PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה blade 400

benyogev
21-08-2011, 17:29:49
מישהו יכול להמליץ לי על המסוק הזה אני מתחיל אם הרבה שעות בסימולטור עליו

אפשר בבקשה חנות מומלצת לקנייה של המסוק RTF

ואם יש לכם מסוק אחר להציע לי אז השמח

guy1a
21-08-2011, 17:33:52
יש לי בשילך משהו מטורף !

אח שלו, גיסנו ....

תעבור על השרשורים בפורום, באמש'ך ....

benyogev
21-08-2011, 17:47:42
עשיתי חיפוש בפורום לא מצאתי כלום

אם אין לך לינק לחנות או תשובה למה ששאלתי אל תגיב פה

תודה

guy1a
21-08-2011, 18:02:10

תודה

פופקורן ? :)

benyogev
21-08-2011, 18:11:58
....

נולד לטוס
21-08-2011, 18:12:50

תודה

מים קרים ? נראה שמישהו כאן חייב לך משהו אתה קצת חצוף לא?

חפש שרשורים דומים קצת נמאס לחזור ולטחון חומר שרק שבוע שעבר נטחן בחמישה שרשורים לפחות ,תתאמץ קצת ותקבל כל מה שאתה צריך ודבר נוסף זה לא מתפקידך לומר למי ולמה להגיב .

בברכה כפיר

benyogev
21-08-2011, 18:14:13
....

benyogev
21-08-2011, 18:17:55
בלייד 400 זה מסוק נחמד, יש לי אותו ואני נהנה ממנו, אבל יש גם טובים ממנו.

יש לך כבר מערכת שלט? או שאתה כרגע בלי כלום? מה הסכום שאתה מוכן להשקיע?

ש לי כרגע 3000 ש"ח אני מאמין שזה מספיק לא?

ואין לי שלט כרגע אבל ראיתי שהמסוק מגיע כבר אם שלט

Shalev054
21-08-2011, 18:26:48
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?26203-%EE%E3%F8%E9%EB%E9%ED-%E4%F1%E1%F8%E9%ED-Setup-%E9%ED

benyogev
21-08-2011, 18:48:33
אני לא יכול לקנות חלקים ולבנות מסוק זה לא בשבילי אין מסוקים שהם RTF ? אפילו אם זה יעלה לי קצת יותר

