PDA

צפייה בגרסה מלאה : חדשות הקופונים חוזרים!

MDreamer
10-09-2011, 23:04:22
היי,

(לחדשים שביננו.. יש כזה דבר שנקרא קופוני eFly אלו שוברים בסך 50$ לחנויות שונות המחולקים לחברי הפורום שהכי תרמו/כתבו שרשור מושקע או סתם גרמו לאווירה טובה)

לאחר תקופה קצרה שבה לא התפננו לחלק לחברי הפורום את קופוני eFly האהובים הם חוזרים ובגדול!

אז מי היום השרשורים שאהבתם בחודש אוגוסט? למי מגיע?

כיתבו לנו כאן ועזרו לנו לחלק אותם.. זה חשוב מכיוון שעודף הקופונים גרם למחשב של איציק לקרוס ועכשיו הוא צריך חדש ולפנות את הקופונים במהרה.

52844

guyro
10-09-2011, 23:14:16
שרשור הבניה של ציקי על ה- TDR

http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?42051-%F4%F8%E5%E9%F7%E8-TDR-!!!

Shay
11-09-2011, 00:35:27

http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?42051-%F4%F8%E5%E9%F7%E8-TDR-!!! (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?42051-%F4%F8%E5%E9%F7%E8-TDR-%21%21%21)

+1

מני2000
11-09-2011, 00:47:59
פורטל הFPV של גיא
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?41968-%F4%E5%F8%E8%EC-FPV-%E9%F9-%EC%EB%ED-%F9%E0%EC%E5%FA-%E4%FA%E7%E9%EC%E5-%E1%EC%E7%F4%F9-%F4%E4

guy1a
11-09-2011, 06:49:36
+2

וגם השרשור הדרכה של מר שפירא המשועמם :)

אייל שפירא
11-09-2011, 07:38:26
+2

וגם השרשור הדרכה של מר שפירא המשועמם :)

פתחתי אותו בספטמבר. ;)

MDreamer
11-09-2011, 07:58:32

http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?42051-%F4%F8%E5%E9%F7%E8-TDR-!!! (http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?42051-%F4%F8%E5%E9%F7%E8-TDR-%21%21%21)

היי,

זה אחלה שרשור אבל:

1. הוא מספטמבר. אנחנו רוצים מאוגוסט
1. הוא כ PDF ולא כפוסט וזה לא תואם את כללי הקופונים. שרשור צריך להיות פוסט ולא קובץ מצורף כי אחרת אי אפשר לאנדקס אותו, לחפש אותו ב eFly, להציג אותו בצורה ברורה בכל מחשב.. לא בכל מקום יש Acrobat reader - בעיקר לא בסלולרים, אי אפשר להפוך אותו לכתבה ועוד ועוד..

אני ממליץ לשפוך את תוכן הקובץ לפוסט כיד שהוא יהיה מועמד לספטמבר.

מעיין

guyro
11-09-2011, 08:12:25
היי,

זה אחלה שרשור אבל:

1. הוא כ PDF ולא כפוסט וזה לא תואם את כללי הקופונים. שרשור צריך להיות פוסט ולא קובץ מצורף כי אחרת אי אפשר לאנדקס אותו, לחפש אותו ב eFly, להציג אותו בצורה ברורה בכל מחשב.. לא בכל מקום יש Acrobat reader - בעיקר לא בסלולרים, אי אפשר להפוך אותו לכתבה ועוד ועוד..

מעיין

טוב, אז לציקי יש עבודה....:cool:

nir750
11-09-2011, 09:35:51
שרשור הבניה של מוטי, לרקסי 550 !
אחד המושקעים !

Hagay
11-09-2011, 09:36:36
רגע, אם ציקי יעביר עכשיו לפוסט זה לא יהיה באוגוסט :)
חבל זה באמת אחת הסקירות לקופון

Scooter007
11-09-2011, 09:53:15
בתור מסוקאי מתחיל אהבתי את הפוסט של Friman על ה TREX 500 , השרשור הכיל את כל האינפורמציה שחיפשתי עם הסברים מנומקים ולכן גם הזמנתי בדיוק את אותה החבילה....

