צפייה בגרסה מלאה : שאלה איזה מצלמה מהסיני עדיפה לצילום?
theclimber
21-07-2011, 16:57:23
אני רוצה לשים לזחלן החדש שאני עומד לקנות מצלמה שתהיה בתור ה"ראש" של הנהג ומצידי ששאר המצלמה יהיה בתוך הגוף של הבובה
אני צריך מצלמה זולה שתהיה באיכות טובה יחסית ושתעמוד ברעידות(הרבה רעידות)
לא אכפת לי אם זה מהסיני או מאתר אחר העיקר שיהיה זול ושווה את המחיר
אני לא רוצה לFPV לכן אני לא צריך GOPRO או כל דבר אחר רציני
רועי
master_bebe
22-07-2011, 06:43:40
שום מצלמה. לא לקנות מהסיני ציוד FPV
theclimber
22-07-2011, 07:36:04
גיא,אמרתי שאני לא רוצה FPV
אני רוצה לצלם סירטונים מתוך הזחלן החדש שאני עומד לקנות אז אני רוצה מצלמה קטנה ולא צריך ממש איכותית
guy1a
22-07-2011, 08:23:06
תסתכל שרשור אחד אחורה
יש שם לינקים למצלמה #11 או #12
זה בדיוק מה שאתה רוצה.
ולא צריך לפחד לקנות ציוד מהסיני .. גם את מעבורת החלל בנה קבלן שזכה כי ההצעה שלו היתה הכי זולה :)
imac1
22-07-2011, 16:35:07
שום מצלמה. לא לקנות מהסיני ציוד FPV
אפשר הסבר ??????
אני במקרה משתמש בציוד איכותי שבבדיקה קלילה ביותר ניתן לראות שהוא כנראה גם מיוצר בסין או מלאזיה
וגם בציוד "סיני" שבסופו של יום מספק את אותה הסחורה .
נכון יש מקרים שציוד איכותי עולה בכמה רמות על מתחריו הסינים
והדברים מורגשים בגודל הציוד /התחממות /ירידה בעוצמת השידור /והכי חשוב ב"ליכלוך" שהם עושים בכל תחום תדרים
אבל לפסול את אחינו הסיני אני אישית חושב שזה מוגזם
יותר מזה יש כאן אנשים שמטיסים FPV רק בזכות המחירים (וכן גם האיכות) הנמוכים שהוא מציע
ואצלי אם ה RV5 אם איבדתי שידור בגלל הציוד הסיני פשוט מאוד כיבוי משדר הפעלת האמגזית והכנת קפה
הטיסן כבר בדרך הביתה (VIVA LA VOVA)
אני ממתין להסבר גיא
שבת שלום לכולם
תומר
master_bebe
28-07-2011, 15:29:21
ממה שהתרשמתי בפורום הזה, פורומים אחרים ומביקורות באתר הוביסיטי עצמו, הציוד של ה FPV מאוד מאכזב בביצועים שלו. אז נכון, את המצלמות שלו לא בדקתי, אבל סביר להניח שאין מה להשוות את איכותן למצלמות של סוני או שארפ בגדלים זהים. המשדרי וידאו שלו ממש ממש זבל, מי שרוצה הוכחה מוזמן להביא לי משדר, אני אחבר אותו לציוד בדיקה מתאים ואדווח לכם על התוצאות. נראה באמת אם משדר של 1 וואט באמת משדר ב 1 וואט, באיזה תדר, והאם האנטנות שלו מתואמות כמו שצריך.
אז אפשר לחיות עם מנוע סוג ז', בקר מנוע שישרף או סרוו מעאפן. אבל משדר וידאו של 1 וואט בתדר 900 מה"ז, כזה שלפי התיאוריה אמור לתת טווח של כמה ק"מ טובים אם לא עשרות, לא אמור להפסיק לתת תמונה אחרי כמה מאות מטרים.
היות ו FPV דורש הרבה אחריות, אין מקום לטעויות. אז נכון, אין לציוד תקן תעופתי, ורמת האמינות שלו מוטלת גם ככה בספק, אבל לאבד טיסן ששוקל קילו-שניים ושיתרסק לכביש מהיר ויגרום לתאונה עם הרוגים או לתוך שכונה ויפגע בילד בראש, יסגור את התחום לכולם בכלל ובפרט למי שגרם לזה חוץ מתביעת ענק שאי אפשר לצאת ממנה.
אין פה מקום להקל ראש ולפי דעתי חובה לקנות ציוד איכותי, או ציוד שיש עליו ביקורות טובות.
יכול להיות שבסוף הכל מיוצר בסין, אבל גם שם יש איכויות שונות. והפיקוח על הייצור שונה. החוכמה היא לקנות מוצר שיש עליו ביקורות טובות, שאנשים אחרים ניסו בהצלחה.
guy1a
28-07-2011, 16:28:59
יכול להיות שבסוף הכל מיוצר בסין, אבל גם שם יש איכויות שונות. והפיקוח על הייצור שונה. החוכמה היא לקנות מוצר שיש עליו ביקורות טובות, שאנשים אחרים ניסו בהצלחה.