Friman
21-08-2011, 20:46:36
חבל, ב3000₪ תוכל להרים מסוק הרבה יותר טוב.
כדאי מאד לבנות לבד. סיימתי לפני שבוע לבנות את המסוק הראשון שלי ותאמין לי שהיה לא קל ולא פשוט, ודרש המון שעות עבודה, אבל:
א. זו הנאה בפני עצמה, מסוג שונה.
ב. אתה לומד המון בדרך על המכניקה ואופן הפעולה של המסוק, וכן כן זה חשוב ותורם גם להטסה.
ג. זה משחרר אותך חלקית מהתלות בחברים ובמומחים לנושא הכיוונים והקיזוזים בהמשך. גם מסוק rtf דורש כיוונים וקיזוזים. אם בנית בעצמך את המסוק מספיק שידגימו לך פעמיים שלוש ולאחר מכן תהיה מסוגל להבין ולהסיק מסקנות ולעשות לבד כי אתה מכיר כל רכיב וכל בורג. אם אתה לא מכיר את מבנה המסוק שלך יהיה קשה להכליל וללמוד מהנסיון כי אתה לא מכיר את אופן פעולת המסוק ורכיביו וקשה ללמוד לנבא כיצד שינויים וקיזוזים במקומות כאלו ואחרים ישפיעו על התנהגות המסוק באוויר.
ד. טבעם של חפצים דוממים להשאר על הקרקע. מסוקים אינם כלי טייס יציבים ואצל מתחילים במיוחד, (ואני מתחיל ירוק ככה שתאמין לי שאני מדבר מנסיון) הם נוטים להגיע לרצפה במגוון צורות ודרכים חוץ מאשר על הסקידים (כן הנחיתה). ואז צריך לפרק ולתקן... עכשיו, אתה באמת רוצה להשקיע 3000₪ על מסוק שברגע הראשון שהוא ייתרסק (וזה יקרה מהר מאד. בלי לזלזל בך חלילה. זו פשוט הסטטיסטיקה וצריך להיות עם כישרון מולד אדיר כדי להימנע מריסוקים בתור מתחיל) תעביר אותו לשבת על המדף? או שתרצה לשלם כל ריסוק כמה מאות שקלים על תיקון? כי אף אחד לא יתקן לך אותו בחינם, בטח לא כפיתרון קבוע. אולי פעם פעמיים אבל לא כל ריסוק, וגם אתה לא תרגיש בנוח עם זה. אז תרצה לתקן לבד, סביר. אבל איך תתקן לבד אם אין לך שמץ של מושג איך המסוק בנוי?
ה. ויסלחו לי חברי הפורום שיחלקו עליי- זו לדעתי הנקודה הכי חשובה: אני אישית השקעתי המון שעות עבודה על המסוק שלי. לא רק בגלל שהמשימה בפני עצמה היא מורכבת. לא רק בגלל שאני חדש וחסר נסיון. בעיקר בגלל שאני פרפקציוניסט ואחרי שהשקעתי כ״כ הרבה כסף במסוק רציתי שהוא ייצא מושלם. ההשקעה האדירה הזו של שעות עבודה ותשומת לב והתמקדות במסוק גורמת לי מאד להעריך אותו ולכבד אותו. זה הרבה מעבר לכסף- כשהמסוק התרסק לי בריסוק הראשון (והיחיד בינתיים ;)) זה כאב לי לא רק בכיס. לכן אני מאמין שהשקעת הזמן והמאמץ הדרושים בבניית המסוק, כולל השקעת זמן מתאים לקריאה בפוסטים קודמים כאן בפורום ולמידת הנושא, יגרמו לך להטיס בהרבה יותר רצינות ואחריות כלפי עצמך, סובביך וכלפי המסוק שלך.

לגבי איזה מסוק, אתרגם את הציניות של החברים היקרים לאמירה פרקטית - יש המון מסוקים מצויינים למתחילים ומגוון דעות רחב מי הוא המסוק המיטבי. לא תוכל לקבל לכך תשובה ברורה. אגב, הבלייד 400 לא נכלל ברשימת המסוקים המצויינים למתחילים אצל רוב מי שתשאל, ככה מהיכרות סטטיסטית של נטיית התשובות פה בפורום, לא מהיכרות אישית כי אני לא מכיר אותו. זה מסוק קטן ולא נחשב לשיא האיכות. אבל עזוב, זה גם עניין של דעה ואני לא רוצה להכנס לפינה הזו. נקודת המפתח היא שכשתשקיע זמן ותלמד את הנושא, תדע יותר ותבין יותר את השיקולים השונים, ותוכל לשאול שאלות רלוונטיות וממוקדות יותר שעליהן תקבל תשובות שהן יותר ברמת עובדות ופחות ברמה של דעות ועמדות. למשל, אם היית מבקש להשוות בין הקופטר x 450 לבלייד 400 מבחינת יתרונות וחסרונות, סתם דוגמא שאני זורק, סביר להניח שהיית מקבל התייחסויות יותר ענייניות לשאלה שלך.
אז תשקיע קצת מאמץ וזמן, בלמידה ובהמשך גם בהרכבה. במיוחד בגלל שאתה הולך לדבריך לשים לטובת המסוק לא מעט כסף. אז תכבד את הכסף שלך בהתייחסות מתאימה מבחינת השקעת זמן ולמידה אחראית של הנושא.

