צפייה בגרסה מלאה : שרשור תודות לקראת שעת הש'- ה3D Masters!
Chen Zarfati
18-07-2011, 20:34:05
אהלן חברים
אז לאחר שנה אנו שבים לתחרות המדוברת בהולנד כנבחרת רצינית מישראל; ניר מאירי, איתן גולדשטיין, אלון ברק ואנוכי חן צרפתי (דניאל קצב סגן אלוף העולם ביטל עקב גיוסו לצהל- קורס טיס, בהצלחה לו!!)
כפי שרובכם יודעים, כמסקנה עיקרית מה3D Masters הקודם החלטתי "להתחשמל" על מנת לעלות ברמת הטיסה לעומת השנה הקודמת עם מסוקי הניטרו. זו הבמה להודות לכל האנשים שתמכו ועזרו ללא הרף השנה בעיקר בבניית הסטאפ החשמלי, באימונים המפרכים ובתיקונים העוד יותר מפרכים!
רון טוסמן הפרטנר הבלתי מעורער, ליווה, תמך, בנה, חקר וחפר את הרשת, כל אלה שעות על גבי שעות והכל ברצון בלתי נגמר!
גיא רוגלית, הבולדוזר, המון תודה על כל העזרה באימונים, דרבון (lower) ועל כל הגיבושונים שאתה לא מפסיק לארגן לנו.
אדון בר עמי תודה על הזמינות, התמיכה והעזרה, שיהיה בהצלחה עם החנות החדשה
מר ציקי, עבריין המקלדת, האיש והסרוו, תודה על הפידבקים החיוביים והשליליים כשצריך
לצחי תודה רבה על ה"הצלה" בשבוע האחרון, עזרת מאוד!
סליחה לאלו שברחו לי מהראש, אני מודה לכל אלה שלקחו חלק במאמץ שלי השנה!
כל מה שנשאר עכשיו זה לבצע את העבודה הנדרשת, מקווים לייצג את ישראל בכבוד ולהביא גאווה לכולם! - (3 וחצי שעות ליציאה)
*נשתדל לעדכן מהתחרות כמה שאפשר
RonTo
18-07-2011, 20:42:46
חן, חבר, אח!
הכל נעשה בהמון אהבה ומכל הלב!!
אנצל את ההזדמנות הזו לאחל לך המון בהצלחה, ושתראה לכולם את היכולות שאני (ואני בטוח שגם אחרים) יודע שיש לך.
אני אסתכל בהערצה מאחורי כתף שמאל שלך, אקנא בשקט במה שהצלחת להשיג בשנה החולפת, ואפילו אשתדל להקריא לך זמנים ;)
אתה מקצוען אמיתי וחבר אמת. אוהב אותך מכל הלב בלי קשר לתוצאות בתחרות.
כמובן, המון בהצלחה לכל המתחרים! נתראה בשדה בעוד שלוש שעות!!
בהצלחה לכל המתחרים, יש רמה ויכולת גבוה מאד של מטיסים מהארץ + נציגות מכובדת ביותר מישראל, בהחלט גאווה גדולה מאד.
השנה הם יזכו למשלחת רצינית של מעריצים מהארץ (כ 15 מלווים) שתגיע לראות את הביצועים וההיישגים מקרוב וביחד להעצים את החוויה והסיקור של האירוע המיוחד הזה.
שתהיה לכם טיסה נעימה ונתראה שם ממש בקרוב.
מהמעריץ (עבריין המקלדת) :)
MDreamer
18-07-2011, 21:31:52
הרבה בהצלחה חברים. אנחנו בטוחים שתייצגו אותנו בכבוד. בקרוב נפתח לכם מקום מיוחד לעדכונים מהתחרות :)
שוב, בהצלחה
אטקין ש
18-07-2011, 21:40:51
בהצלחה איש יקר!!!
בהחלט יש לנו נציגות מכובדת!!!!
בהזדמנות זאת אני מאחל בהצלחה לכל מי שטס לתחרות מקווה שבשנה הבאה נבוא לעודד מקרוב!!!!!!!!!!!!!!
אטקין שרון
RonEfrat
18-07-2011, 21:41:35
שיהיה המון בהצלחה לכולם!!!
עוד כמה שעות אנחנו יוצאים לשדה, אני לוקח איתי מצלמה, נשתדל לעדכן ולהעלות כמה שיותר תמונות בכל ערב בתקווה שיהיה אינטרנט טוב:)
shai509030
18-07-2011, 22:04:52
בהצלחה חברה בטוח שתביאו גאווה לארץ ולתחום ועל תישכחו לעדכן :)
mosheg
18-07-2011, 22:05:25
אני שעה לפני היציאה בא מרחוק. רוצה להוסיף תודה בשמי ובשם תותי לאנשים שעסקו במלאכה להביא את תותי לתחרות ולהכינו בתקופה של חודש בלבד. גיא הגדול מכולם כמובן ועוד הרבה חברה שתמכו כל אחד בתחום ידיעתו ויכולתו. לא מאמין שיש עוד חברה בעולם שזכו לתמיכה כזאת כמו שקיבלנו השנה. תודה רבה לכולם.
