צפייה בגרסה מלאה : פרופים מהסיני
sohos
28-07-2011, 09:19:00
לפני שבועיים הזמנתי פרופים 7X4 מהסיני
מה שהגיע לי זה ממש בדיחה.
אני לא מאמין ששום מטוס או אפילו קלקר וגם לא פוליגל יכולים לטוס עם פרופ כזה
טוב שהם לא שלחו לי קרטון ואמרו לי זה פרופ.... ממש בושה וחבל
SEVEN
28-07-2011, 09:26:52
לא קונים פרופים מהסיני, פרופים קונים מהיפני :).
s.mario
28-07-2011, 10:13:41
איזה סוג של פרופ?
קישור?
-יצא לי להזמין ממנו כאלו שדרשו איזון קל והקבילו בצריכתם לAPC מקוריים...
guy1a
28-07-2011, 10:21:20
לא קונים פרופים מהסיני, פרופים קונים מהיפני :).
+1
adibenbasat
28-07-2011, 11:33:37
אני מאמין שלא קבלת למה שציפית, אבל רוב הפרופים בסיני דווקא לא רעים וכן עושים את העבודה, זה נכון לגבי למנועי חשמל בגדלים קטן עד בינוני.
נכון שאם רוצים פרופים יותר איכותיים אז באמת מומלץ לקנות מהיפני (במיוחד לדלק), אני משלב את הקנייה של הפרופים גם מהסיני וגם מהיפני בגלל הפרשי המחירים.
תן קישור לפרופים שהתאכזבת מהם ונדע על מה מדובר..
יתכן שטעית בהתאמה והזמנת פרופ לו מתאים..:rolleyes:
Flying_student
28-07-2011, 13:06:33
אולי שתף תמונה של מה שבתכלס קיבלת והלינק של מה שקנית?
לי נראה שקנית פרופים של GWS - אלו נראים כמו צעצוע ובנויים לטיסנים איטיים. טובים מאוד לפוקס של MX.
ההפרש במחירים לא מצדיק קניה של הזבל של הסיני
אולי ההפרש הוא 100% אבל שזה 1.25$ בסיני במקום 2.5$ ביפני? נו באמת
ובכלל בסיני תשלמו כניראה משלוח 10-15$ על כמות לא גדולה של פרופים ואצל היפני יצא לי לא מזמן לעשות הזמנה של כ 15 פרופים , כולם מידות 11" עד 15" ועדיין היה משלוח 2.5$
וגם מגיע יותר מהר מהסיני.
adibenbasat
28-07-2011, 17:00:51
ההפרש במחירים לא מצדיק קניה של הזבל של הסיני
אולי ההפרש הוא 100% אבל שזה 1.25$ בסיני במקום 2.5$ ביפני? נו באמת
ובכלל בסיני תשלמו כניראה משלוח 10-15$ על כמות לא גדולה של פרופים ואצל היפני יצא לי לא מזמן לעשות הזמנה של כ 15 פרופים , כולם מידות 11" עד 15" ועדיין היה משלוח 2.5$
וגם מגיע יותר מהר מהסיני.
עם איזה פרופים יש לך ניסיון?
לדוגמא: פרופים לכול טיסני הכנף כמו פנג'ט או מיקרוג'ט נפגעים באופן קבוע בנחיתות, לפרופים הסינים יש בלאי הרבה יותר נמוך מ-APC מהיפני שבנחיתה הראשונה בדרך כלל נהרסים (נשחקים ואף נשברים בקלות),
אין הפרשים משמעותיים בביצועים בגדלים האלו, הפרופים עושים את העבודה מעולה! הגדלים שיש לי המון ניסיון איתם במנועים חשמליים אלו עד 7", במנועי דלק אני באמת מעדיף לקנות מהיפני.
אני התכוונתי (וגם רשמתי) שבגדלים של מנועים חשמליים מקטנים עד ביינוני (450) שווה לקנות מהסיני, ואגב, אל תציג אותנו מטומטמים (או אותי) שמזמינים חבילת פרופים בלבד מהסיני,
בוודאי שזה לא משתלם להזמין פרופים בלבד אלא ל"השלים משקל" בחבילה כללית (אתה לא מגלה משהו חדש), אם מחלקים את המשקל בשכל זה יוצא יותר זול.
לסיכום: בכול הנוגע לפרופים מהסיני, לדעתי יש כאלו באיכות גרועה (מה שנוגע לכול המוצרים) ויש גם באיכות לא רעה ואף כדאית מבחינת מחיר וביצועים, תלוי מה אתה צריך..
ושוב, מה הזמנת? אולי יש אופציה טובה וזולה אחרת..
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.