התחברות

צפייה בגרסה מלאה : עזרה! המלצה למסוק

noam745
26-07-2011, 12:32:52
אני צריך המלצה למסוק 6 ערוצים בתקציב 2400 שקל, חשבתי על הbelt cp v2 ועל הblade 400 3d מה עדיף? אם יש לכם המלצות אחרות תכתבו אותם בבקשה

Friman
26-07-2011, 12:53:15
בתקציב הזה נכלל גם רדיו? חלקי חילוף? או שאין לך רדיו וזה כל התקציב שיש לך לעניין כולל חלקי חילוף לריסוקים והכל?

noam745
26-07-2011, 12:59:52
בתקציב הזה נכלל גם רדיו? חלקי חילוף? או שאין לך רדיו וזה כל התקציב שיש לך לעניין כולל חלקי חילוף לריסוקים והכל?

התקציב הוא למסוק rtf
אין צורך בחלקי חילוף

Friman
26-07-2011, 13:14:36
התקציב הוא למסוק rtf
ממליץ לך לקרוא בכמה העמודים האחרונים בפורום שרשורים בנושא, לשאול שאלות, להקשיב. בכל מקרה אני ממליץ לך בחום שלא לבצע רכישה מהירה של מסוק, אלא רק עוד שבועיים שלושה לפחות של חקירת הנושא- לקבל החלטות. יש המון תחומי ידע שצריך להביא פה בחשבון, rtf זו פיקציה גם אם כל מה שפורמלית נדרש שהמטוס יעוף באוויר נמצא בתוך הקופסא. אני מניח שהתשובה הזו עמומה ולא ממש עונה לך על מה ששאלת, אבל אם תקשיב לה אני מאמין שעוד כמה שבועות תבחר בחירות הרבה יותר נכונות ומושכלות עבורך.

אין צורך בחלקי חילוף
או שלא הבנת בדיוק למה אני מתכוון, או שאתה מאד נאיבי.

hagpel
26-07-2011, 13:30:25
אני חושב שמבחינת תקציב אתה קרוב מאד למה שיעלה לך איזה TREX500 יד שניה (או הוריקן 425 לפני שעודד זורק את זה פה) ושלט יד שניה
גם למסוק RTF מתי שהוא חלקי חילוף יהיו דרושים...כך בחשבון זמינות למודל שבחרת (TREX יש מכל כל הזמן)
מטען וסוללות אל תשכח!

אני חושב שאתה ממש על הגבול בין בינוניות למקצועיות מבחינת המסוק שתבחר ואולי שווה לבחון את האופציות משני הצדדים

noam745
26-07-2011, 13:30:35
ממליץ לך לקרוא בכמה העמודים האחרונים בפורום שרשורים בנושא, לשאול שאלות, להקשיב. בכל מקרה אני ממליץ לך בחום שלא לבצע רכישה מהירה של מסוק, אלא רק עוד שבועיים שלושה לפחות של חקירת הנושא- לקבל החלטות. יש המון תחומי ידע שצריך להביא פה בחשבון, rtf זו פיקציה גם אם כל מה שפורמלית נדרש שהמטוס יעוף באוויר נמצא בתוך הקופסא. אני מניח שהתשובה הזו עמומה ולא ממש עונה לך על מה ששאלת, אבל אם תקשיב לה אני מאמין שעוד כמה שבועות תבחר בחירות הרבה יותר נכונות ומושכלות עבורך.

או שלא הבנת בדיוק למה אני מתכוון, או שאתה מאד נאיבי.

התכוונתי שאם המסוק יתרסק אני אקנה בנפרד חלקי חילוף

Friman
26-07-2011, 13:59:29
אני חושב שמבחינת תקציב אתה קרוב מאד למה שיעלה לך איזה TREX500 יד שניה (או הוריקן 425 לפני שעודד זורק את זה פה) ושלט יד שניה
גם למסוק RTF מתי שהוא חלקי חילוף יהיו דרושים...כך בחשבון זמינות למודל שבחרת (TREX יש מכל כל הזמן)
מטען וסוללות אל תשכח!

אני חושב שאתה ממש על הגבול בין בינוניות למקצועיות מבחינת המסוק שתבחר ואולי שווה לבחון את האופציות משני הצדדים

+1
אם יש לך לגרד עוד 600₪ בערך, זה סכום מספיק להוריקאן 425 חדש עם הסטאפ החסכוני שעודד מציע בחתימה שלו, כולל רדיו 6 ערוצים מיד שנייה וכולל חלקי קיט חלופי שלם ולהבים חלופיים. וזה כולל בתוכו שני זוגות של סוללות סבירות, מטען אקוסל, כלים בסיסיים וחומרים מתכלים להרכבה. אבל יש לקחת בחשבון שתצטרך להרכיב, ואם אתה מזמין רכיבים בנפרד ולא כקומבו תצטרך ללמוד איך להזמין נכון וכלכלי מהובי קינג ולגבש הבנה מינימלית לגבי הרכיבים השונים שתצטרך לרכוש כדי לדעת מה ומדוע לרכוש.
לבלייד שציינת בעסקת RTF עם רדיו, התקציב שלך הינו הרבה מעבר למה שזה צריך לעלות. בטח אם אתה לא כולל בזה חלקי חילוף. יוגב פירסם כאן לינק השבוע לדיל של בלייד 450 כולל רדיו DX6i של ספקטרום, ב470$, כולל סוללה ומטען בסיסי.