MDreamer
11-09-2011, 09:55:00
לינקים בבקשה. נאי לא יודע על מה אתם מדברים

ziki
11-09-2011, 10:04:45
היי,

זה אחלה שרשור אבל:

מעיין

היי מעיין
נתחיל מזה שמטרת שירשור בניה היא בראש ובראשונה לשתף ולתעד תהליך באופן המקצועי ביותר שניתן, זו התפיסה שלי.
לטעמי, הגשת שירשורי בניה כקובץ PDF (נטול הערות לא קשורות שהרבה כותבים מכניסים ברקע בין פוסט לפוסט) הרבה יותר מקצועית, ממוקדת ,נכונה ונוחה למי שירצה לעשות בה שימוש עתידי, כך עושות גם חברות עבור מוצרים.
לא בכל מקום יש אקרובט? זה כבר באמת קישקוש.
ולגבי ביצוע חיפוש, כמות הצפיות בשירשור (גם של פרויקט 700 אגב שנכתב באותה מתכונת) וכמות ההורדות פר זמן אומרת את שלה, כנראה שאנשים חושבים אחרת מהכללים שהגדרתם ויודעים לחפש את מה שבאמת מעניין אותם.
בכל מקרה, תודה למי שתומך ותמך.

MDreamer
11-09-2011, 10:48:13
ציקי,

אם עוד חודשיים מישהו חדש יכנס לקהילה ויבצע חיפוש דברים שמופיעים בתוך ה PDF לא יעלו שם ומידע שאי אפשר לגשת אליו/למצוא אותו = מידע אבוד/לא קיים. זה הכלל הראשון של Knowledge Management
כשזה מופיע כ PDF אי אפשר לאדנקס את זה ולחפש את זה.
זה שמישהו וותיק ועוקב כל הזמן ברור שהוא ימצא את המידע ויכנס אליו הבעיה היא לא הוותיקים ולא עכשיו אלא בהסתכלות קדימה.

מעיין

Shlomi4046
11-09-2011, 11:05:04
מעיין זה לדעתי מועמד ראוי

מהבנייה והתכנון והפרסום והצילום וההשקעה
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?41905-quot-%F4%F8%E5%E9%E9%F7%E8-%E4-200-quot-A-X-TREME-6S-%F1%F7%E9%F8%E4-%E5%F1%F8%E8%E5%EF-%EB%E3%E0%E9-%EC%F8%E0%E5%FA..

ziki
11-09-2011, 11:12:40
ציקי,

אם עוד חודשיים מישהו חדש יכנס לקהילה ויבצע חיפוש דברים שמופיעים בתוך ה PDF לא יעלו שם ומידע שאי אפשר לגשת אליו/למצוא אותו = מידע אבוד/לא קיים. זה הכלל הראשון של Knowledge Management
זה שמישהו וותיק ועוקב כל הזמן ברור שהוא ימצא את המידע ויכנס אליו הבעיה היא לא הוותיקים ולא עכשיו אלא בהסתכלות קדימה.

מעיין

פרויקט 700 נכתב לפני יותר משנה ועד היום עוד ממשיכים להוריד אותו, כנראה שהמציאות חזקה יותר.

MDreamer
11-09-2011, 11:17:55
ציקי, בוא נסכים שאנחנו לא מסיכימים ונגמור את הדיון ביננו לטובת החברים בפורום ולטובת שרשורי אוגוסט

שלומי, אכן מועמד ראוי ביותר!

asafh1
11-09-2011, 11:49:38
ציקי,

מעיין

מעיין
תיקון קטן .....

גוגל כן יודע לאנדקס מאמרי PDF .

הרץ בגוגל את המשפט הנ"ל: "הקיט ברובו הורכב עם סט ברגי פלדת אל חלד יעודי לקיט של 700"

הוא לקוח מתוך ה PDF שציקי כתב בזמנו על בניית ה 700 , תראה את תוצאות החיפוש
מאנדקס אותו כמו גדול , סביר להניח שגם את המאמר שכתב על ה TDR הוא יוסיף למנוע .

אם גולשים לא מוצאים את המאמר זה לא בגלל שהוא לא מאונדקס אלא בגלל שצריך לדעת מה לחפש וכיצד לחפש( בעזרת META DATA ומילות מפתח נכונים)

בלי שום קשר ,
שירשור הבניה המדהים הזה של ציקי שווה קופון ....

MDreamer
11-09-2011, 12:31:31
גוגל כן אבל ה vbulletin לא.

ziki
11-09-2011, 12:44:18
מעיין
תיקון קטן .....