Shalev054
21-08-2011, 21:10:20
אתמצת את מה שפריימן [ ;) ] אומר, אם אתה לא מתכוון להרכיב ולהכיר כל בורג במסוק שלך, ללמוד לכוון אותו, לשדרג ולתקן אותו כשצריך, אם אתה לא נהנה מזה לפחות כמו ההטסה עצמה- אל תכנס לתחביב... חבל על הכסף.

wind556
21-08-2011, 21:14:22
אל תקנה בלייד
זו קניה רעה ובזבזנית
יש לך תקציב למסוק משובח , אתה לא צריך את המסוק הנחות הזה
ב3000 ש"ח אתה יכול לקנות מסוק משובח מוכן לגמרי, מורכב ומכוון

benyogev
21-08-2011, 21:16:08
אוקיי תודה ופריימן כנראה שנגעתי לך ללב חח תודה

אם יהיה לי עוד שאלות אני יכתוב פה

Friman
21-08-2011, 21:51:03
אוקיי תודה ופריימן כנראה שנגעתי לך ללב חח תודה

אם יהיה לי עוד שאלות אני יכתוב פה
כמו שכתבתי אני מתחיל כמוך ולפני חודשיים שלושה שאלתי את אותן שאלות כמוך (תסתכל בהיסטוריה שלי. גם אני שאלתי על הבלייד 400 ואפילו התווכחתי בבורותי עם התשובות שנתנו לי). מבין את ההרגשה שלך ויודע יותר טוב ממך כמה אתה עדיין לא יודע. ולא מהתנשאות, דווקא מהזדהות ורצון לעזור לך לבחור את הבחירות הנכונות בשבילך. לכן, אל נא תשאל ״האם המסוק הזה והזה טוב בשבילי״ או ״איזה מסוק הכי טוב בשבילי״ אלא מה מאפיין כל מסוק וכל חלק במסוק ותחליט בעצמך האם וכיצד זה מתאים לצרכיך ומשאביך.

ורבאק, מה לא ברור בחתימה שלי?

benyogev
21-08-2011, 22:04:27
ורבאק, מה לא ברור בחתימה שלי?

:eek:

flyinglizard
22-08-2011, 00:24:17
בלייד 400 זה זבל. אין אחד שמטיס אותו סטוק (לא שאני מכיר לפחות), הכל שם זבל. ואני לא מדבר על מטיסי 3D אלא מתחילים. ובכל מקרה, שכח מRTF כי בריסוק הראשון שלך אתה תצטרך להבין מה הולך שם. קנה קיט ושלט איכותי. נכון, זה עבודה, אבל מסוקים בכלליות זה עבודה.

Shalev054
22-08-2011, 02:16:05
בלייד 400 זה מסוק נחמד, יש לי אותו ואני נהנה ממנו, אבל יש גם טובים ממנו.

יש לך כבר מערכת שלט? או שאתה כרגע בלי כלום? מה הסכום שאתה מוכן להשקיע?

sagi
22-08-2011, 06:34:08
הנה לך לינק לכל התשובות יש מלא מאמרים והשוואות בין המסוקים.
אני מקווה שזה יעזור לך.......

http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?26981-פורטל-המסוקים-החשמליים-התחילו-מכאן

oov
22-08-2011, 09:11:37
יש לי בלייד 400 ששודרג מאוד כולל ג'ירו של אליין, סרבואים מטאל, וגם בצד הויזואלי עבר מתיחת פנים רצינית ונראה פגז, אני מטיס אותו ונהנה ממנו מאוד,
אבל ב 3000 ש''ח תוכל להביא מסוק הרבה הרבה יותר טוב, כמה שלא אשדרג את הבלייד הוא בחיים לא יטוס כמו טירקס 450 לדוגמא..

זה כמו ברלינגו דיזל מול bmw m3 , אם תקשיב פה לאנשים תעשה קניה הרבה יותר חכמה , תחסוך המון כסף, ותהנה הרבה יותר מטיסה איכותית.
לי עודד עזר מאוד בצעדים הראשונים, אני ממליץ לך להתייעץ איתו.

שיהיה בהצלחה !

guy1a
22-08-2011, 09:33:21
OOV

תעלה תמונה :)

oov
22-08-2011, 09:51:40
5163051631

הדוגמן זה יונתן הבן שלי, שכבר טס יפה בסימולטור [ בן 5 וחצי ] :)

guy1a
22-08-2011, 10:09:55
זה ממש בלייד-רקס 400 :)

יפה .. !

ואחלה דוגמן !
:)