PDA

צפייה בגרסה מלאה : בעיה בזנב TREX 450 PRO

ofaingu
30-08-2011, 19:00:44
הכל מקורי סטוק ,אליין סופר קומבו.
הביעה היא שאתמול עליתי לטיסה ומשום מה הזנב התחיל לרעוד כמו פה בווידאו רק יותר בצורה זורמת ולא נתקעת כמו שם...

http://www.youtube.com/watch?v=g-wDbdCkjYc&feature=player_embedded
בדקתי הכל,החלפתי את הספוג של הג'יירו ,בדקתי שהזנב מסתובב חלק ואין תקיעות בשום מקום ,לא נגעתי בסט אפ ולא בכלום ,פתאם זה הופיע באחת מן הטיסות.
מה גם שמתי לב שיש לזנב שלי חופש כזה:

http://www.youtube.com/watch?v=COy2_kSMJ84&feature=player_embedded
אני לא מוצא שום דרך לפתור את זה אבל אני סבור שזה לא מקור הבעיה כי הרבה אמרו לי שיש להם חופש כזה.
*כשאני לא במצב שומר זנב הזנב לא רועד אבל נניח שאני מעביר לאיידל אז קורב משהו מוזר כי גם הזנב לא שומר וגם כאילו הסרוו עושה מה שהוא רוצה ולפעמים רק מגיב וכשהוא מגיב נניח לפול סטיק שמאלה אז הוא מסובב את המסוק באיטיות וכשאני משחרר הוא ממשיך כאילו אני לא בשומר זנב.
באמת שבדקתי הכל מבחינה מכאנית ומבחינת השלט -לא נגעתי בכלום ממש כלום והמסוק הזה טס כמה פעמים 3D ללא שום בעיה כזו.יש מצב שנדפק לי הג'יירו?

בתודה רבה מראש,
אור

ofaingu
30-08-2011, 19:38:50
לפעמים אני ממריא וזה נראה שהבעיה נעלמה אבל אז כשאני עושה רבע סיבוב עם הזנב או כל נגיעה בזנב זה מתחיל שוב ואז מפסיק ומתייצב

MrGenady
30-08-2011, 20:17:33
נראה כמו בעיה מכנית ! החופש שתיארת נראה תקין לחלוטין..

לפי דעתי התנועה של הזנב על הציר לא חלקה,היתה לי בעיה כזו בעבר .. תבדוק את זה,שים קצת ספריי סיליקון על הציר ותעלה GAIN בג'יירו..

wind556
30-08-2011, 20:47:29
זה אכן נראה כמו מכאניקה לקויה
לפני שאתה משמן משהו, אתה חייב לנקות בצורה יסודית ורק אז לשמן, ורק עם שמן סיליקוני

ofaingu
31-08-2011, 11:00:41
ח'ברה הכל זז חלק שם...

SEVEN
31-08-2011, 11:09:56
אם אתה מטיס עם הג'יירו המקורי 780 של אליין, היו תלונות על כך שהוא נוטה להדפק, אני הייתי בודק עם ג'יירו אחר אם משחק עם הגיין לא עוזר.

wind556
31-08-2011, 11:24:20
אם אתה מטיס עם הג'יירו המקורי 780 של אליין, היו תלונות על כך שהוא נוטה להדפק, אני הייתי בודק עם ג'יירו אחר אם משחק עם הגיין לא עוזר.

זאת בהחלט אפשרות

ofaingu
31-08-2011, 11:24:41
כן זה 780של אליין,משחק עם הגיין לא עוזר אבל רואים שהוא משפיע,זה נראה לפי התגובות של הזנב שהסל"ד משחק למרות שזה לא נשמע ככה...

Yoav Lahav
31-08-2011, 14:32:42
כן זה 780של אליין,משחק עם הגיין לא עוזר אבל רואים שהוא משפיע,זה נראה לפי התגובות של הזנב שהסל"ד משחק למרות שזה לא נשמע ככה...

תבדוק עוד:
1. אם יש החלקה בתמסורת לרוטור הזנב. החלקה כזו יכולה לקרות ב TT בחיבורי הקצוות.
או שגלגל השיניים הקטן, לא פטריה, שיושב על ציר מתכת בתוך המסוק, מחליק על הציר שלו.
2. האם מיסבי הגריפ החיצוניים שלמים? יתכן שהם נשברו לך ונועלים את פסיעת הזנב.
3. האם ה GYRO נוגע במשהו מלבד משכך הזעזועים שלו?