צפייה בגרסה מלאה : שאלה האם כדאי לקנות את ה -TREX 100
eshel
27-08-2011, 09:13:24
התחלתי להטיס מסוקים לא מזמן ועד עכשיו הטסתי מסוק פשוט של שלושה ערוצים די בהצלחה ואני רוצה להתקדם.
רציתי לדעת לאיזה מסוק כדאי להתקדם - חשבתי על ה trex 100
תודה
נולד לטוס
27-08-2011, 11:48:42
עוד צעצוע אם אתה מעוניין להתקדם תשקיע מאמץ בנעוצים ותקבל כל מה שצריך בשביל להתחיל ובמינימום תסכול והוצאות ,הכי חשוב תגיע לשטחי ההטסה תתחבר למדריך והוא ביחד איתך ימצא את המסוק הדרך בשביל להכניס אותך לתחביב בכיף
Yoav Lahav
27-08-2011, 12:17:42
שלום לך מר אשל.
אל תתקרב ל TREX100 אתה סתם תזרוק כסף רב לפח ללא תמורה שמצדיקה זאת. אני ממליץ לך בחום רב ומנסיון עוד יותר רב לקנות ב hobbyking.com את ה SOLOPRO V2 או V1.
ההבדל בין V1 ל V2 הוא רק בצבע.
עולה 53 דולר ל PREMIUM MEMBER + משלוח. חלקים זולים מאד. מסוק עמיד ואמין ביותר ואין יותר טוב ממנו להתחלה של ההתחלה.
תזמין לך על ההתחלה גם כמה זנבות , צירים ראשיים מגלשיים וסוללות רבות. סוללה עולה 5-6 שקל.
מעולה להטסה בבית ולא מגביל אתך שמש גשם חושך וכו.
הוא נתן לי נקודת התחלה מצויינת ל 450PRO שיש לי כיום.
אל תקנה אפילו חלק קטן ממנו בישראל כי ההבדלים הם אדירים. המסוק וחלקיו יקרים כאן פי 4 עד 10 מהמחירים בחו"ל.
תקפיד לקנות כמה חלקים במרוכז עד 100 גרם ותשלם 3 דולר משלוח על כולם.
דבר איתי בפרטי אם אתה רוצה עוד עזרה בעניין ה solopro.
יואב.
התחלתי להטיס מסוקים לא מזמן ועד עכשיו הטסתי מסוק פשוט של שלושה ערוצים די בהצלחה ואני רוצה להתקדם.
רציתי לדעת לאיזה מסוק כדאי להתקדם - חשבתי על ה trex 100
תודה
Friman
27-08-2011, 15:24:39
+1 לסולו פרו
+2 לקנייה בחו״ל
-5 לקנייה מהובי קינג. המקלטים שלהם לסולו פרו הם חיקויים ברמת עמידות נמוכה. מנסיון.
ניתן לקנות מ http://www.miracle-mart.com
כל יתר חלקי החילוף לסולו פרו, מצטרף להמלצה - לקנות מהובי קינג. רק לא את המקלט.
אני אישית קניתי מe-bay, עלה 80$ כולל משלוח.
גם אני המסוק הראשון שהטסתי הוא הסולו פרו
קניתי בארץ ב 800 ש''ח !! כן אני אני יודע אחח אאוץ' $%$^& - 80$ ב ebay כולל משלוח ..
אז לא הכרתי את הפורום הזה ..
Yoav Lahav
27-08-2011, 16:06:05
אישית הסולו פרו שהיה לי עבד מצויין וכולו היה ה HOBBYKING אבל אם מר פרימן אומר שהמקלט שלהם דפוק אז כנראה לי היה מזל.
לך עם פרימן!
דרך אגב הטסתי אותו הרבה בלובים ענקיים של מלונות כשאני יושב בספה ונוחת רק להחליף סוללה ולקחת שלוק מהמיץ.
כייף שיגעון. תזמין סולו פרו מיד!
guy1a
27-08-2011, 16:09:46
כל הכבוד גיל :)
נולד לטוס
27-08-2011, 16:21:19
בכל זאת מנסיון לא קטן אני אומר חבל על הכסף ,בכסף הזה תקנה שלט לסימולטור כמו שצריך תתאמן הרבה על התנהגות מסוק 6 ערוצים ותוכל לקבל המון ביטחון וכישורים בסימולטור ,אף סולו ודומיו לא יתן לך את אשר הסימולטור נותן מה גם הסימולטור מלווה גם ובמיוחד כאשר מתקדמים ,החיסכון בתסכול מריסוקים מיותרים פשוט יקטן משמעותית וכל זה בעלות של 150-200 ש"ח ,אני חושב שזה הרבה יותר נכון בשבילך .
מעבר לכך המשך לפעול לפי התגובה הראשונה שלי ובכך אני מבטיח לך הנאה צרופה ובפחות בזבוז כוחות נפשים וכלכלים מיותרים . בהצלחה. (סולו פרו ודומיו צעצועים חמודים אך לא מתנהגים בכלל כמו מסוק 6 ערוצים נקודה!!!)
סולו פרו הוא מסוק 4 ערוצים שתנועת הסטיק גורמת לזוז לכיוון שפקד המטיס וברגע שעזבת את הסטיק המסוק מתישר מעצמו שלא כמו ב6 ערוצים המסוק ממשיך בתנועה האחרונה וללא תיקון הוא פשוט ימשיך כך ,ההטסה השונה יכולה להטמיע הרגלים לא נכונים ומעכבים ברגע שתתקדם למסוק 6 ערוצים וחבל
eshel
28-08-2011, 21:33:24
תודה רבה לכולכם.
danoneyal
28-08-2011, 23:20:20
הטסתי את ה- trex 100 הוא מאוד דומה ל- balse msr שהיה לי , אחלה מסוק יחסית למסוק בגודל הזה , ברור שיש גרסאות יותר זולות ה- solo pro שהוא להיט, מאוד כיף להטיס במקומות סגורים , אחלה מסוק לתרגל איתו ריחופים בכל הצדדים וקצת קצת הקפות איטיות, הקפות מהירות הזנב לא סוחב.
hatul
29-08-2011, 21:48:27
איך אתה יודע שהמקלטים הם חיקוי ? (לי אכן הלכו 2 לוחות במכה קטנה)
+1 לסולו פרו
+2 לקנייה בחו״ל
-5 לקנייה מהובי קינג. המקלטים שלהם לסולו פרו הם חיקויים ברמת עמידות נמוכה. מנסיון.
ניתן לקנות מ http://www.miracle-mart.com
כל יתר חלקי החילוף לסולו פרו, מצטרף להמלצה - לקנות מהובי קינג. רק לא את המקלט.
אני אישית קניתי מe-bay, עלה 80$ כולל משלוח.
Friman
29-08-2011, 22:55:40
אלו השמועות שרצות בrcgroups.
ומנסיון אישי. לי הלכו 2 לוחות כאלו תוך יום כל אחד מהם בגלל מכותקטנות שהלוח המקורי עמד בהם בלי להניד עפעף. או לינק.
הלוח המקורי מאידך גם הלך לי תוך יום, אבל זה בגלל שהוא נפל לקערת המים של הכלב. ואגב גם אז הוא המשיך לתפקד כמעט באופן מלא, חוץ מהסרבו של הaileron.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.