2011, 00:02:53
כמה זמן טיסה מתכנן?
guy1a
02-07-2011, 08:14:56
אין לדעת כרגע.
עכשיו אני מקבל 12~15 דקות בלי כל הציוד הזה, אני אצטרך לבדוק מה ההשפעה של המשקל הנוסף.
כמו כן יש סט להבים שהם א-סימטריים (http://www.spinblades.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&Itemid=82&category_id=&product_id=42) ואמורים לשפר את העילוי והיעילות של של הטיסה על חשבון אי יכולת תלת מימדית שממילא לא חשובה לי.
guy1a
02-07-2011, 12:41:57
טוב, חזרנו מניסוי ראשוני ....
מסקנה ראשונה לפני שאני עורך איזה סרטון ...
כ ב ד ! !
צריך לדלל משקל... ודחוף.
גם מרכז כובד היה אחורי מידי וזה הקשה עלי.
בגדול, הפרעות אלקטרוניות בוידאו אבל כמובן לא התרחקתי הרבה, מרחק טיסה בצפיה רגיל ( אצלי, שאתם טוענים שהוא גדול מידי )
אבל הכי חשוב, חזרנו בשלום :)
אה .. עוד מסקנה ... מפחיד .. :( פיק הברכיים עד עכשיו משפיע עלי :)
סטאפ וידאו לטיסת הניסוי,
המקלט וידאו מחובר למפצל, המחשב מחובר למפצל ומקליט, משקפי הוידאו מחוברים למפצל והילדה בודקת אם יש הפרעות.
רואים מעולה במשקפיים. באור שמש מלא, כולל הפניות רגעיות לכיוון השמש.
מעבר לכעובדה שכבר ציינתי, שהתמונה מעט "גסה" וזה כבר עניין של הרזולוציה.
עריכה :
הנה סרטון. ללא עריכה.
http://www.youtube.com/watch?v=uOZRBRTDxPM
ההפרעות שרואים זה לא מהקליטה הלא טובה אלא משהו חשמלי.
guy1a
04-07-2011, 08:24:41
450 עם גו-פרו :)
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1335197&page=3
FPV מעולה.
וזה אומר שה 200 גרם שלי זניח .. :)
guy1a
06-07-2011, 22:14:34
טוב,
אז ככה ... היום נפלה עלי הזדמות, היה לי צלם / ספוטר / תומך נפשי .. היה איתי כל הציוד ( "במקרה" :) )
אז אמרתי למה לא ? ...
יש לי כמה מסקנות, ההארקה שלי לא מספיק טובה, למרות שאיכות הוידאו השתפרה מהנסיון הקודם .. אבל אני לא אעשה עם זה כלום כרגע, זה מספיק טוב בשביל נסיונות וממילא יש לי משדר חזק יותר בדרך ...
למרות שהזזתי דברים על המסוק, עדיין הוא לא ממש מאוזן מבחינת מרכז כובד. טיפה מושך אחורה, אני מניח שאת סוללת הוידאו אני אצטרך להזיז עוד קדימה.
המסוק דיי משתולל בהמראה .. ונסיונות לרחף במקום עלולים להגמר רע :) אז אני מניח שאו טירקס 700 .. או לחכות לפליי מנטור. ( מי שמכיר אותי כבר יודע שאני לא חזק בלדחות סיפוקים :) )
זוית המצלמה מצויינת וגם המיקום שלה. ( אני אצרף תמונות כשאני אהיה מרוצה ממרכז הכובד )
עם הבקר bullet proof 60 אמפר המסוק לא סובל מחוסר כוח כלשהו .. מה שמוביל אותי לחשוב שהבקר מיסטרי היה אשם בכל צרות האנושות .. או לפחות צרות הכוח של המסוק. ( אולי סתם האשמתי את המקלט ? .. )
רעש המנוע / להבים / גג"שים / רוח / ... במיקרופון ממש מחריש אוזניים !
הנה סרטון, אספתי כמה קטעים מעניינים או לפחות נחמדים מכל העסק.