גוגל כן יודע לאנדקס מאמרי PDF .

הרץ בגוגל את המשפט הנ"ל: "הקיט ברובו הורכב עם סט ברגי פלדת אל חלד יעודי לקיט של 700"

הוא לקוח מתוך ה PDF שציקי כתב בזמנו על בניית ה 700 , תראה את תוצאות החיפוש
מאנדקס אותו כמו גדול , סביר להניח שגם את המאמר שכתב על ה TDR הוא יוסיף למנוע .

אם גולשים לא מוצאים את המאמר זה לא בגלל שהוא לא מאונדקס אלא בגלל שצריך לדעת מה לחפש וכיצד לחפש( בעזרת META DATA ומילות מפתח נכונים)

בלי שום קשר ,
שירשור הבניה המדהים הזה של ציקי שווה קופון ....

תודה אסף
מכל זוית אין כאן שום סיבה עיניינית להגבלה המיותרת הזו וכראיה את המאמר של ה 700 עדיין מורידים עד היום למרות שגם אז נתנו לי את אותו התירוץ.
אני בכל אופן אמשיך לפרסם את המאמרים שלי ב PDF (כמו הפעם) כי זו הדרך הנכונה והמקצועית לדעתי.
מעניין יהיה לראות כמה צפיות, תגובות חיוביות והורדות יהיו לשירשור ה TDR בעוד כשנה מהיום :)
תכלס, זה מדד ההצלחה האמיתי עבורי.

Friman
12-09-2011, 12:14:46
השרשור של אלעד על הMCPX
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?40547-הרכש-החדש-שלי-bllade-mcpX
שרשור שהצליח לסחוף רבים וטובים מחברי הפורום לרכוש אחד כזה...
(אמנם מסוף יולי אבל ביולי לא היו קופונים, לא?)

naty
12-09-2011, 13:54:58
ציקי, בוא נסכים שאנחנו לא מסיכימים ונגמור את הדיון ביננו לטובת החברים בפורום ולטובת שרשורי אוגוסט

שלומי, אכן מועמד ראוי ביותר!

למיטב הבנתי מן הראוי להעמיד את הנושא להצבעה על ניסוח החוקים
מעיין ביקשת את עזרת הפורום תן לפורום לקבוע.

ובאופן אישי לדעתי השירשור המדלק ביותר הוא המאמר של איתי S-MARIO על
הבאקאי של הובי קינג

איתי בחר נושא לא פופולרי והלך איתו עד השלמת הבניה יש שם הרבה מאד לחפור בכלי הזה.

עוד מועמד ראוי מאד הוא שירשור כיוון דאונים חשמליים של רועי דור בפורום אלפא .

MDreamer
12-09-2011, 14:36:46
זה לא שאלה של דמוקרטיה או הצבעה או העדפה.. זה הגיון פשוט ואלו הנתונים:

1. הגרסה הנוכחית של החיפוש ב vbulletin לא עובדת טוב עם עברית
2. כ patch זמני יש ממשק-חיפוש Google. הוא בקרוב יעלם.
3. בקרוב VBulletin הולכים לתקן את הבעיה ואז נחזור לחיפוש הישן שהוא טוב יותר מחיפוש גוגל.. אפשר לעשות חיפוש לפי שם שרשור+משתמש+חיתוך לפי פורמים וסינונים שונים.
4. נכון לעכשיו וגם ב roadmap של vbulletin אין תמיכה באינדוקס של קבצי PDF.

אז כמו שאני רואה את זה כדי שהמידע לא יאבד ויהיה אפשר לחפשו בעזרת החיפוש של VBULLETIN יש כמה אפשרויות:

1. שציקי יכתוב מודול שמאנקדס קבצי PDF לתוך ה VBulletin. צריך רק לעשות reverse engineering למערכת שלהם (כי היא קוד סגור), קצת ידע ב Mysql, AJAX, PHP ואולי עם FLASH/JScript כדי שיהיה GUI יפה, להערכתי זה משהו כמו 200-250 שעות תוכניתן WEB + דיבוגים.
2. שציקי יעתיק את ה DPF שהוא השקיע בו לתוך פוסט (משהו כמו חצי שעת ציקי או חבר טוב)
3. שציקי לא יעתיק את ה PDF שהוא השקיע בו לתוך פוסט (0 שעות ציקי או חבר טוב)

אני (ועוד כמה מילוני אנשים) בעד אופציה 1. לצערי משיקולים שאיני מבין אותם (כנראה סגפנות למוצרי HobbyKing) תתרחש אופציה מספר 3.

