צפייה בגרסה מלאה : מדליק למקרה שמישהו לא שם לב - http://hk.rc-international.info/swarm חזר לחיים :)))
wind556
30-07-2011, 12:36:30
בהזדמנות זו אני מציע הצעה שכבר עלתה, אבל איש לא מיישם אותה
כשאתם מכניסים שם את השם שלכם, אנא הוסיפו לצידו את התוספת E FLY
לדוגמה: oded efly
זה יאפשר לנו להבחין בתוך האתר מי מהפורום שלנו ומי לא, ואני אישית תמיד אתן עדיפות לחבר ולישראלי על פני כל מישהו אחר
נכון לרגע זה, אני היחיד שם שמיישם את זה, כולנו מפסידים מכך
MrGenady
30-07-2011, 13:39:24
זה יאפשר לנו להבחין בתוך האתר מי מהפורום שלנו ומי לא, ואני אישית תמיד אתן עדיפות לחבר ולישראלי על פני כל מישהו אחר
לא בדיוק הבנתי איך זה משפיע..תן דוגמה (קישור)
Friman
30-07-2011, 13:45:01
בשעה טובה.
גנאדי להבנתי הכוונה שאם כמה אנשים שונים מפרסמים סווארם לאותו המוצר, אומר עודד שעדיף לתת עדיפול לחבר פורום שירוויח מכך, על פני אדם שאינך מכיר כלל.
אם תפרסם את הלינקים שלך עם שמך בתוספת efly, מי שיחפש מוצר שאתה פירסמת יוכל לתת לך עדיפות.
MrGenady
30-07-2011, 13:47:19
אני לא יודע איך לפרסם בכלל אחי,זאו השאלה..
עודד, רעיון מעולה.
מבטיח לישם אותו בקנייה הבאה.
b1yossi
30-07-2011, 18:17:21
ואיך הגעת למסקנה הנחרצת הזו ?
זה שאתה לא ראית עדיין לא הופך את הממצא שלך "לעובדה" נכונה.
ואם לא הבנת, הרי שאני, נוהג לרשום במקום שמי eFLY, ואני עושה כך מהיום הראשון שמישהוא העלה את הקישור לאתר.
Friman
30-07-2011, 18:22:39
אני לא יודע איך לפרסם בכלל אחי,זאו השאלה..
אתה לוחץ על הלשונית swarm ושם על add buddy codes, מכניס את הלינק של הסווארם מהובי קינג, וכשתלחץ tab או תעבור לשדה הבא זה ישלים לבד את כל הפרטים של המכירה, יישאר לך רק להוסיף את השם שלך (וכמו שעודד מציע, לרשום ליד efly) וללחוץ submit. זהו...
אם הבעיה היא איתור הלינקים של הסווארם - אם רכשת רכישה (רק פריטים שלא נקנו במחיר מבצע או בסווארם אם אני לא טועה) אז אחרי שהתשלום התעדכן תוכל להכנס למעקב ההזמנה מ״החשבון שלי״ בהובי קינג, ושם ללחוץ על ההזמנה הרלוונטית. בפריטים שלגביהם אפשר לעשות סווארם יופיע מצד ימין סמל קטן כזה של כמה אנשים בכחול. לחיצה עליו תפתח חלונית עם לינק של הסווארם שאותו אתה מפרסם ב*http://hk.rc-international.info/swarm ובפורום ״משלוחים מחו״ל״ כאן בפורום בשרשור הסווארם, ואז אם מישהו יקנה מהסווארם שלך תקבל זיכוי (אני לא בטוח אם מספיק שמישהו אחד יקנה את זה או שצריך יותר).
אם לך זה ברור - לא נורא, יעזור למישהו אחר שלא יודע את זה... אני שברתי על זה את הראש והבנתי איך זה בדיוק עובד בזכות הסברים מהח׳ברה פה.
MrGenady
30-07-2011, 20:33:51
למה אבל כשאני בא לקנות בשיטה הזאו,אני לא מקבל שום הנחה אף על פי שאני מוצא את המוצר בסווראם?!
Friman
30-07-2011, 20:59:52
תסתכל כשאתה לוחץ על לינק שמישהו פרסם כסווארם, שהמחיר מופיע בתחתית העמוד של אותו הפריט עם כוכבית לידו - זה סימן שזה המחיר לקונה במסגרת הסווארם. אם אתה לא רואה כוכבית תבדוק שאתה loged in עם שם משתמש וסיסמא (אתה חייב להיות רשום ומחובר לאתר הובי קינג עם שם משתמש וסיסמא) - אם לא, תתחבר ואז תחזור לדף המוצר ותרענן את העמוד. כעת המחיר אמור להופיע עם ההנחה ועם כוכבית לידו. אגב, מהאייפון יש עם עניין הסווארם בעיה לפעמים, מנסיון אישי.