תכלס טיסת FPV היתה מאד קצרה, ממש פחדתי וכניראה שהמקום שם מספיק טוב לטיסת צפיה רגילה אבל הרגשתי צפוף בשביל FPV ..
http://www.youtube.com/watch?v=3udx6Faj0sg
בסופ"ש אני אעשה את זה כמו שצריך :)
guy1a
09-07-2011, 10:46:52
טיסת FPV ראשונה נורמאלית,
עם עציון בתור ספוטר, מקום בלי סוף לרסק בו ... ורוח קדים לא קלה ( בסביבות 8 קשרים )
מתברר שהאיזון שלי לא היה טוב כמו שחשבתי והמסוק משך שמאלה יותר ממה שציפיתי.
טיסת FPV קצרה ( מאד ) אך מהנה ( מאד )
http://www.youtube.com/watch?v=0wRSppeBtis
תודה עציון על העזרה !
wonderd
09-07-2011, 12:24:55
כל הכבוד על הניסיון! לא כדאי לנסות עם 700 בינתיים, קודם תשתפשף עם ה 450 כמו שצריך..
guy1a
09-07-2011, 14:16:27
תודה תודה :)
עלות התיקון כ 30 שח ושעה עבודה, היה מתוקן עוד לפני ארוחת הצהריים :)
( גג"ש / להבים / ציר / פלייבר )
הוא התרסק על קוצים ולא היה במהירות גבוהה ..
guy1a
19-07-2011, 22:45:49
עידכון קצר :)
נתחיל בתודה למנטור שלי שעזר לי להבין את נושא כיול הזנב בפליי מנטור ( חה חה ) - ועוד באמצע הלילה ! - תודה
המסוק דיי מורכב כמו שאני רוצה חסר המאתר GPS שיצטרף בקרוב מאוד.
משקל מוכן להמראה עם סוללות מלאות וכבדות - משהו כמו 700 גרם פלוס מינוס
ציוד על המסוק כרגע - מייצב פלי מנטור / מצלמת וידאו מהסיני / משדר 500 MW / אנטנה תוצרת בית / OSD CYCLOPE / מיק בשביל לשמוע את הטייס משנה צועק mayday :)
מצב - מוכן לטיסה :)
טיסת ניסוי קצרה כרגע עברה בשלום מפתיע לגמרי.
המסוק יציב בטרוף וזה עוד לפני כיולים קטנים שאני אעשה מחר.
בהצלחה לי מחר :)
ofir1987
20-07-2011, 19:36:28
יפה מאוד גיא אחלה של סירטונים.
guy1a
23-07-2011, 22:53:30
תודה :)
יש לי ויברציה שאני לא מצליח למצוא מה גורם לה
http://www.youtube.com/watch?v=ZkdqRgHdWiE
רואים את זה בחלק השני של הסרטון מהמצלמה שעל המסוק.
לדעתי זה מקלקל את השלווה של הג'יירו וזה גורם לחוסר יציבות של המסוק.
מעבר לעובדה המצערת שזה יפרק משהו בסוף ...
wonderd
24-07-2011, 07:05:25
תעלה טיפה סל"ד ותבדוק איזון להבים.
למה לא באת אתמול?
guy1a
24-07-2011, 07:51:17
אני אנסה
אבל אני חושב שבלי קשר, הויברציות מפריעות למייצב לייצב.
לא באתי כי לא היה לי כוח לנסוע / לא רציתי להפריע לך במשימה הארוכה והמייגעת שלך ..
תודה :)
guy1a
27-07-2011, 17:13:19
אחרי ריסוק מטורף ... דווקא בהטסה רגילה ויזואלית ....
אני אנוח מהנסיונות המאד מייאשים האלו :(
guy1a
07-08-2011, 16:42:18
טוב .. עידכון.
מכיוון שאני נודניק נורא חסר תקנה ועקשן עוד קצת יותר מזה ...
לא באמת הצלחתי להניח אותו בצד .. מעבר לרצון שלי להטיס FPV יש גם את עניין של אני לא יכול לוותר אם לא הצלחתי במשימה שכיוונתי אליה.
