התחברות

צפייה בגרסה מלאה : שאלה טיסן טריינר חדש

capochino
15-08-2011, 17:07:27
יש ברשותי טיסן טריינר חדש , מעולם לא טס , וברצוני להשמיש אותו.

יש מספר בעיות :

1.המנוע לא עבר הרצה( os max 46 , נפתח לשם בדיקה והכל תקין )
2. יש קצת חורים על הכנף של הטיסן ועל הזנב של הטיסן ( אלו בעיות שמפריעות לטיסה ?)
3. יש חלודה על כל הברזלים שמחוברים לסרוואים ( הברזלים נעים על כל אורך הטיסן והכנף)
4. בגלל שהמנוע נותק מהגוף לשם בדיקתו , הצינורות דלק נשארו פתוחים ( יש חשש לאבק בתוך המיכל ובצינורות? מצריך ניקוי ? )
5. יש מערכת רדיו expert 4 ערוצים ( אותה אני גם משמיש ולא מתכוון להחליפה) שגם ישבה בצד , האם הבטריות מתות? הטענתי לא מזמן את השלט עם הפאק בטריות האורגינלי שלו והוא מראה לי נורות מלאות ללא בעיה , אפשר לסמוך על זה? או שבוודאות אפשר לומר שהבטריות לא תקינות?
6. כמה עולה פאק סוללות שמתחבר למקלט ? ( איבדתי את הפאק סוללות האורגינלי שהגיע עם המערכת)
7. במידה והכל יעבוד , ברגע שאני יפעיל את האלקטרוניקה , הסרוואים יעבדו כמו שעון ? או שבגלל שלא עבדו המון זמן והאבק שיצטבר , יגרום לעבודה איטית ?

איני יודע מאיפה להתחיל ואיך לעשות את זה , תודה רבה לכם .

tamos
15-08-2011, 17:29:11
2.תאטום אותם כמו שצריך עם ציפוי לכנף או סלוטייפ מתאים.
3. חלודה על הפושרודים לא אמורה להפריע כל כך, תנקה את זה וזהו.
4.בגלל שהטיסן לא שומש זמן רב, הייתי מחליף את כל הצנרת ומנקה את המיכל משאירות דלק שאולי היו שם.
5.גם את זה אני הייתי מעיף, בטח אלו סוללות ניקד מטאל או קדיום, במקום הייתי מזמין מהסיני ליפו שתחזיק לך הרבה זמן בגרושים.
6.תקנה גם פק לייף מהסיני, עולה איזה 20-30 שקל ככה.
7.אני לא חושב שיהיו בעיות עם סרוואים, סהכ זה מנוע חשמלי.
בנוסף הייתי עובר על כל הטיסן, בודק שהכל מכוון כמו שצריך, ומחזק ברגים.

flatspin
15-08-2011, 18:09:23
עצתי לך, מצא לך מישהו ממנחת קרוב אליך, טיסנאי ותיק ומנוסה שיעזור לך בביקורת מקיפה, יבצע איתך את ההרצה למנוע, יבדוק ויראה מה מצב הסוללות, יסביר לך איך לתקן ציפוי בכנף וגם ידריך אותך בהטסות הראשונות.
אני מאמין שתמצא בסביבתך הקרובה מי שיעזור לך גם ללא תמורה כספית.
ובאותה הזדמנות, מהיכן אתה בארץ? אם אתה מהצפון, אני מוכן להירתם למשימה.

capochino
15-08-2011, 20:21:48
עצתי לך, מצא לך מישהו ממנחת קרוב אליך, טיסנאי ותיק ומנוסה שיעזור לך בביקורת מקיפה, יבצע איתך את ההרצה למנוע, יבדוק ויראה מה מצב הסוללות, יסביר לך איך לתקן ציפוי בכנף וגם ידריך אותך בהטסות הראשונות.
אני מאמין שתמצא בסביבתך הקרובה מי שיעזור לך גם ללא תמורה כספית.
ובאותה הזדמנות, מהיכן אתה בארץ? אם אתה מהצפון, אני מוכן להירתם למשימה.

תודה רבה על ייעוצך וכוונתך לעזור אך הנני מתגורר במרכז =)

לגבי המגיב הראשון , אני לא יודע אם העתקת את מה שכתבת או שפשוט התבלבלת זה גם קורה , כתבתי שהטיסן חדש והמנוע לא עבר הרצה , זה מנוע דלק לא חשמלי בכל אופן.. =)

Golan
15-08-2011, 23:12:28
תודה רבה על ייעוצך וכוונתך לעזור אך הנני מתגורר במרכז =)

לגבי המגיב הראשון , אני לא יודע אם העתקת את מה שכתבת או שפשוט התבלבלת זה גם קורה , כתבתי שהטיסן חדש והמנוע לא עבר הרצה , זה מנוע דלק לא חשמלי בכל אופן.. =)

הוא דיבר על הסרוואים