noam745
26-07-2011, 14:09:25
+1
אם יש לך לגרד עוד 600₪ בערך, זה סכום מספיק להוריקאן 425 חדש עם הסטאפ החסכוני שעודד מציע בחתימה שלו, כולל רדיו 6 ערוצים מיד שנייה וכולל חלקי קיט חלופי שלם ולהבים חלופיים. וזה כולל בתוכו שני זוגות של סוללות סבירות, מטען אקוסל, כלים בסיסיים וחומרים מתכלים להרכבה. אבל יש לקחת בחשבון שתצטרך להרכיב, ואם אתה מזמין רכיבים בנפרד ולא כקומבו תצטרך ללמוד איך להזמין נכון וכלכלי מהובי קינג ולגבש הבנה מינימלית לגבי הרכיבים השונים שתצטרך לרכוש כדי לדעת מה ומדוע לרכוש.
לבלייד שציינת בעסקת RTF עם רדיו, התקציב שלך הינו הרבה מעבר למה שזה צריך לעלות. בטח אם אתה לא כולל בזה חלקי חילוף. יוגב פירסם כאן לינק השבוע לדיל של בלייד 450 כולל רדיו DX6i של ספקטרום, ב470$, כולל סוללה ומטען בסיסי.

התקציב המקסימלי שלי הוא 2500

wind556
26-07-2011, 14:54:27
אתה יכול בתקציב הזה להעמיד הוריקאן 425 עם סט אפ סביר ועם שלט חדש
בכל אופן שני המסוקים שהצעת בהתחלה לא נחשבים לקנייה טובה או זולה, ובכלל לא באים בחשבון

noam745
26-07-2011, 15:40:26
בכל אופן שני המסוקים שהצעת בהתחלה לא נחשבים לקנייה טובה או זולה, ובכלל לא באים בחשבון

אפשר קישורים לדגמים שאתה ממליץ עליהם?

tzn11
26-07-2011, 16:36:19
:) אני יוצא כרגע מנקודת ההנחה שיש לך ניסיון קודם בתחום וסימולטור טוב ושאתה מתקדם למסוק 6 ערוצים.
במידה ולא, אז השיקולים שלך לגבי מסוק ראשון אולי לא כל-כך נכונים.
בכל מקרה, בתחשיב שלך צריך להכלל עלות המסוק, האלקטרוניקה, מערכת רדיו וכמובן חלפים לפחות לשניים או שלושה הריסוקים הראשונים.

המסוקים שרשמת אינם נמנים עם השורה הראשונה של המסוקים בתקציב שלך, למרות של-BLADE יש רדיו די טוב והוא בהחלט האופציה הטובה מבין השניים.
כפי שציינו אחרים, יש אופציות הרבה יותר טובות.
בהחלט הכיוון של ה- T-REX 500, T-REX 450 וההוריקאן 425 הוא הכיוון הנכון, ושוב, במידה ואתה כבר קצת מנוסה או יודע בוודאות למה אתה נכנס.
ככל שהמסוק גדול יותר, כך יהיה לך יותר קל לשלוט עליו.

במידה ואין לך סימולטור, הייתי ממליץ בתקציב שלך לרכוש סימולטור טוב ומסוק 450 יד שנייה.

בהצלחה בהמשך,

ניסים

wind556
26-07-2011, 17:40:39
אפשר קישורים לדגמים שאתה ממליץ עליהם?

תקרא בחתימה שלי את ריכוז המידע, ואחרי שתקרא תחזור אלי
אחרי שיחה ממשית אתה תבין את הנושא לעומק

Friman
26-07-2011, 18:07:54
עודד אתה כמובן מומחה הסטאפים להוריקאן ואני לא מתווכח איתך. אכן אני חושב שזה נכון ואפשרי, אבל צריך לקחת בחשבון שלבחור אין שום ציוד נדרש אם אני מבין נכון, לא סוללות, לא מטען, ספק וכולי. אם לוקחים בחשבון את עלויות המשלוח וקצת כלים הכרחיים וחומרים מתכלים, ואולי אפילו קצת מכס - אזי שבסכום כזה תדרש פשרה, לדעתי או ברדיו או דווקא בג׳יירו שהוא רכיב די יקר או בכלל ברמת הסטאפ (ברור שלא כדאי להתפשר מן הסתם לא בג׳יירו ולא ברדיו אך אלו החלקים היקרים ביחס ליתר חלקי ההוריקאן).
אבל! צריך לזכור שבלאו הכי הזמנות מחו״ל צריך לחלק לחבילות של 50$ עד כמה שאפשר מטעמי מכס- כלומר נדרשות כאן לפחות 8 חבילות נפרדות, ולסיני לוקח בממוצע יומיים שלושה לשחרר חבילה, אזי שתהליך הזמנה כזה של כל הציוד הדרוש להוריקאן מאפס- ייקח בערך חודש. פלוס שבוע וחצי- שבועיים לכל משלוח עד שהוא יגיע. לכן אישית אני חושב שכדאי להתחיל להזמין מהחלקים שעליהם יש פחות סימן שאלה - קיט, מטען, סוללות, כלים בסיסיים, ולהשאיר חלקים יקרים כמו הג׳יירו והרדיו לסוף. בזמן הזה אפשר לחסוך עוד כסף, ובהתאם לתקציב שנשאר להחליט איזה פשרות לקחת. סביר גם שעד אז הבחור יקרא, ייתעמק וילמד, ויגיע לבד למסקנה על מה כדאי לו להתפשר ועל מה לא.

נועם- סייג אחרון. עודד צודק מאד לדעתי בכך שאמר לך שנקודת הפתיחה שלך צריכה להיות עם מישהו מנוסה שמבין את הנושא ויציג בפניך את השיקולים השונים והאפשרויות הבאות בחשבון. אסייג בנקודה זו שאני בסה״כ מתחיל בתחום עם וותק של רק מספר שבועות יותר ממך בתחום התאורטי, ועם אפס נסיון מעשי בבניית מסוק ובהטסה. לכן קודם כל תתייעץ עם המנוסים ובעלי הידע בתחום