התחברות

צפייה בגרסה מלאה : טיסה רביעית KDS450Q ושאלה

baz22
14-07-2011, 14:03:00
סרט של הטיסה הרביעית שלי ( לא רק עם המסוק אלא בכלל.. ) אחרי המון שעות סימולטור וריסוק אחד.
להפתעתי המסוק מתנהג בדיוק כמו בסימולטור... המון רוח היתה באותו יום,
בטיסה השלישית בגלל הטייה מוגזמת התחילה שקיעה והמסוק נכנס עם הלהבים בקרקע, למזלי כמו שאתם רואים בסרט אני מטיס בשדה חרוש אז המכה לא היתה חזקה מדי.
הלהבים נשברו ( קרבון ) אבל חוץ מזה לא קרה שום נזק רציני.
המסוק הוא KDS450Q עם אלקטרוניקה בסיסית ( מה שבא עם המסוק ) עוד לא ניסיתי לטוס באיידל ( מפחד.. )

http://www.youtube.com/watch?v=ts14KsusWcE

לגבי שדרוגים, האם מישהו יודע האם המנועים שמתאימים לTREX ולקופטר מתאימים גם לKDS? איך אני יודע איזה מנוע לבחור?
אני מטיס עם בטריה 2200MAH 11.1V 25C+/5C מה יתן לי מנוע יותר חזק לשלב של האימונים והאם כדאי להחליף את המנוע המקורי? ( אני לא יודע איזה סוג הוא כי לא כתוב עליו כלום ) האם אני צריך גם בטריה חדשה אם אני משפר את המנוע?

Yoav Lahav
14-07-2011, 23:02:37
מנוע יותר חזק מצריך סוללה עם יותר C ובקר לזרם חזק יותר במידה והנוכחי לא נותן מענה.
אבל למה לך מנוע חזק יותר עכשיו? תהנה לך ותשתפר בהטסה. תאמין לי שבלי IDLE-UP ובלי מנוע חזק יש כל כך הרבה אתגרים עם המסוק.
עולם ומלואו.

הנה לך דוגמה פשוטה: בצע סיבובי זנב, 1-2 סיבובים בשניה, תוך עמידה במקום.

ודרך אגב, מנוע חזק יותר יספק לך גם ריסוקים כואבים יותר.

אם אתה עדיין רוצה חזק קח את הבקר המנוע עם גגש 12 שיניים והסוללות בחתימה אצלי.

סרט של הטיסה הרביעית שלי ( לא רק עם המסוק אלא בכלל.. ) אחרי המון שעות סימולטור וריסוק אחד.
להפתעתי המסוק מתנהג בדיוק כמו בסימולטור... המון רוח היתה באותו יום,
בטיסה השלישית בגלל הטייה מוגזמת התחילה שקיעה והמסוק נכנס עם הלהבים בקרקע, למזלי כמו שאתם רואים בסרט אני מטיס בשדה חרוש אז המכה לא היתה חזקה מדי.
הלהבים נשברו ( קרבון ) אבל חוץ מזה לא קרה שום נזק רציני.
המסוק הוא KDS450Q עם אלקטרוניקה בסיסית ( מה שבא עם המסוק ) עוד לא ניסיתי לטוס באיידל ( מפחד.. )

http://www.youtube.com/watch?v=ts14KsusWcE

לגבי שדרוגים, האם מישהו יודע האם המנועים שמתאימים לTREX ולקופטר מתאימים גם לKDS? איך אני יודע איזה מנוע לבחור?
אני מטיס עם בטריה 2200MAH 11.1V 25C+/5C מה יתן לי מנוע יותר חזק לשלב של האימונים והאם כדאי להחליף את המנוע המקורי? ( אני לא יודע איזה סוג הוא כי לא כתוב עליו כלום ) האם אני צריך גם בטריה חדשה אם אני משפר את המנוע?

wind556
14-07-2011, 23:05:14
אתה לא צריך לשדרג כלום במסוק שלך
תקן אותו ותהנה
כשיגיע הזמן להתקדם, תחליף את המסוק

ziki
15-07-2011, 09:09:18
אתה לא צריך לשדרג כלום במסוק שלך
תקן אותו ותהנה
כשיגיע הזמן להתקדם, תחליף את המסוק

+1
אם אתה בדרך לרכוש סוללה חדשה אז קנה עם ערך C גבוה יותר.

wind556
15-07-2011, 09:57:32
+1
אם אתה בדרך לרכוש סוללה חדשה אז קנה עם ערך C גבוה יותר.

+2