צפייה בגרסה מלאה : חיקוי סולו פרו במחיר הקרן !
guy1a
13-09-2011, 12:09:36
http://www.ehirobo.com/shop/product_info.php?products_id=10759
guyst
13-09-2011, 12:27:37
למישהו יש ניסיון איתו כי ההפרש הוא לא ענק
guy1a
13-09-2011, 12:50:19
אני לא חושב
זה יצא רק בימים האחרונים.
אבל ההפרש כן גדול, בערך 20$
וזה כולל שלט וערכה שלמה. סולו פרו ב 40$ זה BNF ....
ריק מ clubheli.com בכלל מוכר סולו פרו כערכה ב 130$ לפני משלוח !!
השלט ניראה כמו של פארק זון
והלוח בפרוש לא סולו פרו
אבל הראש הפלייבר והלינקים בהחלט כן סולו פרו.
הכי יפה, החופה מוברגת וטעינת הסוללה על ידי כבל יעודי. מעניין אם אפשר להחליף בקלות סוללה ..
guyst
13-09-2011, 12:52:28
אתה מזמין? ;)
guy1a
13-09-2011, 12:56:07
לא !
יש לי סולו שצובר אבק ואני חוסך להוריקאן ( או סולו 180 אני לא יודע להחליט :( )
Biosilc
13-09-2011, 13:09:57
אל תיקח את הסולו 180 אתה תתבאס.
ואני חשבתי שאני הירו, וריסקתי אותו..
גם צריך לכוון אותו שעות וגם זבוב טס יותר יציב
guy1a
13-09-2011, 13:13:30
אז אתה אומר או הוריקן או mcpx ?
Biosilc
13-09-2011, 13:16:52
חח אני עברתי מזמן לקטגוריית הטיסנים.. שאל "בעל מקצוע" [אתה כבר מנחש? לא תימצא.. :)]
עד שבעל מקצוע אמיתי יחליט ויקבע את הדרגות.
ה MCPX יותר קטן, יקר, וגם לא ראיתי אותו טס אבל אם הוא קטן יותר, זה על אותו עיקרון אפילו יותר גרוע.
לדעתי המסוקים הקטנים הם ההתקדמות האמיתית, אותם הכי קשה להטיס אני משער
guyst
13-09-2011, 13:18:09
אני לא חושב
זה יצא רק בימים האחרונים.
אבל ההפרש כן גדול, בערך 20$
וזה כולל שלט וערכה שלמה. סולו פרו ב 40$ זה BNF ....
ריק מ clubheli.com בכלל מוכר סולו פרו כערכה ב 130$ לפני משלוח !!
השלט ניראה כמו של פארק זון
והלוח בפרוש לא סולו פרו
אבל הראש הפלייבר והלינקים בהחלט כן סולו פרו.
הכי יפה, החופה מוברגת וטעינת הסוללה על ידי כבל יעודי. מעניין אם אפשר להחליף בקלות סוללה ..
הבדל $8 - $53 ל-RTF והמשלוח של הסיני זול ב-$7, מישהו הזמין קטנוני...? ;)
guy1a
13-09-2011, 13:24:50
גיא
הסולו פרו של הסיני - חד משמעית !!!
לא שווים את הכסף.
אני לא ממליץ לקנות ממנו.
===============
זה 5 אנשים שאני מכיר אישית שנפלו שם וגם אני ... ועוד מליון הודעות שנאה ושטנה ב rcgroups !!
Friman
13-09-2011, 13:28:48
אל תיקח את הסולו 180 אתה תתבאס.
ואני חשבתי שאני הירו, וריסקתי אותו..
גם צריך לכוון אותו שעות וגם זבוב טס יותר יציב
בל נשכח שלגיא יש קצת יותר נסיון בהטסה... החבר שלך שרכש אותו הוא מטיס מנוסה? איך הוא הסתדר איתו? ואיך הוא קנה אותו והספיק להביא לארץ כ״כ מהר? נראה לי שטיול לטייוואן או הונג קונג זו הדרך הכי מהירה ;)
גיא אם הלוח שונה משל הסולו פרו אני חושב שזה פחות משנה כבר כל השאר לא? הלוח של הסולו פרו אמנם רגיש מאד למכות, אבל הג׳יירו הקטנטן שלו עושה עבודת ייצוב מעולה ביחס לגודל של המסוק וגם ״הסרבואים בכאילו״ עושים עבודה טובה ומדוייקת למדי, שוב בהתחשב בגודל ובמחיר.