למרות שאני עצמי מרגיש חופר פה ...
איזה אנשים ניסו בהצלחה, גיא ?
אם אני כותב שיש לי נסיון של ככה וככה חודשים בטיסות FPV עם הציוד הזה והזה .. במיקומים ההם והאלו ... והתוצאה ככה וככה .. זאת ביקורת מספיקה ?
אני שואל ברצינות.
כי יש לי נסיון כלשהו ויש לי מסקנות כלשהם ... כמובן על הציוד שיש לי.
master_bebe
28-07-2011, 22:28:35
אני חס וחלילה מתווכח עם הנסיון שלך, אבל אם מסידרה כלשהי יוצאים כמה מוצרים חרא, ועליהם יש ביקורות חרא, ויש כמה מוצרים טובים, אני אישית לא הייתי קונה את זה, כי אף פעם אתה לא יודע אם תקבל מוצר טוב או לא. במקרה שלך, כנראה שזכית...
הביקורות בהוביסיטי על ביצועי המשדרים של ה 900 מה"ז מתחת לכל ביקורת.
לא שווה לקנות ציוד יותר איכותי ?
guy1a
28-07-2011, 23:19:43
נתחיל בזה שאני לא מעוניין להתווכח.
זאת רק דיעה אחרת.
מבוססת על הנסיון האישי שלי ( ואפשר לומר של החבורה הקרובה אלי שמשתמשת בציוד דומה )
המקלט 900 של הסיני קלט אצלי 12 ק"מ .. זה חרא ?
המשדר הוא בעוצמה של 100 מיליואט עם טווח של 400 מטר בערך ולכן הוחלף באחד אחר ( סיני אחר ) חזק יותר, 500 מיליואט... ששדר ל 12 ק"מ ...
הציוד שלי חווה ריסוקים מגוונים עד כדי פירוק הפריים של המסוק לאבק קרבון .. ועובד.
בחורף הצלחתי לנחות בשלוליות ... ועובד.
אני חושב שהציוד הסיני הוא לא רע. בהחלט אפשר לעבוד איתו.
זאת אבל כמובן רק דעתי. יכול להיות שנפלתי על משהו מיוחד ... כמובן.
master_bebe
29-07-2011, 08:32:29
לגבי המשדרי וידאו, בתדר 900 מה"ז ובעוצה של 100 מיליוואט, אתה אמור לקלוט הרבה הרבה הרבה יותר מ 400 מטר. רק לשם השוואה, עם משדר של 2.4 בעוצמה של 10 מיליוואט קלטתי ב 500 מטר ללא הפרעות.
לגבי העובדה שהציוד עבר ריסוקים ומים, זה נחמד שהרכיבים לא מתנתקים והמשדר אטום טוב. אבל זה לא מפצה על RF FRONT באיכות נמוכה, לא מתאום לתדר כמו שצריך, אנטנה שלא מתואמת כמו שצריך וזה שהוא מושפע גם מהטמפ' העצמית שלו. יכול להיות שהמשדר שלך של ה 500 יצא מסדרה טובה, למרות שגם עליו זכור לי שהיו ביקורות לא טובות. דרך אגב, איך הגעת ל 12 ק"מ ? ובאיזה גובה הייתה הבדיקה ?
guy1a
29-07-2011, 10:01:50
המשדר 500 הוא לא מה"סיני" אלא מסיני אחר. מ rangeview
אני לא יודע כמה היה הגובה כי לא היה שם osd אבל מוערך עד 1 ק"מ מדוד 12 ק"מ על המפה.
המשדר 100 הסיני הוא דיי דרעק, אני תמיד אמרתי שהוא לא משהו, אבל שאר הציוד סביר פלוס ובמחיר הזה .. שווה כל שקל.
את המשדר אני קונה ממקום אחר.
לגבי קליטה, כבר מזמן הבנתי שאנטנות בונים לבד :)
master_bebe
29-07-2011, 16:48:59
אנטנות מומלץ לבנות לבד רק אם יש לך ציוד בדיקה שעולה כמה עשרות אלפי דולרים, ולרוב האנשים אין.....
זה שזה עובד, סבבה, אבל זה אף פעם לא יהיה אופטימלי....
זה שאנשים בונים בבית אנטנות יותר מוצלחות מהסיני כבר אומר משהו על איכות הציוד....
guy1a
29-07-2011, 18:41:48
יש לי מד יג"ע ולא צריך עשרות אלפי שקלים בשביל זה ...
אם מישהו רוצה אני יכול לעזור עם זה.
אני לא מומחה אנטנות, אבל אני חושב שהאנטנות שלנו לא יותר טובות, הם רק יותר מתאימות לאפליקציה.
master_bebe
30-07-2011, 19:09:44
תאמת שאני אשמח ללוות ממישהו ציוד של הסיני ליום יומיים בשביל להריץ עליו כמה בדיקות בכדי לראות כמה הוא באמת (לא) שווה. מישהו בעניין ?
guy1a
30-07-2011, 20:25:14
בשמחה
צור קשר לתאום
050-4436069
יש לי מערכת שלמה 900 מה"צ
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.