התחברות

צפייה בגרסה מלאה : זהירות! מהיום עוצרים פעמים בתמרור עצור !

sagi
28-08-2011, 09:00:22
מסתבר שלא רק אני נתקלתי בתופעה הזו ששוטרים
טוענים שלא עצרת בעצור. יתרה מכך מכיוון שהתופעה
כבר מוכרת ישנם נהגים שהתחילו לצלם את הנהיגה שלהם.
להלן סרטון של נהג שקיבל ד"וח על אי עצירה בעצור.

בכל אופן אני היום עוצר פעמים לפני מעבר חציה/קו עצירה ובקו הצומת.
המדינה לא תגדיל את כיסה על חשבוני ולא משנה מה !!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=87H0IZm4n2I&feature=feedlik

guy1a
28-08-2011, 09:07:15
תסתכל בפורום FPV
יגאל כבר התחיל שרשור עם שם לא קשור ולא ענייני בנושא הזה עם יעוץ למצלמות ...

guyro
28-08-2011, 09:21:21
יש להם עוד פטנט, נותנים לך קנס על אי עצירה בעצור שלמעשה אין שלט עצור...
קרה לי בין רשפון לכפר שמריהו שעצרו אותי בטענה שלא עצרתי בעצור, ולפני עומדים עוד כמה נהגים שתפסו אותם,
אמרתי לעצמי לא הגיוני שפיספסתי את השלט , ירדתי מהאוטו והלכתי ברגל לצומת, ובאמת לא היה שלט עצור!!!

2 השוטרים היו בתדהמה, והתחילו להגיד שהם נשבעים שהם ראו שם שלט עצור... הדבר הבא שהם עשו , זה להתקשר למוקד ולשאול איך מבטלים קנס...

ששאלתי אותם מה עם כל הנהגים שכבר "נתפסו" שם באותו יום, הם הבטיחו שהם יטפלו בזה....להאמין להם ?

sagi
28-08-2011, 09:22:57
תסתכל בפורום FPV
יגאל כבר התחיל שרשור עם שם לא קשור ולא ענייני בנושא הזה עם יעוץ למצלמות ...
ראיתי והוא פתח שרשור על מצלמה ולא על הנושא עצמו :D
לעומת השרשור הזה שמדבר על איך ומה לעשות בתמרור עצור !

adibenbasat
28-08-2011, 11:44:20
בדברים האלו מרתיחים לי את הדם:mad:, האצבעות שלי רועדות שאני כותב עכשיו:mad:, זה לא יאומן, טעון לי בפה צרור של קללות שעדיף שאמנע מלכתוב:mad: אני מקווה שהשוטר הזה ישלם את הכנס שלו:mad:.
צריך לעלות את הסרטון הזה בכול מקום שאפשר, במהדורות החדשות יש עורכים שגם אותם עורכים, ככה שלא תמיד ניתן, או שמעלים סרטון כזה ב"פינה מצחיקה" כמו "הצינור".
אחר כך מתפלים למה חצי מדינה חוטפת קריזה על המערכת..:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::m ad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

SHAHAR AB
28-08-2011, 11:54:17
שגיא ראיתה בסרטון היכן עמד השוטר בכלל גם אם הייתה עוצר פעמיים הוא לא היה רואה אותך והמצחיק שהוא אמר שהשוטר השני גם ראה והוא בכלל ישב ברכב ממש סופר שוטר ***
השוטרים של היום הפכו לגובי מיסים כאילו לא חסר לנו כאלה.
שבוע טוב

guy1a
28-08-2011, 12:20:42
בדברים האלו מרתיחים לי את הדם:mad:, האצבעות שלי רועדות שאני כותב עכשיו:mad:, זה לא יאומן, טעון לי בפה צרור של קללות שעדיף שאמנע מלכתוב:mad: אני מקווה שהשוטר הזה ישלם את הכנס שלו:mad:.
צריך לעלות את הסרטון הזה בכול מקום שאפשר, במהדורות החדשות יש עורכים שגם אותם עורכים, ככה שלא תמיד ניתן, או שמעלים סרטון כזה ב"פינה מצחיקה" כמו "הצינור".
אחר כך מתפלים למה חצי מדינה חוטפת קריזה על המערכת..:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::m ad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

אחי :) תנשום עמוק
הסרטון פורסם בלי עריכה ובלי עניינים אצל יאיר לפיד ביום שישי בערב.

guyst
28-08-2011, 13:34:38
יש להם עוד פטנט, נותנים לך קנס על אי עצירה בעצור שלמעשה אין שלט עצור...
קרה לי בין רשפון לכפר שמריהו שעצרו אותי בטענה שלא עצרתי בעצור, ולפני עומדים עוד כמה נהגים שתפסו אותם,
אמרתי לעצמי לא הגיוני שפיספסתי את השלט , ירדתי מהאוטו והלכתי ברגל לצומת, ובאמת לא היה שלט עצור!!!

2 השוטרים היו בתדהמה, והתחילו להגיד שהם נשבעים שהם ראו שם שלט עצור... הדבר הבא שהם עשו , זה להתקשר למוקד ולשאול איך מבטלים קנס...

ששאלתי אותם מה עם כל הנהגים שכבר "נתפסו" שם באותו יום, הם הבטיחו שהם יטפלו בזה....להאמין להם ?

הזוי לחלוטין!

adibenbasat
28-08-2011, 13:39:57
אחי :) תנשום עמוק
הסרטון פורסם בלי עריכה ובלי עניינים אצל יאיר לפיד ביום שישי בערב.

נושם, נושם..;) טוב לדעת שהסרטון הזה עלה החדשות..
הדברים האלו כול כך מעצבנים אותי:mad: לנשום..;)