ואם כוונתך לשאול מדוע לא ניתן לפתוח בעצמך סווארם על מוצר שקנית אותו מסווארם של מישהו אחר אזי שההסבר הפשוט הוא ״אין כפל מבצעים״.
אני מניח של99% מהקוראים פה מה שכתבתי כאן ידוע ומיותר, אך לי כמתחיל לא היה מושג איך הנושא הזה עובד לפני כמה שבועות ולקח לי זמן וקצת בזבוז כסף מיותר כדי להבין את זה... אז לטובת חדשים נוספים הרחבתי במסגרת הציבורית ולא בהודעה פרטית :-)
אתה חייב להיות בלוג אין באתר כדי שההנחה תראה.
MrGenady
30-07-2011, 22:17:35
אווקי.. עוד שאלה.
כשאני מכניס בסווארם פריט שאני קניתי,אני אמור לרשום מחיר ,איך אני יודע כמה לרשום,כי ניסיתי עכשיו להכניס משהו,וזה אומנם יפשר לי אבל בפועל הוא לא נותן את המחיר שהזנתי לקונה.
אחרי שקנית מוצר לרוב אחרי שבוע תכנס לקניה שלך באתר ותראה סימן ליד המוצר. שאתה לוחץ עליו יופיע לך קישור לסוורם ואותו אתה שם באתר בדרך כלל האתר של בסוואם לבד מזהה את המחיר לפני ואחרי ואם לא אז אתה פשוט כותב. אתה נכנס לקעישור של הסוורם שלך ורואה את המחיר המוזל. :) ומי שיקנה מהסוואם שלך אתה תקבל על זה כסף חזרה בנקודות בחשבון שלך לקניה הבאה.
Friman
30-07-2011, 22:33:27
לא צריך להמתין שבוע. ברגע שהתשלום מאושר על ידי הוביקינג האופציה של הסווארם נפתחת.
בהזמנות שביצעתי בפיי פאל זה נפתח תמיד תוך כמה שעות לכל היותר.
אם אתה מפרסם באתר שבכותרת השרשור הזה, תכניס רק את הלינק איפה שרשום ואת כל יתר הנתונים כולל המחיר וההנחה, האתר מעדכן לבד (רק תוסיף את השם שלך). אחרי שאתה מפרסם כמה מוצרים על שמך, תראה למטה תיבת טקסט עם קוד שאתה יכול להעתיק ולפרסם בכל פורום שזה כבר מפרסם את שם הפריט, עלותו, שווי ההנחה והקישור. כלומר אתה יכול להעתיק את כל זה ולמשל לפרסם בפורום המשלוחים מחו״ל כאן באתר.
MrGenady
30-07-2011, 22:34:11
אחרי שקנית מוצר לרוב אחרי שבוע תכנס לקניה שלך באתר ותראה סימן ליד המוצר. שאתה לוחץ עליו יופיע לך קישור לסוורם ואותו אתה שם באתר בדרך כלל האתר של בסוואם לבד מזהה את המחיר לפני ואחרי ואם לא אז אתה פשוט כותב. אתה נכנס לקעישור של הסוורם שלך ורואה את המחיר המוזל. :) ומי שיקנה מהסוואם שלך אתה תקבל על זה כסף חזרה בנקודות בחשבון שלך לקניה הבאה.
כן אבל לא תמיד הוא מזהה את המחיר לפני ואחרה,אלה אתה צריך לכתוב את המחיר שאחרה,אז איך אני יודע כמה להוזיל את המחיר שלפני...??
wind556
30-07-2011, 22:43:03
ואיך הגעת למסקנה הנחרצת הזו ?
זה שאתה לא ראית עדיין לא הופך את הממצא שלך "לעובדה" נכונה.
ואם לא הבנת, הרי שאני, נוהג לרשום במקום שמי eFLY, ואני עושה כך מהיום הראשון שמישהוא העלה את הקישור לאתר.
אני שמח לטעות....
דיפדפתי בסווארם יותר ממאה עמודים, לא ראיתי באף מקום סימון של E FLY
אז כנראה ששנינו בלבד עושים זאת...
עודד אתה מוזמן לעשות שם חיפוש למנוע G32 ותראה איזה שם יקפוץ לך שם.
liorz055
31-07-2011, 07:59:25
ואם תדפדפו עוד מליון דפים אחורה , תראו גם את השם שלי. אבל בחייאת ראבאק מספיק עם ההצטדקויות מי רושם ומי לא, מי שלא רושם efly מפסיד נקודה.
צודקק סך הכל זה נאמר לטובתכם. אני אעשה זאת מעכשיו :)
Friman
31-07-2011, 11:19:35
.... בחייאת ראבאק מספיק עם ההצטדקויות מי רושם ומי לא, מי שלא רושם efly מפסיד נקודה.
צודק :-). האינטרס הוא בעיקר של המפרסם.*
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.