מעיין

naty
12-09-2011, 15:11:27

3. בקרוב VBulletin הולכים לתקן את הבעיה ואז נחזור לחיפוש הישן שהוא טוב יותר מחיפוש גוגל.. אפשר לעשות חיפוש לפי שם שרשור+משתמש+חיתוך לפי פורמים וסינונים שונים.

אז כמו שאני רואה את זה כדי שהמידע לא יאבד ויהיה אפשר לחפשו בעזרת החיפוש של VBULLETIN יש כמה אפשרויות:

1. שציקי יכתוב מודול שמאנקדס קבצי PDF לתוך ה VBulletin. צריך רק לעשות reverse engineering למערכת שלהם (כי היא קוד סגור), קצת ידע ב Mysql, AJAX, PHP ואולי עם FLASH/JScript כדי שיהיה GUI יפה, להערכתי זה משהו כמו 200-250 שעות תוכניתן WEB + דיבוגים.
2. שציקי יעתיק את ה DPF שהוא השקיע בו לתוך פוסט (משהו כמו חצי שעת ציקי או חבר טוב)

אני (ועוד כמה מילוני אנשים) בעד אופציה 1. לצערי משיקולים שאיני מבין אותם (כנראה סגפנות למוצרי HobbyKing) תתרחש אופציה מספר 3.

מעיין

הרגת אותי מצחוק

יש גם אופציה רביעית.

הכי פשוטה :

בא נכניס את ציקי לתחרות ונכתוב קישור קטן ויפה פוסט למשתתפי התחרות
ואני משוכנע שגם ציקי יתרצה לתרום את חלקו ובא לציון גואל.

ועוד תוספת קטנה אך חשובה בא ונפתח את התחרות גם לחודשים בהם לא היו קופונים
אז מקסימום יהיה דיליי מסוים אך כל המשתתפים ואנשי האתר ירוויחו.

וחוץ מזה יישר כוח על הפעלת האתר אני נעזר בו רבות.

אומנם די בשקט הודעות פרטיות טלפונים וכולי אך עדיין נעזר רבות.

ציקי בקשר אליך את המשפט העם דורש צדק חברתי
או בשפת המקור :
pueblo unido nunca sera vencido שמעת ?

אם לא הבנת אז אני מוחא לך כפיים על העבודה הורדתי עכשיו את הקובץ
כבר הרווחת עוד צופה .

אך מטעמי צדק חברתי אני נמנע מלתמוך בך.....:)

אלא אם כן תצליח להעמיד כאן עוד 5000 בוני 700 ריגיד *** :)

MDreamer
12-09-2011, 16:06:48
לא הבנתי את הניסוח שלך לאופציה הרביעית.. תוכל לכתוב שוב בבקשה בצורה ברורה יותר?

ebay007
12-09-2011, 18:37:57
אני חושב שלמתנדבים שהטיסו ברשלצ בהחלט מגיע קופון. :)

רן ענבר
12-09-2011, 20:45:04
שירשור הבניה של מתן:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?39301-%F9%F8%F9%E5%F8-%E1%F0%E9%E4-%EE%F7%E9%F3-(%E9%E7%F1%E9%FA)-RC8BE

רן ענבר

ziki
12-09-2011, 21:16:13
חברים
לקחתם את עניין שירשור הבניה של ה TDR רחוק מידיי
אני סבור שהוא הרבה יותר נעים לקריאה בצורה בו הוא תועד ושכך יש לתעד מסמכים (לא אני המצאתי את השיטה).
בכל מקרה מעיין יש לי רעיון שיפתור לך את בעיית החיפוש של שירשור הבניה.
אני הולך לשתול לינק לשירשורי הבנייה שלי בחתימה האישית שלי.
כאחד שכותב כאן בממוצע כ 4.3 הודעות ליום זה יקל משמעותית על מי שיחפש את שירשורי הבנייה המדוברים.
תקרא לזה רעיון מס' 5.
מה אתה אומר?
אין יותר בעיה למצוא כיוון שאין יותר צורך בלחפש :)

naty
12-09-2011, 21:48:59
לא הבנתי את הניסוח שלך לאופציה הרביעית.. תוכל לכתוב שוב בבקשה בצורה ברורה יותר?

