PDA

צפייה בגרסה מלאה : חדשות ALIGN T-Rex 500E V2

tkolber
03-09-2011, 09:08:48
נראה מצויין, ממש שונה לגמרי:
http://www.infinity-hobby.com/main/article_info.php?articles_id=243

MrGenady
03-09-2011, 09:25:21
במחיר הזה עדיף לקחת כבר 550 לפי דעתי!

Friman
03-09-2011, 09:47:55
המבנה של הראש שונה וגם עשו שינויים בפריים.
ונדמה לי שגם בתמסורת משהו נראה לי שונה? לא התעמקתי כ"כ.
ויש דגם ג'יירו חדש! נקווה שיחפה על החסרונות של הGP780.
למרות שאני מסכים עם גינאדי. גם במחיר של הESP הקיים הייתי מעדיף לקנות כבר 550, וזה בטח יהיה יותר יקר.

eliranh03
03-09-2011, 10:46:48
הוא נראה דומה ל600 E PRO

dror_z
03-09-2011, 11:57:04
נראה שאליין מחקים את gaui
המיקום של הסרוו זנב
הראש
יפה שאליין לומדים מהטובים :o

MrGenady
03-09-2011, 12:39:08
נראה שאליין מחכים את gaui
המיקום של הסרוו זנב
הראש
יפה שאליין לומדים מהטובים :o

אל תשווה בכלל את זה לאליין!! אין על הפשטות,נוכות ואיכות של אליין!

wind556
03-09-2011, 14:16:38
אל תשווה בכלל את זה לאליין!! אין על הפשטות,נוכות ואיכות של אליין!

נראה שלא הרכבת הוריקאן בחיים שלך אם אתה אומר דבר כזה

הטי רקס נראה מצויין, אבל אבל אין על הפשטות נוחות ואיכות של ההוריקאן (ואני בכלל לא מתייחס למחיר)

דרור, הם עוד לא הפנימו הכל, עוד לא למדו איך למקם סרוואים כמו שצריך, במיוחד את הסרוו האחורי :p

wind556
03-09-2011, 15:00:25
יונתן, אתה אולי מוכשר בהטסה, התברכת, אבל ממרומי גילך המכובד (13) מעולם לא הפגנת הבנה טכנולוגית כלשהיא.
לא בתחילת דרכך ולא עכשיו.

זכותך כמובן לכל דעה , כמו כל אחד אחר כאן, אבל להתבטא כפי שאתה מתבטא, זאת בדיוק הסיבה שאוסרים על בני גילך להרשם לפורום

MrGenady
03-09-2011, 19:39:24
יונתן, אתה אולי מוכשר בהטסה, התברכת, אבל ממרומי גילך המכובד (13) מעולם לא הפגנת הבנה טכנולוגית כלשהיא.
לא בתחילת דרכך ולא עכשיו.

זכותך כמובן לכל דעה , כמו כל אחד אחר כאן, אבל להתבטא כפי שאתה מתבטא, זאת בדיוק הסיבה שאוסרים על בני גילך להרשם לפורום

עודד תגיד,למה אתה אוהב את הקישקוש הזה,מה זה נותן לך להיתוכח כאך עם אנשים?? לכל אחד יש את הדע שלו וזה זכותו,אתה לא יכול לחלוק עליו..
בעוד שזה מדובר באנשים שהטיסו גם וגם ושיודעים להטיס טוב ולהבחין מה טוב בישבילו,תביע את הדע שלך בלי לרדת נמוך.

wind556
03-09-2011, 19:55:51
עודד תגיד,למה אתה אוהב את הקישקוש הזה,מה זה נותן לך להיתוכח כאך עם אנשים?? לכל אחד יש את הדע שלו וזה זכותו,אתה לא יכול לחלוק עליו..
בעוד שזה מדובר באנשים שהטיסו גם וגם ושיודעים להטיס טוב ולהבחין מה טוב בישבילו,תביע את הדע שלך בלי לרדת נמוך.

"זכותך כמובן לכל דעה , כמו כל אחד אחר כאן, אבל להתבטא כפי שאתה מתבטא, זאת בדיוק הסיבה שאוסרים על בני גילך להרשם לפורום"

לזה אתה קורא לרדת נמוך?