Biosilc
13-09-2011, 13:33:41
אם אין לך מושג ביבוא ושיווק מסחרי/אישי למה ליזרוק מילים ..
יכול להיות שהבחור יותר מנוסה אבל לדעתי גם הוא ירסק אותו, זה פשוט לא הנאה גם אם הוא יצליח, זה לא הנאה זה קשה זה פשוט קשה נראה אותך מטיס אותו אני מוכן להפגש איתך ונראה את המקצועיות שבך.
ד"א השלט לא נוח הוא אורכי.
guy1a
13-09-2011, 13:34:19
תראה ...
מנוע זנב למשל של הסולו זה משהו ברמת הזוועה... נישחק אחרי בין 5 ל 25 טיסות בדרך כלל עם ריסוקים ובסביבות 50 טיסות ללא ריסוקים ...
אז מה זה מעיד על כל השאר ? ...
אצלי הלוח לא נהרס אפעם .. למרות שריסקתי אותו גם מגבהים של 40 מטר ...
( הוא כן נהרס כשהלחמתי את הסוללה הפוך ... והלוחות התחליפיים של ckubheli חסינים נגד זה ! בדוק !! :( )
אני לא חושב שזה אומר משהו.
כניראה כל מקרה לגופו.
לגבי הזאטוט הזה ? .. חוצמהראש שלו הוא ניראה דיי שונה.
ו.. גיל :)
יש לי איזה נסיון כלשהו בהטסה .. אבל המון נסיון בריסוק :) ח ח
מצד שני, לא הטסתי מסוק זעיר כזה 6 ער' אפעם !
helico
13-09-2011, 13:43:38
Q 13: Is the Jiuchon JC002 also a rebranded Solo Pro?
A: No, it isn't. It can be considered a clone. Head setup is identical, and it appears even parts are interchangable. But there are also differences, like the servos are not mounted on the receiver board, but on small seperate boards, the battery connector is the same the mSR uses, and the TX looks like a spitting image of the Blade RTF TX. Despite the close resemblence, you can't bind it to a NE or Blade TX, this clone also uses it's own 2.4 Ghz protocol. For a more detailed description of this heli, check this review: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1455977
והנה סקירה על המסוק:
http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=1455977
Friman
13-09-2011, 14:25:04
אם אין לך מושג ביבוא ושיווק מסחרי/אישי למה ליזרוק מילים ..
יכול להיות שהבחור יותר מנוסה אבל לדעתי גם הוא ירסק אותו, זה פשוט לא הנאה גם אם הוא יצליח, זה לא הנאה זה קשה זה פשוט קשה נראה אותך מטיס אותו אני מוכן להפגש איתך ונראה את המקצועיות שבך.
ד"א השלט לא נוח הוא אורכי.
עידן, כבר אמרתי לך כמה פעמים שאתה מוזמן לבוא שנטיס יחד. למרות שכרגע אני לא ממש מטיס, יותר נלחם בזנב המרקד. כמובן גם אני לא מעריך שסיכויי שלי להטיס מסוק זעיר שכזה גדולים במיוחד, כאמור אני מתחיל ירוק. לכן בדיוק מעניין אותי לשמוע מה מצליח להוציא ממנו מטיס מיומן. אם החבר שלך אכן מיומן בהטסה, אשמח לשמוע את חוות דעתו - כי ברור שזה לא מסוק למתחילים, לא בשבילי ולא (אם הבנתי ממך נכון את הרקע שלך, אם לא קבל את התנצלויותיי) בשבילך. אז אל תיקח ללב שאני אומר שההתנסות שלך עליו היא לאו דווקא מדד מדוייק לאיכויות המסוק. כנ"ל בדיוק לגבי עצמי.
