danoneyal
08-07-2011, 12:37:33
שלום לכל בעלי ה- Trex 550E
גיליתי היום משהוא מאוד מעניין לגבי הזנב והג'ירו של ה-550
מדובר על מערכת 3G כלומר הגי'רו שם הוא GP780, ואני מטיס עם DX7
כאשר כיוונתי את הג'ירו למוד של מסוקים גדולים (נורה ירוקה באפשרות האחרונה בכיוון של הגי'רו) הזנב היה נכנס להנטינג אפילו בטיסה מהירה קדימה.
כמה שלא הורדתי gain ב- DX7 שלי (הגעתי עד 34 % ) לא עזר.
קראתי בכל מני פורומים בחול לגבי הבעיה של ההנטינג וכתבו שם שהם פתרו את זה גם ע"י כיוון הג'ירו למוד של מסוקים קטנים (כלומר מנורה אדומה ב- Delay)
ובכן היום החלטתי לנסות זאת, העברתי למוד של מסוקים קטנים , ולא האמנתי למה שעיני רואות , העלתי את ה- gain עד ל - 38% ועדיין אין הנטינג.
האם משהוא מכיר את הנושא ויודע אולי להסביר למה זה ?
והאם משהוא מטיס Trex 550 3G סטוק עם DX7 ויכול לומר לי מה הערכים של ה- gain שלו והאם יש לו האנטינג?
תודה לכולם
אייל
גיליתי היום משהוא מאוד מעניין לגבי הזנב והג'ירו של ה-550
מדובר על מערכת 3G כלומר הגי'רו שם הוא GP780, ואני מטיס עם DX7
כאשר כיוונתי את הג'ירו למוד של מסוקים גדולים (נורה ירוקה באפשרות האחרונה בכיוון של הגי'רו) הזנב היה נכנס להנטינג אפילו בטיסה מהירה קדימה.
כמה שלא הורדתי gain ב- DX7 שלי (הגעתי עד 34 % ) לא עזר.
קראתי בכל מני פורומים בחול לגבי הבעיה של ההנטינג וכתבו שם שהם פתרו את זה גם ע"י כיוון הג'ירו למוד של מסוקים קטנים (כלומר מנורה אדומה ב- Delay)
ובכן היום החלטתי לנסות זאת, העברתי למוד של מסוקים קטנים , ולא האמנתי למה שעיני רואות , העלתי את ה- gain עד ל - 38% ועדיין אין הנטינג.
האם משהוא מכיר את הנושא ויודע אולי להסביר למה זה ?
והאם משהוא מטיס Trex 550 3G סטוק עם DX7 ויכול לומר לי מה הערכים של ה- gain שלו והאם יש לו האנטינג?
תודה לכולם
אייל