התחברות

צפייה בגרסה מלאה : האם ניתן להוסיף Expo בשלט בסימולטור?

Friman
09-08-2011, 00:20:28
אני משתמש בפניקס.
יש לי תחושה שהתגובות של המסוק רגישות מדי.
כמובן אני צריך עוד להתאמן אבל חשבתי שקצת הקהיית הרגישות במרכז יכולה לעזור לי להתחלה..?

giliav
09-08-2011, 07:22:08
יש אקספו - תערוך את ההגדרות של המודל שאתה מטיס ושם תגביר את זמן התגובה של הסרוואים (למשל RUDDER).
זה נותן אותו אפקט.

T_A
09-08-2011, 08:09:17
אתה יכול לשנות את הזמן מ 100% ולהאט אותו ל 70-80%
רוב האנשים ניראה לי דווקא משנים ליותר מ 100%

bartovmoti
09-08-2011, 08:35:31
בסימולטורים שמכבדים את עצמם יש אקספו לכל ערוץ, אין צורך לשנות זמן תגובה של סרוואים.
לדוגמא באירופלי במסך שבו מגדירים כל ערוץ איזה סטיק זה, יש אפשרות גם לציין ערך אקספו.

5068050681

SEVEN
09-08-2011, 09:29:29
אני משתמש בפניקס.
יש לי תחושה שהתגובות של המסוק רגישות מדי.
כמובן אני צריך עוד להתאמן אבל חשבתי שקצת הקהיית הרגישות במרכז יכולה לעזור לי להתחלה..?

כמובן שיש, תכנס לעורך המודלים במודל הספציפי שלך ושם תוכל להגדיר את האקספו
מאוד שימושי להתחלה במיוחד כשעובדים בנורמל שם המסוק פחות יציב.
בצורה הכי פשוטה אפשר פשוט להגדיר את הרמה כ-10% או 20% שם יהיה לך אקספו די משמעותי, המודל כברירת מחדל מוגדר ל-50% (בין מתחיל למתקדם - סקלה עגולה כזו)
תוריד אותו עד שתרגיש שאתה שולט.

Friman
09-08-2011, 12:36:56
תודה רבה לכל המשיבים
אנסה היום בערב ונראה אם יהיה שיפור.
האם ככה אני ״מרמה את עצמי״? כי הרי גם בשלט האמיתי של המסוק אפשר להגדיר אקספו ואני מניח שאכן זה מה שעושים בהתחלה, לא?
או שעדיף לא להקל על עצמי ומההתחלה לעבוד בלי אקספו במצב ברירת המחדל?
סה״כ אני מרחף ברמה סבירה לדעתי אבל שמיניות למשל אני ממש לא מצליח לעשות, התגובות של המסוק חדות מדי.

SEVEN
09-08-2011, 12:40:34
תודה רבה לכל המשיבים
אנסה היום בערב ונראה אם יהיה שיפור.
האם ככה אני ״מרמה את עצמי״? כי הרי גם בשלט האמיתי של המסוק אפשר להגדיר אקספו ואני מניח שאכן זה מה שעושים בהתחלה, לא?
או שעדיף לא להקל על עצמי ומההתחלה לעבוד בלי אקספו במצב ברירת המחדל?
סה״כ אני מרחף ברמה סבירה לדעתי אבל שמיניות למשל אני ממש לא מצליח לעשות, התגובות של המסוק חדות מדי.

אתה לא מרמה את עצמך, אכן גם בשלט ניתן לבצע את הפעולות הללו
עם השמיניות חכה בינתיים, קודם תלמד לרחף בבטחון בשטח קטן.
לדעתי, וזו רק דעתי האישית, עדיף להתחיל עם הקפות פשוטות ולא לשלב שמיניות בינתיים, לאחר שתשלוט בסיבוב עם ונגד כיוון השעון, תעבור לשמיניות.

Friman
09-08-2011, 15:37:15
למה הכוונה ב״הקפות״? ריחוף כזה במעגל הצידה כשהחזית כל הזמן לכיוון המרכז או לחלופין שהזנב כל הזמן במרכז?