צפייה בגרסה מלאה : עזרה! חלקי חילוף למסוק הראשון
Whacky
31-07-2011, 14:14:20
אהלן חברים,
יש לי משתמש באתר מירקל מארט מלפני איזה חצי שנה שקראתי על כל עניין המסוקים ואגרתי שם 27$ הנחה..
אז החלטתי לקנות כמסוק ראשון את ה Nine eagles solo pro V2 שעולה 55 דולר ואני אשמח לקישורים לחלקי חילוף ממירקל מארט כי אני לא בדיוק יודע איזה חלקים נוטים להישבר יותר ואיזה פחות..
ד"א אם המסוק + החלקי חילוף עולים מעל 50$ אז אני צריך לשלם עוד משהו?מכס?מע"מ?
תודה מראש !
michaelgl
31-07-2011, 14:33:16
מעל 50$ מכס ומע"מ
Whacky
31-07-2011, 14:42:46
אז אם המסוק עולה 55$ ויש לי הנחה של 27$ אני יכול להזמין את המסוק+חלקי חילוף ב21$ ככה שהכל יצא 49$ ולא לשלם מכס ומע"מ?
או שעלות משלוח כוללת?
asanado
31-07-2011, 15:08:48
תקרא את הפוסטים הראשונים בפורום הבא
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1337008
יש שם את כל המידע שאתה צריך.
המסוק הזה מצויין
Friman
31-07-2011, 19:17:50
מסוק נהדר
לפני הכל - אם הולך לך מכל סיבה שהיא המקלט, לא לקנות מהסיני! הלכו לי כבר שניים כאלו (אחד אצלי ואחד במסוק של גיסי), האיכות של המקלטים שלו לסולו פרו בעייתית.
עוד טיפ - הקישור שנתנו לך פה נותן המון מידע חשוב וכדאי לקרוא אותו.
לגבי חלקי חילוף, מנסיוני כמטיס מתחיל מה שנוטה ללכת בריסוקים בעיקר, הם החלקים הבאים:
להבי זנב
חופה
סקידים (כן הנחיתה)
פלייבר
אפשר גם ציר ראשי נוסף, סט לינקים נוסף וסט זנב (בום + מנוע זנב) נוסף.
להבי זנב וחופה הייתי מזמין מראש שניים.
לי הלכו שני מקלטים אבל זו לא דוגמא - אחד בגלל טבילה של המסוק בקערת מים, ובשני הג׳יירו הפסיק לעבוד פתאום מסיבה לא ברורה- אבל הוא הגיע במקור מהסיני ולכן ציינתי קודם שהמקלטים שלו לא אמינים. מקלט חלופי הוא החלק היחיד היקר בסולו פרו (חוץ מהמשדר), עולה 26$, אז לא כדאי להזמין מראש מקלט חלופי אלא פשוט לא להטיס בקרבת קערות מים.
באופן כללי זה מטוס די עמיד אבל לוקח כמה הטסות ללמוד לשלוט בו והריסוקים עד אז, גובים מחירם בחלקי חילוף.
אגב רצוי מאד לקנות עוד 2-3 סוללות, ומטען קיר כי הטענה מהשלט גומרת את הסוללות של השלט מהר מאד.
ב21$ אמור להיכנס לך בקלות כל מה שהצעתי. זה היופי בסולו פרו :-)
Whacky
31-07-2011, 21:05:21
תודה רבה על התשובות המפורטות!
קצת סיבכתם אותי - מה זה סט לינקים?חופה?בום?זה סינית בשבילי
אפשר לינקים ממירקל מארט?
ואיך אני יודע איזה סוללה צריך לקנות?מצאתי מטען ב8$
Friman
31-07-2011, 21:46:23
חביבי עשיתי לך עכשיו רשימה מפורטת של מה זה כל חלק ולינק רלוונטי.. עבדתי על זה איזה רבע שעה כולל הסברים והכל, הדף של האתר עשה רענון אוטומטי והכל נמחק. כנראה שלא במקרה - כמו שאומר כאן עודד לא אחת, לא נכון ״להאכיל בכפית״. את זה אני אומר אחרי שכבר השקעתי את הזמן ורשמתי לך הכל ככה שאני מקווה שאתה מבין שזה לא מחוסר נכונות לעזור לך או מהתנשאות אלא רק מכוונה לעזור לך - אם תחקור את הנושא ותלמד אותו בדרך זה ייתן לך הרבה בהמשך כשתצטרך לתקן ולהחליף דברים.
הנה הקישור לעמוד חלקי החילוף לסולו פרו במירקל מארט:
http://www.miracle-mart.com/store/index.php?main_page=index&cPath=80_256_257&sort=20a&page=1&zenid=7a4d2e8d5716ca1792f871ceafab4912
תמצא שם את כל מה שאתה צריך. לא ממליץ לך בשלב זה לקנות חלקים שכתוב לגביהם שהם ממתכת או extreme - אלו שדרוגים שעולים יותר, בהמשך תחליט מה בא לך לקנות ומה לא. כמו כן סוללות אני ממליץ לך לקנות באיביי- מצאתי שם סוללות מקוריות של ניין איגל ב2$ בערך לסוללה כולל משלוח, בזמן שבכל מקום אחר זה מתחיל מ6-7$.
כמו כן אני ממליץ לך לקרוא לפני הכל את המאמרים שכתב ואדים בחלק המאמרים כאן באתר בכותרת ״לדבר מסוקאית ולשרוד״ (יש 4 או 5 חלקים) כדי להכיר את החלקים ולו ברמה בסיסית ולהבין במינימום את המכניקה של המסוק. הסולו פרו הוא מסוק עמיד יחסית אבל כשהוא מתרסק לפעמים נשברים חלקים וצריך להחליף - כדאי שתבין במינימום איך הדברים עובדים ואת שמות החלקים השונים שתדע מה להזמין. אמנם הסקירה מיועדת למסוקי 6 ערוצים ולא למסוק 4 ערוצים וזה מאד משמעותי מבחינת מבנה הראש, אבל עם קצת הגיון בריא אני מניח שתוכל לגשר על הפער.
וכדי שלא תרגיש נטוש אחרי תשובה כזו- אם תנסה להזמין ותסתבך אתה יכול לכתוב אליי הודעה פרטית ואשמח לעזור לך, ובטח עוד הרבה אחרים פה יעזרו לך בשמחה.
Whacky
02-08-2011, 08:47:18
מודה לך מאוד ! להפך, עזרת לי מאוד ובכלל אני אוהב את התשובות המפורטות בפורום הזה..!
רק דבר אחרון, מה זה חופה באנגלית?
hagpel
02-08-2011, 08:59:00
canopy
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.