ואיפה הזכות שלי לדעה?
איך אתה מצליח להפוך כך את הדברים רק כי דעתי שונה משלך?
הרי אנחנו לגמרי מסכימים אחד עם השני על ענייני הבעת דעות,ואני יכול לחלוק על כל אחד, גם אתה, ואתה יורד מאד נמוך, אפילו יותר נמוך מהילד :

"עודד תגיד,למה אתה אוהב את הקישקוש הזה"

העיקר שאתה מגן בחירוף נפש על המותג החביב עליך, וכשמישהו אחר עושה את זה אתה עולה על טורים

dror_z
03-09-2011, 20:22:45
יונתן

כאחד שנמנה על דור העתיד שלנו בתחום הזה
אתה צריך להיות אחר שקול יותר, ממלכתי ולא להגרר ולזרוק תגובות שלא קשורות בכלל לנושא של השרשור
מבין שאתה עובר כל חודשיים לסוג מסוק אחר (לא זוכר אם היה גם טי רקס )
בנוסף יש מצב בעתיד שתמצא את עצמך מטיס gaui
( אם הם יחליטו שאתה מספיק טוב כדי לתת לך חסות )
תחשוב על זה

yossis
03-09-2011, 20:25:42
נראה טוב !

Friman
03-09-2011, 20:45:10
אני מניח שאם לא היה מדובר בנער צעיר אף אחד לא היה כותב לו שזו התבטאות לא ראויה או מתעסק בכלל בזכותו להביע דעתו בפורום. מה רלוונטי היותו בן 13 או בן 94 לזכותו להביע דעה?
מנגד, ת׳כלס יונתן יש משהו בדבריו של דרור, עבורך ספציפית. תחשוב על זה.

danoneyal
03-09-2011, 20:47:20
מספיק פעם אחת להטיס הורקין בשביל להבין ........ שללא כל ספק זה מסוק למתחילים, מאוד זול , מאוד יציב, ריחופים , קצת הקפות , פירואטים .....
הוא קל לבניה ולתחזוקה ובמחיר שלו עדיף למתחיל שרוצה להתנסות לרכוש אותו מאשר להשקיע במסוק איכותי,וזה בסדר, אנשים גם קונים מסוקי שאטל, אני משער שאם אני הייתי היום נכנס לתחום גם אני הייתי רוכש אחד שכזה
אבל בוא נהייה רציניים ולא נשלה את האנשים שהוריקן בגיאומטריה שלו משתווה למסוקי 3D איכותיים, באמת אנשים לא טיפשים ויודעים לזהות איכות כשהם רואים אותה.
אני מעריך שבעוד חצי שנה מהיום (ואל תתפסו אותי במילה) הפורום יהיה מוצף בהוריקנים למכירה מ- 2 סיבות
הראשונה - מתחילים שהתייאשו ומוכרים למתחילים אחרים
השנייה - המתחילים של אתמול הם המתקדמים של המחר שירצו מסוק שיוכל להתאים לקצת יותר מריחופים והקפות
בעלי ההוריקין אל תתבאסו - עשיתם קניה מצוינת רק תבינו שזה מסוק למתחילים ועל מנת להתקדם לרמה של יונתן הידוע בכינו "יונתן 1" תצטרכו מסוק קצת שונה, והרבה יותר יקר.
איכות עולה כסף .....

ויונתן אחרי שפגשתי אותך אני יכול לומר בלב שלם שאתה תותך וצנוע שזה הכי חשוב.

DanielJoseph20
03-09-2011, 21:15:25
מה יונתן, לא נהנת להטיס את ההוריקאן שלי !?:o

נולד לטוס
03-09-2011, 21:20:37
יונתן נו עזר לך המכשיר שלי לפתוח את הקפיץ ?