אז אחרי החפירה הזאת .. איפה אנחנו עומדים כיום ? ..
המסוק ניבנה מחדש ( יותר נכון - האלקט' הועתקה לגוף המישני שחכה בצד - כמו גורל ידוע מראש :) )
אחרי שניבנה המסוק הוא כוון מכנית ואלקטרונית כולל קינפוג של הפליי מנטור.
אחרי שהמסוק היה יציב באויר לטעמי, פורקו אביזרי ה FPV מהפלקון ( שטרם טס למרות שהוא מוכן לטיסה ) והורכבו על המסוק.50651
נכון לעכשיו המסוק יכול לעמוד באויר ( לא שומר גובה לבחירתי ) אבל שומר יחסית מיקום. כמו כן בזמן טיסה אם אני עוזב סטיקים הוא מאט ומתייצב במקומו.
אפשר לומר, סולו פרו גדול חזק ומפחיד :)
הבעיה שצצה אתמול בתום טיסות מבחן ספורות, היא הפרעות קשות מאד בוידאו בזמן טיסה.
אני חושד בכבל האנטנה שלי כי בזמן מנוחה כשמנוע לא פועל אני מקבל וידאו נקי מאד.
הכבל נימעך בזמן הריסוק האחרון ויתכן שהסיכוך שלו ניפגם.
אני אטפל בזה בהמשך השבוע.
יתכן ותהיה טיסת FPV מלאה אמיתית בסופ"ש.
guy1a
08-08-2011, 10:10:08
עידכון - הבעיה במצלמה.
כניראה חטפה בראש בריסוק ... ( לא כניראה, העדשה יצאה מהמקום )
שרשור מעולה http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1353290&page=5
guy1a
15-08-2011, 13:24:16
אתמול במהלך בדיקות לגבי המצלמה ( תקנתי אותה בעזרת שוד חלקים ממצלמה אחרת שטבעה בשלולית לפני שנה - מתברר שלהיות מסוקאי שלט זה אומר להיות מכונאי, אלקטרונאי ומיקרו-אלקטרונאי :) ) התברר שהמשדר 500 ואט האמריקאי שלי התאבד .... אז שלפתי את הגיבוי הסיני 100 ואט והנה התוצאות של הטיסה היום.
הרבה דברים אפשר להגיד, החל באיכות וידאו חרא ( אני אומר תודה שבכלל יש וידאו אחרי שהמצלמה קומבנה והמשדר נישרף ) ועבור בטראקינג לא מדוייק שמייצר טיפה רעידות ..
אבל דבר אחד בטוח, זה מפחיד אותי ברמות לא שפויות. אני חושב שעכשיו שניצחתי את ה FPV ממסוק ואני יכול לעשות את זה ... ( סוג של ... ) אני אחזור למטוסים.
הרבה פחות אנדרנלין ויותר כיף.
http://www.youtube.com/watch?v=WYQD4V0x2JU
guyst
15-08-2011, 23:57:46
כל הכבוד על ההתמדה וההצלחה.
חייב לומר שזו זוית שונה ומעניינת לראות FPV מתחת למסוק...
guy1a
16-08-2011, 06:03:01
:)
תודה
ZvikaF
16-08-2011, 06:45:02
יופי של שרשור וכל הכבוד על העקשנות וההתמדה.
אני מקווה שאתה לא משדר 100 וואט :)
guy1a
16-08-2011, 07:21:48
יופי של שרשור וכל הכבוד על העקשנות וההתמדה.
אני מקווה שאתה לא משדר 100 וואט :)
ח ח צודק .. יש לומר 100 מ"ו ... מילי ואט :)
ותודה על הקומפלימנטים !
ZigiStar
16-08-2011, 07:38:43
בינתיים, העלית לפורום שרשורי FPV על מכונית, טיסן ומסוק. מה עוד אתה מתכנן לנו...? FPV במדיח-כלים...? :D
AmitB
16-08-2011, 12:20:50
והעיקר והעיקר... לא לוותר כלל!
