צפייה בגרסה מלאה : כמה מילים טובות
szgal
18-12-2008, 23:58:53
היי,
לאחר שקניתי מסוק חשמלי וגוף סקייל מפיבר, היתה לי בעיה לכוון אותו למצב טיסה.
מיד פנה אליי בחור בשם עמית שיסל ,והציע את עזרתו.
היום בבוקר נפגשנו, עמית בדק - הסתכל -כיוון - הגדיר ,ופשוט לא להאמין איך המסוק מתנהג וטס.
בקיצור יש לי רק מילה אחת להגיד לעמית שיסל:
ת-ו-ד-ה
Nlackrif
19-12-2008, 07:22:40
תהנה עם המסוק!
אגב, איפה עמית נעלם מדפי הפורום???
MDreamer
19-12-2008, 07:30:26
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=3662&page=2
חאלס כבר נמאס. אנחנו יודעים שפורת ישר כמו סרגל ושיסל הוא חסיד אומות העולם..
תעשה לכולם טובה, ותגיד תודה למי שצריך באופן פרטי ולא על דפי הפורום. למורה המלומד כל יומיים מודים כאן. אני מכיר לפחות 6 שאיבדו את האנרגיה הדרושה לעדכן אותנו בפורום שהמורה יצא לשנת שבתון לאחר שהתקרש להם הטיסן או המסוק בשיעור הראשון. כמו כן, חברים תזכרו, לא כל מי שרוצה ללמד ראוי ללמד.
התמונה החד צדדית המתקבלת בפורום אותי לא מטעה!... הודעה זו ניתנת כשירות לכל המתחילים ששוקלים ללמוד ע"י מורה לטיסנים או מסוקים. זו פיקציה. אין דבר כזה.
kutamak
19-12-2008, 08:45:19
toto
____
חבר קהילה (ממורמר)
yanivb
19-12-2008, 15:27:24
לא יודע מי זה השיסל הזה ולא מכיר אותו מלבד מה שקראתי פה בפורומים (ולא תמיד אהבתי)
אבל אתה toto פשוט דוחה ודברך נשמעים כמפיו של בחור ממורמר וצר עיין !
ולך szgal בהצלחה עם המסוק החדש !
vinay
19-12-2008, 15:38:06
אני מסתבב לא מעט בפורומים בחו"ל (HELIFREAK, RCGROUPS, RUNRYDER).
בשום פורום (עדיין) לא נתקלתי בדיונים מהסוג התוקפני והמשמיץ שיש כאן לא מעט. וגם אם מישהו שם בטעות יכול היה להתפרש בצורה שכזו הוא מיד התנצל ואמר שלא מתכוון.
אפילו כאשר מישהו משמיץ דגמי מסוקים הוא מיד נקטל ע"י האחרים.
מעניין למה? עניין של תרבות? מדינה קטנה? ? או שהנהלות הפורומים אגרסיביות יותר בקטיעת דיונים שכאלו והעלמתם? או שפשוט פספסתי?
Nlackrif
19-12-2008, 16:37:40
מסכים, מדינה קטנה!!!
עם המון אינטרסים...
חאלס בן אדם אמר משהו עם אינטרס בלי אינטרס, שיגיד!
לא חייבים להגיב על כל דבר ובטוח לא כמו שהגיבו לו...
אופיר נחום
19-12-2008, 18:38:17
אני מסתבב לא מעט בפורומים בחו"ל (HELIFREAK, RCGROUPS, RUNRYDER).
בשום פורום (עדיין) לא נתקלתי בדיונים מהסוג התוקפני והמשמיץ שיש כאן לא מעט. וגם אם מישהו שם בטעות יכול היה להתפרש בצורה שכזו הוא מיד התנצל ואמר שלא מתכוון.
אפילו כאשר מישהו משמיץ דגמי מסוקים הוא מיד נקטל ע"י האחרים.
מעניין למה? עניין של תרבות? מדינה קטנה? ? או שהנהלות הפורומים אגרסיביות יותר בקטיעת דיונים שכאלו והעלמתם? או שפשוט פספסתי?
כמה שאתה טועה. בRR יש חופשי קללות ודברים קשים הרבה יותר ביניהם גם גזענות מהסוג הגרוע ביותר ואיומים. בגלל שזה פורום פעיל מאוד ועם חוקים ברורים - המנהלים מנקים את זה תוך שניות.
vinay
19-12-2008, 19:08:37
כמה שאתה טועה. בRR יש חופשי קללות ודברים קשים הרבה יותר ביניהם גם גזענות מהסוג הגרוע ביותר ואיומים. בגלל שזה פורום פעיל מאוד ועם חוקים ברורים - המנהלים מנקים את זה תוך שניות.
וזה לא הישראלים שם? :) איך אתה מספיק לקרוא? חשוד ... :)
האמת, אני לא התלהבתי מ RR - לדעתי HELIFREAK הרבה יותר טוב (אבל זה כבר נושא אחר).
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.