oz_adari
04-09-2011, 23:32:35
http://blog.flying-hobby.com/rc-news/align-t-rex-500e-and-500efl-pro-super-combo-released

paylot
20-11-2011, 23:49:33
מספיק פעם אחת להטיס הורקין בשביל להבין ........ שללא כל ספק זה מסוק למתחילים, מאוד זול , מאוד יציב, ריחופים , קצת הקפות , פירואטים .....
הוא קל לבניה ולתחזוקה ובמחיר שלו עדיף למתחיל שרוצה להתנסות לרכוש אותו מאשר להשקיע במסוק איכותי,וזה בסדר, אנשים גם קונים מסוקי שאטל, אני משער שאם אני הייתי היום נכנס לתחום גם אני הייתי רוכש אחד שכזה
אבל בוא נהייה רציניים ולא נשלה את האנשים שהוריקן בגיאומטריה שלו משתווה למסוקי 3D איכותיים, באמת אנשים לא טיפשים ויודעים לזהות איכות כשהם רואים אותה.
אני מעריך שבעוד חצי שנה מהיום (ואל תתפסו אותי במילה) הפורום יהיה מוצף בהוריקנים למכירה מ- 2 סיבות
הראשונה - מתחילים שהתייאשו ומוכרים למתחילים אחרים
השנייה - המתחילים של אתמול הם המתקדמים של המחר שירצו מסוק שיוכל להתאים לקצת יותר מריחופים והקפות
בעלי ההוריקין אל תתבאסו - עשיתם קניה מצוינת רק תבינו שזה מסוק למתחילים ועל מנת להתקדם לרמה של יונתן הידוע בכינו "יונתן 1" תצטרכו מסוק קצת שונה, והרבה יותר יקר.
איכות עולה כסף .....

ויונתן אחרי שפגשתי אותך אני יכול לומר בלב שלם שאתה תותך וצנוע שזה הכי חשוב.

אני מסכים אתך לגבי שזה מסוק מצוין למתחילים ,אבל זה לא סוטר שזו הסיבה שמוכרים אותם אלא רוצים להשתדרג וזה בסדר אני אישית שידרגתי את מכלול הראש והזנב ואת הזרועות ויש לי מסוקים יותר מתקדמים, ועדיין מטיס אותו בהנאה :cool:

עמיתפורת
21-11-2011, 02:24:43
יואו למה תמיד חייבים להוציא איכס מכל פוסט כאן?
מה זה נותן לכם?

סאונד בראש
21-11-2011, 06:30:19
בחזרה לשירשור
לפחות רואים פה שיפור בדגמים
ממעיטים כבר להשתמש בחלקי פלסטיק , ועברו לאלומיניום וקרבון

T_A
21-11-2011, 07:05:03
לגופו של עניין - המחיר לדעתי פשוט לא סביר , במיוחד גירסה פלייבר

wonderd
21-11-2011, 07:28:53
צחי - מה קורה איתך לאחרונה - אתה מוצא לנו הרבה מוצרים חדשים - נראה שאתה מחפש משהו...אפשר לעזור?? :) :)
מדהים איך אפילו שירשור פשוט של מוצר חדש הופך לויכוח מול אוהדי ההוריקאן המעאפן הזה..

לגבי המסוק - ה 500ESP הרגיל עולה באיזור ה 500$ לדעתי, גם את זה אפשר להשיג במחיר 'נורמלי' היום ובכל מקרה פחות מה 550 שמאותה הסידרה בלפחות 150$..
אם מתייחסים למחירים מסדרות שונות אז אפשר באותה המידה לומר שכבר עדיף לקנות את ה 600ESP במקום ה 550, מה שלא נכון בעליל מכיוון שה 600ESP קצת מיושן לעומת הסדרות החדשות.

T_A
21-11-2011, 10:49:08
במקרה של הסדרה החדשה 700$ לפלייבר 500TREX או 800$ בערך לפלייבר TREX600 , עדיף כבר TREX600 (ברור שיש עוד ים הוצאות נלוות , אני מדבר רק על הקיט)

sagi
21-11-2011, 11:22:47
ויש דגם ג'יירו חדש! נקווה שיחפה על החסרונות של הGP780.

זה לא ג'ירו חדש אלא מערכת פלייברלס חדשה !
ומה בדיוק החסרונות של ה-780 ? מלבד חוסר
ידע של מטיס להתקין והלגדיר אותו !
יש לי כבר כמה סרטונים שלי אישית עם ה-780 שעובד
על ה-700 שלי ומגיב בדיוק כמו הספארטן קווארק ובקרוב
יהיה עוד סרטון של ה-780 על מסוק 600 ניטרו !
ואם כל החכמי חלם יקראו את הנתונים הטכנים של הג'ירו הנ"ל
לעומת הספארטן תמצאו שנים או שלושה הבדלים.