או קיי

השאלה היא איך מוצאים את החומר קרי שירשור הבניה .
בדומה לרעיון של ציקי השירשור ידבר על הבניה ובו יהיה קישור למסמך התיעוד
הרלבנטי , כך יש גם הרבה תיעודים ב RCGROUPS
התוכנה הבולטין שלך תדע למצוא את השירשור הרלבנטי משם
כבר ההמשך ישיר.

ציקי עצמו כבר בנה שירשור בו הוא מקשר אל התיעוד .
נראה לי בגדול מספיק כדי שאוכל למצוא את החומר.

ואני חייב להוסיף שבשם הצדק החברתי אני מנוע ...
לאחר שמצאתי את השירשור לקרא בו ... ***

מה מסוק 250 לא מספיק ....:)

ziki
12-09-2011, 21:53:30
או קיי

השאלה היא איך מוצאים את החומר קרי שירשור הבניה .
בדומה לרעיון של ציקי השירשור ידבר על הבניה ובו יהיה קישור למסמך התיעוד
הרלבנטי , כך יש גם הרבה תיעודים ב RCGROUPS
התוכנה הבולטין שלך תדע למצוא את השירשור הרלבנטי משם
כבר ההמשך ישיר.

ציקי עצמו כבר בנה שירשור בו הוא מקשר אל התיעוד .
נראה לי בגדול מספיק כדי שאוכל למצוא את החומר.

ואני חייב להוסיף שבשם הצדק החברתי אני מנוע ...
לאחר שמצאתי את השירשור לקרא בו ... ***

מה מסוק 250 לא מספיק ....:)

נתי
רד מזה, מנסים לתקן את מה שתקין.

ziki
13-09-2011, 12:48:22

מעיין

מעיין
התגובה הזו גם אם נכתבה בצחוק היא תגובה מזלזלת.
אם בא לך להפוך את הנושא לבדיחה אז לא על חשבוני בבקשה.
תעשה מאמץ להיות ענייני.

MDreamer
13-09-2011, 12:53:00
מה מצחיק בתגובה שלי? פרטתי את הנתונים ומה האופציות שאפשר לעשות במסגרת הדרישה שבסוף ה VBulletin יאנדקס את הפוסט שלך.

אני באמת הייתי שמח (ובעלי פורומים אחרי ומשתמשים רבים) אם היה מודול שמאנדקס קבצי PDF. ה API של VBulletin חשוף. לצערי הוא לא מאנדקס והדרך היחידה כרגע היא פוסט.

מה מצחיק?

ziki
13-09-2011, 19:54:51
מה מצחיק בתגובה שלי? פרטתי את הנתונים ומה האופציות שאפשר לעשות במסגרת הדרישה שבסוף ה VBulletin יאנדקס את הפוסט שלך.

אני באמת הייתי שמח (ובעלי פורומים אחרי ומשתמשים רבים) אם היה מודול שמאנדקס קבצי PDF. ה API של VBulletin חשוף. לצערי הוא לא מאנדקס והדרך היחידה כרגע היא פוסט.

מה מצחיק?

זהו שזה לא מצחיק
אתה מנהל פורום אז לא יזיק אם תתנהל בהתאם.
ובקשר ל "סגפנות שלי ממוצרי הוביקינג" כדבריך, אני מושקע בתחביב הזה ""קצת"" יותר מקופון ב 50$ , זו לא הסיבה לשירשורי הבנייה שכתבתי ופרסמתי כאן.
מבחינתי ששום מנוע חיפוש לא יאנדקס את שירשורי הבנייה שלי, במבחן המציאות אלו שירשורי הבנייה עם החשיפה הגבוה ביותר בפורום שלך אז במקום להתחכם תסביר לי בבקשה איך זה מתיישב עם התאוריה שלך?