באופן כללי אשמח לשמוע מה החבר שלך מספר עליו כולל מהיכן ייבא אותו כל כך מהר; כל הכבוד לו, אם יש לו טריקים שלא מכירים פה ואם הוא מוכן לשתף, הוא יתרום בזה לכולם.
Biosilc
13-09-2011, 16:03:58
אבל הנה יש לך אותו באתר אינטרנט בא קומפלט במחיר מצויין, חח הוא לא חושף את ה"טריקים" [זה לא טריקים הוא פשוט היה ב**** וקיבל הצעה, אל תחשוב שהמחיר היה נמוך ממה שמוכרים אותו באתרים כיום]
זה ייבוא, אתה תלך לחנות מכוניות ותשאל אותו מאיפה ייבאת את המרצדס הזו?, לא נכון?
למרות שמה שהוא עשה נחשב "ייבוא אישי" אבל עדיין ..
לשאלה שלך, אין לו מושג במסוקים.. הוא מצליח לרחף על פני השטח. ניסיתי להטיס אותו בחוץ וזה כמו סביבון שעומד ליפול בסיום הסיבסובים שלו עד שבסוף הוא נופל, וזה מה שקורה.
אולי היתה רוח חזקה מדי יכולות להיות המון סיבות, אין לי איך לשפוט אותו על פי הטסה של דקה או פחות..
בכ"מ לא יודע לא הרגיש לי בנוח יכול להיות שבסיטואצייה אחרת כן הייתי מצליח להטיס אותו יפה מאוד, אולי היה לי חם מדי בקיצור, הבנת את העיקרון.
ד"א להרים מצערת ולשלוט קצת בסטיקים מצד לצד לזה לא צריך מיומנות אלה יותר קורדינצייה בסיסית, אני מאמין שעם תנועות חדות הייתי מנחית אותו בתנועה חדה היישר לתוך ראשו של חברי :)
כן צריך ניסיון צריך..
guyst
13-09-2011, 22:02:12
גיא
הסולו פרו של הסיני - חד משמעית !!!
לא שווים את הכסף.
אני לא ממליץ לקנות ממנו.
===============
זה 5 אנשים שאני מכיר אישית שנפלו שם וגם אני ... ועוד מליון הודעות שנאה ושטנה ב rcgroups !!
החיקוי לפי RCG נחמד אבל ממצא את עצמו די מהר כי חלש ואיטי יחסית לסולו פרו.
אתה טוען שהסלולו פרו שהסיני מוכר לא מקורי? איביי כן?
Friman
13-09-2011, 22:12:46
יש טענה רווחת בפורומים בנושא, שגם אישית נכוויתי בה פעמיים, שהלוחות של הסיני לסולו פרו אינם איכותיים מספיק ולא מספיק עמידים.
אם הsolo pro rtf שלו מגיע עם הלוחות שהוא מוכר כחלפים או עם לוח שמיוצר במקום אחר, אין לי מושג. כנ״ל לגבי רכיבים אחרים.
אגב יש כאלו שלא חוו שום בעיות עם הלוח (יואב להב סיפר מנסיונו שלו) של הסיני ככה שאולי הסטטיסטיקה איננה חד משמעית.
הלוח שאיתו הוא מגיע תקין, החילופי מלא בבעיות- במילה אחת "מתסכל"
guy1a
23-09-2011, 16:31:56
אגב
מהתבוננות בתמונות של הסולו פרו של הסיני - מאז הגיעו מחדש למלאי, ניראים לגמרי אחרת ממה שהיה.
מדובר ממש במסוק אחר לגמרי.
guyst
23-09-2011, 17:02:00
עוד שבועיים אתן חוות דעת... ;)
Friman
23-09-2011, 18:35:17
אכן נראה משהו אחר לגמרי.
מוזר שהוא יוצא דווקא עכשיו במקביל להשקה של ה180 3d. שאגב.. מה קורה איתו? כתבו אצל הסיני לפני שבוע שהוא אוטוטו יוצא למכירה שם.
vBulletin® v4.2.5, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.