PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה שאלה לגבי סימולטור

Friman
05-08-2011, 23:37:22
בתחילת השבוע הגיע השלט שהזמנתי לסימולטור ומאז אני מתאמן במרץ, שעה-שעתיים ביום בממוצע (אחלה טיימינג לחופש מהעבודה...). בסה״כ אני מתחיל להשתפר והמסוק כבר לא מתרסק כל חצי דקה; אני מצליח להמריא ולנחות בשלום כמעט בכל הטסה, מחזיק את המסוק יציב למדי בריחופים לשתיים שלוש דקות-לא במקום אבל כן באיזור יחסית מצומצם, נוחת בשלום באוטורוטציות ובסה״כ די מרוצה מההתקדמות שלי השבוע (וכמובן ממשיך להתאמן).
השאלה היא, איזה סימולטור מדמה יותר טוב הטסה אמיתית? אני מתאמן גם בפניקס (שם אני מטיס Trex 500 ו700 לרוב) וגם בRealFlight 4 שם לא מצאתי דגמים של Trex ולכן אני מטיס Dominion 3D. מהפניקס אני מאד נהנה כי הוא נראה יותר מציאותי, אבל הכל קורה שם מאד מאד מהר - אני לא בטוח אם אכן כך במציאות המסוק מתרחק וזז כל כך מהר? ברילפלייט גם יש לי עוד על מה להתאמן, אבל נראה שהמסוק שם יותר רגוע. האם זה בגלל דגם המסוק שבחרתי או שיש אכן הבדל כזה בין שני הסימולטורים? (לא הצלחתי להבין איך מוסיפים דגם של Trex לRealFlight) ומי מהם מדמה טוב יותר הטסה במציאות?
אני בתהליך הרכבה של ה Trex 500E שהגיע היום ולקראת הטסתו אני מתאמן.

bendisar
05-08-2011, 23:48:50
חד וחלק
הפיניקס יותר טוב מהריל פלייט בכל מה שנוגע למסוקים. התגובות שם מאוד מדוייקות
וכן, גם במציאות המסוק יכול לברוח מאוד מהר. יש הבדל רציני בין רילפלייט לפיניקס
אתה יכול בעזרת הגלגלת של העכבר (בפיניקס) לשנות את המרחק ממנו אתה מסתכל על הכלי למרחק שיהיה נוח לך

Friman
05-08-2011, 23:56:27
סבבה, תודה אלעד על התשובה המהירה.
אני אדבוק בפניקס. בין כה וכה גם עבור טיסנים הוא יותר נוח לי; אני משתעשע פה ושם בהטסה של ססנה :-)

giliav
06-08-2011, 08:38:15
זה וויכוח עתיק יומין ולא ניסיתי את ה RF5.5 אבל גם אני אישית דובק בפוניקס - מדוייק ומציאותי מאוד לטעמי.