DanielJoseph20
13-09-2011, 22:48:44
וואו איזה דיון על הקופונים האלה....
אפשר לחשוב....
ציקי 50 דולר עליי :)

ziki
13-09-2011, 23:32:17
וואו איזה דיון על הקופונים האלה....
אפשר לחשוב....
ציקי 50 דולר עליי :)

דניאל
הדיון הוא לא על הקופונים, הדיון הוא על הסיגנון והגישה.
יש כאן כמה שהתבלבלו קצת וכנראה חושבים שאני עובד אצלם :)

DanielJoseph20
13-09-2011, 23:48:36
סתם אחרי זה נוצר מצב לא נעים כשאנשים נפגשים בשטחי ההטסה

ziki
14-09-2011, 07:54:23
סתם אחרי זה נוצר מצב לא נעים כשאנשים נפגשים בשטחי ההטסה

מי שמרגיש לא נעים כנראה שיש לו סיבה.

MDreamer
14-09-2011, 09:15:38
ציקי,

אני לא יודע איך נושא כזה טוב דורדר למקום שבו הוא נמצא.
1. נאמרו לך הדברים בדיוק כפי שנאמרו לך בשרשרו ה 700 (המצויין) שלך. ידעת אותם מראש לגבי צורת הפרסום והנתונים/קריטריונים לא השתנו.
2. אתה לא עובד בשביל אף אחד וגם אני לא. eFly לא מרגיש כמו עבודה אלא כמו תחביב שאנחנו עושים למען כולם וזאת הסיבה שהוא מערכת הפורומים בין המושקעות בארץ ואתה ורבים אחרים שתורמים היא הסיבה העיקרית ואולי היחידה. איך הגעת למשפט הקודם שלך? אין לי מושג אפילו מה הקשר...
3. איכות השרשור היא טובה. ה 50$ זה כלום לעומת מה שאנחנו "הכבדים" משקיעים בתחביב. אני חושב ש 50$ זה מה שאני מוציא בחצי שבוע על הסם הזה ולא נראה לי שאתה שונה. אני יודע שהקופון המטופש לא מזיז לך כספית אבל מעטות הפעמים שאנחנו אומרים למישהו שאם הוא יפתח שרשור מסודר הוא יהיה מועמד לקופון ובסיברות גבוהה לקבל. אם לא היית מוערך תאמין לי שאף אחד לא היה טורח.

אין לי יותר מה להגיד.

יש לכם עוד שרשורים שנפתחו באוגוסט ולדעתכם מגיע להם קופון? יש הרבה קופונים

ziki
14-09-2011, 11:05:07
לי דווקא יש...
מעיין, כנראה שאתה לא קורא את מה שאתה כותב לאנשים.
אתם (מנהלי הפורום) מתרצים פורמט של פוסט בסיבות שאין להם שום אחיזה במציאות, לאף אחד כאן אין ולא היתה בעיה למצוא מאמרים וגם לא לפתוח לקרוא אותם ללא שום קשר לפורמט שבו הם כתובים, אם זה היה נכון הרי שהחשיפה אליהם היתה בהתאם.
אז איפה הבעיה?
הערכה אישית שלי היא שיש לכך השפעה על כמות הכניסות לאתר (רייטינג בשפת העם) וכנראה זה מה שכואב כאן אחרת אין סיבה הגיונית למגבלות שאתם יוצרים (למי שלא מכיר: רייטינג = ספונסרים).
אז מבחינתי מה הבעיה בזה?
שזה בכלל לא נושא רלוונטי להערכה או דירוג של שירשורי בנייה וכל מה שאני מבקש זה שתהיו עניינים בבקשה.
עכשיו זה ברור יותר?

s.mario
14-09-2011, 11:46:08
לי דווקא יש...
מעיין, כנראה שאתה לא קורא את מה שאתה כותב לאנשים.
אתם (מנהלי הפורום) מתרצים פורמט של פוסט בסיבות שאין להם שום אחיזה במציאות, לאף אחד כאן אין ולא היתה בעיה למצוא מאמרים וגם לא לפתוח לקרוא אותם ללא שום קשר לפורמט שבו הם כתובים, אם זה היה נכון הרי שהחשיפה אליהם היתה בהתאם.
אז איפה הבעיה?
הערכה אישית שלי היא שיש לכך השפעה על כמות הכניסות לאתר (רייטינג בשפת העם) וכנראה זה מה שכואב כאן אחרת אין סיבה הגיונית למגבלות שאתם יוצרים (למי שלא מכיר: רייטינג = ספונסרים).
אז מבחינתי מה הבעיה בזה?
שזה בכלל לא נושא רלוונטי להערכה או דירוג של שירשורי בנייה וכל מה שאני מבקש זה שתהיו עניינים בבקשה.
עכשיו זה ברור יותר?