אריה הלפרין
18-07-2011, 23:28:52
בהצלחה לכולם - כבוד גדול לישראל
עוקבים בצימאון
lior_bar_ami
19-07-2011, 01:57:39
חן אחי היקר,
אוהב אותך המון ומאמין בך - תצליח, ותהנה! גאווה כבר הבאת!
תותון, ניר ואלון תנו בראש ותדעו שאתם מביאים הרבה כבוד, לצערי נבצרה ממני ההזדמנות להגיע ולהתחרות עם תותי בתחרות הזוגות בה הייתי אמור להשתתף - אך אני בטוח שהבולדוזר הגדול, האחד והיחיד שמבחינתי (ומבחינת רבים) עומד בראש המשלחת הזו, יתן את הטון וההנהגה לנבחרת הקטנה גדולה שלנו; וידאג שהכול יתוקתק בדיוק כמו שרק הוא יודע :)
המון בהצלחה לכולם, טיסה נעימה - מחזיקים לכם אצבעות!
בהצלחה לחברי המשלחת, אני בטוח תייצגו אותנו בכבוד(בלי קשר לדירוג)
רון א. תעלה סרטונים או ש...(אני צריך להמשיך?) :p
בהצלחה רבה! שי
ZvikaF
19-07-2011, 06:08:17
בהצלחה, ויש לנו ציפיות בעקבות השנים הקודמות :).... מחכים לעדכונים ודיווחים כמיטב המסורת.
wonderd
19-07-2011, 08:06:08
כל הכבוד לכם על ההתמדה ועל ההשקעה באימונים. אני מאמין שתביאו לנו ובעיקר לעצמכם הרבה כבוד.
בהצלחה לכל המשתתפים!
גם אני רציתי לבוא לעודד ולהעריץ מקרוב, אבל לא התאמנתי..;)
שיהיה בהצלחה למשלחת היקרה הזו!!
מבחינתי עצם ההשתתפות זו כבר הצלחה פרטית שלכם והרבה כבוד שאתם מביאים לנו!
רון וגיא!!!!
חסר לכם אם אין סיקורי וידאו כמו בשנה שעברה!
MDreamer
19-07-2011, 11:28:11
טוב,
לכבוד התחרות והחבר'ה המצויינים שלנו זירזנו השקה של חלק חדש ב eFly 2.0 - זה נקרא eFly Magazine והוא כבר עלה ורק מחכה שאיזה תותח כבד יתכבד ויפתח אותו. תהיה הודעה מסודרת בראש הפורום - צפו לעדכונים וכתבות :)
מעיין
תותחים בהצלחה!!! ואם יש לכם סמארטפונים תעלו סרטונים ליוטיוב :))
בהצלחהה!
tkolber
19-07-2011, 11:52:57
חן - שמחתי לעזור, אני יודע שהיו לך כמה ימים מאוד לחוצים וללא שינה :D
בהמצלחה לכולם, עוד יומיים לטיסה, ניפגש שם !!!!!!!!
asaf_aloush
19-07-2011, 14:54:41
בהצלחה לכולם !
יש לנו נבחרת גדולה ומכובדת ,כל הכבוד!
אנחנו בדיוק בחדר של המלון עכשיו בקרוב נעלה עדכונים...
saarordan
19-07-2011, 17:52:38
יאלה התיק מוכן ,הדרכון בכיס מצב רוח יש ...אני מוכן לדרך עוד כמה שעות אנחנו ממריאים ,כמו בכל שנה וגם השנה כי 3D-MASTERS זאת מסורת !!!
אז בהצלחה לכולם ...
אך אני אוהב לרשום את זהההה.... ON MY WAY TO HOOLAND :)
TooLy
19-07-2011, 18:14:03
בהצלחה לכל המישתתפים.
בטוחים שתייצגו את כולנו בכבוד.
עוזי ורועי.
הבוררר
19-07-2011, 23:36:44
המון בהצלחה לכולם חברים יקרים-תותי חן אלון וניר ולכל אלה שהלכו לעודד ולתמוך בהם ישר כוח על היוזמה אני הייתי שמח להגיע גם...
בטוחים שתייצגו בכבוד-גיא מצפים לסיקור מכובד ובטוחים שלא תאכזב.
בהצלחה!!!!!
עומר בנימיני
20-07-2011, 00:26:48
המון בהצלחה לכל המשתתפים!
תעשו חיים
lkahlon
24-07-2011, 19:52:04
בהצלחה גיבורים!!!
Hagay
25-07-2011, 09:19:15
בהצלחה גיבורים!!!
מה בהצלחה? הם כבר הצליחו!!!
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.