יש לך יופי של לוקיישן :)
igalr
16-08-2011, 13:07:21
בינתיים, העלית לפורום שרשורי FPV על מכונית, טיסן ומסוק. מה עוד אתה מתכנן לנו...? FPV במדיח-כלים...? :D
חסר עוד סירות
מפרשית
צוללות
guy1a
16-08-2011, 13:52:46
דברים של מים
לא הטעם שלי ..
זה לא יקרה :)
לעומת זאת, אופנוע עוד לא היה לי !
guy1a
17-08-2011, 18:55:34
עוד טיסת FPV קצרה מידי ... :(
לא שמתי לב לסוללה שניגמרת .. המסוק ירד מהר מידי.
ציר ראשי עקום.
אבל כל השאר שלם באופן מפתיע !
תהנו...
http://www.youtube.com/watch?v=vm1KOGDOYQc
guyst
17-08-2011, 20:39:45
בשביל מה קניתי לך OSD אם אתה לא מסתכל שעלית עם 11V... :p
ב-10.8V נגמר לו הכוח לחלוטין...?
עדיין, יש משהו בטיסת FPV עם מסוק. תודה על השיתוף.
guy1a
17-08-2011, 20:45:20
צודק צודק צודק :(
אפשר לראות בשניה האחרונה, אני טס ב 15 אמפר ושמתי לב שאני מאבד גובה ( אגב הייתי בדרך חזרה לנחיתה .. ) הוספתי מצערת ורואים שעולה ל 16 אמפר אבל כבר לא היה מיץ כניראה בסוללה ...
פאק שלי.
מצד שני, הטיסה כבר היתה עם ביטחון עצמי גבוה ושליטה טובה. שטח פתוח גדול ונוח, אור טוב, וידאו ניסבל ומצלמה טובה .. בפעם הבאה יהיה עוד יותר טוב ! :)
היתה לי עוד סוללה טעונה לגמרי ושכחתי להחליף. זאת סוללה שהיתה באויר כמה דקות ... טעות ... אין מה לעשות.
wonderd
17-08-2011, 21:11:05
שמע, אני חייב לומר כל הכבוד, אתה עקשן ובסוף מצליח! תתקן ותחזור לאויר - בדיוק מתחיל להיות מענין..
בזמן ההטסה, תנסה לשמור את המסוק נוטה מעט קדימה כדי שהתנועה קדימה לא תיפסק - ככה יהיה לך אולי יותר נוח לשלוט בו..
guyst
17-08-2011, 21:59:42
טוב נו, סולח לך... :p
guy1a
18-08-2011, 14:15:15
טוב,
נזקים של נחיתת חירום מיותרת זאת הם:
1. גג"ש ראשי עם 3 שיניים חסרות וכל השיניים שחוקות ( אני נתתי ב hold אולי מטר מהפגיעה .. זה מאוחר מידי לגמרי )
2. ציר ראשי עקמומי למדי ( הרבה )
3. אבק על הסקידים. זה אולי המקום לציין שהפליימנטור החזיק את המסוק מיוצב עם הרוטור למעלה והסקידים למטה בכל זמן ההתרחשות וכולל בנחיתה כמו שניתן לראות בסרט !!
אני מיחס את זה ללהבי העץ. אני ממש אוהב אותם.
להבים מקוריים של קופטר שהזמנתי לאחרונה מ ehirobo.com
פיצ'ורינג shaft לא ניפגע, בדוק. פרקתי אותו ובדקתי. פריים שלמה לחלוטין. הכחולים תקינים ושלמים :)
wonderd
18-08-2011, 14:22:39
עוד פעם אתה עם הפיצ'ורינג שלך..
לגבי השיניים הטחונות - או שלא באמת הפעלת HOLD לפני הפגיעה בקרקע, או שהגג"ש שלך חרא.
guy1a
18-08-2011, 14:28:43
הגג"ש שלי סביר לחלוטין ( לפחות היה .. )
ההולד היה שביב שניה לפני הפגיעה ואולי אפילו בפגיעה ... אני מעריך שהרוטור אפילו לא האט לפני הפגיעה.