ציקי ברשותך ,
אין לי כל רצון להשתלח או לפתח ויכוחים מיותרים ,
אני חושב שבעקיפין אתה אולי צודק , ומדובר בצורך לרייטינג גבוה יותר - אבל מה הבעיה בכך?!? , הרי אין זו המטרה של כולנו?!?
גם ואם זאת אכן הסיבה לויכוח המטופש (ותסלחו לי) - אני לא מבין למה זה מפריע לך... להיפך , יותר קוראים , יותר ספונסרים -> יותר בשבילנו כקהילה!
אגב ,אני מבטיח לך שמעיין ואיציק לא מפקידים לבנק קופון שמן כל חודש מהכנסה של האתר הזה!

ziki
14-09-2011, 12:59:37
ציקי ברשותך ,
אין לי כל רצון להשתלח או לפתח ויכוחים מיותרים ,
אני חושב שבעקיפין אתה אולי צודק , ומדובר בצורך לרייטינג גבוה יותר - אבל מה הבעיה בכך?!? , הרי אין זו המטרה של כולנו?!?
גם ואם זאת אכן הסיבה לויכוח המטופש (ותסלחו לי) - אני לא מבין למה זה מפריע לך... להיפך , יותר קוראים , יותר ספונסרים -> יותר בשבילנו כקהילה!
אגב ,אני מבטיח לך שמעיין ואיציק לא מפקידים לבנק קופון שמן כל חודש מהכנסה של האתר הזה!

אז מה הקריטריון לשירשור בנייה מוצלח?
תרומה להנהלת האתר או תרומה מקצועית לתחום?

guyst
14-09-2011, 13:45:12
לדעתי, תרומה מקצועית וקידום הפורום הזה, הלוא, אם לא נקדם את הפורום לא תהיה פלטפורמה לפרסום התרומה המקצועית.

ziki
14-09-2011, 14:04:40
לדעתי, תרומה מקצועית וקידום הפורום הזה, הלוא, אם לא נקדם את הפורום לא תהיה פלטפורמה לפרסום התרומה המקצועית.

לטעמי קודם כל תרומה מקצועית.
לידיעתך, את שירשור הבנייה פרסמתי במספר פורומים (גם בחו"ל) וקיבלתי לא מעט תגובות חיוביות.
מפליא ביותר שרק בפורום E-FLY שבו כמות ההורדות היתה הגדולה ביותר קיבלתי את התירוץ של נושא האינדוקס והחיפוש שכלל לא רלוונטי לדיון.
אז מה לעזאזל הסיבה האמיתית?

guyst
14-09-2011, 14:26:37
אני לא רואה פה "סיבה" מסויימת או Hidden Agenda.
אם לשפוט לפי כותרת השירשור, הסקירות וההשקעה של החברים באתר מוערכת באמצעות צ'ופרים לחברים ולא לאתר.
לא בקיא באינדוקסים וצורות חיפוש מייטביות אבל מעריך שיש פה סיבה ולא עיקרון. מבחינתי, שירשורי הבנייה צריכים להיות תחת פורום סקירות, אחרת הן הולכות לאיבוד בנבכי הפורומים הרגילים - זו הסיבה שהעתקתי את שירשורי הבניה שלך גם לשם :)

ziki
14-09-2011, 14:45:36
גיא
עם הרוב ממה שכתבת אני מסכים אבל זה עדיין לא עונה על השאלה שלי.

MDreamer
14-09-2011, 15:14:01
זהו ציקי,

תפסת אותנו. עלית על הקונספירציה ... ספונסרים. אם היית יודע כמה כאב ראש זה לעומת הכלום שמקבלים כדי להחזיק בשיניים את הקהילה הזאת באויר. רק שתדע שמשרשור ה 700 שלך חידשתי את הסלון ומשרשור ה TDR שלך איציק החליף רכב. פעמים. בהזדמנות זו אשמח גם לרואה חשבון ויועץ מס. תהיה בריא. באמת רק בריאות.

יהודים יקרים ומפרגנים, השרשור נעול בתחושה של גועל.

מעיין