1. המהירות תיקון של ה-780 הינו 500 מעלות לשניה
לעומת 700 מעלות לשניה בספארטן !
2. ה-780 נוח להגדרה ולא מצריך תפעול שלט מסורבל כמו הספארטן.
3. חיבור הסרוו זנב בספארטן הינו בקצה החוט לעומת ב-780 שהינו בגוף הג'ירו.

ורק לידע הכללי ה-780 דורש מיתקון בדיוק כמו הספארטן מבחינת מדבקות דו-צדדיות.
שיהיה אחלה יום !

naor14
21-11-2011, 12:56:05
המסוק נראה מדהים. שמעתי שהוא מגיע בסט אפ אורגינל
ל 3100 סלד. ללא ספק נראה מסוק מקצועי שמתאים לטיסה אגרסיבית.
משום מה נראה לי שהמגש התחתון שלו שביר מאוד.

wind556
21-11-2011, 15:50:40
זה לא ג'ירו חדש אלא מערכת פלייברלס חדשה !
ומה בדיוק החסרונות של ה-780 ? מלבד חוסר
ידע של מטיס להתקין והלגדיר אותו !
יש לי כבר כמה סרטונים שלי אישית עם ה-780 שעובד
על ה-700 שלי ומגיב בדיוק כמו הספארטן קווארק ובקרוב
יהיה עוד סרטון של ה-780 על מסוק 600 ניטרו !
ואם כל החכמי חלם יקראו את הנתונים הטכנים של הג'ירו הנ"ל
לעומת הספארטן תמצאו שנים או שלושה הבדלים.

1. המהירות תיקון של ה-780 הינו 500 מעלות לשניה
לעומת 700 מעלות לשניה בספארטן !
2. ה-780 נוח להגדרה ולא מצריך תפעול שלט מסורבל כמו הספארטן.
3. חיבור הסרוו זנב בספארטן הינו בקצה החוט לעומת ב-780 שהינו בגוף הג'ירו.

ורק לידע הכללי ה-780 דורש מיתקון בדיוק כמו הספארטן מבחינת מדבקות דו-צדדיות.

שיהיה אחלה יום !

שגיא, אתה חוזר על המאנטרה הזאת שוב ושוב, ומתעלם מהדברים הנאמרים:

אף אחד בעולם, כולל גם אותי, לא אמר שה780 עובד גרוע, להיפך, הוא נוח מאד לתיפעול ועובד מצויין

אבל הוא אינו אמין, הוא נוטה למצבי רוח ומחליט בעצמו מתי לעבוד ומתי לא
ואין כאן בכלל עניין של הגדרות נכונות או לא, הג'יירו הזה מפסיק לעבוד מדי פעם, ואת זה ראיתי במו עיני לפחות ב10 מיקרים שונים, 1 מתוכם אצלי, והשאר אצל מטיסים אחרים. הג'יירו הזה נפסל מסיבות סטטיסטיות ולא מחוסר בתכונות

וברור שיש גם כאלה שהוא מתפקד טוב במסוק שלהם, אתה בר מזל, לא יותר.
ואכן, שיהיה אחלה יום..

ziki
21-11-2011, 16:19:55
נראה שלא הרכבת הוריקאן בחיים שלך אם אתה אומר דבר כזה

הטי רקס נראה מצויין, אבל אבל אין על הפשטות נוחות ואיכות של ההוריקאן (ואני בכלל לא מתייחס למחיר)

דרור, הם עוד לא הפנימו הכל, עוד לא למדו איך למקם סרוואים כמו שצריך, במיוחד את הסרוו האחורי :p

עודד
אתה מדבר על ההוריקאן 425 נכון?
זה לא באמת מסוק בר השוואה לטירקס, לא באיכות, לא בגאומטריית הראש, לא בתושבות לסרוואים ואפילו לא בחופה ולא ב"קידושין".
החדש של גאווי כן אבל ה 425 המוכר ,ממש לא.