בבדיקה שערכתי, באיידל עם פיטש אפס ( אולי טיפה שלילי ) על הקרקע, הולד עוצר את הרוטור כמעט אחרי 10 שניות. הגג"שים נעצרים אחרי 3 או 4 שניות בערך ( מוערך כי אני לא מדדתי עם סטופר ) זה המון זמן ... אם ההולד מופעל בגובה 15 מטר או יותר .. ניחא ( אבל אז הפגיעה תהיה קשה גם בגלל המהירות של המסוק ועוצמת הפגיעה ) אבל אם הוא מופעל בגובה מטר או פחות .. הצחקתי אותו לחלוטין.
הספוטרית חסרת הנסיון לחלוטין שלי הונחתה לראות איפה המסוק נופל במקרה של ריסוק ולהפעיל אזעקה במקרה שהמסוק מאבד שליטה ( או אני מאבד שליטה ח ח ) לכיוון הראש שלי או שלה .. לא אמרתי כלום על אובדן גובה פתאומי / חריף .. ולכן כניראה היא לא אמרה כלום. יתכן גם שהיא לא הספיקה. אבל היא בהחלט עקבה אחרי מיקום הנחיתה. :)
guy1a
16-09-2011, 22:23:47
אחרי חודש רגיעה ... חזרתי ובגדול :)
עם טיפה שינויים. משדר יותר חזק ויותר קל ו OSD קטן וקל יותר
בבקשה ....
מקווה שתהנו :)
http://www.youtube.com/watch?v=9wdL98rLHFI
wonderd
16-09-2011, 22:38:15
קודם כל - כל הכבוד על האומץ וברוך שובך..
דבר שני עם הנחיתה שלך מזל שזה 'רק' קופטר 450..
דבר שלישי - אתה צריך מסוק גדול יותר
דבר אחרון - אתה צריך כיוונים לפליי מנטור.
:) :) :)
guy1a
16-09-2011, 23:12:57
קודם כל - כל הכבוד על האומץ וברוך שובך.. תודה תודה :)
דבר שני עם הנחיתה שלך מזל שזה 'רק' קופטר 450.. ירידה מהירה ממש מידי, לא מבחינים בירידה במצלמה ... פשוט לא היה לי שום מושג שאני מאבד גובה במהירות אדירה עד שראיתי קרקע מול העיניים
דבר שלישי - אתה צריך מסוק גדול יותר אתה מציע לי לשמור על ה 700 עד שימצא קונה :) ?
דבר אחרון - אתה צריך כיוונים לפליי מנטור. פליי מנטור היה עם גיין מינימלי .. זה הכל טיסה שלי :)
:) :) :)
איזה מוזר, האתר סופר מילים מחוץ לתג של הציטוט ... אם רק מוסיפים מילים בציטוט, הוא לא מאשר לשלוח את ההודעה ....
guy1a
18-09-2011, 10:22:28
טוב,
אחרי "תחקיר לאחר ארוע" :)
התבררו העובדות הבאות.
מהנסיון שלי, המסוק מרגיש ממש כבד עם הציוד FPV והתרגלתי שיש לי הרבה יותר שליטה כשאני באיידל.
מכיוון שעבר זמן רב מאז הטסתי אותו עם המשקל הזה ..
פשוט שכחתי להעביר לאיידל וכל הטיסה הזאת היתה במצב נורמל.
בזמן הנסיון לנחיתה, איבדתי גובה במהירות רבה ( לא רואים את זה בוידאו ... ) וכשראיתי שאני מתקרב מהר לקרקע, נתתי מצערת מלאה .. אבל זה לוקח זמן .. המון זמן ... בנורמל ...
אם הייתי באיידל התגובה היתה יותר מהירה כמובן ואז הייתי מצליח לעצור ( אני מקווה ) את הירידה המהירה ... ( מידי )
בכל מקרה, מעכשיו טיסה רק באיידל :)
עודד מזור
18-09-2011, 15:56:18
טוואוווב, הרבה אומץ יש לך.
נראה עצבני משהו ובהחלט מאתגר לשליטה.
אולי להוסיף הרבה EXPO או DR לטיסה הבאה ?
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.