PDA

צפייה בגרסה מלאה : שאלה להבים חדשים לאחר ריסוק - מה עדיף למסוק 550 טירקס להבי 520 או 550 ?

Ts7
05-09-2011, 18:13:03
תודה רבה לכל מי שיוכל להשקיע מזמנו לעזור לי להחליט מה להזמין.

MrGenady
05-09-2011, 20:13:20
אהלן גיא!! תגיד, למה ריסקתה אותו???:D

תיראה,זנב זה לא משנה כ"כ, תשים 90 KBDD (אם יהיו רעידות מקסימום תוריד קצת גיין) ,זה מה שבא בסטוק גם אבל קרבון.

עכשיו לראש אתה לא צריך 550 עדיין - זה מוסיף יותר כח ,דחף למסוק שאתה עוד לא הגעתה לשלב הזה,המסוק הזה גם ככה חזק מאוד!!
זה סתם יקצר לך את הזמן טיסה! (לפי דעתי)
ותרשום לי בפרטי איך ריסקתה אחי..

ziki
05-09-2011, 20:48:47
לא דחף ולא כוח

להבים גדולות יותר = יציבות ודיוק בטיסה, אוטורוטציות טובות יותר, מהירות טיסה גבוה יותר תוך שמירה על יציבות, מסוק פחות זריז בתמרונים חדים.
להבים קצרות יותר = זריזות גדולה יותר, מסוק פחות יציב וכו...
ההשוואה מתייחסת בין שני להבים מאותו סוג בגודל שונה.
אם אתה בדרך ל D3 חזק עבור לקצרות יותר, אם אתה מחפש את היציבות והדיוק אז ארוכות יותר.

בקשר ללהבי זנב, מאד תלוי באיכות הגירו שיש לך
להבי זנב גדולים יותר מהסטנדרט של המסוק ידרשו ממך להוריד רגישות מהג'ירו, יהיו כאלו שיתמודדו טוב עם העניין ויהיו כאלו שלא.
באופן כללי זה מיותר לדעתי

MrGenady
05-09-2011, 21:25:12
לא דחף ולא כוח

להבים גדולות יותר = יציבות ודיוק בטיסה, אוטורוטציות טובות יותר, מהירות טיסה גבוה יותר תוך שמירה על יציבות, מסוק פחות זריז בתמרונים חדים.
אם אתה בדרך ל D3 חזק עבור לקצרות יותר, אם אתה מחפש את היציבות והדיוק אז ארוכות יותר.

להבי זנב גדולים יותר מהסטנדרט של המסוק ידרשו ממך להוריד רגישות מהג'ירו, יהיו כאלו שיתמודדו טוב עם העניין ויהיו כאלו שלא.

אל תסתיר את הצמך..."מהירות גבוה יותר" זה כח דחף יותר גדול,שכולל בתוכו גם מעמץ על המנוע יותר גדול!
מן הסתם הקוטר גדל שזה אומר שטח מגע גדול יותר!

Ts7
05-09-2011, 23:00:46
לא דחף ולא כוח

מה הסטנטרט של להבי הזנב של הטירקס 550? ה 85MM אני צודק?

ותודה רבה :).

flyinglizard
05-09-2011, 23:37:44
להב ראשית גדולה יותר תגרום למסוק להרגיש יותר קליל ופחות חד. זה הכל. אם אתה אוהב את ההרגשה הזו, קח את הלהבים הגדולות יותר. לגבי להבי הזנב, האינטרס שלך הוא להשתמש בלהב הכי קצר שהזנב עובד איתו בסדר. להב גדולה יותר נותנת יותר "סמכות" לג'יירו מבחינת התיקון. זה בערך כמו להעלות גיין אבל לא בדיוק, פשוט יש יותר כוח לזנב. החסרון המרכזי הוא התקרבות להב הזנב לקרקע כשאתה נוחת, יותר קל לפגוע בלהב ארוכה.

Ts7
06-09-2011, 08:28:35
תודה רבהה על הפרטים עזרתם לי מאוד :)

Ts7
06-09-2011, 09:06:34
אהלן גיא!! תגיד, למה ריסקתה אותו???:D

תיראה,זנב זה לא משנה כ"כ, תשים 90 KBDD (אם יהיו רעידות מקסימום תוריד קצת גיין) ,זה מה שבא בסטוק גם אבל קרבון.

עכשיו לראש אתה לא צריך 550 עדיין - זה מוסיף יותר כח ,דחף למסוק שאתה עוד לא הגעתה לשלב הזה,המסוק הזה גם ככה חזק מאוד!!
זה סתם יקצר לך את הזמן טיסה! (לפי דעתי)
ותרשום לי בפרטי איך ריסקתה אחי..

תגיד אחי בקיט המקורי מה הגיע לך בלהבי זנב? ה 85mm או ה 90mm ?

תודה :)

yooovel
06-09-2011, 16:00:39
90mm

Ts7
06-09-2011, 17:59:02
עשיתי באתר הזמנה גדולה אבל לא היה במלאי את ה 90MM אז לקחתי את ה 85MM זה קריטי?

MrGenady
06-09-2011, 18:07:10
עשיתי באתר הזמנה גדולה אבל לא היה במלאי את ה 90MM אז לקחתי את ה 85MM זה קריטי?

זה בסדר גמור..אצלי ב3G ה90ממ עשו בעיות ברעידות זנב גם בגיין נמוך..החזרתי את ה85.