oren_ben_nun
21-07-2011, 08:39:46
הי שלום
יש לי שלט של אוררה 9 וחיברתי את ה scp
יש אפשרות להגדיר בשלט מתי לצפצף ולהתריע על סוללה חלשה.
השאלה הראשונה היא מה הוא הגבול התחתון הנכון ביותר להגדיר בכדילקבל את ציפצוף ההזהרה ולהתחיל את הנחיתה ? :confused:
כרגע אני מטיס די נמוך ההטסה שלי מסתכמת בהרמה ושמירה על איזון .:(
חיבור של ה scp לטלמטריה מחובר מהסוללה , יותר נכון בהלחמה שנמצאת אחרי המחבר tx60 של הESC .
בשלט ראתי שבזמן הטיסה אחת הסוללות מהרגע שפעלתי אותה עם מצערת למצב רחיפה הסוללה הגיע ל10.5 :(
סוללה אחרת מגעיה ל10.5 לאחר כ2.5 דק טיסה עם סטיק לא מעל 75%
האם המצב תקין ? :confused:
כאשר במנוע ללא תנועה הזרם עולה משמעותית מ 10.5 ועד 11.2
לאיזה גבול תחתון אני אמור לכוון את השלט שיתריע לאור הנתונים האלו ?
איזה פרמטר בסוללה משפיע על הירידה במתח בזמן תעופה. באיזה פרמטר שווה להשיקע יותר בכדי שהמתח לא ירד בקיבולת 2200 או את ה 25c בכדי שלא תהייה ירידה בזמן פתיחת מצערת .
והאם תפקידו של ESC לספק מתח גבוהה ויציב למרות שיש ירידה במתח בזמן הגדלת המצערת ?
ברור לכם מהשאלות שלי שההבנה בחשמל ובתפקיד ה ESC מאוד נמוכה אז אם משהו עונה אשמח אם יסביר בצורה פשוטה .
כאשר אני בודק את הסולל לאחר טעינה אני רואה במטען כל תא 4.19 4.20 4.20 ובכולל 12.6
(גם בבודק מהסיני הנתון די דומה )
ואילו בטלמטריה אני רואה 12.4 האם שוני זה נובע בגלל שהחיבור מהכבל של הסוללה ולא מהחיבור הלבן של בודק הזרם ?
המסוק שלי הוא 450
למי שיש המלצות לתכנון טיסה נכון בהתחשב בזרם אשמח לשמוע
אני אולי העמסתי בשאלות אבל גם תשובה קצרה ועניינית תעזור לי להבנת הנושא תודה
יש לי שלט של אוררה 9 וחיברתי את ה scp
יש אפשרות להגדיר בשלט מתי לצפצף ולהתריע על סוללה חלשה.
השאלה הראשונה היא מה הוא הגבול התחתון הנכון ביותר להגדיר בכדילקבל את ציפצוף ההזהרה ולהתחיל את הנחיתה ? :confused:
כרגע אני מטיס די נמוך ההטסה שלי מסתכמת בהרמה ושמירה על איזון .:(
חיבור של ה scp לטלמטריה מחובר מהסוללה , יותר נכון בהלחמה שנמצאת אחרי המחבר tx60 של הESC .
בשלט ראתי שבזמן הטיסה אחת הסוללות מהרגע שפעלתי אותה עם מצערת למצב רחיפה הסוללה הגיע ל10.5 :(
סוללה אחרת מגעיה ל10.5 לאחר כ2.5 דק טיסה עם סטיק לא מעל 75%
האם המצב תקין ? :confused:
כאשר במנוע ללא תנועה הזרם עולה משמעותית מ 10.5 ועד 11.2
לאיזה גבול תחתון אני אמור לכוון את השלט שיתריע לאור הנתונים האלו ?
איזה פרמטר בסוללה משפיע על הירידה במתח בזמן תעופה. באיזה פרמטר שווה להשיקע יותר בכדי שהמתח לא ירד בקיבולת 2200 או את ה 25c בכדי שלא תהייה ירידה בזמן פתיחת מצערת .
והאם תפקידו של ESC לספק מתח גבוהה ויציב למרות שיש ירידה במתח בזמן הגדלת המצערת ?
ברור לכם מהשאלות שלי שההבנה בחשמל ובתפקיד ה ESC מאוד נמוכה אז אם משהו עונה אשמח אם יסביר בצורה פשוטה .
כאשר אני בודק את הסולל לאחר טעינה אני רואה במטען כל תא 4.19 4.20 4.20 ובכולל 12.6
(גם בבודק מהסיני הנתון די דומה )
ואילו בטלמטריה אני רואה 12.4 האם שוני זה נובע בגלל שהחיבור מהכבל של הסוללה ולא מהחיבור הלבן של בודק הזרם ?
המסוק שלי הוא 450
למי שיש המלצות לתכנון טיסה נכון בהתחשב בזרם אשמח לשמוע
אני אולי העמסתי בשאלות אבל גם תשובה קצרה ועניינית תעזור לי להבנת הנושא תודה